6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Spojazdnila som izbovú fontánku... akurát trochu chrčí a neviem, akú má sptorebu elektriny, tak ju asi budem púa len občas. Ale v suchom zimnom vzduchu urobí dobré ovzduie. (A pridávam do vody trochu voňavého éterického oleja... )
Není tady
Jé, já bych taky chtěla fontánku, ale zatím jsem ádnou, co by se mi líbila a stačila by mi na ní kapsa.
Není tady
Já jsem fontánku měla, furt jsme to museli čistit a taky se mmi furt chtělo čůrat, jak tam zurčela ta voda
Není tady
Po dvaceti letech jsem se přemluvila k návtěvě posilovny. Jednoznačně největí úspěch dneního dne.
Není tady
Nazdarek dracice Dnes mi snad dela radost vsecko vsecicko, krome jedne neprijemne veci moji kamaradky, ale to tu rozepisovat nebudu. Snad jen...ze ji preji, aby to u ni vse dobre dopadlo a nemusela plakat noc co noc do polstarku
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Jé, já bych taky chtěla fontánku, ale zatím jsem ádnou, co by se mi líbila a stačila by mi na ní kapsa.
Táto je dar... ale sú tam umelé rastliny a ja by som tam chcela časom nejaké ivé. Mono Divého Janka ... uvidím. Inak ujde a je obloená vyslovene peknými a príjemnými kameňmi...
Upravil(a) Selima (26. 10. 2009 23:36)
Není tady
Mám radost, u delí čas proívám takové spokojené období. Raděj to ukám o dřevo, aby to vydrelo.
Největí radost mám z dětí: dcera, zdá se, se snad definitivně zbavila psychických obtíí souvisejících se smrtí jejího táty před několika lety. Studuje 2 V současně, mimo to mi pomáhá někdy ve firmě, a v některých věcech u mě tu plně zastoupí. Kromě toho začíná své malé podnikání - začla učit angličtinu skupinu zájemců 1*týdně.
Syn je v pohodě zdá se pořád, jazykovku dělá jaksi bokem, hlavní je pro něj jeho tvořivý koníček. Celé dny teď tráví v dílně, je nesmírně manuálně zručný. O nai firmu nemá zájem vůbec, pomůe sice celkem ochotně, ale jen výslovně na poádání a nárazově. Ale z jeho koníčku se k mému údivu a radosti moná stane časem jeho vlastní podnikání: Své výrobky nabídl zatím kamarádům a je o ně prý zájem. Tak mám radost, e si nael svou cestu, e dělá něco, co ho baví a těí, v čem má úspěch.
Omlouvám se, jestli tenhle můj příspěvek někomu zní jako vychloubání, ale toto je radovací vlákno, a mě se to teď takhle radostně fakt delí dobu opravdu jeví. , tak jsem se chtěla o to s vámi podělit.
Ké by ty pozitivní věci vydrely co nejdýl....
proč vychloubání - je přece skvělé, kdy můe mít člověk z dětí radost
Není tady
Já to jako vychloubání nevidím.... a radost z dětí... to je to nejkrásnějí!!!
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a cos koupila mě Oli ? mě se o tobě v noci zdálo, to by dárek zaslouilo
tak proto jsem kytala celou noc no, dáreček by si to teda fakt zaslouilo, něco vymyslím
no hele, má u mě jedno velký mínus. vlastně dvě. páč v tom snu jsi měla krásný vlasy, perfektní make up, nádherný modrý stíny a krásnej kostýmek. a já byla nenalíčená, s vlasy do ohonu, riflích a tričku a připadala si před tebou jako cuchta a ty nehty take to je první. a e ses na mě v tom snu koukala nevěřícně, jako e teda si myslí, e ten bordel mám pořád, tak to má dalí mínus (ale jen v té místnosti, kam jsem tě chtěla uloit, jinde jsem měla uklizeno ) na nakonec jsi spala v dětským pokoji, ale koukala ses něják divně
Není tady
Selima napsal(a):
Spojazdnila som izbovú fontánku... akurát trochu chrčí a neviem, akú má sptorebu elektriny, tak ju asi budem púa len občas. Ale v suchom zimnom vzduchu urobí dobré ovzduie. (A pridávam do vody trochu voňavého éterického oleja... )
fontánky jsou prima. ale bacha, kde ji má. v lonici by neměla být pohybující se voda, naruuje to klidný spánek. a eny by prý celkově neměly mít moc vody (v jakékoliv podobě) v jihozápadní a západní části bytu, jinak můe dojít ke zdravotnímu oslabení. ale jinak voda přspívá k dobré pohodě v bytě
Není tady
Ja mám len jendu izbu... , ale na noc práve vypínam. Aj kvôli spotrebe elektriny, aj tak - veobecne. Ono zasa na malý byt stačí chvížku bublania a hneď je zmenu cíti...
Není tady
Mám radost, e rodina odjela na dovču a já mám celý týden jen a jen pro sebe. Navíc jedu o víkendu za přítelem a to mě blaí nejvíc.
Není tady
Konecne jsem si nasla boty, jedine z te cele letosni nabidky, ktere me oslovily.
Blbe na nich je akorat cena ;-//
Není tady
To jsou pěkný botky a pokud na ně má tak hurá do nich, jednou si to člověk přece můe dovolit a dobré boty vydrí nějaký ten pátek, tak se ti to vrátí.
Není tady
Baba:Jaga : Tak Tebe bych v techto botach do divadla nepozval Neee, doufam, ze to beres jako legraci, hlavne ze jsou pohodlne ;-)
Jinak radost mi dela momentalne cesta vlakem ze sluzebky ;-)
Není tady
Mám stranou radost v únoru se stěhujeme do větího bytu, sic jen do pronájmu, ale krásný, nový voňavý 2+kk mám děsnou radost.........
Není tady
morpheus napsal(a):
Tak hlavně dobře dojeď domů, to ví, venku u je černočerná tma
A radost mi dělá to, e si za chvilku dám skvělý čaj....nu co, jsem skromná holka
Není tady
AndreaP. napsal(a):
morpheus napsal(a):
Tak hlavně dobře dojeď domů, to ví, venku u je černočerná tma
A radost mi dělá to, e si za chvilku dám skvělý čaj....nu co, jsem skromná holka
Joooo ? Ja si ho davam prave ted s jednou velmi milou divenkou Mam momentalne koupeny Assam a dnes se mi teda podaril vyjimecne dobry. Zacinam byt na nem silne zavisly...nebo na te divence se kterou ho popijim ...? Kdo vi ...
Není tady
Mám radost ze sebe, e jsem dnes byla schopná ertovat a smát se ze svým BM....
Není tady
Včera jsem se krásně zmordovala v posilovně, bylo to super.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja mám len jendu izbu... , ale na noc práve vypínam. Aj kvôli spotrebe elektriny, aj tak - veobecne. Ono zasa na malý byt stačí chvížku bublania a hneď je zmenu cíti...
no toho, si nevímej, já pořád někam něco oupu, aby to podpořilo tu pozitivní energii, asi mi u z toho hrabe
Není tady
Deborah napsal(a):
Mám radost ze sebe, e jsem dnes byla schopná ertovat a smát se ze svým BM....
skvělý Deb
Není tady
Modroočka napsal(a):
Včera jsem se krásně zmordovala v posilovně, bylo to super.
ílenče já si včera dala svařák, ale fakt jen troku, ten mě taky zmordoval. nejdřív se mi lo tak lehce, skoro sjem se vznáela, ale pak mi ty nohy něják ztěkly
Není tady
nejstarí se zrovna vrátila z brigády a nadení ji zatím drí snad vydrí, uvidíme, ale je spokojená, má dalí vydělanou 100,-
Není tady