Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 10. 2009 17:05

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost č.12

Se musím pochválit, byla jsem konečně ve fitku, koupily jsme si s kolegyňkou 20 vstupů, aby nás to nutilo tam chodit. Dnes jsem tam na rozjezd byly hodinu a třičtvrtě. Super, jen aby nám ten elán vydržel

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#27 20. 10. 2009 17:50

Blossom
Host

Radost mi udělalo to, že po včerejších opakovaných výpadcích proudu, kdy se mi pak počítač "zbláznil", mi to dnes dal můj skorozeák všechno dohromady. Jak říká má dcera - On umí mami všechno. Se vším si poradí. stolt
Dcera má pravdu. Mám z toho radost. Mimochodem, v neděli mi on iniciativně přehodil letní pneu na zimní. tummenupp

Pak nemám ty své zeáky mít ráda, že smile ?

(Pro neznalé dodávám, že jich bylo víc, ale ne současně - následovali jeden za druhým a všechny mám ráda a oni mě smile)

#28 20. 10. 2009 17:59

Hledač
♥♥-----

Po cvičení jsem si došel na masáž, kamarádka mi dohodila svou sestřenici, malá drobná dívčina s úžasnýma silnýma rukama, pevné prsty. Masហzad jak od profesionála a to prý teprve začíná.
Také mi udělal radost kamarád. Oznámil mi, že jedna "nedobytná" pohledávka z dob minulých bude zaplacena, takže bych mohl mít před vánocemi na zahraniční dovolenku. Už pomalu začínám listovat katalogy a shánět kde budu trávit příchod roku příštího.

Není tady

#29 20. 10. 2009 18:00

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Bloss, já chci taky takovýho zeáka............. Jenže já zeáka nikdy mít nebudu grater

Není tady

#30 20. 10. 2009 18:06

Hledač
♥♥-----

Modroočka napsal(a):

Bloss, já chci taky takovýho zeáka............. Jenže já zeáka nikdy mít nebudu grater

Nestačí šikovný přítel?
Když nebude zeák, třeba bude šikovná snacha: mechanik-údržbář, automechanik.

Není tady

#31 20. 10. 2009 18:06

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Modroočka napsal(a):

nikdy neříkej nikdy - člověk neví, co ho potká lol

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#32 20. 10. 2009 18:11

Blossom
Host

Modroočko, ty zas mᚠdva fajn syny a budeš mít co nevidět skvělé snachy, a ty budeš myslím dobrá a rozumná tchýně, věřím tomu. stolt

A nedá mi to a zas se tady budu chlubit, dnes už po druhé: Potřebovala jsem ve firmě něco řemeslného z oblasti kovovýroby. Už jednou jsem toto u jedné firmy složitě objednávala, platila, a dost dlouho čekala na realizaci...
Protože můj syn je šikovný na ruce a pořád něco kutí, zeptala jsem se ho, jestli by to nezkusil on sám udělat. A že prý jo.
No a právě teď, po jednom odpoledni, mi to přinesl hotové, perfektně řemeslně zvládnuté!!

Mám dnes fakt radost - není nad to mít v rodině šikovné mužské pussa (ženské samozřejmě taky smile )

#33 20. 10. 2009 18:12

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mash, já mám jen kluky a oba jsou na holky.

Není tady

#34 20. 10. 2009 18:32

mashanka
Zablokovaný

Nojo, tak holt nic, no big_smile

ale třeba se jěstě některý vystříbří - můžeš alespoň doufat big_smile

Není tady

#35 20. 10. 2009 18:39

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Nedoufám, ten starší má tři kamarády gaye a nic, je furt na holky, s těma klukama chodí akorát na kalby

Není tady

#36 20. 10. 2009 19:40

mashanka
Zablokovaný

Tak to asi fakt nemᚠna zeáka moc šancí. Budeš se muset holt snášet se snáškou. smile

Není tady

#37 20. 10. 2009 20:07

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, což o to, já jsem snášenlivá, jen jestli ty chudiny s těma mýma "chudáčkama ubohýma" nějaká vydrží. Já bych je teda nechtěla ani za nic lollollol Ale před potencionálníma snachama je budu vychvalovat, jen aby si je odvedly a reklamační doba není žádná. Ale to těm holkám zatajím  godlike

Není tady

#38 20. 10. 2009 20:11

mashanka
Zablokovaný

Když jim k nim přibalíš nějaký dárek zdarma, jak je dnes zvykem, třeba sprcháč od Avonu nebo tak něco,  byly by hloupé, aby to nebraly big_smile

Není tady

#39 20. 10. 2009 20:11

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Blossom napsal(a):

Modroočko, ty zas mᚠdva fajn syny a budeš mít co nevidět skvělé snachy, a ty budeš myslím dobrá a rozumná tchýně, věřím tomu. stolt

A nedá mi to a zas se tady budu chlubit, dnes už po druhé: Potřebovala jsem ve firmě něco řemeslného z oblasti kovovýroby. Už jednou jsem toto u jedné firmy složitě objednávala, platila, a dost dlouho čekala na realizaci...
Protože můj syn je šikovný na ruce a pořád něco kutí, zeptala jsem se ho, jestli by to nezkusil on sám udělat. A že prý jo.
No a právě teď, po jednom odpoledni, mi to přinesl hotové, perfektně řemeslně zvládnuté!!

Mám dnes fakt radost - není nad to mít v rodině šikovné mužské pussa (ženské samozřejmě taky smile )

Jak tak koukám kolem sebe o skvělé snachy je dost velká nouze kapitulation .

Není tady

#40 20. 10. 2009 21:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Dobre som si natiahla telo na tanečkoch... hneď sa cítim lepšie. mám už skoro dvojtýždňovä absenciu a cítila som to... hmm Hneď mi je lepšie. A mojej učitežke tancov sa dnes narodili dvojičky, 3.2é a 3.30 kg, tak sa teším s ňou. tummenupp Ale vraj už od januára chce znovu tancova - tak uvidíme. Bolo by to super, mne vyhovuje z daných možností najviac.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#41 20. 10. 2009 21:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Modroočka napsal(a):

Aby si ešte nebola prekvapená, ako maminka Sidovská... big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#42 21. 10. 2009 6:59

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Posledni dny jsou u me velmi hekticke, jak vidite, ani na Babi nemam cas a vlastne ani naladu smile Ale snad zase bude lip a neco mi radost prece jen udela smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#43 21. 10. 2009 9:34

Blossom
Host

aprill napsal(a):

Blossom napsal(a):

Jak tak koukám kolem sebe o skvělé snachy je dost velká nouze kapitulation .

U nás tedy ne smile : Synova bývalá dívka je super, dobře jsme si rozuměly,a nyní když potřebuju pomoct něco ve firmě, zavolám jí, a ona mi přijde ráda pomoct (má to samozřejmě placené - jako brigádu a má už to zaběhlé - byla tu na brigádě ještě v době, kdy se synem chodili).
No a synova současná holka je taky skvělá, sice ji vídávám zřídka, jsou víc u ní než u nás, ale rozumím si s ní a jsem jí vděčná, že v některých věcech má na syna dobrý vliv stolt

Já jsem asi nějaký exot, když to tady čtu, já mám ty své zeáky a snachy fakt ráda a vycházím s nimi skvěle... smile

#44 22. 10. 2009 17:08

morpheus
Babinet Klub
Web

Verte neverte, udelala mi radost jedna podivna vec. Mel jsem jit s novou kamaradkou, kterou jeste neznam osobne poprve ven, jenze jsem se na to vubec necitil, tak si rikam, paneboze zachran me pred dnesnim setkanim a on me asik vyslysel, pac ze schuzky nakonec nic nebylo tummenupp Tak jsem se rozhodnul, ze pujdu na pul sedmou do kostelika a podekuju smile No a dalsi vec je ta, ze jedne velice mile mlade dame jsem vcera rekl, ze uz nebudu hledat zadne cizi babice a vlastne kdyz jsem toto dnes "ukoncil" opravdu uz nehodlam nic noveho hledat, protoze kamaradku na vecerni posezeni k caji uz mam a dalsi kamaradka je zbytecna wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#45 22. 10. 2009 17:54

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Není potřeba se do něčeho nutit stolt asi to tak mělo být smile

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#46 22. 10. 2009 17:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

akorát, že kamarádek není nikdy dost vissla i když - jak na co gloria

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#47 23. 10. 2009 17:33

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

zvuky z magneticke rezonance. Faakt huste techno a celkem vymakana basa. Big up!
zkusim najit zaznam na netu.

42!

Není tady

#48 23. 10. 2009 18:15

majkafa
Host

Když je řeč o snachách a zetích, můj nastávající ze - už za 3 týdny, je moc prima. Znám ho skoro 3 roky, vzali sebou stařičkou matku (to jako mě lol ) dokonce už dvakrát i na letní dovču. Je pohodový, fajn, doufám, že se s ním bude dcerce a vnoučátku, které se už za pár měsíců narodí, že se jim všem spolu bude hezky žít. Držím jim palečky. Mám je moc ráda. Mé děti jsou mým největším bohatstvím. hjarta

Upravil(a) majkafa (23. 10. 2009 18:15)

#49 23. 10. 2009 19:15

morpheus
Babinet Klub
Web

baba.jaga napsal(a):

zvuky z magneticke rezonance. Faakt huste techno a celkem vymakana basa. Big up!
zkusim najit zaznam na netu.

lollollollollollollollollollol

Není tady

#50 23. 10. 2009 19:21

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Verte neverte, udelala mi radost jedna podivna vec. Mel jsem jit s novou kamaradkou, kterou jeste neznam osobne poprve ven, jenze jsem se na to vubec necitil, tak si rikam, paneboze zachran me pred dnesnim setkanim a on me asik vyslysel, pac ze schuzky nakonec nic nebylo tummenupp Tak jsem se rozhodnul, ze pujdu na pul sedmou do kostelika a podekuju smile No a dalsi vec je ta, ze jedne velice mile mlade dame jsem vcera rekl, ze uz nebudu hledat zadne cizi babice a vlastne kdyz jsem toto dnes "ukoncil" opravdu uz nehodlam nic noveho hledat, protoze kamaradku na vecerni posezeni k caji uz mam a dalsi kamaradka je zbytecna wink

smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí