1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Stránky: 1 2
Bruni a kdy jde na kontrolu?
Není tady
Bruniiii a vechny děkujeme za palce a pěstičky,budem to jetě moooooooc potřebovat
Není tady
Ahoj holky....otvírám staré tématko, protoe mám podobný problém....
dneska sem byla u dr na preventivce a dělala mi utz a furt na to kouká a pak se mě ptá, jakou mám ms...já ji mívám max 3 dny, jeden den silnějí a pak slabý...tak mi říkala, e mám hoooodně vysokou sliznici, e si myslí, e bych mohla být těhotná ... jene...s manelem sme teď troku "na ostří noe! tak sme spolu za poslední cyklus spali 2-3 a to s kondomem....take mi to příjde absolutně nereálný...ale zase si říkám, proč by mi to dr říkala, kdy ví, e mám před ms...já fakt nevím...a to mi jetě říká...no vak uvidíte a tak potutelně se smála....ach jo, rozhodila mi celej den....
Není tady
slunicko napsal(a):
Ahoj holky....otvírám staré tématko, protoe mám podobný problém....
dneska sem byla u dr na preventivce a dělala mi utz a furt na to kouká a pak se mě ptá, jakou mám ms...já ji mívám max 3 dny, jeden den silnějí a pak slabý...tak mi říkala, e mám hoooodně vysokou sliznici, e si myslí, e bych mohla být těhotná... jene...s manelem sme teď troku "na ostří noe! tak sme spolu za poslední cyklus spali 2-3 a to s kondomem....take mi to příjde absolutně nereálný...ale zase si říkám, proč by mi to dr říkala, kdy ví, e mám před ms...já fakt nevím...a to mi jetě říká...no vak uvidíte a tak potutelně se smála....ach jo, rozhodila mi celej den....
ahojky, tak já nevim, jak je to se sliznící před ms, ale defakto je to stav jako v těhotenství, ale zase by tě myslim neplaila neprávem já teda kdy sem byla na prvním vyetření v těhu dle pozitivních testů tak první co mi řekl, bylo, e mám dost vysokou sliznici take to vypadá nadějně. Myslim, e by mi tehdy i řekl, e se to stává před ms, a neplaím..tak ti nevím - testík sis dělala ??? a stačí jednou a kondom...ten je k prdu
Není tady
ahoj sluninko. zmer ranni teplotu. Tesne po ovulaci je 3 dny kolem 37. Pak paty nebo sesty den po na jedno rano klesne k 36,5 to muze znamenat, ze oplodnene vajicko hnizdi. Pak teplota opet vyskoci nahoru k 37 a pokud jsi tehu, v den menstruace a po spis tech 37 jeste preskoci (me na 37,3 ) pokud tehu nejsi 2 - 3 dny pred MS teplota klea na 36,5 a mene. Ja mam pred ms a tyden po kolem 36,1 - 36,4.
Není tady
Já si myslím, e takovéto jednorázové měření neprokáe vůbec nic...
Pokud jsi měla styk pouze s kondomem, tak je těhotenství vyloučené...
A co testík? pro klid due?
Upravil(a) annie (25. 6. 2010 12:30)
Není tady
sluni, tak mer, ja si myslim, ze annie nema pravdu. zvysena teplota nebo snizena a urcita pravidla plati pro kazdou zenu bez ohledu na vek. To je priroda. Zenam v monopauze a tem, ktere maji annovulacni cykly teplota nestoupne nikdy nad 37 a ze embryo potrebuje uz od pocatku stabilni teplotu kolem 37, to ti potvrdi kazdej doktor.
pokud nechces hned testit, pak je tehu jiste v pripade, ze mas zvysenou teplotu 18 dni po ovulaci. Na to ale presne musis vedet, kdys ovulku mela a to predpokladam nevis, takze testik doporucuju koupit.
Testni tu teplotu. Jsi 26 DC a cyklus mas 28? Tak v pripade chystajici se MS uz bys mohla mit pod 36,5
Není tady
Já jsem měřila hodně dlouho - troufám si říct i let a teplota mi klesala a v den menstruace - take ráno jsem klidně měla 37,1 a odpoledne ms přila.
Tím ale netvrdím, e to tak má "kadá ena".
Kadá jsme originál a kadé se teplota chová jinak.
Ale pokud chce měřit - nic proti tomu. Jen jsem napsala svůj názor.
Není tady
Sluni ahoooooooooj,ráda Tě vidím
tak to by byla paráda,ne,e to vylo tak brzy,jak dlouho si vlastně po revizi? A co ty kondomy......jste jako jetě nechtěli mimíse,vím,e si tenkrát psala,e si dáte pauzu? Kadopádně drím palec,a je výsledek takový jaký si přeje a ve je tentokrát bez problémů
Není tady
Ditu, já měřila, take vím co a jak...jako e vím, jak to mám u sebe take zítra určo změřím....u mě je to jasný, jakmile v době ms je od 36.8
(3x to tak bylo
)
Kati, čau...revizi sem měla nějak začátkem března (tuím 4.)...a pořád myslím, e z toho nic nebude, e si to paní doktorka nějak popletla...moná bych i ráda byla, ale nějak nám to teď moc neklape, tak nevím, jestli by to bylo dobře...
Není tady
Sluni,tak Ti přeju a to dopadne k Tvé spokojenosti ,dej vědět
drím palec
Není tady
Sluníčko, právě jsem si přečetla Tvůj dotaz. Kdy jsme se snaili s manelem o miminko, potýkala jsem se s delímy cykly a pravidelně jsem chodila ke GynDr., který mě pokadé prohlídl včetně ultrazvuku. Několikrát se stalo, e mě po prohlídce řekl, e mám vysokou děloní sliznici a e to můe být těhotenství nebo mám očekávat silnějí MS. No a několkrát jsem opravdu MS dostala (těhu testíky byly bílé jako lilie, take těhotenství to opravdu nebylo) a naposledy se z vysoké děloní sliznice vyklubal Jonáek myslím, e se to tak stává hlavně u nepravidelných delích cyklů. Take to těhotenství být můe i nemusí
Není tady
keks napsal(a):
Sluníčko, právě jsem si přečetla Tvůj dotaz. Kdy jsme se snaili s manelem o miminko, potýkala jsem se s delímy cykly a pravidelně jsem chodila ke GynDr., který mě pokadé prohlídl včetně ultrazvuku. Několikrát se stalo, e mě po prohlídce řekl, e mám vysokou děloní sliznici a e to můe být těhotenství nebo mám očekávat silnějí MS. No a několkrát jsem opravdu MS dostala (těhu testíky byly bílé jako lilie, take těhotenství to opravdu nebylo) a naposledy se z vysoké děloní sliznice vyklubal Jonáek
myslím, e se to tak stává hlavně u nepravidelných delích cyklů. Take to těhotenství být můe i nemusí
Jééé Suenko! Tebe u sem straně dávno "neviděla"
. A malému u bude rok, to tak straně utíká... Koukla jsem ti na fotky a Jonáek je nádhernej klučík
. Doufám, e se máte fajn
.
Není tady
Holky, jetě bych měla jeden dotaz....ms sem dostala, ale mám ji hrozně slabou, na to jak dr říkala, e mám sliznici vysokou...u 3. den je to takový pinění, občas krev ...
Není tady
Stránky: 1 2