|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj těhulky, chtěla jsem se s vámi poradit, zda byste mi mohly doporučit nějakého šikovného (skutečně šikovného) gynekologa/gynekoložku v Brně. Moc ocením vaše doporučení.....Předem moc díky 
Upravil(a) romca999 (19. 10. 2009 12:10)
Není tady
chodím k jednomu doktorovi, nedaleko dětské nemocnice, osobně jsem spokojená. Moc ale srovnávat nemohu, max se dvěma jinými - u jedné jsem byla v rámci zástupu za dovolenou a od jednoho jsem tenkrát utekla k mému současnému. Takže ve srovnání s těmi dvěma jinými je nejlepsí.
Ale je fakt, že má spoustu pacientů. Po ránu je tam docela šrumec, recepty na antiko... atd
Není tady
Já chodím ke Karlu Nevrlkovi - je naprosto bezkonkurenční. Přešla jsem k němu už jako těhule. Po předchozích zkušenostech jsem jím naprosto nadšená. Nové pacienty bohužel asi nebere. Při hledání doktora mi pomohla stránka - http://www.znamylekar.cz/hodnoceni-leka … kolog/Brno Tam si určitě vybereš. Pro mě jsou důležitý názory lidí a zkušenosti s lékařem.
Tak hodně štěstí při výběru!
Není tady
ahoj, já jsem moc a moc spokojená s paní doktorkou Kutálkovou, ma ordinaci na Vranovské. Fakt na ni nedám dopustit.
Není tady
:-) Moc díky za názory, jsem objednaná né přímo k paní doktorce Kutálkové, ale k MUDr. Svojanovské....:-) Dobrá náhoda, našla jsem je přes stránky www.znamylekar.cz, tak uvidíme, na kontrolu jdu už ve čtvrtek. Vzhledem k reakcím pacientů se toho nebojím :-) Bude snad ok.
Není tady
ahoj, tak za seba mozem moooc doporucit dr. lustigovu.. ambulanciu ma na VŠ veterine....vzstupujem na zastavke kartouzska, bola som predtym asi u styroch doktorov kym som nasla to prave orechove, fakt mila, v pohode mozno jej volat do ambulancie, ked mam problem snazi sa zobrat co najskor, niekde ma vopchat a nevadi jej to... a to boli casy ked som tam bola fakt kazdy mesiac, novych pacientov neviem ci berie... v pripade potreby poslem do sz tel. cislo. jo a komplikovane tehotenstvo moje zvladla na jednotku
jo a v dobe ms som zacala mat hrozny hlad, stale by som len jedla a jedla napr. o pol noci som este raz musela vecerat a rano o piatej som sa zobudila na hlad a znovu som sa musela najst, od hladu ma bolelo az brucho
a to mi pretrvavalo snad do polovice tehu... permanentne jedenie 
Upravil(a) stvorlistok (28. 10. 2009 14:04)

Není tady