Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 19. 10. 2009 12:39

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Superstar

Komu fandíte (samozřejmě v případě, že se díváte) ? 

Tohle téma je jen tak pro odlehčení všeho našeho skuhrání smile .

Není tady

#2 19. 10. 2009 12:44

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Re: Superstar

big_smile
Nedívám se , bohužel, chytáme nyní pouez 1+ 2 program.
Ale přátelé, netušíte, jaký mám zase přehled o dění ve světě!lol

Někde jsem viděla, děti mi ukazovaly na netu chodúra - a ten byl vynikající. Měl nádherný a příjemný, takový jistý hlas. To je jediné, co já můžu k tématu přispět...big_smile

Není tady

#3 19. 10. 2009 12:46

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Co je superstar?

42!

Není tady

#4 19. 10. 2009 12:51

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

baba.jaga napsal(a):

Co je superstar?

big_smiledumbombig_smile
Martin Chodur nemá konkurenci. A přitom, dokud nezazpívá, tak se tak nějak mezi těma umělýma "krasavcema" ztrácí. Tohle by do něj asi nikdo neřekl....
http://www.stream.cz/video/3/163954-robson-rabbit
Doufám, že vyhraje.

Iveta X

Není tady

#5 19. 10. 2009 12:54

Tiffany
♥♥♥♥♥--

big_smile

Chodur má fakt skvělej hlas...neni to takovej klasickej hezounek, ale podle mého skromného názoru má obrovské charisma a myslím si , že je jeden z adeptů na superstar. Jinak z holčin se mi líbí mladinká Bagárová, tohle stvoření má úžasný hlásek.

Není tady

#6 19. 10. 2009 13:05

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

O víkendu jsem se dívala poprvé. Nejvíc se mi líbil Chodur a ta slečna, co zpívala Rottrovou česky. Ani neznám jména. Ale to bylo fakt moc hezký.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#7 19. 10. 2009 13:13

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga napsal(a):

Co je superstar?

Něco, co by Tě bavilo přibližně stejně, jako to baví mě big_smile
Už dost na tom, že to musím poslouchat... asi si odstěhuju PC do jiné místnosti... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#8 19. 10. 2009 13:19

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Mikeš napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Co je superstar?

Už dost na tom, že to musím poslouchat... asi si odstěhuju PC do jiné místnosti... big_smile big_smile big_smile

big_smile Tak to si můžeš s mym manžou podat ruce, taky ho to moc neba, ale když už se koukám, tak čučí se mnou...smile .

Není tady

#9 19. 10. 2009 13:21

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Co je superstar?

A proč tolik námahy? Odstěhuj ty co to chtěj sledovat a nebo měj po ruce dálkové smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#10 19. 10. 2009 13:22

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tiffany napsal(a):

Mikeš napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Co je superstar?

big_smile Tak to si můžeš s mym manžou podat ruce, taky ho to moc neba, ale když už se koukám, tak čučí se mnou...smile .

Co mu zbejvá aby zachoval klid v domácnosti lol

Není tady

#11 19. 10. 2009 13:26

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Tiffany napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Co mu zbejvá aby zachoval klid v domácnosti lol

big_smile přesně tak, tolerance na prvnim místě big_smile (však já taky trpim při pravidelném sledování boxu big_smile )

Není tady

#12 19. 10. 2009 13:40

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tiffany napsal(a):

S Tvým M si ruku klidně podám big_smile
Naopak mě zklamal můj syn, který, ač se zdál býti po mně (kouká se mnou na sci-fi a na horrory), hltá superstar taky... dumbom

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#13 19. 10. 2009 13:40

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Fandím Chodůrovi a Bagárové.

Ale u nás jsou momentálně boje kvůli "Anetky" jak jí říká drahý. Když jsem po prvních kolech prohlásila, že je namyšlená, tak se o ní začal být jako eskymáckej pes big_smile  A to ještě nebyly venku ty její fotky.

Není tady

#14 19. 10. 2009 13:59

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Naopak mě zklamal můj syn, který, ač se zdál býti po mně (kouká se mnou na sci-fi a na horrory), hltá superstar taky... dumbom

Vždy prej to je taky sci-fi a horor lol

Není tady

#15 19. 10. 2009 14:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tiffany napsal(a):

big_smile přesně tak, tolerance na prvnim místě big_smile (však já taky trpim při pravidelném sledování boxu big_smile )

Jak tolerance, klasické omezování svobody muže lol ? Na rozdíl od tohoto pořadu (superstár), kde na závěr budeš jen tiše závidět první cenu, tak u boxu se poučíš, např. jak uhýbat a nebo jak hezky filmovat smile
P.S. Abych se vyhádřil k tématu. NESLEDUJI, nebo je to ztráta času a spořím el. energii např.

