29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Ahoj holčiny, jsem tu nová.. tedy, nějakou dobu už do vašich diskuzí nesměle nakukuji.. zatím jsem se však do debat nezapojovala.. jsem trochu introvert, ale "léčím se" Něco málo o mně.. Teprve před rokem ( až ve svých 33 letech ) jsem poznala svého pana Božského (též svobodného a bezdětného třicátníka ), který by se mnou rád založil rodinku..
Vzhledem k tomu, že jsem dosud na partnery neměla v tomto ohledu štěstí, jsem tou nejšťastnější ženskou pod sluncem a momentálně prožívám své dosud nejkrásnější období života.. Teď v týdnu jsem si došla na gynekologii, kde jsem již dva roky nebyla (vím, jsem ostuda
), se strachem, jak na tom po gynekologické stránce jsem.. Můj pan doktor je báječný člověk a uklidnil mě, že ve svých 34 jsem ještě nic nezmeškala a po ultrazvuku a vyšetření mi řekl, že mám vše ukázkové.. Byla jsem zrovna týden po ovulaci ( tu mívám bolestivou, plodné období je tedy u mě nepřehlédnutelné ), což mi i on sám potvrdil a na monitoru mi ukazoval, kde mám žluté tělísko a tak.. Pak se usmál, změřil mi děložní sliznici, a řekl mi, že je 15mm vysoká a že by podle všeho soudil, že jsem už možná těhotná!!!!
Že prý ale samozřejmě nemůže být ještě nic vidět.. Byl by to ovšem zázrak, kterému moc nevěřím, neboť by to vyšlo na první pokus. "Tulili jsme se", jak tu vy tak hezky říkáte, těsně před mými plodnými dny jen jednou a pak až hluboce po (asi na nás padá podzimní únava či co..
) Obracím se proto na vás coby více či méně zkušené snažilky, zda je skutečně nějaká naděje? Jak vysokou sliznici má žena týden či čtrnáct dní po ovulaci, pokud je těhotná? A jak má být vysoká sliznice, pokud těhotná není? Já měsíčky očekávám každým dnem (chvílemi již pociťuji, že to přijde a pak zas ne ), ale nejšťastnější bych samozřejmě byla, kdyby už ta mrška jednoduše nedorazila..
Omlouvám se za tak dlouhý "elaborát" a předem děkuji za nějaké info... Hezkou dobrou noc, zdraví vás Brunettie.
Není tady
ahoj brunet, čéče, tak sliznici já vůbec nerozumim moje doktorka mi nikdá o tom nemluvila, ani neukazovala, ale držim ti palce, aby ti to takle krásně vyšlo
Není tady
Ahoj Brunettie, musí být mezi námi i ty šťastné, které nemusí čekat roky, tak proč né zrovna ty Sliznice je opravdu vysoko, tak držím palce
a co testík?
Není tady
Ahoj Silvi a Ciesko, moc Vám děkuji, že mi držíte palečky.. Samozřejmě, že je držím i já Vám, celé pěsti.. a vůbec všem holčinám tady, které na to své vytoužené
čekají ( a taky se dočkají !!! )
Já se právě ještě testnout bojím, abych to nezakřikla.. Jak jsem zjistila, tak tu na stránkách hodně doporučujete Mamatest? Už jsem se na něj ptala ( zatím jen informativně ) asi ve třech lékárnách, ale neměli ho. Nevíte, kde se dá s jistotou v Praze sehnat? Já si za život dělala snad jen tři testíky ( jindy nebyl důvod ) a už si dávno nepamatuji jejich názvy..
Jsem celá napjatá, ale radši ještě počkám, zda červená přeci jen nedorazí, abych třeba nebyla zklamaná a pak netestovala jako divá.. přeci jen jsem ještě těsně před termínem měsíčků..
Ale co, i kdyby to tentokrát nevyšlo ( bříško bolí chvílemi jako před menstruací ), tak snad někdy příště.. Vždyť jsem teprve na úplném začátku snažilkování.. To mi říkal i můj pan doktor, to, že se v raném stadiu neuchytí, je běžná věc už z dob našich babiček, které ani nevěděly, že byly těhotné. Dnešní doba je v tomto ohledu se všemi těmi testy prý hóódně stresující..
Nevíte, kam bych se tu mohla coby nová snažilka zařadit? Do snažilek snažící se o letňátka? Tedy, jestli mě tu mezi sebe přijmete.. Pa, Brunettie
Není tady
Brunet určitě Tě holky ve snažilkách rádi přivítají i když teď je tam trošičku mrtvo, ale určitě se někdo zase přidá, hodně se teď 'drbe' na dlouhodobkách. jinak mamatest jsem obvykle sehnala všude bez problémů i v Praze
Není tady
Ahoj Brunettie, budu držet palce aby vysoká sliznioce znamenala mimi na cestě Určitě se můžeš přidat do jakékoliv diskuze, všichni Tě rádi přivítají...já jsem tu taky hodně nová, i když už pár let tyhle diskuze šmíruju
Sama chodím do Dlohodobek...tak pojd klidně k nám
...ale ty možná budeš rovnou chodit k těhulkám
Není tady
ahojky podle sliznice bych soudila na možné těhu taky když jsem šla poprvé k dr neviděl nic jen vysokou sliznici a těhu jsem nakonec byla ale je to opravdu jen dedukce a proto doporučuju vydržet na dem očekávané MS a testnout mamatestem
jinak se klidně přidej do dlouhodobek i když doufám že dlouhodobka nebudeš a rovnou půjdeš do těhulí
Není tady
Brunettie: taky většinou používám mamatest, hlavně že se dá použít v kteroukoliv denní dobu a s aplikátorem ani nemusíš shánět kelímek na čůrání, počůráš test a je to bez práce, kdekoliv. jinak si myslim, že je to jedno který, že by vyloženě byl nějaký test špatný, to určitě ne. já jich zkoušela pár a všecky zatim měly pravdu, když se tvářily negativní .. a problém sehnat mamatest sem pocítila až v poslední době, nevim čim to, dřív byl první který mi v kterékoliv lékárně nabídli.
olí: tu sliznici vidí jenom doktor na utz? nebo se to dá zjistit i jinak, jen tak ze zvědavosti
Není tady
já Mamatest koupila vždy v jakékoliv lékárně i v té nejzapadlejší...
A co se týče bolení bříška, v začátku těhotenství může bolet břicho stejně jako při nadcházející MS. Při prvním těhu bolelo hodně a teď taky bolí a MS stále nikde už pár dní takže tajně doufám
Není tady
Ahoj Brunettie, k té sliznici ti jen můžu potvrdit, že 15 mm opravdu vypadá nadějně. My dlouhodobky, co bojujeme za pomoci mudrů a chemie, máme radost, když máme při ovulaci sliznici 9-12 mm.
Testovat se neboj, tím se nic nezmění a ať už to tenhle cyklus dopadne jakkoliv, rády tě v našich diskusích přivítáme. Věřím, že to bude rovnou v těhulích.
Upravil(a) Bětka (19. 10. 2009 14:53)
Není tady
Bětka:
Ahoj Bětko, tak to jsi mi svou zprávou udělala velkou radost.. I kdyby to tentokrát nevyšlo, aspoň vím, že zatím i bez té chemie mi sliznice roste, jak má, aby se případný
měl kam zavrtat.. Je možné, že by mi k tomu dopomohla i kys.listová, kterou už asi měsíc preventivně beru?
Oskárka25:
I Tobě, Oskárko, přeji, aby už mrška nedorazila.. Podle toho, co píšeš, tak to s těmi bolestmi zatím vypadá jak u Tebe, tak i u mě nadějně..
Ovšem, stále se mi nechce věřit, že by mě mohlo za ten poslední rok potkat tolik štěstí najednou.. I když se říká, že člověk má věřit za každých okolností, aby se jeho přání mohla začít plnit... TAK HOLKY VĚŘME..
Není tady
Brunettie, bylo by fajn, kdybychom založily ty LETŇÁTKA 2010. Já měla těhu testík dnes odpoledne pozitivní, zítra ráno zkusím raději ještě jednou, ale hlavně i tobě držím palce. Já už vím do čeho jdu, u tebe to bude poprvé..
Není tady
Ahoj Oskárko, až teď jsem se dostala opět na chvíli na babinet.. To je krásná zpráva! MOC GRATULUJU k // a letnímu
!!! Takže tvůj Jakoubek bude mít sourozenečka.. Kéž bych i já už čekala leťňátko..
Já zatím netestovala, zatím ještě termínově nemeškám.. to ukážou příští dny.. Břicho chvílemi bolí, občas mi v něm jakoby cuká, ale to takhle mívám i před menstruací.. Raději si nebudu dělat plané naděje, ač mě tou výškou sliznice pan doktor potěšil.. Zároveň jsem byla po jeho slovech dost překvapená, protože jsem tu možnost, že bych mohla být těhu vzhledem k "frekvenci" okolo plodných dnů vůbec nečekala..
Není tady
Brunettie listovka výšku sliznice neovlivní, tu řídí hormony. Ale je určitě dobře, že jí bereš, budeš mít zdravé miminko.
Oskárce už by se asi dalo veřejně gratulovat a tobě, Brunett zatím jen držím palce!
Není tady
Ahoj holky, tak se ozývám po týdnu.. Dřív jsem se za Vámi na babinet nedostala.. Byla jsem ty poslední dny tak zavalena prací, že jsem ani na to, zda jsem či nejsem těhotná, neměla pořádně čas myslet.. Ani těhotenský test jsem si nestihla koupit..
Pořád mě totiž bolelo břicho a prsiska, že jsem si furt říkala, no jo, mrška se hlásí.. Nebudu zbytečně kupovat těhotenský test.. Nebudu zbytečně jančit.. Navíc jsme o víkendu dost makali na chalupě a energie jsem měla doslova na rozdávání - tak jsem si v duchu říkala, žádná únava, naopak menstruace přijde, to prý i někdy výkonnost stoupá..
Akorát mi večer příšerně rozbolela hlava ( na bolesti hlavy netrpím).. říkám si, to je z toho návratu do pražského ovzduší..
Mrcha pořád nikde. Vzhledem k tomu, že mívám delší cykly, tak jsem si říkala no jo, času dost.. Ale včera mi docvaklo, že mám nějak moc dlouhou tu fázi od ovulace k menstruaci.. Koupila jsem si tedy včera tt, že ho dnes z ranní moči prubnu.. Večer jsem ale malinkato zašpinila ( jen světlounce hnědý flíček na kalhotkách ) a v duchu mě napadlo, tak mrška je tu.. To se rozjede..
Teď ráno v půl sedmé, když miláček odešel do práce, jsem ten tt vyzkoušela.. Mamatest comfort.. a čučela jsem jako puk.. Čárka v tom hranatém okýnku je dvakrát tak silnější jak ta kontrolní.. a naběhla doslova HNED !!
Holky zlatý, já vám bulela.. ŠTĚSTÍM.. stále tomu nemohu uvěřit, že jsem ve svých 34 letech otěhotněla vlastně na jeden jediný pokus, a to 1-2 dny před plodnými dny... Navíc to ani nebylo pořádné tuleníčko, ale rychlovka na chalupě, kde jsme na sebe dostali prostě náhlou, neodolatelnou "chuť" , gravitace byla proti nám
a hned posléze jsme šli na procházku.. takže žádné ležení, jak se tu doporučuje... Zkrátka a dobře šlo o vášnivý sex, o žádnou "výrobu mimísů"..
Doufám jen, že už nebudu špinit.. zatím nic.. A břicho mě už včera přestalo bolet jako na menstruaci, cítím jen trošku takový tlak. I prsa trochu povolila, jsou jen nadále citlivá... Myslíte, že je normální, že mi nic není, že je mi naopak výborně? Žádné jiné příznaky nepociťuju.. K otěhotnění mohlo dojít jedině 4.října (spíš si ale spermijky musely počkat do 5. či 6. října, možná, že až do 7.? Plodné dny jsem měla právě v době 5-8.října.. . Tak ani nevím, v kolikátém týdnu jsem..
Navíc, neuvěřím, dokud si to své miminko nepochovám v náručí... Vím, že kritické období je teprve přede mnou, čas ukáže, zda je vše, jak má být, a člověk s pokorou nemá říkát hop, dokud nepřeskočí...
Moc vás zdravím a držím všem všechny palce a pěsti.. Vím, že některé z vás čekají na své vytoužené miminko již několik let.. A podstupují útrpné medicínské procedury.. Z tohoto pohledu si třeba řeknete, že je to nespravedlivé, že já na první pokus.. Berte to však tak, že já na to své čekám vlastně již DLOUHÝCH 11 LET !!! Od svých 23let.. neměla jsem bohužel s kým to děťátko mít..
Zkrátka se i na mě snad konečně usmálo štěstí...
Takže pan doktor měl s tou výškou sliznice pravdu!!!
Není tady
brunettie gratulacééééééééééééééé!!!!!!
já taky tajně doufám, meškám 4. den, krom včerejšího píchání na levé straně podbřišku nic, zas to ustalo, tak jsem zvědavá, těhu test ale v neděli negativní, takže asi jen zpoždění..
Upravil(a) cieska (27. 10. 2009 8:34)
Není tady
Brunnetie moc gratuluju že jsi měla obrovské štěstí a otěhotněla na popvé ty my bychom mohli jen závidět, asle nezávidíme a moc přejeme
jinak kolikátý týden si se počítá od začátku MS nikoli od OVU
Není tady
Ahoj, moc gratuluju!!!! Jeto neuvěřitelné, ale ničeho se neboj, některé nemají žádné nevolnosti apod. UŽÍVEJ SI TO!!! Doufám, že vše proběhne ok a za nějakých 8 měsíců se pochlubíš fotkou!!!
Není tady
Paráda, gratuluji
Není tady
Gratuluju!!!
Není tady
Bruni,mooooooc gratuluji a přeji bezproblémové těhu a na konci zdravé
Není tady
Milé holky Babinetky, ozývám se opět po několika dnech, byla jsem teď mimo Prahu.
VŠEM VÁM CHCI MOC PODĚKOVAT ZA BLAHOPŘÁNÍ!
A nadále všem držím PALCE A PĚSTI ! Myslím na Vás... Poté, co jsem si tu početla o tak klikatých cestičkách k , tak se Vám všem nesmírně klaním...
Není tady
Stránky: 1 2