Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 18. 10. 2009 22:23

BrenTen
♥♥♥----

Re: Právní fakulta-Plzeň

Nevím, jak je to s Verešovou, ale o Grossově "studiu" mám jasno. Když někdo udělá náročnou zkoušku z němčiny, i když německy neumí ani slovo, tak je to jasné - http://www.lidovky.cz/ln-pravy-socialni … _domov_ter

Není tady

#27 18. 10. 2009 22:37

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

mag napsal(a):

mashanka napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Jo, Judy, ta je tak prestižní, že prestižnější už být ani nemůže.

Chudáci ti, co tam vystudovali řádně - tedy, jestli to tam vůbec šlo. Když někam přijdou a řeknou Plzeň, ............. to si z toho diplomu mohou rovnou udělat vlaštovku

Vystudovat řádně tam samozřejmě jde a studuje tak naprosto drtivá většina studentů.

Nojo, ale teď budou mít cejch. Jedině, že by k diplomu dostávali ještě potvrzení, že studovali řádně big_smile (od stejné školy)

Upravil(a) mashanka (18. 10. 2009 22:38)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#28 18. 10. 2009 22:45

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Mám docela obavy, aby to nebylo i na jiných školách, ale snad ne. Já si pořád připadám jak v Jiříkově vidění, pořád tomu nemohu věřit, že se to stalo. Doteď jsem měla vysoké školy za opravdový vrchol vzdělání a učitele či profesory na nich jako výkvět společnosti a vzdělanosti. Tedy teď myslím státní školy, ne soukromé. Že je b...l v politice, na to jsem zvyklá, ale toto nějak nemůžu skousnout.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#29 18. 10. 2009 23:13

mashanka
Zablokovaný

Ono to právě může souviset. Bůhví, kolik z těch našich slavných politiků vystudovalo podobným způsobem. U některých je evidentní, už když otevřou ústa, že premianty nebyli snad ani na základce. Jediné, co prokazatelně umí, je čtení - a to je jejich štěstí, že alespoň zvládnou přečíst, co jim někdo přichystá

Není tady

#30 18. 10. 2009 23:42

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

To je kravka, to bude jako s těma lyžama se zlatým vázáním, co jí koupil manžel a ona to sponzovovala nějaká firma  a Verešová se prořekla lol
Jasně, říká, že nezáleží, kdo kde vystuduje, ale co má v "hlavince", tak ta tam má evidentně mooc málo ! To, že je hezká, není její zásluha, co z toho, když je taková slepice.....
http://video.super.cz/supervidea/superv … deoId=2923

Není tady

#31 19. 10. 2009 8:06

mashanka
Zablokovaný

Verešovou bych neřešila. Ta prostě chtěla mít titul, tak zvolila tohle gaunerské řešení a koupila si ho. Těžko v tom právu bude někdy činná, takže alespoň nemůže nikomu ublížit. Horší jsou ti, o kterých nevíme a můžeme na ně narazit kdekoli.
Mně se osvědčilo, když už třeba advokáta, žádný Mgr. nové doby, ale pěkně starý, dobrý JUDr. s třicetiletou praxí.

Syn mého manžela se soudil o zvýšení výživného - chtěl 7000,- při manželově platu 20000 čistého. A měl tam 30ti letou, velmi ambiciózně působící  Mgr., která psala hrubky a argumentovala nesmysly. No, ono by mu to stejně nepomohlo, i kdyby tam měl Sokola, ale působilo to docela směšně, ty její naivní spisky smile

Upravil(a) mashanka (19. 10. 2009 8:34)

Není tady

#32 19. 10. 2009 8:21

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

na stránkách české advokátní kanceláře jsem našla že pracuje jako advokátní koncipientka u JUDr.Vargy v Plzni Vlastina ul. Na téže adrese pracuje její manžel..
Já nechci její studia zpochybňovat, ale když jí slyším mluvit, nemám pocit, že je vysokoškolsky vzdělaná..