Upravil(a) Pisatel (19. 10. 2009 14:02)

Není tady

#16 19. 10. 2009 14:08

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Mikeš napsal(a):

Tiffany napsal(a):

S Tvým M si ruku klidně podám big_smile

big_smile

A tak ho nech...ber to tak, že kouká na pěkný baby big_smile .

Není tady

#17 19. 10. 2009 14:10

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Tiffany napsal(a):

Jak tolerance, klasické omezování svobody muže lol ? Na rozdíl od tohoto pořadu (superstár), kde na závěr budeš jen tiše závidět první cenu, tak u boxu se poučíš, např. jak uhýbat a nebo jak hezky filmovat smile
P.S. Abych se vyhádřil k tématu. NESLEDUJI, nebo je to ztráta času a spořím el. energii např.

Pisateli, že ty už to mᚠnějak pomotaný, v Superstar se nevyhrává "cena" , si to pleteš s něčim jinym, že by si se už přepracoval ...big_smile .

Upravil(a) Tiffany (19. 10. 2009 14:13)

Není tady

#18 19. 10. 2009 14:12

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Kuřátko napsal(a):

Fandím Chodůrovi a Bagárové.

Ale u nás jsou momentálně boje kvůli "Anetky" jak jí říká drahý. Když jsem po prvních kolech prohlásila, že je namyšlená, tak se o ní začal být jako eskymáckej pes big_smile  A to ještě nebyly venku ty její fotky.

Kuřátko, můžu Tě ujistit, že můj dojem z  "Anetky" byl stejný jako Tvůj. Ale musim uznat, že její včerejší výkon byl hodně dobrý wink .

Upravil(a) Tiffany (19. 10. 2009 14:13)

Není tady

#19 19. 10. 2009 14:23

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Aneta mi připomíná Agátu Hanychovou, takže tý určitě nefandím, ale na manžela má taky velice příznivý vliv, bohužel....

Iveta X

Není tady

#20 19. 10. 2009 14:32

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tiffany napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Tiffany napsal(a):

Pisateli, že ty už to mᚠnějak pomotaný, v Superstar se nevyhrává "cena" , si to pleteš s něčim jinym, že by si se už přepracoval ...big_smile .

Výherca súaže získa okrem titulu SuperStar exkluzívnu nahrávaciu zmluvu a ročný televízny kontrakt na 100 000 eur! http://superstarcz.nova.cz/clanek/oporadu/o-poradu.html
A to není výhra?

Není tady

#21 19. 10. 2009 14:32

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nedívám, neznám......

Není tady

#22 19. 10. 2009 14:48

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Iveta X napsal(a):

Aneta mi připomíná Agátu Hanychovou, takže tý určitě nefandím, ale na manžela má taky velice příznivý vliv, bohužel....

U nás tak též...

Není tady

#23 19. 10. 2009 14:50

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Tiffany napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Výherca súaže získa okrem titulu SuperStar exkluzívnu nahrávaciu zmluvu a ročný televízny kontrakt na 100 000 eur! http://superstarcz.nova.cz/clanek/oporadu/o-poradu.html
A to není výhra?

No vidiš, jaký mᚠinfo. Tak to se musim přiznat, že jsem věděla jen o té první části s nahrávací smlouvou...a pak že to nesleduješ ...big_smile .

Není tady

#24 19. 10. 2009 14:59

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Vlaďka napsal(a):

O víkendu jsem se dívala poprvé. Nejvíc se mi líbil Chodur a ta slečna, co zpívala Rottrovou česky. Ani neznám jména. Ale to bylo fakt moc hezký.

Tihle dva jsou taky moje koně, ona se jmenuje Šenková

Out from the dark into the light !

Není tady

#25 19. 10. 2009 15:57

javena
♥♥♥♥♥♥-

Rosamunda napsal(a):

Vlaďka napsal(a):

Tihle dva jsou taky moje koně, ona se jmenuje Šenková

Rottrová česky big_smile zpívala krásně. Měla jsem normálně husinu. Já to nesleduju, takže těžko hodnotit, ale teď o víkendu jsem sjížděla babinet a jak jsem nechala telku běžet, tak mi za zády pěly krasavice (asi). Jsem se moc neotáčela a když jo, tak už tam byl Mareš. big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí