Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 26. 10. 2009 12:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Co vám dnes udělalo radost č.12

Spojazdnila som izbovú fontánku... akurát trochu chrčí lol a neviem, akú má sptorebu elektriny, tak ju asi budem púša len občas. Ale v suchom zimnom vzduchu urobí dobré ovzdušie. (A pridávam do vody trochu voňavého éterického oleja... tongue )

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#102 26. 10. 2009 21:07

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jé, já bych taky chtěla fontánku, ale zatím jsem žádnou, co by se mi líbila a stačila by mi na níbig_smile kapsa.

Out from the dark into the light !

Není tady

#103 26. 10. 2009 21:19

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem fontánku měla, furt jsme to museli čistit a taky se mmi furt chtělo čůrat, jak tam zurčela ta voda lollollol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#104 26. 10. 2009 21:27

Peuli
♥♥♥♥---

Po dvaceti letech jsem se přemluvila k návštěvě posilovny. Jednoznačně největší úspěch dnešního dne.

Není tady

#105 26. 10. 2009 22:38

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Nazdarek dracice smile Dnes mi snad dela radost vsecko vsecicko, krome jedne neprijemne veci moji kamaradky, ale to tu rozepisovat nebudu. Snad jen...ze ji preji, aby to u ni vse dobre dopadlo a nemusela plakat noc co noc do polstarku pussa

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#106 26. 10. 2009 23:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda napsal(a):

Jé, já bych taky chtěla fontánku, ale zatím jsem žádnou, co by se mi líbila a stačila by mi na níbig_smile kapsa.

Táto je dar... ale sú tam umelé rastliny a ja by som tam chcela časom nejaké živé. Možno Divého Janka tongue ... uvidím. Inak ujde a je obložená vyslovene peknými a príjemnými kameňmi...

Upravil(a) Selima (26. 10. 2009 23:36)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#107 27. 10. 2009 9:53

Blossom
Host

Mám radost, už delší čas prožívám takové spokojené období. Raděj to ukám o dřevo, aby to vydrželo.

Největší radost mám z dětí: dcera, zdá se, se snad definitivně zbavila psychických obtíží souvisejících se smrtí jejího táty před několika lety. Studuje 2 VŠ současně, mimo to mi pomáhá někdy ve firmě, a v některých věcech už mě tu plně zastoupí. Kromě toho začíná své malé podnikání - začla učit angličtinu skupinu zájemců 1*týdně.

Syn je v pohodě zdá se pořád, jazykovku dělá jaksi bokem, hlavní je pro něj jeho tvořivý koníček. Celé dny teď tráví v dílně, je nesmírně manuálně zručný. O naši firmu nemá zájem vůbec, pomůže sice celkem ochotně, ale jen výslovně na požádání a nárazově. Ale z jeho koníčku se k mému údivu a radosti možná stane časem jeho vlastní podnikání: Své výrobky nabídl zatím kamarádům a je o ně prý zájem. Tak mám radost, že si našel svou cestu, že dělá něco, co ho baví a těší, v čem má úspěch.

Omlouvám se, jestli tenhle můj příspěvek někomu zní jako vychloubání, ale toto je radovací vlákno, a mě se to teď takhle radostně fakt delší dobu opravdu jeví. smile , tak jsem se chtěla o to s vámi podělit.
Kéž by ty pozitivní věci vydržely co nejdýl....

#108 27. 10. 2009 9:58

mashanka
Zablokovaný

proč vychloubání - je přece skvělé, když může mít člověk z dětí radost

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#109 27. 10. 2009 10:01

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Já to jako vychloubání nevidím.... a radost z dětí... to je to nejkrásnější!!!  pussa

Není tady

#110 27. 10. 2009 11:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

a cos koupila mě Oli ? mě se o tobě v noci zdálo, to by dárek zasloužilo visslalol

tak proto jsem škytala celou noc lollollol no, dáreček by si to teda fakt zasloužilo, něco vymyslím tummenupp

no hele, mᚠu mě jedno velký mínus. vlastně dvě. páč v tom snu jsi měla krásný vlasy, perfektní make up, nádherný modrý stíny a krásnej kostýmek. a já byla nenalíčená, s vlasy do ohonu, riflích a tričku a připadala si před tebou jako cuchta big_smile a ty nehty dumbom takže to je první. a že ses na mě v tom snu koukala nevěřícně, jako že teda si myslíš, že ten bordel mám pořád, tak to mᚠdalší mínus lol (ale jen v té místnosti, kam jsem tě chtěla uložit, jinde jsem měla uklizeno cool) na nakonec jsi spala v dětským pokoji, ale koukala ses něják divně tongue

