Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 23. 10. 2009 19:28

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Re: Co vám dnes udělalo radost č.12

morpheus napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

zvuky z magneticke rezonance. Faakt huste techno a celkem vymakana basa. Big up!
zkusim najit zaznam na netu.

lollollollollollollollollollol

no, ale hele mrkni se na http://www.nofearmri.com/mri%20sound%20sample.html
tam je jedna mensi ukazka a pak scan celeho mozku, ten je super! Mne se hrozne libi pasaz kolem 4:40, ta frekvence mi hrozne sedi. Pak jeste dobra smycka je od 9:10 do 9:25. Mela jsem co delat, abych se u toho nezacala pohupovat do rytmu.

42!

Není tady

#52 23. 10. 2009 19:44

marg
♥♥♥----

Poslední rozloučení s mou babičkou. Ročník 21. Zažila všechny prezidenty i Hitlera. Nechtěla nic v krematoriu, tak to jsme jí to - celá rodina - splnili.
Ale sešli jsme se z celé republiky k uložení do hrobu. Měla by z nás všech radost /23 lidí v jednom baráku/.
Sice jsme spali tak 2 hodiny denně, ale bylo to úžasné.
Až na ten hřbitov - ale, všechny a všichni jsme ji měli naposledy v rukách, poplakali si a vzpomněli na ni, se kterou nám všem vnoučatům odešel poslední zbytek dětství. Děcka kolem nás lítaly....
Kromě toho, že jsme prokecaly a prozpívaly /hoši ze Západních Čech moravské písně neumí/ skoro celé noci, uhlídaly všechny děti, dosyta se 3 dny najedli, byli v moravském sklípku, mezitím došla ve studni voda, a pak se všichni rozjeli - ne jak po pohřbu - ale jako po oslavě života, který babička prožila.... tak jsme z toho měli dobrý pocit. Měla by z nás opravdu radost.
Hlavně z okamžiku, kdy jsme se všichni vhodně oblečení shromáždili před dům, děti vyčůrané, auta nastartována /dohledali jsme před tím troje klíče/, zamkli hlavní vchod - a chyběl ten nejdůležitější.
Zapomněli jsme babičku na štelářu v obýváku.
C

Nuzota z lidí vlky činí a vlky z lesů žene hlad.
F. Villon

Není tady

#53 23. 10. 2009 22:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

baba.jaga napsal(a):

zvuky z magneticke rezonance. Faakt huste techno a celkem vymakana basa. Big up!
zkusim najit zaznam na netu.

Si prdlá... big_smile ale originálne.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#54 23. 10. 2009 22:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A marg - aj to tvoje znie pekne, ako oslava života, a nie rozlúčky a smrti. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#55 24. 10. 2009 20:59

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

mě dneska moc potěšil výlet na Červený hrádek, byly tam vepřové hody, cimbálovka a různé pěkné akce. Prohlídky dělaly princezny a mnich....navíc bylo krásný počasí. Krásnej den wink

dum spiro spero

Není tady

#56 24. 10. 2009 21:04

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Jeee, nazdarek Ikso smile

Me dnes potesila havarie serveru, pac se zbavim kostlivcu na nom a navic dostanu ( mozna) fungl novou masinku tummenupp No a take me momentalne velice tesi posezeni u caje s jednou prima babenkou hjarta

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#57 24. 10. 2009 21:06

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj, xxxx, mᚠSZ smile.

K tématu: mám dnes totální volno, jsem v naprosté euforii, že mám 2 dny jenom pro sebe tummenupp
A k tomu nachystané 3 filmy v dýfku a plnou lednici...... tummenupp big_smile
Morfí, zdravím!

Upravil(a) Tercila (24. 10. 2009 21:07)

Není tady

#58 24. 10. 2009 21:09

morpheus
Babinet Klub
Web

Jo, nazdar Terc ! tummenupp Normalne jsem uz zmagoreny, kurnik. Odesilat zpravu do Babi stiskem CTRL + X to uz je vazde Demencia Mortalis big_smile big_smile big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#59 25. 10. 2009 7:52

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Včera jsem byla na chalupě přítelovy syna, pekli jsme maso vv troubě kachlových kamne, mňam, mně se zdá, že to má úplně jinou chu, než v elektrické troubě. Nasbírali jsme dvě bedny ořechů, takže jsme byli většinu dne venku na čerstvým vzduchu. Celkem fajn, sobota. Uvidíme, jaká bude neděle

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#60 25. 10. 2009 8:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Celkem fajn, sobota. Uvidíme, jaká bude neděle

Já jedu na chatu dneska, tak doufám, že bude hezky. Nezapomeňte si přeštelovat hodinky, pokud jste tak neučinily poctivě už ve 3:00 ráno tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#61 25. 10. 2009 9:09

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Mikeš napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Já jedu na chatu dneska, tak doufám, že bude hezky. Nezapomeňte si přeštelovat hodinky, pokud jste tak neučinily poctivě už ve 3:00 ráno tummenupp

Čas stále nepřeštelován.
Mohla jsem se ráno, o hoďku dýl válet s Monyovou v posteli lol

Není tady

#62 25. 10. 2009 9:23

majkafa
Host

S Monyovou se taky ráda válím v posteli. big_smile
Ale dnes to byl Pratchett. big_smile

#63 25. 10. 2009 9:23

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Romča napsal(a):

Čas stále nepřeštelován.

Tak hlavně když se vám to oběma líbilo tummenupp big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#64 25. 10. 2009 9:25

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Mikeš napsal(a):

Romča napsal(a):

Čas stále nepřeštelován.

Tak hlavně když se vám to oběma líbilo tummenupp big_smile

Nevím jak ji , ale mě jo lol .

Není tady

#65 25. 10. 2009 13:07

morpheus
Babinet Klub
Web

majkafa napsal(a):

S Monyovou se taky ráda válím v posteli. big_smile
Ale dnes to byl Pratchett. big_smile

Jooo ? A me hned napadla lesbicka laska ... visslavisslavissla

Není tady

#66 25. 10. 2009 13:11

morpheus
Babinet Klub
Web

Ale abych nebyl OffTopic. Spolubydlici odjela ( zaplatpanbu ) na cely tyden na Slovensko, takze jsem Sam doma 4 big_smile Byl jsem v kosteliku a take jsem si byl nakoupit kureci kridylka, ktera se mi prave pecou s uzasnym korenim a voni mi to v celem byte smile Na odpolko na chvilku do prace a vecer na kaffe latte do jedne ( nebudu jmenovat ) kavarny wink Myslim, ze toto vsecko mi dela dnes velkou radost tummenupp

Není tady

#67 25. 10. 2009 13:14

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus : Jo, nazdar Terc ! :supr: Normalne jsem uz zmagoreny, kurnik. Odesilat zpravu do Babi stiskem CTRL + X to uz je vazde Demencia Mortalis big_smile big_smile big_smile

Tak otevři okno a pošli zprávu oknem, třeba Ti to půjde líp big_smile
Mně dnes naprosto rozradostnilo krásné počasí a opětovné volníčko, no nádhera! A samozřejmě hodina navíc. A v týdnu budu mít dovolenou, no já se tak mám big_smile. A ještě tu mám poslední zákusek! tummenupp
Jo, na Monyovou se taky chystám, Pratchetta má dcera taky plnou knihovnu - snad to někdy v důchodě zvládnu. Já jsem se v noci válela se skripty chemie a nitrosloučeninami big_smile

Není tady

#68 25. 10. 2009 14:47

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Ahoj, xxxx, mᚠSZ smile.

K tématu: mám dnes totální volno, jsem v naprosté euforii, že mám 2 dny jenom pro sebe tummenupp
A k tomu nachystané 3 filmy v dýfku a plnou lednici...... tummenupp big_smile
Morfí, zdravím!

kočko já si tu sz přečetla až ted wink

dum spiro spero

Není tady

#69 25. 10. 2009 14:49

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Jeee, nazdarek Ikso smile

Me dnes potesila havarie serveru, pac se zbavim kostlivcu na nom a navic dostanu ( mozna) fungl novou masinku tummenupp No a take me momentalne velice tesi posezeni u caje s jednou prima babenkou hjarta

nazdárek kašpárek wink tomu se říká radost  z cizího neštěstí tummenupp

dum spiro spero

Není tady

#70 25. 10. 2009 15:18

werena30
♥♥♥♥---

Není tady

#71 25. 10. 2009 17:16

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

...ale abych jen neskuhrala, mám i něco k radosti... má nejstarší byla dnes poprvé na brigádě, vypomáhá v obchodě kousek od nás, přišla nadšená a s vydělanou první stokorunou tummenupp jen doufám, že ji nadšení a elán vydrží!!! pussa

Není tady

#72 25. 10. 2009 17:18

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Mikeš napsal(a):

Modroočka napsal(a):

jj já samozřejmě zapomněla, tak jsem měla chvilku dojem, že jsem se o trochu dýl vyspala lol

Není tady

#73 25. 10. 2009 17:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já si dneska libovala, jak budu sama doma, udělalo se hezky, půjdu si udělat na zahradu co potřebuju, asistoval mi jen pes, lehnul si potfora vždycky tam, kde jsem potřebovala něco dělat, abych ho hladila a odmítal se hnout dumbom ale teď už mě to vcelku štve, začínám být kapku nervozní, kdy se vrátí mladej a hlavně se mi nechce žehlit a tak hledám cokoliv jinýho, abych to něják oddálila vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#74 25. 10. 2009 20:21

morpheus
Babinet Klub
Web

Neco co jstre asik jeste v zivote nevidely wink Teda krome Baby.Jagy, ta to jiste duverne zna ...

http://www.youtube.com/watch?v=kYgV2GlsufI&NR=1

Není tady

#75 25. 10. 2009 21:07

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Radost mi udělala dnešní dvouhodinová vycházka. Po návratu jsme si dali horkej čaj a Bubajda si dal véču. Jen se po změně času brzo setmělo. Ale byla to hezká neděle.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí