18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Se musím pochválit, byla jsem konečně ve fitku, koupily jsme si s kolegyňkou 20 vstupů, aby nás to nutilo tam chodit. Dnes jsem tam na rozjezd byly hodinu a třičtvrtě. Super, jen aby nám ten elán vydrel
Není tady
Radost mi udělalo to, e po včerejích opakovaných výpadcích proudu, kdy se mi pak počítač "zbláznil", mi to dnes dal můj skorozeák vechno dohromady. Jak říká má dcera - On umí mami vechno. Se vím si poradí.
Dcera má pravdu. Mám z toho radost. Mimochodem, v neděli mi on iniciativně přehodil letní pneu na zimní.
Pak nemám ty své zeáky mít ráda, e ?
(Pro neznalé dodávám, e jich bylo víc, ale ne současně - následovali jeden za druhým a vechny mám ráda a oni mě )
Po cvičení jsem si doel na masá, kamarádka mi dohodila svou sestřenici, malá drobná dívčina s úasnýma silnýma rukama, pevné prsty. Masá zad jak od profesionála a to prý teprve začíná.
Také mi udělal radost kamarád. Oznámil mi, e jedna "nedobytná" pohledávka z dob minulých bude zaplacena, take bych mohl mít před vánocemi na zahraniční dovolenku. U pomalu začínám listovat katalogy a shánět kde budu trávit příchod roku přítího.
Není tady
Bloss, já chci taky takovýho zeáka............. Jene já zeáka nikdy mít nebudu
Není tady
Modroočka napsal(a):
Nestačí ikovný přítel?
Kdy nebude zeák, třeba bude ikovná snacha: mechanik-údrbář, automechanik.
Není tady
Modroočka napsal(a):
nikdy neříkej nikdy - člověk neví, co ho potká
Není tady
Modroočko, ty zas má dva fajn syny a bude mít co nevidět skvělé snachy, a ty bude myslím dobrá a rozumná tchýně, věřím tomu.
A nedá mi to a zas se tady budu chlubit, dnes u po druhé: Potřebovala jsem ve firmě něco řemeslného z oblasti kovovýroby. U jednou jsem toto u jedné firmy sloitě objednávala, platila, a dost dlouho čekala na realizaci...
Protoe můj syn je ikovný na ruce a pořád něco kutí, zeptala jsem se ho, jestli by to nezkusil on sám udělat. A e prý jo.
No a právě teď, po jednom odpoledni, mi to přinesl hotové, perfektně řemeslně zvládnuté!!
Mám dnes fakt radost - není nad to mít v rodině ikovné muské (enské samozřejmě taky )
Mash, já mám jen kluky a oba jsou na holky.
Není tady
Nojo, tak holt nic, no
ale třeba se jěstě některý vystříbří - můe alespoň doufat
Není tady
Nedoufám, ten starí má tři kamarády gaye a nic, je furt na holky, s těma klukama chodí akorát na kalby
Není tady
Tak to asi fakt nemá na zeáka moc ancí. Bude se muset holt snáet se snákou.
Není tady
No, co o to, já jsem snáenlivá, jen jestli ty chudiny s těma mýma "chudáčkama ubohýma" nějaká vydrí. Já bych je teda nechtěla ani za nic Ale před potencionálníma snachama je budu vychvalovat, jen aby si je odvedly a reklamační doba není ádná. Ale to těm holkám zatajím
Není tady
Kdy jim k nim přibalí nějaký dárek zdarma, jak je dnes zvykem, třeba sprcháč od Avonu nebo tak něco, byly by hloupé, aby to nebraly
Není tady
Blossom napsal(a):
Modroočko, ty zas má dva fajn syny a bude mít co nevidět skvělé snachy, a ty bude myslím dobrá a rozumná tchýně, věřím tomu.
A nedá mi to a zas se tady budu chlubit, dnes u po druhé: Potřebovala jsem ve firmě něco řemeslného z oblasti kovovýroby. U jednou jsem toto u jedné firmy sloitě objednávala, platila, a dost dlouho čekala na realizaci...
Protoe můj syn je ikovný na ruce a pořád něco kutí, zeptala jsem se ho, jestli by to nezkusil on sám udělat. A e prý jo.
No a právě teď, po jednom odpoledni, mi to přinesl hotové, perfektně řemeslně zvládnuté!!
Mám dnes fakt radost - není nad to mít v rodině ikovné muské (enské samozřejmě taky )
Jak tak koukám kolem sebe o skvělé snachy je dost velká nouze .
Není tady
Dobre som si natiahla telo na tanečkoch... hneď sa cítim lepie. mám u skoro dvojtýdňovä absenciu a cítila som to... Hneď mi je lepie. A mojej učitežke tancov sa dnes narodili dvojičky, 3.2é a 3.30 kg, tak sa teím s ňou. Ale vraj u od januára chce znovu tancova - tak uvidíme. Bolo by to super, mne vyhovuje z daných moností najviac.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Aby si ete nebola prekvapená, ako maminka Sidovská...
Není tady
Posledni dny jsou u me velmi hekticke, jak vidite, ani na Babi nemam cas a vlastne ani naladu Ale snad zase bude lip a neco mi radost prece jen udela
Není tady
aprill napsal(a):
Blossom napsal(a):
Mám dnes fakt radost - není nad to mít v rodině ikovné muské (enské samozřejmě taky )Jak tak koukám kolem sebe o skvělé snachy je dost velká nouze .
U nás tedy ne : Synova bývalá dívka je super, dobře jsme si rozuměly,a nyní kdy potřebuju pomoct něco ve firmě, zavolám jí, a ona mi přijde ráda pomoct (má to samozřejmě placené - jako brigádu a má u to zaběhlé - byla tu na brigádě jetě v době, kdy se synem chodili).
No a synova současná holka je taky skvělá, sice ji vídávám zřídka, jsou víc u ní ne u nás, ale rozumím si s ní a jsem jí vděčná, e v některých věcech má na syna dobrý vliv
Já jsem asi nějaký exot, kdy to tady čtu, já mám ty své zeáky a snachy fakt ráda a vycházím s nimi skvěle...
Verte neverte, udelala mi radost jedna podivna vec. Mel jsem jit s novou kamaradkou, kterou jeste neznam osobne poprve ven, jenze jsem se na to vubec necitil, tak si rikam, paneboze zachran me pred dnesnim setkanim a on me asik vyslysel, pac ze schuzky nakonec nic nebylo Tak jsem se rozhodnul, ze pujdu na pul sedmou do kostelika a podekuju No a dalsi vec je ta, ze jedne velice mile mlade dame jsem vcera rekl, ze uz nebudu hledat zadne cizi babice a vlastne kdyz jsem toto dnes "ukoncil" opravdu uz nehodlam nic noveho hledat, protoze kamaradku na vecerni posezeni k caji uz mam a dalsi kamaradka je zbytecna
Není tady
akorát, e kamarádek není nikdy dost i kdy - jak na co
Není tady
zvuky z magneticke rezonance. Faakt huste techno a celkem vymakana basa. Big up!
zkusim najit zaznam na netu.
Není tady
Kdy je řeč o snachách a zetích, můj nastávající ze - u za 3 týdny, je moc prima. Znám ho skoro 3 roky, vzali sebou stařičkou matku (to jako mě ) dokonce u dvakrát i na letní dovču. Je pohodový, fajn, doufám, e se s ním bude dcerce a vnoučátku, které se u za pár měsíců narodí, e se jim vem spolu bude hezky ít. Drím jim palečky. Mám je moc ráda. Mé děti jsou mým největím bohatstvím.
Upravil(a) majkafa (23. 10. 2009 18:15)
baba.jaga napsal(a):
zvuky z magneticke rezonance. Faakt huste techno a celkem vymakana basa. Big up!
zkusim najit zaznam na netu.
Není tady
morpheus napsal(a):
Verte neverte, udelala mi radost jedna podivna vec. Mel jsem jit s novou kamaradkou, kterou jeste neznam osobne poprve ven, jenze jsem se na to vubec necitil, tak si rikam, paneboze zachran me pred dnesnim setkanim a on me asik vyslysel, pac ze schuzky nakonec nic nebylo Tak jsem se rozhodnul, ze pujdu na pul sedmou do kostelika a podekuju No a dalsi vec je ta, ze jedne velice mile mlade dame jsem vcera rekl, ze uz nebudu hledat zadne cizi babice a vlastne kdyz jsem toto dnes "ukoncil" opravdu uz nehodlam nic noveho hledat, protoze kamaradku na vecerni posezeni k caji uz mam a dalsi kamaradka je zbytecna
Není tady