|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pojďme si dělat radost i nadále 
Není tady

Včera parádna večera s kamoškou a jej snúbencom.
Pochválili s azasnúbením aj prsteňom - krásny, jemný, ale veľmi pekná filigránska práca. A sú obaja šťastní... tak som sa radovala s nimi. Nech im to vydrží čo najdlhšie.
Není tady

Zatím nic, leda snad pytlík barevných burisonů, který tu do sebe láduju, mňam! A večer se těším na večeři s kámoškou doktorkou, to si zase pokecáme o pacoších 
Není tady
Mám radost, že ex koupil malýmu boty a já s mamkou dneska kabáty na zimu 
Není tady

Koupila jsem si nový botičky, bílý botasky Nike. Minulý týden jsem se na ně koukala, jenže je měli s červenou fajfkou, byla moc výrazná. Dnes měli se stříbtnošedou, není tam okatá, což mi vyhovuje. Tak jsem si je koupila. U nás v Brně otevřeli nový obchod s outlet obchod se sportovním zbožím. Mně je jedno, že je to výběhový model, stály mě jen 795,- Kč, což je slušná cena, byla na ně sleva 50%. Tak mám radost. Předloni jsem za kožený tenisky téže značky dala 2 tisíce a jak mi nohy normálně nebývají cítit, tak v těchhle drahých značkových mi nohy pěkně smrděly. Takže kdoví, co to je za kvalitu. Za osm set mi to vyhovuje, jsou jako papučky. Ještě chci bílý kozajdy, ale na nižším podpatku a bílou sportovní bundu. Jo a taky bílou sportovní tašku, ale ne velkou, prostě na běžný nošení. To toho chci, že jo? No jo, no.
A zítra jdu s kolegyňkou do fitka, vůbec se mi nechce, jsem líná jako sviňa. Ale musím se přinutit.
tak jsem to tady na vás všechno vychrlila a je mi fajn.
Není tady

Budeš bííílááá, jako ta víííla 
Není tady

JJ a taky furt jako čuně 

ale když já mám tu bílou tak ráda
Není tady

Tak večeře se vydařila, Munďák pro mně přijel autem tak jsem si mohla i dát trochu Cinzana, bylo to velice příjemné. 
Není tady

Já moc ne. Za prvé bych byla za 10 minut jak prase, protože prostě jsem prase a za druhé mi nesluší - vypadám v ní jak doktorka Čeňková
Není tady

Mashanko, já jsem taky hned zaprasená, ale když já tu bílou můžu. Ale k bílým botám, bundě a tašce nosím džíny, modrý. Takže nevypadám úplně jako bělouš.
A v souvislosti s tou bílou jsem si vzpomněla, jak jsem jednou měla rande se sádrovníkem z nemocnice, byl o hodně mladší, takže z toho nic nebylo. No a já jsem ho na ulici minula. Byla jsem zvyklá, že je pořád v bílým, no jo, ale on šel na rande v džínách a triku a já jsem ho hned nepoznala, jak jsem ho předtím znala jen v tom bílým mundúru.
Upravil(a) Modroočka (19. 10. 2009 20:17)
Není tady

Jo, to znám. Často mě někdo pozdraví na ulici a já musím taky zaostřit. Bývá to některý kolega v civilu - známe se v mundůrech 
On mě nepřehlédne - žen je nás přecejen méně, ale těch chlapů, tolik kolegů chlapů, prase, aby se v nich vyznalo........... mohla bych být dohazovačka 
Upravil(a) mashanka (19. 10. 2009 20:24)
Není tady

No jo, ale když jsem s ním měla randit......on na mě udiveně volal a divil se, že jsem ho zasklila. Pak se mýmu vysvětlení smál.
Není tady

Modroočka napsal(a):
No jo, ale když jsem s ním měla randit......on na mě udiveně volal a divil se, že jsem ho zasklila. Pak se mýmu vysvětlení smál.
Vidíš - to je rozdíl mezi chlapem a ženou. Žena by se urazila - měla by dojem, že JI by musel poznat i poslepu
obzvlášť, když s ní chce randit.
Už tady vidím to téma : Tvrdí, že mě miluje, ale nepoznal mě na ulici, když jsem měla jiné šaty - co si o tom myslíte ? 
Není tady

Mash, to bych pochopila, to se stane. BM mi říkal, že když šel se mnou na první rande po seznámení na zábavě, tak si moc nepamatoval, jak vypadám. měl prý strach, že mě nepozná. Ale já jsem poznala jeho, řekla jsem mu ahoj, tak věděl, že jsem to já.
Není tady

Určitě byl mile překvapen, jaká jsi holka jako lusk 
Není tady

mashanka napsal(a):
No, vzal si mě 

Není tady

Modroočka napsal(a):
mashanka napsal(a):
No, vzal si mě

Není tady

mashanka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
mashanka napsal(a):
No, vzal si mě
Mash, ale on se se mnou už i rozvedl 
Není tady

Jé a já koukám, že už mám plný počet hvězdiček
Není tady

to koukáš blbě - 
Upravil(a) mashanka (19. 10. 2009 21:10)
Není tady

No jo, to koukám, ony jsou to srdíčka

Není tady
mashanka napsal(a):
holka jako lusk
zelená a ohnutá?

Není tady
P.S. to je myslím ze Šimka a Grossmana, ta holka jako lusk...
Není tady

Bety napsal(a):
mashanka napsal(a):
holka jako lusk
zelená a ohnutá?
![]()
![]()

Není tady

Anebo by mohla být jako obrázek taky tak hranatá a placatá! 

Není tady