Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#976 10. 12. 2009 18:33

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: Co vám dnes udělalo radost č.12

dixina napsal(a):

Miluji Tě!

.... tohle mi přišlo dnes ráno v sms, není to nádhernýýýýý tongue

že by nějaké erupce na slunci? Mě to dneska přišlo taky a bylo mi to i řečeno... no že je to krásný?? gloriagloriagloria

Není tady

#977 10. 12. 2009 18:49

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Deborah napsal(a):

dixina napsal(a):

Miluji Tě!

že by nějaké erupce na slunci? Mě to dneska přišlo taky a bylo mi to i řečeno... no že je to krásný?? gloriagloriagloria

A mně nikdo žádnou hezkou smsnepošle... dumbom

Vlastně jo... manželka mi napsala: "Nezapomen koupit brambory a cibuli" big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#978 10. 12. 2009 18:53

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Mikeš napsal(a):

Deborah napsal(a):

dixina napsal(a):

Miluji Tě!

Vlastně jo... manželka mi napsala: "Nezapomen koupit brambory a cibuli" big_smile

Moje kolegyně jednou dostala od manžela SMS, ty jitrnice smrdí, miluju tě lol

Není tady

#979 10. 12. 2009 18:55

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Deborah napsal(a):

dixina napsal(a):

Miluji Tě!

Třeba Ti něco dobrého uvaří a to je jako vyznání lásky, ne? vissla

Není tady

#980 10. 12. 2009 18:56

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Teda Mikeš tobě se fakt člověk nezavděčí, nedávno sis stěžoval, žes nechápal, když ti i po deseti letech manželství psala SMS, že tě miluje...a teď zase skuhráš, že už je nepíše! Jenom jestli ona by ta paní Mikešová nezasloužila svatozář reta

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#981 10. 12. 2009 18:59

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Teda Mikeš tobě se fakt člověk nezavděčí, nedávno sis stěžoval, žes nechápal, když ti i po deseti letech manželství psala SMS, že tě miluje...

Já si nestěžoval, jen mě to překvapilo... ale koho by taky měla po tolika letech milovat jinýho, než mě, žejo... baba jedna... big_smile tummenupp

Není tady

#982 10. 12. 2009 19:13

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Udelal me radost kocourka Mikese obrazek tummenupp  Je uzasnej a sladkej.  stolt

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#983 10. 12. 2009 19:17

Kocourová
♥------

hirondel napsal(a):

Udelal me radost kocourka Mikese obrazek tummenupp  Je uzasnej a sladkej.  stolt

Ty chceš asi jednu po hubě, co?

Není tady

#984 10. 12. 2009 20:18

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Kocourová napsal(a):

hirondel napsal(a):

Ty chceš asi jednu po hubě, co?

tummenupp tummenupp godlike   lol lol lol lol grater lol lol

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#985 10. 12. 2009 20:53

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Mne se hrozne libi obrazek Kocourove. Konecne nejaky poradny avatar! ;-)

42!

Není tady

#986 10. 12. 2009 21:12

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Nenašla jsem tu žádné chválící vlákno, tak to mrsknu sem.
Mě dělá radost Ronja jako moderátorka. Mám pocit, že je to člověk na svém místě. Jedná rychle a hlavně z ní mám pocit, že se nebojí. Doposud jsem ze zdejšího moderování měla tak trochu rozpačitý dojem a jsem ráda, že Ronja je zpátky nejen jako moderátorka (měla jsem dojem, že se na čas vytratila).

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#987 10. 12. 2009 22:50

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

taurus napsal(a):

Mě dělá radost Ronja jako moderátorka. Mám pocit, že je to člověk na svém místě. Jedná rychle a hlavně z ní mám pocit, že se nebojí. Doposud jsem ze zdejšího moderování měla tak trochu rozpačitý dojem a jsem ráda, že Ronja je zpátky nejen jako moderátorka (měla jsem dojem, že se na čas vytratila).

Zdarec Taurus : Me se zase Ronja libi jako zena smile A zda moderuje tento podivny virtualni svet dobre, ci nikoli, je vlastne fu*k smile Nechnapu, ceho by se mela jako bat ? Kliknout na tlacitko "delete user", kdyz tu nekdo filtruje svoje psychicke stavy ? Nic jednodussiho to neni a myslim, ze ani neni nutne k tomu mit odvahu, k cemu odvaha ... visslavisslavisslavissla

No, ale k veci : radost mi dnes udelalo to, ze se mi na 3. pokus povedlo nainstalovat spravny databazovy server, ktery rozumi skriptum z ucebnice a ze je nemusim prepisovat pro jiny server smile Pres Oracle a IBM DB2 az k Sybase, 5 minut laborovan  jak se k Sybase instanci prihlasim ( videl jsem to poprve v zivote, shit jako prase ), vytvoril tabulky, nacpal to daty a trada, od pondelka mohu pracovat smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#988 11. 12. 2009 0:31

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Jé Taurus ty jsi milá rodna Jsem se až začervenala...přemýšlím, že bych si tvůj příspěvek vytiskla a připíchla nad postel, protože kde tě dneska někdo zadarmo pochválí, že? big_smile (A hlavně si pak budu moc číst, až se na mě za nějaký moderátorský kousek snese vlna nenávisti a kritiky).

Morfe to se mi ale ulevilo, že se ti nelíbím jako muž reta

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#989 11. 12. 2009 11:10

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Deborah napsal(a):

dixina napsal(a):

Miluji Tě!

lollolloltummenuppgodlike

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#990 11. 12. 2009 11:12

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Pojišovna konečně uzavřela pojistnou událost a posílají peníze na opravu autíčka, juhůůůůůůů kapitulation

Není tady

#991 11. 12. 2009 13:59

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Mám radost,že je dnes pátek a o víkendu nemusím do práce. Navíc zítra jdeme do kina a v neděli budu péct perníčky a to mi taky dělá radost,páč se na to těším. Další radost mám,že manžel dnes končí dřív,vyzvedne synátora v družině,tudíž nemusím do toho uplakaného počasí. Dneska je to pořád nějaká radost. tummenupp tummenupp tummenupp

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#992 11. 12. 2009 14:20

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

1) synovi dnes konečně po týdu klesla horečka - ještě včera večer měl 40,6 (prasečí chřipka je svinstvo)
2) s předstihem jsme si ozdobili stromeček - máme přeci co slavit smile)

Není tady

#993 12. 12. 2009 1:44

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

morpheus napsal(a):

taurus napsal(a):

Zdarec Taurus : Me se zase Ronja libi jako zena smile A zda moderuje tento podivny virtualni svet dobre, ci nikoli, je vlastne fu*k smile Nechnapu, ceho by se mela jako bat ? Kliknout na tlacitko "delete user", kdyz tu nekdo filtruje svoje psychicke stavy ? Nic jednodussiho to neni a myslim, ze ani neni nutne k tomu mit odvahu, k cemu odvaha ... visslavisslavisslavissla

No, ale k veci : radost mi dnes udelalo to, ze se mi na 3. pokus povedlo nainstalovat spravny databazovy server, ktery rozumi skriptum z ucebnice a ze je nemusim prepisovat pro jiny server smile Pres Oracle a IBM DB2 az k Sybase, 5 minut laborovan  jak se k Sybase instanci prihlasim ( videl jsem to poprve v zivote, shit jako prase ), vytvoril tabulky, nacpal to daty a trada, od pondelka mohu pracovat smile

Jé Ty jseš ale šikulka, sice tomu moc nerozumím, ale na druhou stranu mně to neuráží, čili aspoň maličko vím vo co go. big_smile

Out from the dark into the light !

Není tady

#994 13. 12. 2009 7:08

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

vybrali jsme si včera s miláčkem dovolenou a hlavně jsme se domluvili, že si na jaře koupíme Jorkšírka hjarta jsem šasná jako bleška smile

dum spiro spero

Není tady

#995 13. 12. 2009 10:53

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ježišmarja, xxxx - taková ranní hodina by mě v neděli zabila big_smile. Tak gratuluji k dovolené i yorkšírkovi. Já dnes nemám žádnou konkrétní radost - spíš nějakou všeobecnou, ze života smile Konečně sněží, blíží se volno, všechno funguje.... smile Včera jsem koupila nějaké dárky, sobě techniku, tak si to užívám... Hezkou neděli přeji všem.

Není tady

#996 13. 12. 2009 14:52

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Včera jsem koupila nějaké dárky, sobě techniku, tak si to užívám...

Mně se včera podělalo auto, ale to by asi patřilo spíš na skuhrací chlíveček, žejo... big_smile

Není tady

#997 13. 12. 2009 17:06

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Tercila napsal(a):

Mně se včera podělalo auto, ale to by asi patřilo spíš na skuhrací chlíveček, žejo... big_smile

Já to vidím spíše do chlívečku látkové nebo jednorázovky...big_smile

Není tady

#998 13. 12. 2009 17:09

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Mikeš napsal(a):

Tercila napsal(a):

Mikši když dopíšeš - Tak jsem si šel koupit nové lol tak to zde může úplně v klidu zůstat. stolt

Není tady

#999 13. 12. 2009 17:19

host5522
Host

taurus napsal(a):

souhlasím.

chtěla jsem to sem napsat už před nějakou dobou, ale nějak jsem se k tomu nakonec "nedostala" ... smile

#1000 13. 12. 2009 17:21

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Mě dělá radost můj miláček... píše mi tak krásný zprávičky, to je radost je číst... doma hezky uklizeno, okna nazdobená, byteček taky... a Vánoce můžou začít... letos se na ně moooc těšííím... rodna

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí