18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
morpheus napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
zvuky z magneticke rezonance. Faakt huste techno a celkem vymakana basa. Big up!
zkusim najit zaznam na netu.
no, ale hele mrkni se na http://www.nofearmri.com/mri%20sound%20sample.html
tam je jedna mensi ukazka a pak scan celeho mozku, ten je super! Mne se hrozne libi pasaz kolem 4:40, ta frekvence mi hrozne sedi. Pak jeste dobra smycka je od 9:10 do 9:25. Mela jsem co delat, abych se u toho nezacala pohupovat do rytmu.
Není tady
Poslední rozloučení s mou babičkou. Ročník 21. Zaila vechny prezidenty i Hitlera. Nechtěla nic v krematoriu, tak to jsme jí to - celá rodina - splnili.
Ale seli jsme se z celé republiky k uloení do hrobu. Měla by z nás vech radost /23 lidí v jednom baráku/.
Sice jsme spali tak 2 hodiny denně, ale bylo to úasné.
A na ten hřbitov - ale, vechny a vichni jsme ji měli naposledy v rukách, poplakali si a vzpomněli na ni, se kterou nám vem vnoučatům odeel poslední zbytek dětství. Děcka kolem nás lítaly....
Kromě toho, e jsme prokecaly a prozpívaly /hoi ze Západních Čech moravské písně neumí/ skoro celé noci, uhlídaly vechny děti, dosyta se 3 dny najedli, byli v moravském sklípku, mezitím dola ve studni voda, a pak se vichni rozjeli - ne jak po pohřbu - ale jako po oslavě ivota, který babička proila.... tak jsme z toho měli dobrý pocit. Měla by z nás opravdu radost.
Hlavně z okamiku, kdy jsme se vichni vhodně oblečení shromádili před dům, děti vyčůrané, auta nastartována /dohledali jsme před tím troje klíče/, zamkli hlavní vchod - a chyběl ten nejdůleitějí.
Zapomněli jsme babičku na telářu v obýváku.
C
Není tady
baba.jaga napsal(a):
zvuky z magneticke rezonance. Faakt huste techno a celkem vymakana basa. Big up!
zkusim najit zaznam na netu.
Si prdlá... ale originálne.
Není tady
A marg - aj to tvoje znie pekne, ako oslava ivota, a nie rozlúčky a smrti.
Není tady
mě dneska moc potěil výlet na Červený hrádek, byly tam vepřové hody, cimbálovka a různé pěkné akce. Prohlídky dělaly princezny a mnich....navíc bylo krásný počasí. Krásnej den
Není tady
Jeee, nazdarek Ikso
Me dnes potesila havarie serveru, pac se zbavim kostlivcu na nom a navic dostanu ( mozna) fungl novou masinku No a take me momentalne velice tesi posezeni u caje s jednou prima babenkou
Není tady
Ahoj, xxxx, má SZ .
K tématu: mám dnes totální volno, jsem v naprosté euforii, e mám 2 dny jenom pro sebe
A k tomu nachystané 3 filmy v dýfku a plnou lednici......
Morfí, zdravím!
Upravil(a) Tercila (24. 10. 2009 21:07)
Není tady
Jo, nazdar Terc ! Normalne jsem uz zmagoreny, kurnik. Odesilat zpravu do Babi stiskem CTRL + X to uz je vazde Demencia Mortalis
Není tady
Včera jsem byla na chalupě přítelovy syna, pekli jsme maso vv troubě kachlových kamne, mňam, mně se zdá, e to má úplně jinou chu, ne v elektrické troubě. Nasbírali jsme dvě bedny ořechů, take jsme byli větinu dne venku na čerstvým vzduchu. Celkem fajn, sobota. Uvidíme, jaká bude neděle
Není tady
Modroočka napsal(a):
Celkem fajn, sobota. Uvidíme, jaká bude neděle
Já jedu na chatu dneska, tak doufám, e bude hezky. Nezapomeňte si přetelovat hodinky, pokud jste tak neučinily poctivě u ve 3:00 ráno
Není tady
Mike napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Já jedu na chatu dneska, tak doufám, e bude hezky. Nezapomeňte si přetelovat hodinky, pokud jste tak neučinily poctivě u ve 3:00 ráno
Čas stále nepřetelován.
Mohla jsem se ráno, o hoďku dýl válet s Monyovou v posteli
Není tady
S Monyovou se taky ráda válím v posteli.
Ale dnes to byl Pratchett.
Romča napsal(a):
Čas stále nepřetelován.
Mohla jsem se ráno, o hoďku dýl válet s Monyovou v posteli
Tak hlavně kdy se vám to oběma líbilo
Není tady
Mike napsal(a):
Romča napsal(a):
Čas stále nepřetelován.
Mohla jsem se ráno, o hoďku dýl válet s Monyovou v posteliTak hlavně kdy se vám to oběma líbilo
Nevím jak ji , ale mě jo .
Není tady
majkafa napsal(a):
S Monyovou se taky ráda válím v posteli.
Ale dnes to byl Pratchett.
Jooo ? A me hned napadla lesbicka laska ...
Není tady
Ale abych nebyl OffTopic. Spolubydlici odjela ( zaplatpanbu ) na cely tyden na Slovensko, takze jsem Sam doma 4 Byl jsem v kosteliku a take jsem si byl nakoupit kureci kridylka, ktera se mi prave pecou s uzasnym korenim a voni mi to v celem byte Na odpolko na chvilku do prace a vecer na kaffe latte do jedne ( nebudu jmenovat ) kavarny Myslim, ze toto vsecko mi dela dnes velkou radost
Není tady
morpheus : Jo, nazdar Terc ! :supr: Normalne jsem uz zmagoreny, kurnik. Odesilat zpravu do Babi stiskem CTRL + X to uz je vazde Demencia Mortalis
Tak otevři okno a poli zprávu oknem, třeba Ti to půjde líp
Mně dnes naprosto rozradostnilo krásné počasí a opětovné volníčko, no nádhera! A samozřejmě hodina navíc. A v týdnu budu mít dovolenou, no já se tak mám . A jetě tu mám poslední zákusek!
Jo, na Monyovou se taky chystám, Pratchetta má dcera taky plnou knihovnu - snad to někdy v důchodě zvládnu. Já jsem se v noci válela se skripty chemie a nitrosloučeninami
Není tady
Tercila napsal(a):
Ahoj, xxxx, má SZ .
K tématu: mám dnes totální volno, jsem v naprosté euforii, e mám 2 dny jenom pro sebe
A k tomu nachystané 3 filmy v dýfku a plnou lednici......
Morfí, zdravím!
kočko já si tu sz přečetla a ted
Není tady
morpheus napsal(a):
Jeee, nazdarek Ikso
Me dnes potesila havarie serveru, pac se zbavim kostlivcu na nom a navic dostanu ( mozna) fungl novou masinku No a take me momentalne velice tesi posezeni u caje s jednou prima babenkou
nazdárek kapárek tomu se říká radost z cizího netěstí
Není tady
Není tady
...ale abych jen neskuhrala, mám i něco k radosti... má nejstarí byla dnes poprvé na brigádě, vypomáhá v obchodě kousek od nás, přila nadená a s vydělanou první stokorunou jen doufám, e ji nadení a elán vydrí!!!
Není tady
Mike napsal(a):
Modroočka napsal(a):
jj já samozřejmě zapomněla, tak jsem měla chvilku dojem, e jsem se o trochu dýl vyspala
Není tady
já si dneska libovala, jak budu sama doma, udělalo se hezky, půjdu si udělat na zahradu co potřebuju, asistoval mi jen pes, lehnul si potfora vdycky tam, kde jsem potřebovala něco dělat, abych ho hladila a odmítal se hnout ale teď u mě to vcelku tve, začínám být kapku nervozní, kdy se vrátí mladej a hlavně se mi nechce ehlit a tak hledám cokoliv jinýho, abych to něják oddálila
Není tady
Neco co jstre asik jeste v zivote nevidely Teda krome Baby.Jagy, ta to jiste duverne zna ...
http://www.youtube.com/watch?v=kYgV2GlsufI&NR=1
Není tady
Radost mi udělala dnení dvouhodinová vycházka. Po návratu jsme si dali horkej čaj a Bubajda si dal véču. Jen se po změně času brzo setmělo. Ale byla to hezká neděle.
Není tady