Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 5. 11. 2009 14:59

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Re: Superstar

sisi21 napsal(a):

Nechápu jak Markéta mohla vypadnout.měla hlas tummenupp Dominika ,to nějak kazí. No ještě je tam Martin Chodúr,jestli vypadne ještě on ,tak už to není o zpěvu.

Dominika zazpívala úžasně dle mého názoru. Nezkazila to ani jednou. Kazí to Monika, nemyslela jsi náhodou ji ?

Není tady

#52 8. 12. 2009 22:58

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana*M napsal(a):

sisi21 napsal(a):

Nechápu jak Markéta mohla vypadnout.měla hlas tummenupp Dominika ,to nějak kazí. No ještě je tam Martin Chodúr,jestli vypadne ještě on ,tak už to není o zpěvu.

Dominika zazpívala úžasně dle mého názoru. Nezkazila to ani jednou. Kazí to Monika, nemyslela jsi náhodou ji ?

jj to je možný.lol
teď jsem zvědavá kdo vyhraje!!

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#53 9. 12. 2009 14:05

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

No ja teda nevim,ale ted naposledy nejhur zpival Chodur,myslela jsem,ze vypodne ,protoze to totalne po.sral.Nejvic fandim Dominice a Mirovi.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#54 9. 12. 2009 14:09

keny
♥♥♥♥♥--

To co předvádí poslední dobou Chodůr fakt hrůza to tahá za uši moc přeumělkovaný nebo co ..teda na mě jakožto pouze spotřebitele....:godlike:je i takovej nějakej namyšlenej..nevím nesedí mi od začátku ale teď co předvádíusch

jinak jsou hrozný všichni..měla by to vyhrát Šenková COŽ UŽ JE PASÉ..... nu což tak nic....

http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,99,122,0,CD,MjAwNy8xMS8wNg==,QW5kZWxrYQ==http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,111,130,0,CD,MjAwNC8wOC8yMQ==,TWlrdWzhcw==

Není tady

#55 15. 12. 2009 0:07

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

tak holky už je finále.. Chodúr x Šmajda.No já byla ze začátku pro Chodura .Má pěknej hlas ,ale přijde mi,že zpívá pořád stejně .Za to Šmajda,ten mě mile překvapil.Jsem pro Šmajdu tummenupp
a co vy???

Není tady

#56 15. 12. 2009 7:04

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem od začátku soutěže pro Chodura. tummenupp

Není tady

#57 15. 12. 2009 7:49

Aknella
♥♥♥----

Jednoznačně Šmajdááák:-)

Není tady

#58 15. 12. 2009 9:42

anaj
♥♥-----

šmajda!!!!umí to s publikem

Není tady

#59 15. 12. 2009 10:26

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Šmajdovi fandím od začátku, je to milej kluk, umí zpívat a na rozdíl od Chodúra, má ještě co ukázat. Jeho vystoupení je show. SMSky neposílám, ale teď mu jednu pošlu

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#60 15. 12. 2009 11:07

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Právě taky si myslím,že Šmajda to s publikem umí,Chodúr je teď nějak pořád stejný!!
Tak uvidíme,necháme se překvapit.

Není tady

#61 15. 12. 2009 11:44

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Chodur, už od začátku. Poslední kolo se mu moc povedlo, mě nepřipadá, že by zpíval pořád stejně a nebo, že je namyšlený a arogantní, jak se píše v bulváru. Schválně jsem ho včera hodně pozorovala, snažil se, objal se s Dominikou i s někým ještě jiným, pokaždý ale jen krátce, prostě na to není, na to americký objímání, co se teď tady začalo používat, já to taky nemusím, jen s těmi nejbližšími.

Iveta X

Není tady

#62 15. 12. 2009 11:59

host5522
Host

Nejdřív jsem fandila Chodúrovi, ale už mě docela nudí, přijde mi to pořád tak nějak stejné (i když zpívá opravdu krásně).... Asi měsíc zpátky se mi začal moc líbit Šmajda, tak jsem ráda, že to dotáhl tak daleko. Sms jsem zatím neposlala, ale teď asi pošlu smile Jsem zvědavá, kdo to vyhraje, Šmajda podle mě není bez šance.

Upravil(a) yellow108 (15. 12. 2009 12:30)

#63 15. 12. 2009 15:22

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Fandím Šmajdovi. Chodůr je katastrofa - netvrdím, že zpívá špatně, to rozhodně ne, ale dobře by vynikl někdy v 50. - 60. letech, ne v dnešní době. Druhého "božského Káju" už snad nepotřebujeme.
Navíc jeho projev je prachbídný, do očí se pořádně nepodívá, odzpívá sice bez chyby, co má, ale bez emocí, bez řeči těla. Měl by zpívat opery, tam by byl mezi svými sad