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#33 19. 10. 2009 8:32

mashanka
Zablokovaný

Opravdu ? Zkusila bych ji vyhodit v Plzni na nádraží z vlaku, schválně, jestli to najde big_smile

Není tady

#34 19. 10. 2009 9:04

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Doufám, že má chůvu,chudáci děti,  ta už se nevrátí.... to je blbka, ale dobře vy.uráná.  Jasně, že se veze,musí mít praxi, než bude samostatná !  Hrabou, jakoby tu měli být na věky. Takoví se nezastaví před ničím. Já mám vůbec zkreslený pojen a právu, spravedlnosti a pod. Právo stejně jako zdravotnictví a mnoho jiných dalších odvětví je o korupci, známostech, sympatii.
A Standa Gross, jak hooonem, že to dá přezkoumat! A proč? Stačilo by, kdyby ukázal paragon, že to vázali před čtyřmi roky, to by bylo jednodušší yikes To máme hlupáků s titulama...a další a další....budou  asi padat hlavinky !

Upravil(a) Aneri (19. 10. 2009 9:06)

Není tady

#35 19. 10. 2009 10:52

mashanka
Zablokovaný

Copak to, když si někdo něco koupí, protože má tu možnost, dá se to pochopit. Nemyslím souhlasit s tím. Já bych to neudělala, protože koupený diplom by mě nebavil, ale pochopit to umím.
Největší prů-s-er ale je, že měli tu možnost.

Upravil(a) mashanka (19. 10. 2009 10:53)

Není tady

#36 19. 10. 2009 13:49

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Mgr.Verešová uvídá v tisku....Ale moc studentů mě nemohlo vidět, protože jsem pracovala na diplomce a pět měsíců jsem se intenzivně učila na státnice. ...a rozhodla se podat treastní stíhání, protože ji uráží , že někdo pochybuje o jejim vzdělání a vědomostech, které získala  zaslouženám a poctivým studiem .
A přitom nebyla napsaná ani na seznamu  ke státnicím  , objevila se až na promopci...hahaha, tak to chce fakt silný žaludek ! Podvodníci, kteří vládnou... sebranka jedna prohnilá .
Ministr myslí, když dá těm dvěma výpověď...to by ji také museli přijmout, aby platila, že ......komedie!
Celá naše vláda je na zvracení!

Není tady

#37 19. 10. 2009 14:43

miaa
♥♥♥♥♥--

Já jen koukám, co se to děje. Ale pamatuji si ještě za starých dob, že za přijímačky za právníka nebo dr. se dávali klíče od bytu či auto. Nemyslela jsem si, že to je v této době možné, ale konečně jsem tedy pochopila, proč funguje náš "právní"!!! stát jak funguje. Není divu! že si pak každý zákon vykládá jinak a hlavně, že soudí dle svědomí. A to asi závisí na výšce inspirace k hloubce přemýšlení o rozsudku.
Já jsem taky pracovala na vš a připravovala organizačně rigorozni zkoušky a neumím si představit, žeby to bylo jenom jako.Práce šly hned do knihovny, na každou byly dvě oponentury, když některý posudek byl po*ný, tak tři. Ale my byly jenom fakulta. Co se mohlo dít na "centrále", to nevím. A já ty práce pak povinně dávala na internet, pravda, předtým jsem musela získat souhlas "studenta".
Ano, už se mne tady nechce v tomto státě žít. Pochybuji, že se povede "vyčistit" vzduch. Džungle se slabé slovo.

Není tady

#38 19. 10. 2009 15:14

li.lik
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Sever

Ahoj, já jsem dělala pár let práva v Praze a musím říct, že je jedno o jakou školu jde - na každé se dějí nepravosti, jen jde o to, že všechno má své meze a pan Kindl poněkud ztratil soudnost. Obecně si troufám tvrdit, že vš (jakoukoli) dnes může vystudovat i celkem slušný vůl. Jde jen o to, že se nám nelíbí jeho chování, projev, ale může mít školu vystudovanou běžným způsobem. Myslím si zároveň, že není pravda, že by to měly celebrity snazší. Vyučující jsou lidé a samozřejmě se mezi nimi také najdou dobří i špatní a někteří si trvají na korektnosti zkoušení, jiní ne. Myslím, že stojí za úvahu i to, že na PFZČU se snažili lidé uvnitř o změnu už dlouho, až to nevydrželi a medializovali to, protože je do té doby všichni ignorovali...

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/oeXGSN4.jpghttp://lb4m.lilypie.com/oeXGp1.png
http://lb2m.lilypie.com/PQ1Np1.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí