1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Nevím, jak je to s Vereovou, ale o Grossově "studiu" mám jasno. Kdy někdo udělá náročnou zkouku z němčiny, i kdy německy neumí ani slovo, tak je to jasné - http://www.lidovky.cz/ln-pravy-socialni … _domov_ter
Není tady
mag napsal(a):
mashanka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jo, Judy, ta je tak prestiní, e prestinějí u být ani nemůe.
Chudáci ti, co tam vystudovali řádně - tedy, jestli to tam vůbec lo. Kdy někam přijdou a řeknou Plzeň, ............. to si z toho diplomu mohou rovnou udělat vlatovku
Vystudovat řádně tam samozřejmě jde a studuje tak naprosto drtivá větina studentů.
Nojo, ale teď budou mít cejch. Jedině, e by k diplomu dostávali jetě potvrzení, e studovali řádně (od stejné koly)
Upravil(a) mashanka (18. 10. 2009 22:38)
Není tady
Mám docela obavy, aby to nebylo i na jiných kolách, ale snad ne. Já si pořád připadám jak v Jiříkově vidění, pořád tomu nemohu věřit, e se to stalo. Doteď jsem měla vysoké koly za opravdový vrchol vzdělání a učitele či profesory na nich jako výkvět společnosti a vzdělanosti. Tedy teď myslím státní koly, ne soukromé. e je b...l v politice, na to jsem zvyklá, ale toto nějak nemůu skousnout.
Není tady
Ono to právě můe souviset. Bůhví, kolik z těch naich slavných politiků vystudovalo podobným způsobem. U některých je evidentní, u kdy otevřou ústa, e premianty nebyli snad ani na základce. Jediné, co prokazatelně umí, je čtení - a to je jejich těstí, e alespoň zvládnou přečíst, co jim někdo přichystá
Není tady
To je kravka, to bude jako s těma lyama se zlatým vázáním, co jí koupil manel a ona to sponzovovala nějaká firma a Vereová se prořekla
Jasně, říká, e nezáleí, kdo kde vystuduje, ale co má v "hlavince", tak ta tam má evidentně mooc málo ! To, e je hezká, není její zásluha, co z toho, kdy je taková slepice.....
http://video.super.cz/supervidea/superv … deoId=2923
Není tady
Vereovou bych neřeila. Ta prostě chtěla mít titul, tak zvolila tohle gaunerské řeení a koupila si ho. Těko v tom právu bude někdy činná, take alespoň nemůe nikomu ublíit. Horí jsou ti, o kterých nevíme a můeme na ně narazit kdekoli.
Mně se osvědčilo, kdy u třeba advokáta, ádný Mgr. nové doby, ale pěkně starý, dobrý JUDr. s třicetiletou praxí.
Syn mého manela se soudil o zvýení výivného - chtěl 7000,- při manelově platu 20000 čistého. A měl tam 30ti letou, velmi ambiciózně působící Mgr., která psala hrubky a argumentovala nesmysly. No, ono by mu to stejně nepomohlo, i kdyby tam měl Sokola, ale působilo to docela směně, ty její naivní spisky
Upravil(a) mashanka (19. 10. 2009 8:34)
Není tady
na stránkách české advokátní kanceláře jsem nala e pracuje jako advokátní koncipientka u JUDr.Vargy v Plzni Vlastina ul. Na tée adrese pracuje její manel..
Já nechci její studia zpochybňovat, ale kdy jí slyím mluvit, nemám pocit, e je vysokokolsky vzdělaná..
Není tady
Opravdu ? Zkusila bych ji vyhodit v Plzni na nádraí z vlaku, schválně, jestli to najde
Není tady
Doufám, e má chůvu,chudáci děti, ta u se nevrátí.... to je blbka, ale dobře vy.uráná. Jasně, e se veze,musí mít praxi, ne bude samostatná ! Hrabou, jakoby tu měli být na věky. Takoví se nezastaví před ničím. Já mám vůbec zkreslený pojen a právu, spravedlnosti a pod. Právo stejně jako zdravotnictví a mnoho jiných dalích odvětví je o korupci, známostech, sympatii.
A Standa Gross, jak hooonem, e to dá přezkoumat! A proč? Stačilo by, kdyby ukázal paragon, e to vázali před čtyřmi roky, to by bylo jednoduí To máme hlupáků s titulama...a dalí a dalí....budou asi padat hlavinky !
Upravil(a) Aneri (19. 10. 2009 9:06)
Není tady
Copak to, kdy si někdo něco koupí, protoe má tu monost, dá se to pochopit. Nemyslím souhlasit s tím. Já bych to neudělala, protoe koupený diplom by mě nebavil, ale pochopit to umím.
Největí prů-s-er ale je, e měli tu monost.
Upravil(a) mashanka (19. 10. 2009 10:53)
Není tady
Mgr.Vereová uvídá v tisku....Ale moc studentů mě nemohlo vidět, protoe jsem pracovala na diplomce a pět měsíců jsem se intenzivně učila na státnice. ...a rozhodla se podat treastní stíhání, protoe ji uráí , e někdo pochybuje o jejim vzdělání a vědomostech, které získala zaslouenám a poctivým studiem .
A přitom nebyla napsaná ani na seznamu ke státnicím , objevila se a na promopci...hahaha, tak to chce fakt silný aludek ! Podvodníci, kteří vládnou... sebranka jedna prohnilá .
Ministr myslí, kdy dá těm dvěma výpověď...to by ji také museli přijmout, aby platila, e ......komedie!
Celá nae vláda je na zvracení!
Není tady
Já jen koukám, co se to děje. Ale pamatuji si jetě za starých dob, e za přijímačky za právníka nebo dr. se dávali klíče od bytu či auto. Nemyslela jsem si, e to je v této době moné, ale konečně jsem tedy pochopila, proč funguje ná "právní"!!! stát jak funguje. Není divu! e si pak kadý zákon vykládá jinak a hlavně, e soudí dle svědomí. A to asi závisí na výce inspirace k hloubce přemýlení o rozsudku.
Já jsem taky pracovala na v a připravovala organizačně rigorozni zkouky a neumím si představit, eby to bylo jenom jako.Práce ly hned do knihovny, na kadou byly dvě oponentury, kdy některý posudek byl po*ný, tak tři. Ale my byly jenom fakulta. Co se mohlo dít na "centrále", to nevím. A já ty práce pak povinně dávala na internet, pravda, předtým jsem musela získat souhlas "studenta".
Ano, u se mne tady nechce v tomto státě ít. Pochybuji, e se povede "vyčistit" vzduch. Dungle se slabé slovo.
Není tady
Ahoj, já jsem dělala pár let práva v Praze a musím říct, e je jedno o jakou kolu jde - na kadé se dějí nepravosti, jen jde o to, e vechno má své meze a pan Kindl poněkud ztratil soudnost. Obecně si troufám tvrdit, e v (jakoukoli) dnes můe vystudovat i celkem sluný vůl. Jde jen o to, e se nám nelíbí jeho chování, projev, ale můe mít kolu vystudovanou běným způsobem. Myslím si zároveň, e není pravda, e by to měly celebrity snazí. Vyučující jsou lidé a samozřejmě se mezi nimi také najdou dobří i patní a někteří si trvají na korektnosti zkouení, jiní ne. Myslím, e stojí za úvahu i to, e na PFZČU se snaili lidé uvnitř o změnu u dlouho, a to nevydreli a medializovali to, protoe je do té doby vichni ignorovali...
Není tady