Není tady

#64 15. 12. 2009 17:51

REŇAS
Host

No já jsem ráda,že postoupili tito dva i když Domča byla super,ale tahle moc milá kočka má toho určitě ještě hodně před sebou,jakože se neztratí. Teď jsem s Martinem četla článek a to teda v žádném bulváru rozhodně nebylo,psalo se tam,že je vlastně Martin tak trochu introvert,ale taky velký pracant a že cítí v superstar sám za sebe velkou zodpovědnost,když je ve finále a tudiž se snaží podat co nejlepší výkon,být odpočatý.. a že není pravda,že by mu nevadilo,když někdo vypadne,ale,že prostě nechce tolik najevo dávat své emoce a citlivý,že to rozhodně je,ale nechává si to pro sebe. A jak tu někdo psal,opravdu prý není na to velké objímaní. Jinak i jeho učitelé se o něm vyjadřovali o jako mimořádném talentu,že je pracant,který se hudbě věnuje,nejen v rámci svých povinností,ale i navíc. No a že je  trochu introvert,to potvrdili.  Jinak si nemyslím,že bychom někoho takového nepotřebovali a ani to,že by patřil do opery,kde se to jen odzpívá,bez emocí,bez řeči těla? Tak o tom by dceřin učitel zpěvu,(mimochodem se živí i právě zpěvem opery v divadle)mohl něco odvyprávět. Mimochodem já si myslím,že právě Martina s takovýmto hlasem potřebujeme. Stejně jakožto rockerka-metalistka jsem ráda,že je ve finále Šmajda. No a taky si myslím,že by bylo dobré,aby se uplatnila se svým,také ojedinělým hlasem Šenková,připomíná mi takové mladší vydání Špinarové a těch taky není dost.  Stejně jako ten Ben by mohl dělat tak trochu černošskou muziku v českém vydání. A získat si svůj okruh příznivců. Tak takový názor mám natohle já. wink

#65 15. 12. 2009 18:33

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Já fandím Martinovi. I když Šmajda také není špatný, ale ve finále měla být Dominika.

Není tady

#66 15. 12. 2009 18:46

Nefritt
♥♥♥----

REŇAS napsal(a):

No já jsem ráda,že postoupili tito dva i když Domča byla super,ale tahle moc milá kočka má toho určitě ještě hodně před sebou,jakože se neztratí. Teď jsem s Martinem četla článek a to teda v žádném bulváru rozhodně nebylo,psalo se tam,že je vlastně Martin tak trochu introvert,ale taky velký pracant a že cítí v superstar sám za sebe velkou zodpovědnost,když je ve finále a tudiž se snaží podat co nejlepší výkon,být odpočatý.. a že není pravda,že by mu nevadilo,když někdo vypadne,ale,že prostě nechce tolik najevo dávat své emoce a citlivý,že to rozhodně je,ale nechává si to pro sebe. A jak tu někdo psal,opravdu prý není na to velké objímaní. Jinak i jeho učitelé se o něm vyjadřovali o jako mimořádném talentu,že je pracant,který se hudbě věnuje,nejen v rámci svých povinností,ale i navíc. No a že je  trochu introvert,to potvrdili.  Jinak si nemyslím,že bychom někoho takového nepotřebovali a ani to,že by patřil do opery,kde se to jen odzpívá,bez emocí,bez řeči těla? Tak o tom by dceřin učitel zpěvu,(mimochodem se živí i právě zpěvem opery v divadle)mohl něco odvyprávět. Mimochodem já si myslím,že právě Martina s takovýmto hlasem potřebujeme. Stejně jakožto rockerka-metalistka jsem ráda,že je ve finále Šmajda. No a taky si myslím,že by bylo dobré,aby se uplatnila se svým,také ojedinělým hlasem Šenková,připomíná mi takové mladší vydání Špinarové a těch taky není dost.  Stejně jako ten Ben by mohl dělat tak trochu černošskou muziku v českém vydání. A získat si svůj okruh příznivců. Tak takový názor mám natohle já. wink

Pod tohle se podepíšu...skoro úplně  smile

Není tady

#67 16. 12. 2009 21:46

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

yellow108 napsal(a):

Nejdřív jsem fandila Chodúrovi, ale už mě docela nudí, přijde mi to pořád tak nějak stejné (i když zpívá opravdu krásně).... Asi měsíc zpátky se mi začal moc líbit Šmajda, tak jsem ráda, že to dotáhl tak daleko. Sms jsem zatím neposlala, ale teď asi pošlu smile Jsem zvědavá, kdo to vyhraje, Šmajda podle mě není bez šance.

Tak pod tohle bych se podepsala já, mám to stejně tummenupp

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#68 20. 12. 2009 23:01

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

tak ještě nikdo nevyhrál.Dnes zpívali oba hezky,takže ať vyhraje .Martin  nebo Mira je to jedno!!
kdo ,ale zaperlil Ivan Kandráč lollollol

Není tady

#69 20. 12. 2009 23:09

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

tak vítěz dopadl dle mého gusta.... fandila jsem mu celou dobu od vypadnutí Leony stolt

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#70 20. 12. 2009 23:10

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ha .vyhrál Martin Chodúr!!!!tummenupp Miro se určo chytí,zpívá suprově.
přála jsem to oběma.Jenže vyhrát může prostě jen jeden!!!

Není tady

#71 21. 12. 2009 15:28

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

já byla tedy zklamaná, přála jsem to Mirovi

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#72 21. 12. 2009 18:48

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Není tady

#73 21. 12. 2009 20:17

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Jsem ráda, že vyhrál Martin...pokud by nevyhrál, nebyla by celá soutěž na nic, protože byl vážně nej. Nechápu, jak můžou některý lidi napsat, že je namyšlený a arogantní...je to jen obyčejný, skromný kluk, který vyrůstal v chudším prostředí. Neumí prostě jen ze sebe dělat šaška, což někteří nepochopí:-(

Není tady

#74 21. 12. 2009 20:32

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Káča napsal(a):

Jsem ráda, že vyhrál Martin...pokud by nevyhrál, nebyla by celá soutěž na nic, protože byl vážně nej. Nechápu, jak můžou některý lidi napsat, že je namyšlený a arogantní...je to jen obyčejný, skromný kluk, který vyrůstal v chudším prostředí. Neumí prostě jen ze sebe dělat šaška, což někteří nepochopí:-(

namyšlený nebo arogantní mi taky nepřišel, ale byli styly, které mu nesedly.Zatímco Šmajda si poradil i s Gottem smile

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí