Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 19. 10. 2009 11:56

romca999
♥♥-----

gynekolog v Brně

Ahoj těhulky, chtěla jsem se s vámi poradit, zda byste mi mohly doporučit nějakého šikovného (skutečně šikovného) gynekologa/gynekoložku v Brně. Moc ocením vaše doporučení.....Předem moc díky gloria

Upravil(a) romca999 (19. 10. 2009 12:10)

Není tady

#2 19. 10. 2009 13:43

oskárka25
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tišnov a okolí
Web

Re: gynekolog v Brně

chodím k jednomu doktorovi, nedaleko dětské nemocnice, osobně jsem spokojená. Moc ale srovnávat nemohu, max se dvěma jinými - u jedné jsem byla v rámci zástupu za dovolenou a od jednoho jsem tenkrát utekla k mému současnému. Takže ve srovnání s těmi dvěma jinými je nejlepsí.
Ale je fakt, že má spoustu pacientů. Po ránu je tam docela šrumec, recepty na antiko... atd

Jakub 16.2.2007
Lucinka 10.6.2010

Není tady

#3 20. 10. 2009 8:24

ferdaferda
♥♥♥----

Já chodím ke Karlu Nevrlkovi - je naprosto bezkonkurenční. Přešla jsem k němu už jako těhule. Po předchozích zkušenostech jsem jím naprosto nadšená. Nové pacienty bohužel asi nebere. Při hledání doktora mi pomohla stránka - http://www.znamylekar.cz/hodnoceni-leka … kolog/Brno Tam si určitě vybereš. Pro mě jsou důležitý názory lidí a zkušenosti s lékařem. tummenupp Tak hodně štěstí při výběru!

http://www.mytickerz.com/tickers/fgjv5zdpl8gkjesb.png
Kontrola 17.1., vyvolávačka 18.1. :x

Není tady

#4 21. 10. 2009 13:35

Daka
♥♥♥----

ahoj, já jsem moc a moc spokojená s paní doktorkou Kutálkovou, ma ordinaci na Vranovské. Fakt na ni nedám dopustit.

Není tady

#5 27. 10. 2009 11:00

romulus123
♥♥-----

:-) Moc díky za názory, jsem objednaná né přímo k paní doktorce Kutálkové, ale k MUDr. Svojanovské....:-) Dobrá náhoda, našla jsem je přes stránky www.znamylekar.cz, tak uvidíme, na kontrolu jdu už ve čtvrtek. Vzhledem k reakcím pacientů se toho nebojím :-) Bude snad ok.

Není tady

#6 28. 10. 2009 13:57

stvorlistok
♥♥♥♥♥♥-

ahoj, tak za seba mozem moooc doporucit dr. lustigovu.. ambulanciu ma na VŠ veterine....vzstupujem na zastavke kartouzska, bola som predtym asi u styroch doktorov kym som nasla to prave orechove, fakt mila, v pohode mozno jej volat do ambulancie, ked mam problem snazi sa zobrat co najskor, niekde ma vopchat a nevadi jej to... a to boli casy ked som tam bola fakt kazdy mesiac, novych pacientov neviem ci berie... v pripade potreby poslem do sz tel. cislo. jo a komplikovane tehotenstvo moje zvladla na jednotku tummenupp
jo a v dobe ms som zacala mat hrozny hlad, stale by som len jedla a jedla napr. o pol noci som este raz musela vecerat a rano o piatej som sa zobudila na hlad a znovu som sa musela najst, od hladu ma bolelo az brucho big_smile a to mi pretrvavalo snad do polovice tehu... permanentne jedenie vissla

Upravil(a) stvorlistok (28. 10. 2009 14:04)

http://lpmf.lilypie.com/sKAcp1.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí