29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Toja napsal(a):
danano napsal(a):
no už to bude skoro rok....
vždy to vypadá nadějně a nakonec to padne a fakt to není nic příjemného.
Budu držet palce, at to co nejdřív klapne
musí...stejně jako mimčo
V jakém oboru hledáš Dani?
ve všech... je mi to docela jedno.... ale nejraději bych rozvoz zboží nebo něco podobného....
Není tady
cieska napsal(a):
holky, kdo to tu byl a tou bolestivou ovulkou, chci se na něco zeptat...
taky hlásím bolestivou ovu
Není tady
tak pitrísku, tebe zrovna potřebuju! ahojky! heleď, a cítíš ovulaci každý měsíc? myslím, nikdy se nestalo, že bys to necítila?
Není tady
Bětka napsal(a):
Dani to ti nezávidím. Ale jestli máš doma takové zlato, jak popisuješ, ještě to chvíli vydržíte a třeba pak vyjde to, co sis vysnila.
Bětuš to ne !!! je ještě mladej to raději některá z holek....
Není tady
pitrisek26 napsal(a):
cieska napsal(a):
holky, kdo to tu byl a tou bolestivou ovulkou, chci se na něco zeptat...
taky hlásím bolestivou ovu
I já..
Není tady
bětuš, jj, ale až po vysazení HA, prvně jsem se toho hrozně lekla, jsem si myslela, že mam další zánět slepáku, nebo,že se mi zauzlovali střeva pak jsem další měsíc ve stejném období pochopila, že je to ovulace a pak už to přicházelo pravidelně a tenhle měsíc nic, tak pátrám, jestli to odeznělo, nebo jestli prostě nebyla ovulace, páč to se mi předtim nikdy nestalo
Není tady
danano napsal(a):
Bětuš to ne !!! je ještě mladej to raději některá z holek....
Jejda, něco mi nedošlo?
Není tady
cieska napsal(a):
tak pitrísku, tebe zrovna potřebuju! ahojky! heleď, a cítíš ovulaci každý měsíc? myslím, nikdy se nestalo, že bys to necítila?
cítím fakt každou, a když jsem necítila tak přišla pozdě .. ale fakt jsem cítila každou, hlavně mě hrozně bolí prsa
Není tady
Bětka napsal(a):
Dani to ti nezávidím. Ale jestli máš doma takové zlato, jak popisuješ, ještě to chvíli vydržíte a třeba pak vyjde to, co sis vysnila.
tady to máš
Není tady
Ciesko, mám ovu bolesti vždycky několik dní, pak jako mávnutím přestanou. Poznám i ze které strany bude. Ale objevily se mi až po těch dvou OPU. Po třetím OPU ještě silnější, předtím jsem nic necítila.
Nestalo se mi, aby bolesti nebyly.
Není tady
I když je možné, že teprve po stimulacích vím, jak vypadají.
Nestalo se mi, aby bolesti nebyly, tedy od té doby, co je mám.
Upravil(a) Bětka (19. 10. 2009 14:29)
Není tady
Bětuš, já možná taky až na OPU poznala jak vypadají ovu bolesti..nebo při iui... To vaječníky popichávají.. Ale takhle volně jsem moc necítila, asi ovu ani nebyly..
Není tady
danano napsal(a):
no s tím synátorem
Myslela jsem krámek. Nebo se pletu?
Není tady
:vissla:pitrís, právě to mam za 5 dní dostat (záložka co mam pod příspěvkem neukazuje přesně) a ovulaci jsem do teď nezaznamenala a taky jí cítim vždycky, tak dumám čím to, asi fakt dorazí později, že by to bylo těhotenství to je asi blbost ?
a taky se mi doteď nestalo, že bych jí necítila, taky poznám ze kterého vaječníku.. je to jako kdyby mě dva dny někdo dlabal lžičkou zevnitř vždycky skuhrám a teď mi to chybí
Upravil(a) cieska (19. 10. 2009 14:34)
Není tady
Sissi teď zrovna mám ty píchání a k tomu kašel, blbá kombinace. Ještě horší kombinace jsou ovšem fazole nebo zelí a ovu
Není tady
danano napsal(a):
tak to je dobré .... jsme myslely každá na něco jiného....
jasně je zlatíčko ...ale Honzík také tak jsem hned nevěděla....
Zřejmě.
Není tady
Bětu, já miluju luštěniny Jsem dělala fozolu..no v těhotenství teda poprvé a naposled
Jsem myslela, že zdechnu. Fazole, zácpa, mimi...o ou...už ne e
Není tady
sissi napsal(a):
Bětuš, já možná taky až na OPU poznala jak vypadají ovu bolesti..nebo při iui... To vaječníky popichávají.. Ale takhle volně jsem moc necítila, asi ovu ani nebyly..
Minimálně jedna být musela, ne?
Není tady
Bětka napsal(a):
Sissi teď zrovna mám ty píchání a k tomu kašel, blbá kombinace. Ještě horší kombinace jsou ovšem fazole nebo zelí a ovu
to jo no, je to fakt ukrutná bolest, mě vždycky bolí každý krok a souložit je možný jen s velkou dávkou sebezapření, k tomu mívám většinou v tom období zácpu, fazole jsem ještě s ovu nezkombinovala, ale jak to čtu, tak jde asi o život
Není tady
Sissy něco u mně asi bude špatně, když ovu cítím a nic z toho. Buď zase nějaké srůsty, od LPSK už mám tři roky nebo endoška nebo imuno nebo všechno dohromady.
Dneska jsem byla poprvé na imunologii u Dr. Ulčové, uvidím, co najde.
Není tady
sis, já miluju takový ta zelený fazolky, co se jedi v lusku, miluju je v polívce, k hovězímu ve smetanový omáčce, i opečený se slaninou a ty mi připadá tak nenadýmaj jako ty velký a uplná bomba mi připadaj bílý co se dávaj do uzený polívky, ty jsou hnusný a ještě se po nich nafouknu jak ropucha, to nejim
Není tady