29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sisi21 napsal(a):
Nechápu jak Markéta mohla vypadnout.měla hlas
Dominika ,to nějak kazí. No ještě je tam Martin Chodúr,jestli vypadne ještě on ,tak už to není o zpěvu.
Dominika zazpívala úžasně dle mého názoru. Nezkazila to ani jednou. Kazí to Monika, nemyslela jsi náhodou ji ?
Není tady
Ivana*M napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Nechápu jak Markéta mohla vypadnout.měla hlas
Dominika ,to nějak kazí. No ještě je tam Martin Chodúr,jestli vypadne ještě on ,tak už to není o zpěvu.
Dominika zazpívala úžasně dle mého názoru. Nezkazila to ani jednou. Kazí to Monika, nemyslela jsi náhodou ji ?
jj to je možný.
teď jsem zvědavá kdo vyhraje!!
Není tady
No ja teda nevim,ale ted naposledy nejhur zpival Chodur,myslela jsem,ze vypodne ,protoze to totalne po.sral.Nejvic fandim Dominice a Mirovi.
Není tady
To co předvádí poslední dobou Chodůr fakt hrůza to tahá za uši moc přeumělkovaný nebo co ..teda na mě jakožto pouze spotřebitele....:godlike:je i takovej nějakej namyšlenej..nevím nesedí mi od začátku ale teď co předvádí
jinak jsou hrozný všichni..měla by to vyhrát Šenková COŽ UŽ JE PASÉ..... nu což tak nic....
Není tady
tak holky už je finále.. Chodúr x Šmajda.No já byla ze začátku pro Chodura .Má pěknej hlas ,ale přijde mi,že zpívá pořád stejně .Za to Šmajda,ten mě mile překvapil.Jsem pro Šmajdu
a co vy???
Není tady
Já jsem od začátku soutěže pro Chodura.
Není tady
Jednoznačně Šmajdááák:-)
Není tady
šmajda!!!!umí to s publikem
Není tady
Šmajdovi fandím od začátku, je to milej kluk, umí zpívat a na rozdíl od Chodúra, má ještě co ukázat. Jeho vystoupení je show. SMSky neposílám, ale teď mu jednu pošlu
Není tady
Právě taky si myslím,že Šmajda to s publikem umí,Chodúr je teď nějak pořád stejný!!
Tak uvidíme,necháme se překvapit.
Není tady
Chodur, už od začátku. Poslední kolo se mu moc povedlo, mě nepřipadá, že by zpíval pořád stejně a nebo, že je namyšlený a arogantní, jak se píše v bulváru. Schválně jsem ho včera hodně pozorovala, snažil se, objal se s Dominikou i s někým ještě jiným, pokaždý ale jen krátce, prostě na to není, na to americký objímání, co se teď tady začalo používat, já to taky nemusím, jen s těmi nejbližšími.
Není tady
Nejdřív jsem fandila Chodúrovi, ale už mě docela nudí, přijde mi to pořád tak nějak stejné (i když zpívá opravdu krásně).... Asi měsíc zpátky se mi začal moc líbit Šmajda, tak jsem ráda, že to dotáhl tak daleko. Sms jsem zatím neposlala, ale teď asi pošlu Jsem zvědavá, kdo to vyhraje, Šmajda podle mě není bez šance.
Upravil(a) yellow108 (15. 12. 2009 12:30)
Fandím Šmajdovi. Chodůr je katastrofa - netvrdím, že zpívá špatně, to rozhodně ne, ale dobře by vynikl někdy v 50. - 60. letech, ne v dnešní době. Druhého "božského Káju" už snad nepotřebujeme.
Navíc jeho projev je prachbídný, do očí se pořádně nepodívá, odzpívá sice bez chyby, co má, ale bez emocí, bez řeči těla. Měl by zpívat opery, tam by byl mezi svými
Není tady
No já jsem ráda,že postoupili tito dva i když Domča byla super,ale tahle moc milá kočka má toho určitě ještě hodně před sebou,jakože se neztratí. Teď jsem s Martinem četla článek a to teda v žádném bulváru rozhodně nebylo,psalo se tam,že je vlastně Martin tak trochu introvert,ale taky velký pracant a že cítí v superstar sám za sebe velkou zodpovědnost,když je ve finále a tudiž se snaží podat co nejlepší výkon,být odpočatý.. a že není pravda,že by mu nevadilo,když někdo vypadne,ale,že prostě nechce tolik najevo dávat své emoce a citlivý,že to rozhodně je,ale nechává si to pro sebe. A jak tu někdo psal,opravdu prý není na to velké objímaní. Jinak i jeho učitelé se o něm vyjadřovali o jako mimořádném talentu,že je pracant,který se hudbě věnuje,nejen v rámci svých povinností,ale i navíc. No a že je trochu introvert,to potvrdili. Jinak si nemyslím,že bychom někoho takového nepotřebovali a ani to,že by patřil do opery,kde se to jen odzpívá,bez emocí,bez řeči těla? Tak o tom by dceřin učitel zpěvu,(mimochodem se živí i právě zpěvem opery v divadle)mohl něco odvyprávět. Mimochodem já si myslím,že právě Martina s takovýmto hlasem potřebujeme. Stejně jakožto rockerka-metalistka jsem ráda,že je ve finále Šmajda. No a taky si myslím,že by bylo dobré,aby se uplatnila se svým,také ojedinělým hlasem Šenková,připomíná mi takové mladší vydání Špinarové a těch taky není dost. Stejně jako ten Ben by mohl dělat tak trochu černošskou muziku v českém vydání. A získat si svůj okruh příznivců. Tak takový názor mám natohle já.
Já fandím Martinovi. I když Šmajda také není špatný, ale ve finále měla být Dominika.
Není tady
REŇAS napsal(a):
No já jsem ráda,že postoupili tito dva i když Domča byla super,ale tahle moc milá kočka má toho určitě ještě hodně před sebou,jakože se neztratí. Teď jsem s Martinem četla článek a to teda v žádném bulváru rozhodně nebylo,psalo se tam,že je vlastně Martin tak trochu introvert,ale taky velký pracant a že cítí v superstar sám za sebe velkou zodpovědnost,když je ve finále a tudiž se snaží podat co nejlepší výkon,být odpočatý.. a že není pravda,že by mu nevadilo,když někdo vypadne,ale,že prostě nechce tolik najevo dávat své emoce a citlivý,že to rozhodně je,ale nechává si to pro sebe. A jak tu někdo psal,opravdu prý není na to velké objímaní. Jinak i jeho učitelé se o něm vyjadřovali o jako mimořádném talentu,že je pracant,který se hudbě věnuje,nejen v rámci svých povinností,ale i navíc. No a že je trochu introvert,to potvrdili. Jinak si nemyslím,že bychom někoho takového nepotřebovali a ani to,že by patřil do opery,kde se to jen odzpívá,bez emocí,bez řeči těla? Tak o tom by dceřin učitel zpěvu,(mimochodem se živí i právě zpěvem opery v divadle)mohl něco odvyprávět. Mimochodem já si myslím,že právě Martina s takovýmto hlasem potřebujeme. Stejně jakožto rockerka-metalistka jsem ráda,že je ve finále Šmajda. No a taky si myslím,že by bylo dobré,aby se uplatnila se svým,také ojedinělým hlasem Šenková,připomíná mi takové mladší vydání Špinarové a těch taky není dost. Stejně jako ten Ben by mohl dělat tak trochu černošskou muziku v českém vydání. A získat si svůj okruh příznivců. Tak takový názor mám natohle já.
Pod tohle se podepíšu...skoro úplně
Není tady
yellow108 napsal(a):
Nejdřív jsem fandila Chodúrovi, ale už mě docela nudí, přijde mi to pořád tak nějak stejné (i když zpívá opravdu krásně).... Asi měsíc zpátky se mi začal moc líbit Šmajda, tak jsem ráda, že to dotáhl tak daleko. Sms jsem zatím neposlala, ale teď asi pošlu
Jsem zvědavá, kdo to vyhraje, Šmajda podle mě není bez šance.
Tak pod tohle bych se podepsala já, mám to stejně
Není tady
tak ještě nikdo nevyhrál.Dnes zpívali oba hezky,takže ať vyhraje .Martin nebo Mira je to jedno!!
kdo ,ale zaperlil Ivan Kandráč
Není tady
tak vítěz dopadl dle mého gusta.... fandila jsem mu celou dobu od vypadnutí Leony
Není tady
ha .vyhrál Martin Chodúr!!!! Miro se určo chytí,zpívá suprově.
přála jsem to oběma.Jenže vyhrát může prostě jen jeden!!!
Není tady
já byla tedy zklamaná, přála jsem to Mirovi
Není tady
Jsem ráda, že vyhral Martin Chodúr .
Není tady
Jsem ráda, že vyhrál Martin...pokud by nevyhrál, nebyla by celá soutěž na nic, protože byl vážně nej. Nechápu, jak můžou některý lidi napsat, že je namyšlený a arogantní...je to jen obyčejný, skromný kluk, který vyrůstal v chudším prostředí. Neumí prostě jen ze sebe dělat šaška, což někteří nepochopí:-(
Není tady
Káča napsal(a):
Jsem ráda, že vyhrál Martin...pokud by nevyhrál, nebyla by celá soutěž na nic, protože byl vážně nej. Nechápu, jak můžou některý lidi napsat, že je namyšlený a arogantní...je to jen obyčejný, skromný kluk, který vyrůstal v chudším prostředí. Neumí prostě jen ze sebe dělat šaška, což někteří nepochopí:-(
namyšlený nebo arogantní mi taky nepřišel, ale byli styly, které mu nesedly.Zatímco Šmajda si poradil i s Gottem
Není tady