18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dixina napsal(a):
Miluji Tě!
.... tohle mi přilo dnes ráno v sms, není to nádhernýýýýý
e by nějaké erupce na slunci? Mě to dneska přilo taky a bylo mi to i řečeno... no e je to krásný??
Není tady
Deborah napsal(a):
dixina napsal(a):
Miluji Tě!
.... tohle mi přilo dnes ráno v sms, není to nádhernýýýýýe by nějaké erupce na slunci? Mě to dneska přilo taky a bylo mi to i řečeno... no e je to krásný??
A mně nikdo ádnou hezkou smsnepole...
Vlastně jo... manelka mi napsala: "Nezapomen koupit brambory a cibuli"
Není tady
Mike napsal(a):
Deborah napsal(a):
dixina napsal(a):
Miluji Tě!
.... tohle mi přilo dnes ráno v sms, není to nádhernýýýýýe by nějaké erupce na slunci? Mě to dneska přilo taky a bylo mi to i řečeno... no e je to krásný??
Moje kolegyně jednou dostala od manela SMS, ty jitrnice smrdí, miluju tě
Není tady
Mike napsal(a):
Deborah napsal(a):
dixina napsal(a):
Miluji Tě!
Třeba Ti něco dobrého uvaří a to je jako vyznání lásky, ne?
Není tady
Teda Mike tobě se fakt člověk nezavděčí, nedávno sis stěoval, es nechápal, kdy ti i po deseti letech manelství psala SMS, e tě miluje...a teď zase skuhrá, e u je nepíe! Jenom jestli ona by ta paní Mikeová nezaslouila svatozář
Není tady
Ronja napsal(a):
Teda Mike tobě se fakt člověk nezavděčí, nedávno sis stěoval, es nechápal, kdy ti i po deseti letech manelství psala SMS, e tě miluje...
Já si nestěoval, jen mě to překvapilo... ale koho by taky měla po tolika letech milovat jinýho, ne mě, ejo... baba jedna...
Není tady
Udelal me radost kocourka Mikese obrazek Je uzasnej a sladkej.
Není tady
hirondel napsal(a):
Ty chce asi jednu po hubě, co?
Není tady
Kocourová napsal(a):
hirondel napsal(a):
Ty chce asi jednu po hubě, co?
Není tady
Mne se hrozne libi obrazek Kocourove. Konecne nejaky poradny avatar! ;-)
Není tady
Nenala jsem tu ádné chválící vlákno, tak to mrsknu sem.
Mě dělá radost Ronja jako moderátorka. Mám pocit, e je to člověk na svém místě. Jedná rychle a hlavně z ní mám pocit, e se nebojí. Doposud jsem ze zdejího moderování měla tak trochu rozpačitý dojem a jsem ráda, e Ronja je zpátky nejen jako moderátorka (měla jsem dojem, e se na čas vytratila).
Není tady
taurus napsal(a):
Mě dělá radost Ronja jako moderátorka. Mám pocit, e je to člověk na svém místě. Jedná rychle a hlavně z ní mám pocit, e se nebojí. Doposud jsem ze zdejího moderování měla tak trochu rozpačitý dojem a jsem ráda, e Ronja je zpátky nejen jako moderátorka (měla jsem dojem, e se na čas vytratila).
Zdarec Taurus : Me se zase Ronja libi jako zena A zda moderuje tento podivny virtualni svet dobre, ci nikoli, je vlastne fu*k Nechnapu, ceho by se mela jako bat ? Kliknout na tlacitko "delete user", kdyz tu nekdo filtruje svoje psychicke stavy ? Nic jednodussiho to neni a myslim, ze ani neni nutne k tomu mit odvahu, k cemu odvaha ...
No, ale k veci : radost mi dnes udelalo to, ze se mi na 3. pokus povedlo nainstalovat spravny databazovy server, ktery rozumi skriptum z ucebnice a ze je nemusim prepisovat pro jiny server Pres Oracle a IBM DB2 az k Sybase, 5 minut laborovan jak se k Sybase instanci prihlasim ( videl jsem to poprve v zivote, shit jako prase ), vytvoril tabulky, nacpal to daty a trada, od pondelka mohu pracovat
Není tady
Jé Taurus ty jsi milá Jsem se a začervenala...přemýlím, e bych si tvůj příspěvek vytiskla a připíchla nad postel, protoe kde tě dneska někdo zadarmo pochválí, e? (A hlavně si pak budu moc číst, a se na mě za nějaký moderátorský kousek snese vlna nenávisti a kritiky).
Morfe to se mi ale ulevilo, e se ti nelíbím jako mu
Není tady
Mike napsal(a):
Deborah napsal(a):
dixina napsal(a):
Miluji Tě!
Není tady
Pojiovna konečně uzavřela pojistnou událost a posílají peníze na opravu autíčka, juhůůůůůůů
Není tady
Mám radost,e je dnes pátek a o víkendu nemusím do práce. Navíc zítra jdeme do kina a v neděli budu péct perníčky a to mi taky dělá radost,páč se na to těím. Dalí radost mám,e manel dnes končí dřív,vyzvedne synátora v druině,tudí nemusím do toho uplakaného počasí. Dneska je to pořád nějaká radost.
Není tady
1) synovi dnes konečně po týdu klesla horečka - jetě včera večer měl 40,6 (prasečí chřipka je svinstvo)
2) s předstihem jsme si ozdobili stromeček - máme přeci co slavit )
Není tady
morpheus napsal(a):
taurus napsal(a):
Mě dělá radost Ronja jako moderátorka. Mám pocit, e je to člověk na svém místě. Jedná rychle a hlavně z ní mám pocit, e se nebojí. Doposud jsem ze zdejího moderování měla tak trochu rozpačitý dojem a jsem ráda, e Ronja je zpátky nejen jako moderátorka (měla jsem dojem, e se na čas vytratila).Zdarec Taurus : Me se zase Ronja libi jako zena A zda moderuje tento podivny virtualni svet dobre, ci nikoli, je vlastne fu*k Nechnapu, ceho by se mela jako bat ? Kliknout na tlacitko "delete user", kdyz tu nekdo filtruje svoje psychicke stavy ? Nic jednodussiho to neni a myslim, ze ani neni nutne k tomu mit odvahu, k cemu odvaha ...
No, ale k veci : radost mi dnes udelalo to, ze se mi na 3. pokus povedlo nainstalovat spravny databazovy server, ktery rozumi skriptum z ucebnice a ze je nemusim prepisovat pro jiny server Pres Oracle a IBM DB2 az k Sybase, 5 minut laborovan jak se k Sybase instanci prihlasim ( videl jsem to poprve v zivote, shit jako prase ), vytvoril tabulky, nacpal to daty a trada, od pondelka mohu pracovat
Jé Ty jse ale ikulka, sice tomu moc nerozumím, ale na druhou stranu mně to neuráí, čili aspoň maličko vím vo co go.
Není tady
vybrali jsme si včera s miláčkem dovolenou a hlavně jsme se domluvili, e si na jaře koupíme Jorkírka jsem asná jako bleka
Není tady
Jeimarja, xxxx - taková ranní hodina by mě v neděli zabila . Tak gratuluji k dovolené i yorkírkovi. Já dnes nemám ádnou konkrétní radost - spí nějakou veobecnou, ze ivota Konečně sněí, blíí se volno, vechno funguje.... Včera jsem koupila nějaké dárky, sobě techniku, tak si to uívám... Hezkou neděli přeji vem.
Není tady
Tercila napsal(a):
Včera jsem koupila nějaké dárky, sobě techniku, tak si to uívám...
Mně se včera podělalo auto, ale to by asi patřilo spí na skuhrací chlíveček, ejo...
Není tady
Mike napsal(a):
Tercila napsal(a):
Mně se včera podělalo auto, ale to by asi patřilo spí na skuhrací chlíveček, ejo...
Já to vidím spíe do chlívečku látkové nebo jednorázovky...
Není tady
Mike napsal(a):
Tercila napsal(a):
Miki kdy dopíe - Tak jsem si el koupit nové tak to zde můe úplně v klidu zůstat.
Není tady
taurus napsal(a):
souhlasím.
chtěla jsem to sem napsat u před nějakou dobou, ale nějak jsem se k tomu nakonec "nedostala" ...
Mě dělá radost můj miláček... píe mi tak krásný zprávičky, to je radost je číst... doma hezky uklizeno, okna nazdobená, byteček taky... a Vánoce můou začít... letos se na ně moooc těííím...
Není tady