Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 10. 2009 18:15

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Právní fakulta-Plzeň

Co si mysíte o této kauze? Studoval zde někdo z vás? Myslíte, že např.Verešová, Gross, Řápková a další zde opravdu zdárně vystudovali? Je mi nějak nanic, když si pomyslím, že spousta takto ,,vystudovaných" rozhoduje někdy vyloženě o životech jiných.

Není tady

#2 18. 10. 2009 18:22

keny
♥♥♥♥♥--

Re: Právní fakulta-Plzeň

Myslím že v Plzni je to prohnilé všude,už delší dobu tady ppozorujeme spoustu divných úkazů a tohle je fakt ostuda pořádná.....,ale myslím že to tady je hooodně prohnilé...,ale na druhou stranu kde neni že?Je to fakt hamba...usch

http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,99,122,0,CD,MjAwNy8xMS8wNg==,QW5kZWxrYQ==http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,111,130,0,CD,MjAwNC8wOC8yMQ==,TWlrdWzhcw==

Není tady

#3 18. 10. 2009 18:39

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Myslet si můžeme, co chceme, ale to nic nevyřeší. Já, osobně, si myslím, že nějaký důvod, proč všichni ti Grossové a Řábky jezdili studovat z Prahy zrovínka do Plzně. Je to trochu z ruky, takže museli mít nějaký důvod.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#4 18. 10. 2009 18:50

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, říkala jsem si, když kdysi Standa Kolouk vystudoval práva, že to není možný, že to má podvodem. A ono, ejhle, moc jsme se nespletla. Dnes mluvil nějakej JUDr rychlokvaška, že tu svoji disertačku nechal vyvázat znovu, protože se ztratila a on ji měl doma uloženou. Jo, jo, to jsou mi věci. Je něco prohnilého ve státě (bohužel) Českém. No, jsme holt taková Banánová republika. Co k tomu říct? Je to hnus, velebnosti, co se to tady děje.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#5 18. 10. 2009 19:00

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Jo, říkala jsem si, když kdysi Standa Kolouk vystudoval práva, že to není možný, že to má podvodem. A ono, ejhle, moc jsme se nespletla. Dnes mluvil nějakej JUDr rychlokvaška, že tu svoji disertačku nechal vyvázat znovu, protože se ztratila a on ji měl doma uloženou. Jo, jo, to jsou mi věci. Je něco prohnilého ve státě (bohužel) Českém. No, jsme holt taková Banánová republika. Co k tomu říct? Je to hnus, velebnosti, co se to tady děje.

Tak tohle jsem si říkala zase o Verešové, že není možné, aby měla snad i tu maturitu....vždy poslouchat ji, to je zážitek roll

Není tady

#6 18. 10. 2009 19:03

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Když jsem občas slyšela, nebo se dočelta, že si někdou koupil maturitu-dobře, není to fér, ale tihle ,,maturanti", kteří sedí někde v kanclu (a doufám, že v té hlavě aspoň něco mají), nemůžou snad až tak moc zkazit, ale tohle-práva, to bych si teda ,,nelajzla", to už není sranda.

Není tady

#7 18. 10. 2009 19:04

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Nechci nikoho obhajovat a vůbec ne svoji alma mater, co se tam děje se vědělo leta letoucí, ale media to trochu přehánějí.

Ke Standovi. Práva vystudoval v Praze, složil tam státnice, obhájil diplomovou práci a získal titul Mgr., takže právníkem se stal v Praze, v Plzni pouze obhájil rigorozní práci a získal titul JUDr.
Verešová studoval také v Praze, do Plzně přestoupila  v roce závěrečných státnic, které už složila v Plzni (6 let ale studovala v Praze).
Řápková je z Chomutova, jako doktor Kindl.

Upravil(a) mag (18. 10. 2009 19:11)

Není tady

#8 18. 10. 2009 19:10

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Jo a Kavka, co nechal (možná) předělat svoji práci, tomu je 61 let. Takže rychlokvaška to určitě  není.

