18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Komu fandíte (samozřejmě v případě, e se díváte) ?
Tohle téma je jen tak pro odlehčení veho naeho skuhrání .
Není tady
Nedívám se , bohuel, chytáme nyní pouez 1+ 2 program.
Ale přátelé, netuíte, jaký mám zase přehled o dění ve světě!
Někde jsem viděla, děti mi ukazovaly na netu chodúra - a ten byl vynikající. Měl nádherný a příjemný, takový jistý hlas. To je jediné, co já můu k tématu přispět...
Není tady
Co je superstar?
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Co je superstar?
Martin Chodur nemá konkurenci. A přitom, dokud nezazpívá, tak se tak nějak mezi těma umělýma "krasavcema" ztrácí. Tohle by do něj asi nikdo neřekl....
http://www.stream.cz/video/3/163954-robson-rabbit
Doufám, e vyhraje.
Není tady
Chodur má fakt skvělej hlas...neni to takovej klasickej hezounek, ale podle mého skromného názoru má obrovské charisma a myslím si , e je jeden z adeptů na superstar. Jinak z holčin se mi líbí mladinká Bagárová, tohle stvoření má úasný hlásek.
Není tady
O víkendu jsem se dívala poprvé. Nejvíc se mi líbil Chodur a ta slečna, co zpívala Rottrovou česky. Ani neznám jména. Ale to bylo fakt moc hezký.
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Co je superstar?
Něco, co by Tě bavilo přiblině stejně, jako to baví mě
U dost na tom, e to musím poslouchat... asi si odstěhuju PC do jiné místnosti...
Není tady
Mike napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Co je superstar?
U dost na tom, e to musím poslouchat... asi si odstěhuju PC do jiné místnosti...
Tak to si můe s mym manou podat ruce, taky ho to moc neba, ale kdy u se koukám, tak čučí se mnou... .
Není tady
Mike napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Co je superstar?
A proč tolik námahy? Odstěhuj ty co to chtěj sledovat a nebo měj po ruce dálkové
Není tady
Tiffany napsal(a):
Mike napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Co je superstar?
U dost na tom, e to musím poslouchat... asi si odstěhuju PC do jiné místnosti...Tak to si můe s mym manou podat ruce, taky ho to moc neba, ale kdy u se koukám, tak čučí se mnou... .
Co mu zbejvá aby zachoval klid v domácnosti
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tiffany napsal(a):
Mike napsal(a):
U dost na tom, e to musím poslouchat... asi si odstěhuju PC do jiné místnosti...Tak to si můe s mym manou podat ruce, taky ho to moc neba, ale kdy u se koukám, tak čučí se mnou... .
Co mu zbejvá aby zachoval klid v domácnosti
přesně tak, tolerance na prvnim místě (vak já taky trpim při pravidelném sledování boxu )
Není tady
Tiffany napsal(a):
Tak to si můe s mym manou podat ruce, taky ho to moc neba, ale kdy u se koukám, tak čučí se mnou... .
S Tvým M si ruku klidně podám
Naopak mě zklamal můj syn, který, ač se zdál býti po mně (kouká se mnou na sci-fi a na horrory), hltá superstar taky...
Není tady
Fandím Chodůrovi a Bagárové.
Ale u nás jsou momentálně boje kvůli "Anetky" jak jí říká drahý. Kdy jsem po prvních kolech prohlásila, e je namylená, tak se o ní začal být jako eskymáckej pes A to jetě nebyly venku ty její fotky.
Není tady
Mike napsal(a):
Naopak mě zklamal můj syn, který, ač se zdál býti po mně (kouká se mnou na sci-fi a na horrory), hltá superstar taky...
Vdy prej to je taky sci-fi a horor
Není tady
Tiffany napsal(a):
přesně tak, tolerance na prvnim místě (vak já taky trpim při pravidelném sledování boxu )
Jak tolerance, klasické omezování svobody mue ? Na rozdíl od tohoto pořadu (superstár), kde na závěr bude jen tie závidět první cenu, tak u boxu se poučí, např. jak uhýbat a nebo jak hezky filmovat
P.S. Abych se vyhádřil k tématu. NESLEDUJI, nebo je to ztráta času a spořím el. energii např.
Upravil(a) Pisatel (19. 10. 2009 14:02)
Není tady
Mike napsal(a):
Tiffany napsal(a):
S Tvým M si ruku klidně podám
A tak ho nech...ber to tak, e kouká na pěkný baby .
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tiffany napsal(a):
Jak tolerance, klasické omezování svobody mue ? Na rozdíl od tohoto pořadu (superstár), kde na závěr bude jen tie závidět první cenu, tak u boxu se poučí, např. jak uhýbat a nebo jak hezky filmovat
P.S. Abych se vyhádřil k tématu. NESLEDUJI, nebo je to ztráta času a spořím el. energii např.
Pisateli, e ty u to má nějak pomotaný, v Superstar se nevyhrává "cena" , si to plete s něčim jinym, e by si se u přepracoval ... .
Upravil(a) Tiffany (19. 10. 2009 14:13)
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Fandím Chodůrovi a Bagárové.
Ale u nás jsou momentálně boje kvůli "Anetky" jak jí říká drahý. Kdy jsem po prvních kolech prohlásila, e je namylená, tak se o ní začal být jako eskymáckej pes A to jetě nebyly venku ty její fotky.
Kuřátko, můu Tě ujistit, e můj dojem z "Anetky" byl stejný jako Tvůj. Ale musim uznat, e její včerejí výkon byl hodně dobrý .
Upravil(a) Tiffany (19. 10. 2009 14:13)
Není tady
Aneta mi připomíná Agátu Hanychovou, take tý určitě nefandím, ale na manela má taky velice příznivý vliv, bohuel....
Není tady
Tiffany napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tiffany napsal(a):
P.S. Abych se vyhádřil k tématu. NESLEDUJI, nebo je to ztráta času a spořím el. energii např.Pisateli, e ty u to má nějak pomotaný, v Superstar se nevyhrává "cena" , si to plete s něčim jinym, e by si se u přepracoval ... .
Výherca súae získa okrem titulu SuperStar exkluzívnu nahrávaciu zmluvu a ročný televízny kontrakt na 100 000 eur! http://superstarcz.nova.cz/clanek/oporadu/o-poradu.html
A to není výhra?
Není tady
Iveta X napsal(a):
Aneta mi připomíná Agátu Hanychovou, take tý určitě nefandím, ale na manela má taky velice příznivý vliv, bohuel....
U nás tak té...
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tiffany napsal(a):
Pisatel napsal(a):
P.S. Abych se vyhádřil k tématu. NESLEDUJI, nebo je to ztráta času a spořím el. energii např.Pisateli, e ty u to má nějak pomotaný, v Superstar se nevyhrává "cena" , si to plete s něčim jinym, e by si se u přepracoval ... .
Výherca súae získa okrem titulu SuperStar exkluzívnu nahrávaciu zmluvu a ročný televízny kontrakt na 100 000 eur! http://superstarcz.nova.cz/clanek/oporadu/o-poradu.html
A to není výhra?
No vidi, jaký má info. Tak to se musim přiznat, e jsem věděla jen o té první části s nahrávací smlouvou...a pak e to nesleduje ... .
Není tady
Vlaďka napsal(a):
O víkendu jsem se dívala poprvé. Nejvíc se mi líbil Chodur a ta slečna, co zpívala Rottrovou česky. Ani neznám jména. Ale to bylo fakt moc hezký.
Tihle dva jsou taky moje koně, ona se jmenuje enková
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Vlaďka napsal(a):
Tihle dva jsou taky moje koně, ona se jmenuje enková
Rottrová česky zpívala krásně. Měla jsem normálně husinu. Já to nesleduju, take těko hodnotit, ale teď o víkendu jsem sjíděla babinet a jak jsem nechala telku běet, tak mi za zády pěly krasavice (asi). Jsem se moc neotáčela a kdy jo, tak u tam byl Mare.
Není tady