18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tiffany napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tiffany napsal(a):
Pisateli, e ty u to má nějak pomotaný, v Superstar se nevyhrává "cena" , si to plete s něčim jinym, e by si se u přepracoval ... .Výherca súae získa okrem titulu SuperStar exkluzívnu nahrávaciu zmluvu a ročný televízny kontrakt na 100 000 eur! http://superstarcz.nova.cz/clanek/oporadu/o-poradu.html
A to není výhra?No vidi, jaký má info. Tak to se musim přiznat, e jsem věděla jen o té první části s nahrávací smlouvou...a pak e to nesleduje ... .
Ono stačí onen mozkonářez, který se dělá reklamou a pak stačí jen občas gůglit
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tiffany napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Výherca súae získa okrem titulu SuperStar exkluzívnu nahrávaciu zmluvu a ročný televízny kontrakt na 100 000 eur! http://superstarcz.nova.cz/clanek/oporadu/o-poradu.html
A to není výhra?No vidi, jaký má info. Tak to se musim přiznat, e jsem věděla jen o té první části s nahrávací smlouvou...a pak e to nesleduje ... .
Ono stačí onen mozkonářez, který se dělá reklamou a pak stačí jen občas gůglit
Njn, to bude ono, reklamy přepínám a jestli výherce něco obdrí či neobdrí, mě zas tak nezajímalo... .
Upravil(a) Tiffany (19. 10. 2009 16:30)
Není tady
Superstar je pro mně Langerová, Issa, Vaňková, Balogová,... Prostě první řada. Pak u to nemělo "vejku".
Není tady
Ben Cristovao. Láska na první pohled.
Stejně jako kdysi Aneta Langerová. To mě pořád drí.
javena: Rottrová česky
No, jetě tam jedna zpívala něco, co zpívá Rottrová, ale francouzsky. A jeliko si nepamatuju jména, tak jsem to napsala takhle.
Není tady
Tak mě se také líbí Chodúr, enková a Bagárová - fakt krásný hlasy!
Není tady
Vlaďka napsal(a):
javena: Rottrová česky
No, jetě tam jedna zpívala něco, co zpívá Rottrová, ale francouzsky. A jeliko si nepamatuju jména, tak jsem to napsala takhle.
Mě se to straně líbí - kdy člověk neví jméno, jak to vyobrazí. Já to dělám běně, kdy chci jednomu dítěti něco říct a druhý mi něco začne vyprávět, větinou mám pak výpadek a vyobrazuju to - podej mi ten seit, jak tam učitelka píe známky... mám ti něco podepsat. U si chuďátka zvykly. Zajímavý je, e vím, jakou barvu obalu ta ákajdamá, ale název se mi v tu chvíli nevybaví.
Není tady
jinak mě se líbí Chodur a Domika Stará
Není tady
Mike napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Co je superstar?
Něco, co by Tě bavilo přiblině stejně, jako to baví mě
U dost na tom, e to musím poslouchat... asi si odstěhuju PC do jiné místnosti...
stěhovat se nemusí,vem si sluchátka
tuhle jsem je narvala své drahé polovičce.pořád tu prudil,
.
Není tady
Superstar jsem neviděla nai jednou. Jo, kdysi jsem se dívala na první sérii, ale a na poslední díl, kdy zbítězila ta Langerová. Jinak se na to nedívá, jsem mimo mísu a nějak mi to vůbec neva. Stačilo, kdy v Instinktu rozebírali, e se tam Habera a jandovají chovají děsným způsobem. Take vím, kdo je v porotě, to informací aa. Mně přijde koukání na Superstar, něco o vysněným baráku a nějaký vyměněný manelky jako ztráta času. Take teda fandím vem, fakt, a vyhrajou vichni :-))
Není tady
Superstar je ubohost. Kdy jsem viděla, jakým způsobem tentokrát vybírali soutěící, zhnusilo se mi to natolik, e na tuhle řadu se nedívám u z pouhého principu.
Znám lepí pořady
Není tady
Československá Superstar je úasná. Zase se cítím doma. V Československu. I porota je v československé superstar jiná, ne ty předchozí. Taková - mimořádně laskavá. Zvlátě ty vyřazovací pondělky mě dostávají. Smutek poroty hraný není. Je skutečný. Ze začátku se mi nelíbila Adela Banáová. Teď se mi moc zamlouvá. S Mareem si sednou. Neznala jsem Martu Jandovou. Je super. I Darina Rolincová mě příjemně překvapila. Kdy jsem kdysi slyela, e bude v porotě, nebyla jsem nadená.
Československá Superstar je výjimečná. Mnostvím skvělých zpěváků a zpěvaček. Laskavou porotou. Skvělou moderátorskou dvojicí. Není hraná. Je lidská.
Děkuji za tento nápad a jeho realizaci.
Banáová a Mare jsou skvělá dvojka, jsou fakt vtipní...
Není tady
Týý jo. Ben Cristovao je úasný. Tolik mi připomíná mého syna.
Mám skvělého syna.
Kdy zpíval Pink - Family Portrait, viděla jsem v něm smutek mého syna. Ze svých rodičů. e nedokázali zůstat spolu.
Upravil(a) majkafa (25. 10. 2009 21:12)
dívám se a fandím Mirkovi majdovi.
Není tady
majda dnes vystřihl ty Zeppeliny náramně.
majkafa napsal(a):
majda dnes vystřihl ty Zeppeliny náramně.
to tedy jo, i kdy je to kláda
Není tady
Martin Chodúr byl včera naprostá bomba, jsem byla fakt uneená. On je neskutečnej... .
Není tady
majkafa napsal(a):
Týý jo. Ben Cristovao je úasný. Tolik mi připomíná mého syna.
Mám skvělého syna.
Kdy zpíval Pink - Family Portrait, viděla jsem v něm smutek mého syna. Ze svých rodičů. e nedokázali zůstat spolu.
není to zbytečné??
Není tady
Matrioshka napsal(a):
Banáová a Mare jsou skvělá dvojka, jsou fakt vtipní...
ty nemaj chybu ,se u nich člověk i pobaví.
Není tady
Adélku nekriticky vežmi rada vidím
to by ste ju mali poču v rannom FUN rádiu so Sajfom
Není tady
Mě se líbí Chodúr a enková.
Nejhorí je Itvancová a Christovao, z té jeho Pink písničky mu jsem nic nevěřila, jenom přehrává..
Není tady
Já čučím,dcera co chodí do lidovky,taky občas kouká semnou a svým výborně slyícím uchem poslouchá a chválí.. (byla tam i adeptka přihláená z naí lidovky,ukazovali ji,ale prý jich tam bylo víc) U mně jednoznačně Chodúr,enková,majda,Stará. No a mrzelo mě,e vypadla i nae krajanka "Konvice".. No,ale oni stejně nakonec vypadnou vichni a zůstane ten( ta) jeden(a)..STAR. Tipuji Chodura.
Nechápu jak Markéta mohla vypadnout.měla hlas Dominika ,to nějak kazí. No jetě je tam Martin Chodúr,jestli vypadne jetě on ,tak u to není o zpěvu.
Upravil(a) sisi21 (4. 11. 2009 20:42)
Není tady
Podle mě zpívá krásně vech posledních 24 ptáčků zpěváčků.
Těím se na dalí kolo - písničky Madonny a Michaela Jacksona. Můj oblíbenec zazpívá písničku od Madonny.