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#111 27. 10. 2009 11:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Spojazdnila som izbovú fontánku... akurát trochu chrčí lol a neviem, akú má sptorebu elektriny, tak ju asi budem púša len občas. Ale v suchom zimnom vzduchu urobí dobré ovzdušie. (A pridávam do vody trochu voňavého éterického oleja... tongue )

fontánky jsou prima. ale bacha, kde ji máš. v ložnici by neměla být pohybující se voda, narušuje to klidný spánek. a ženy by prý celkově neměly mít moc vody (v jakékoliv podobě) v jihozápadní a západní části bytu, jinak může dojít ke zdravotnímu oslabení. ale jinak voda přspívá k dobré pohodě v bytě cool

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#112 27. 10. 2009 11:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja mám len jendu izbu... wink , ale na noc práve vypínam. Aj kvôli spotrebe elektriny, aj tak - všeobecne. Ono zasa na malý byt stačí chvížku bublania a hneď je zmenu cíti...

Brita

Není tady

#113 27. 10. 2009 11:41

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Mám radost, že rodina odjela na dovču a já mám celý týden jen a jen pro sebe. Navíc jedu o víkendu za přítelem a to mě blaží nejvíc.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#114 27. 10. 2009 13:51

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Konecne jsem si nasla boty, jedine z te cele letosni nabidky, ktere me oslovily.
http://www.rockpoint.cz/upload/cache/7ce11_images_zbozi_584_keen_w_napa_blck_79f0eeda30f7b379448ca3c2e3b8c2d1.jpg

Blbe na nich je akorat cena ;-//

42!

Není tady

#115 27. 10. 2009 20:13

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

To jsou pěkný botky a pokud na ně mᚠtak hurá do nich, jednou si to člověk přece může dovolit a dobré boty vydrží nějaký ten pátek, tak se ti to vrátí.

Out from the dark into the light !

Není tady

#116 27. 10. 2009 20:21

morpheus
Babinet Klub
Web

Baba:Jaga : Tak Tebe bych v techto botach do divadla nepozval big_smile Neee, doufam, ze to beres jako legraci, hlavne ze jsou pohodlne ;-)

Jinak radost mi dela momentalne cesta vlakem ze sluzebky ;-)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#117 27. 10. 2009 21:09

Nuni
♥♥♥----

Mám strašnou radost smile v únoru  se stěhujeme do většího bytu, sic jen do pronájmu, ale krásný, nový voňavý 2+kk smile mám děsnou radost.........

Život je boj, tak se klidně pozabíjejte a já bych s dovolením prošla ..........

Není tady

#118 27. 10. 2009 21:12

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

morpheus napsal(a):

Tak hlavně dobře dojeď domů, to víš, venku už je černočerná tma wink

A radost mi dělá to, že si za chvilku dám skvělý čaj....nu což, jsem skromná holka gloria

Není tady

#119 27. 10. 2009 21:45

morpheus
Babinet Klub
Web

AndreaP. napsal(a):

morpheus napsal(a):

Tak hlavně dobře dojeď domů, to víš, venku už je černočerná tma wink

A radost mi dělá to, že si za chvilku dám skvělý čaj....nu což, jsem skromná holka gloria

Joooo ? Ja si ho davam prave ted s jednou velmi milou divenkou wink Mam momentalne koupeny Assam a dnes se mi teda podaril vyjimecne dobry. Zacinam byt na nem silne zavisly...nebo na te divence se kterou ho popijim ...? Kdo vi ... visslavisslavissla

Není tady

#120 27. 10. 2009 21:47

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Mám radost ze sebe, že jsem dnes byla schopná žertovat a smát se ze svým BM....

Není tady

#121 28. 10. 2009 7:12

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Včera jsem se krásně zmordovala v posilovně, bylo to super.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#122 28. 10. 2009 9:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ja mám len jendu izbu... wink , ale na noc práve vypínam. Aj kvôli spotrebe elektriny, aj tak - všeobecne. Ono zasa na malý byt stačí chvížku bublania a hneď je zmenu cíti...

no toho, si nevšímej, já pořád někam něco šoupu, aby to podpořilo tu pozitivní energii, asi mi už z toho hrabe vissla

Není tady

#123 28. 10. 2009 9:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Deborah napsal(a):

Mám radost ze sebe, že jsem dnes byla schopná žertovat a smát se ze svým BM....

skvělý Deb wink

Není tady

#124 28. 10. 2009 9:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Včera jsem se krásně zmordovala v posilovně, bylo to super.

šílenče big_smile já si včera dala svařák, ale fakt jen trošku, ten mě taky zmordoval. nejdřív se mi šlo tak lehce, skoro sjem se vznášela, ale pak mi ty nohy něják ztěžkly dumbom

Není tady

#125 28. 10. 2009 11:24

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

nejstarší se zrovna vrátila z brigády a nadšení ji zatím drží  big_smile  snad vydrží, uvidíme, ale je spokojená, má další vydělanou 100,- big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí