1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Pojďme si dělat radost i nadále
Není tady
Včera parádna večera s kamokou a jej snúbencom. Pochválili s azasnúbením aj prsteňom - krásny, jemný, ale vežmi pekná filigránska práca. A sú obaja astní... tak som sa radovala s nimi. Nech im to vydrí čo najdlhie.
Není tady
Zatím nic, leda snad pytlík barevných burisonů, který tu do sebe láduju, mňam! A večer se těím na večeři s kámokou doktorkou, to si zase pokecáme o pacoích
Není tady
Mám radost, e ex koupil malýmu boty a já s mamkou dneska kabáty na zimu
Není tady
Koupila jsem si nový botičky, bílý botasky Nike. Minulý týden jsem se na ně koukala, jene je měli s červenou fajfkou, byla moc výrazná. Dnes měli se stříbtnoedou, není tam okatá, co mi vyhovuje. Tak jsem si je koupila. U nás v Brně otevřeli nový obchod s outlet obchod se sportovním zboím. Mně je jedno, e je to výběhový model, stály mě jen 795,- Kč, co je sluná cena, byla na ně sleva 50%. Tak mám radost. Předloni jsem za koený tenisky tée značky dala 2 tisíce a jak mi nohy normálně nebývají cítit, tak v těchhle drahých značkových mi nohy pěkně smrděly. Take kdoví, co to je za kvalitu. Za osm set mi to vyhovuje, jsou jako papučky. Jetě chci bílý kozajdy, ale na niím podpatku a bílou sportovní bundu. Jo a taky bílou sportovní taku, ale ne velkou, prostě na běný noení. To toho chci, e jo? No jo, no.
A zítra jdu s kolegyňkou do fitka, vůbec se mi nechce, jsem líná jako sviňa. Ale musím se přinutit.
tak jsem to tady na vás vechno vychrlila a je mi fajn.
Není tady
Bude bííílááá, jako ta víííla
Není tady
JJ a taky furt jako čuně ale kdy já mám tu bílou tak ráda
Není tady
Tak večeře se vydařila, Munďák pro mně přijel autem tak jsem si mohla i dát trochu Cinzana, bylo to velice příjemné.
Není tady
Já moc ne. Za prvé bych byla za 10 minut jak prase, protoe prostě jsem prase a za druhé mi nesluí - vypadám v ní jak doktorka Čeňková
Není tady
Mashanko, já jsem taky hned zaprasená, ale kdy já tu bílou můu. Ale k bílým botám, bundě a tace nosím díny, modrý. Take nevypadám úplně jako bělou.
A v souvislosti s tou bílou jsem si vzpomněla, jak jsem jednou měla rande se sádrovníkem z nemocnice, byl o hodně mladí, take z toho nic nebylo. No a já jsem ho na ulici minula. Byla jsem zvyklá, e je pořád v bílým, no jo, ale on el na rande v dínách a triku a já jsem ho hned nepoznala, jak jsem ho předtím znala jen v tom bílým mundúru.
Upravil(a) Modroočka (19. 10. 2009 20:17)
Není tady
Jo, to znám. Často mě někdo pozdraví na ulici a já musím taky zaostřit. Bývá to některý kolega v civilu - známe se v mundůrech
On mě nepřehlédne - en je nás přecejen méně, ale těch chlapů, tolik kolegů chlapů, prase, aby se v nich vyznalo........... mohla bych být dohazovačka
Upravil(a) mashanka (19. 10. 2009 20:24)
Není tady
No jo, ale kdy jsem s ním měla randit......on na mě udiveně volal a divil se, e jsem ho zasklila. Pak se mýmu vysvětlení smál.
Není tady
Modroočka napsal(a):
No jo, ale kdy jsem s ním měla randit......on na mě udiveně volal a divil se, e jsem ho zasklila. Pak se mýmu vysvětlení smál.
Vidí - to je rozdíl mezi chlapem a enou. ena by se urazila - měla by dojem, e JI by musel poznat i poslepu obzvlá, kdy s ní chce randit.
U tady vidím to téma : Tvrdí, e mě miluje, ale nepoznal mě na ulici, kdy jsem měla jiné aty - co si o tom myslíte ?
Není tady
Mash, to bych pochopila, to se stane. BM mi říkal, e kdy el se mnou na první rande po seznámení na zábavě, tak si moc nepamatoval, jak vypadám. měl prý strach, e mě nepozná. Ale já jsem poznala jeho, řekla jsem mu ahoj, tak věděl, e jsem to já.
Není tady
Určitě byl mile překvapen, jaká jsi holka jako lusk
Není tady
mashanka napsal(a):
No, vzal si mě
Není tady
Modroočka napsal(a):
mashanka napsal(a):
No, vzal si mě
Není tady
mashanka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
mashanka napsal(a):
No, vzal si mě
Mash, ale on se se mnou u i rozvedl
Není tady
Jé a já koukám, e u mám plný počet hvězdiček
Není tady
to kouká blbě -
Upravil(a) mashanka (19. 10. 2009 21:10)
Není tady
No jo, to koukám, ony jsou to srdíčka
Není tady
mashanka napsal(a):
holka jako lusk
zelená a ohnutá?
Není tady
P.S. to je myslím ze imka a Grossmana, ta holka jako lusk...
Není tady
Bety napsal(a):
mashanka napsal(a):
holka jako lusk
zelená a ohnutá?
![]()
![]()
Není tady
Anebo by mohla být jako obrázek taky tak hranatá a placatá!
Není tady