Jinak nepochybuji o protekčním způsobu přijetí studentů, vytváření speciálních státnicových komis, kam se dostali jen privilegovaní. Ale tvrdit, že v knihovně chybí 130 rigorózních prací a všichni jsou to podvodníci..., ty práce většinou leží na jednotlivých katedrách, kde docházelo k obhajování prací, jenom byla sekretářka líná zvednout zadek a práci předat do knihovny.

Co mně osobně vadilo, byla provázanost na "vysokou školu" v Karlových Varech a přecházení jejich studentů a program celoživnotního vzdělávání, kde si doplňovali vzdělání zejména policisté a kteří si ze studia nemohli odnést opravdu nic.

Není tady

#9 18. 10. 2009 19:45

Káča
♥♥♥♥♥♥-

mag napsal(a):

Jo a Kavka, co nechal (možná) předělat svoji práci, tomu je 61 let. Takže rychlokvaška to určitě  není.

Jinak nepochybuji o protekčním způsobu přijetí studentů, vytváření speciálních státnicových komis, kam se dostali jen privilegovaní. Ale tvrdit, že v knihovně chybí 130 rigorózních prací a všichni jsou to podvodníci..., ty práce většinou leží na jednotlivých katedrách, kde docházelo k obhajování prací, jenom byla sekretářka líná zvednout zadek a práci předat do knihovny.

Co mně osobně vadilo, byla provázanost na "vysokou školu" v Karlových Varech a přecházení jejich studentů a program celoživnotního vzdělávání, kde si doplňovali vzdělání zejména policisté a kteří si ze studia nemohli odnést opravdu nic.

No nevím...a Ty tomu fakt věříš????? va

Není tady

#10 18. 10. 2009 19:47

Káča
♥♥♥♥♥♥-

pardon mag, tohle bylo na Tvůj předchozí příspěvek

Není tady

#11 18. 10. 2009 19:49

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Káča napsal(a):

mag napsal(a):

No nevím...a Ty tomu fakt věříš????? va

Čemu? Grosovi a Verešové, já tam tou dobou byla, takže to vím. Že Gross vystudoval v Praze je fakt. Že má Verešová index se všema zkouškama z Prahy je taky fakt. Jaký způsobem pak vypadala obhajoba práce nebo závěrečná zkouška posoudit nemůžu.

Upravil(a) mag (18. 10. 2009 19:50)

Není tady

#12 18. 10. 2009 19:59

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Já si teda neumím předtsvait tyhle dva jako dobrý studenky, sorry, ale při jejich slovních projevech žasnu, že mají by jen maturitu. Co slovo, to perla. Ale to je můj osobní názor. A o jejich studiu - no comment

Není tady

#13 18. 10. 2009 20:05

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Modroočka napsal(a):

Já si teda neumím předtsvait tyhle dva jako dobrý studenky, sorry, ale při jejich slovních projevech žasnu, že mají by jen maturitu. Co slovo, to perla. Ale to je můj osobní názor. A o jejich studiu - no comment

někdo líp píše a jiný mluví. nedělala bych závěry ze slovního projevu .

Není tady

#14 18. 10. 2009 20:09

arabela77
♥♥♥----

A muzeme se jen modlit, aby se neco podobnyho nedelo na lekarskych fakultach.

Není tady

#15 18. 10. 2009 20:13

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to jo, Aprill, to potom jo............
Přesto jsem k těmto některým celebritám a jejich titulům poněkud nedůvěřivá.

Není tady

#16 18. 10. 2009 20:17

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

arabela77 napsal(a):

A muzeme se jen modlit, aby se neco podobnyho nedelo na lekarskych fakultach.

Něco jako Cvach, že jo lollollollol

Není tady

#17 18. 10. 2009 20:31

šarik
Host

Prohnilí proti prohnilým.

#18 18. 10. 2009 20:37

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Myslet si můžeme, co chceme, ale to nic nevyřeší. Já, osobně, si myslím, že nějaký důvod, proč všichni ti Grossové a Řábky jezdili studovat z Prahy zrovínka do Plzně. Je to trochu z ruky, takže museli mít nějaký důvod.

Taky jsem jeden čas přemýšlela o tom, proč je tak velký zájem o Plzeń. Jsem tak naivní, že jsem si myslela, že je to prestižní škola, i když mi to bylo divné, že lidi z Prahy chodili zrovna tam. To, co se teď provalilo, by mě ale ani ve snu nenapadlo.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#19 18. 10. 2009 20:39

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, Judy, ta je tak prestižní, že prestižnější už být ani nemůže.

Není tady

#20 18. 10. 2009 20:56

mashanka
Zablokovaný

aprill napsal(a):

Modroočka napsal(a):

někdo líp píše a jiný mluví. nedělala bych závěry ze slovního projevu .

Tak to já tedy jo. Když někdo mluví jak vemeno, těžko z něho vyrazit nějaký kultivovaný projev písemný. lol

Není tady

#21 18. 10. 2009 21:00

mashanka
Zablokovaný

Modroočka napsal(a):

Chudáci ti, co tam vystudovali řádně - tedy, jestli to tam vůbec šlo. Když někam přijdou a řeknou Plzeň, ............. to si z toho diplomu mohou rovnou udělat vlaštovku

Není tady

#22 18. 10. 2009 21:00

Spina
♥♥♥♥♥--

No musím říct, že mě tahle aféra nadzvedává ze židle..korupce je všude, to víme dumbom ...ale tady je mi líto těch poctivých studentů,..mladých lidí, na které už se každý bude dívat jinak butter  .." jo právník z Plzně" big_smile

Není tady

#23 18. 10. 2009 21:08

mag
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Chudáci ti, co tam vystudovali řádně - tedy, jestli to tam vůbec šlo. Když někam přijdou a řeknou Plzeň, ............. to si z toho diplomu mohou rovnou udělat vlaštovku

Vystudovat řádně tam samozřejmě jde a studuje tak naprosto drtivá většina studentů.

Není tady

#24 18. 10. 2009 21:17

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, nevím,jak moc drtivá ta většina bude, když psali o tom, jakým způsobem se tam dělaly přijímací zkoušky, asi tam nějací poctviví studenti budou, ale v jaké míře, že? No a dětri pana Mrázka, ty taky byly zázračně nadaný, když tak rychle vystudovaly práva. Jen je zajímavý, že tak rychle nevystudoval práva třeba nějakej Franta Novák z Kotěhůlek. I když má IQ 140, ale holt není ta celebrite, ze které by něco mohlo být.

Není tady

#25 18. 10. 2009 22:11

estelle
♥♥♥♥♥--

O tom, že to v Plzni není úplně v pořádku, se diskutovalo už v roce 2002, když jsem tam dělala přijímací zkoušky a nevzali mě. Tehdy jsem byla přijata na práva do Prahy, kde jsem i absolvovala. Plzeň byla pro ty, co to nezvládali v Praze, taková záchrana, kam odešli dostudovat a taky dostudovali. Takže taky proto se na ni odjakživa pohlíželo jako na fakultu, kde požadavky na studenty nejsou oproti Praze tak přísné. To, že na některé "studenty" byly ty požadavky ještě mírnější, je víc než smutné a doufám, že se v tom brzo udělá pořádek, protože jsem tam chtěla a pořád chci psát rigorozní práci.
Pokud se týká Verešové, tak ta skutečně studovala celých šest let v Praze, studium sice protahovala, ale nic nedostala zadarmo, jak si veřejnost i zde diskutující myslí. Osobně jsem byla svědkem, kdy byla vyhozena od zkoušky. Je opravdu zvláštní, jaký na ní má nezasvěcená veřejnost pohled, protože já jsem jí ve škole celkem často potkávala a docela ji obdivovala za to, jak to při svém zaměstnání zvládá. Do Plzně přestoupila proto, že jí v Praze vypršel termín ke složení závěrečných státnic. Tak využila možnost udělat si je v Plzni, kde jsou, jak jsem psala, benevolentnější.
A ještě jedna věc, fakulta se nenazývá právní, ale právnická a taky by bylo docela fajn neplést pojmy rigorozní a disertační práce. ;-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí