6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co si mysíte o této kauze? Studoval zde někdo z vás? Myslíte, e např.Vereová, Gross, Řápková a dalí zde opravdu zdárně vystudovali? Je mi nějak nanic, kdy si pomyslím, e spousta takto ,,vystudovaných" rozhoduje někdy vyloeně o ivotech jiných.
Není tady
Myslím e v Plzni je to prohnilé vude,u delí dobu tady ppozorujeme spoustu divných úkazů a tohle je fakt ostuda pořádná.....,ale myslím e to tady je hooodně prohnilé...,ale na druhou stranu kde neni e?Je to fakt hamba...
Není tady
Myslet si můeme, co chceme, ale to nic nevyřeí. Já, osobně, si myslím, e nějaký důvod, proč vichni ti Grossové a Řábky jezdili studovat z Prahy zrovínka do Plzně. Je to trochu z ruky, take museli mít nějaký důvod.
Není tady
Jo, říkala jsem si, kdy kdysi Standa Kolouk vystudoval práva, e to není moný, e to má podvodem. A ono, ejhle, moc jsme se nespletla. Dnes mluvil nějakej JUDr rychlokvaka, e tu svoji disertačku nechal vyvázat znovu, protoe se ztratila a on ji měl doma uloenou. Jo, jo, to jsou mi věci. Je něco prohnilého ve státě (bohuel) Českém. No, jsme holt taková Banánová republika. Co k tomu říct? Je to hnus, velebnosti, co se to tady děje.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jo, říkala jsem si, kdy kdysi Standa Kolouk vystudoval práva, e to není moný, e to má podvodem. A ono, ejhle, moc jsme se nespletla. Dnes mluvil nějakej JUDr rychlokvaka, e tu svoji disertačku nechal vyvázat znovu, protoe se ztratila a on ji měl doma uloenou. Jo, jo, to jsou mi věci. Je něco prohnilého ve státě (bohuel) Českém. No, jsme holt taková Banánová republika. Co k tomu říct? Je to hnus, velebnosti, co se to tady děje.
Tak tohle jsem si říkala zase o Vereové, e není moné, aby měla snad i tu maturitu....vdy poslouchat ji, to je záitek
Není tady
Kdy jsem občas slyela, nebo se dočelta, e si někdou koupil maturitu-dobře, není to fér, ale tihle ,,maturanti", kteří sedí někde v kanclu (a doufám, e v té hlavě aspoň něco mají), nemůou snad a tak moc zkazit, ale tohle-práva, to bych si teda ,,nelajzla", to u není sranda.
Není tady
Nechci nikoho obhajovat a vůbec ne svoji alma mater, co se tam děje se vědělo leta letoucí, ale media to trochu přehánějí.
Ke Standovi. Práva vystudoval v Praze, sloil tam státnice, obhájil diplomovou práci a získal titul Mgr., take právníkem se stal v Praze, v Plzni pouze obhájil rigorozní práci a získal titul JUDr.
Vereová studoval také v Praze, do Plzně přestoupila v roce závěrečných státnic, které u sloila v Plzni (6 let ale studovala v Praze).
Řápková je z Chomutova, jako doktor Kindl.
Upravil(a) mag (18. 10. 2009 19:11)
Není tady
Jo a Kavka, co nechal (moná) předělat svoji práci, tomu je 61 let. Take rychlokvaka to určitě není.
Jinak nepochybuji o protekčním způsobu přijetí studentů, vytváření speciálních státnicových komis, kam se dostali jen privilegovaní. Ale tvrdit, e v knihovně chybí 130 rigorózních prací a vichni jsou to podvodníci..., ty práce větinou leí na jednotlivých katedrách, kde docházelo k obhajování prací, jenom byla sekretářka líná zvednout zadek a práci předat do knihovny.
Co mně osobně vadilo, byla provázanost na "vysokou kolu" v Karlových Varech a přecházení jejich studentů a program celoivnotního vzdělávání, kde si doplňovali vzdělání zejména policisté a kteří si ze studia nemohli odnést opravdu nic.
Není tady
mag napsal(a):
Jo a Kavka, co nechal (moná) předělat svoji práci, tomu je 61 let. Take rychlokvaka to určitě není.
Jinak nepochybuji o protekčním způsobu přijetí studentů, vytváření speciálních státnicových komis, kam se dostali jen privilegovaní. Ale tvrdit, e v knihovně chybí 130 rigorózních prací a vichni jsou to podvodníci..., ty práce větinou leí na jednotlivých katedrách, kde docházelo k obhajování prací, jenom byla sekretářka líná zvednout zadek a práci předat do knihovny.
Co mně osobně vadilo, byla provázanost na "vysokou kolu" v Karlových Varech a přecházení jejich studentů a program celoivnotního vzdělávání, kde si doplňovali vzdělání zejména policisté a kteří si ze studia nemohli odnést opravdu nic.
No nevím...a Ty tomu fakt věří?????
Není tady
pardon mag, tohle bylo na Tvůj předchozí příspěvek
Není tady
Káča napsal(a):
mag napsal(a):
Co mně osobně vadilo, byla provázanost na "vysokou kolu" v Karlových Varech a přecházení jejich studentů a program celoivnotního vzdělávání, kde si doplňovali vzdělání zejména policisté a kteří si ze studia nemohli odnést opravdu nic.No nevím...a Ty tomu fakt věří?????
Čemu? Grosovi a Vereové, já tam tou dobou byla, take to vím. e Gross vystudoval v Praze je fakt. e má Vereová index se vema zkoukama z Prahy je taky fakt. Jaký způsobem pak vypadala obhajoba práce nebo závěrečná zkouka posoudit nemůu.
Upravil(a) mag (18. 10. 2009 19:50)
Není tady
Já si teda neumím předtsvait tyhle dva jako dobrý studenky, sorry, ale při jejich slovních projevech asnu, e mají by jen maturitu. Co slovo, to perla. Ale to je můj osobní názor. A o jejich studiu - no comment
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já si teda neumím předtsvait tyhle dva jako dobrý studenky, sorry, ale při jejich slovních projevech asnu, e mají by jen maturitu. Co slovo, to perla. Ale to je můj osobní názor. A o jejich studiu - no comment
někdo líp píe a jiný mluví. nedělala bych závěry ze slovního projevu .
Není tady
A muzeme se jen modlit, aby se neco podobnyho nedelo na lekarskych fakultach.
Není tady
Tak to jo, Aprill, to potom jo............
Přesto jsem k těmto některým celebritám a jejich titulům poněkud nedůvěřivá.
Není tady
arabela77 napsal(a):
A muzeme se jen modlit, aby se neco podobnyho nedelo na lekarskych fakultach.
Něco jako Cvach, e jo
Není tady
Prohnilí proti prohnilým.
mashanka napsal(a):
Myslet si můeme, co chceme, ale to nic nevyřeí. Já, osobně, si myslím, e nějaký důvod, proč vichni ti Grossové a Řábky jezdili studovat z Prahy zrovínka do Plzně. Je to trochu z ruky, take museli mít nějaký důvod.
Taky jsem jeden čas přemýlela o tom, proč je tak velký zájem o Plzeń. Jsem tak naivní, e jsem si myslela, e je to prestiní kola, i kdy mi to bylo divné, e lidi z Prahy chodili zrovna tam. To, co se teď provalilo, by mě ale ani ve snu nenapadlo.
Není tady
Jo, Judy, ta je tak prestiní, e prestinějí u být ani nemůe.
Není tady
aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
někdo líp píe a jiný mluví. nedělala bych závěry ze slovního projevu .
Tak to já tedy jo. Kdy někdo mluví jak vemeno, těko z něho vyrazit nějaký kultivovaný projev písemný.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Chudáci ti, co tam vystudovali řádně - tedy, jestli to tam vůbec lo. Kdy někam přijdou a řeknou Plzeň, ............. to si z toho diplomu mohou rovnou udělat vlatovku
Není tady
No musím říct, e mě tahle aféra nadzvedává ze idle..korupce je vude, to víme ...ale tady je mi líto těch poctivých studentů,..mladých lidí, na které u se kadý bude dívat jinak .." jo právník z Plzně"
Není tady
mashanka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Chudáci ti, co tam vystudovali řádně - tedy, jestli to tam vůbec lo. Kdy někam přijdou a řeknou Plzeň, ............. to si z toho diplomu mohou rovnou udělat vlatovku
Vystudovat řádně tam samozřejmě jde a studuje tak naprosto drtivá větina studentů.
Není tady
No, nevím,jak moc drtivá ta větina bude, kdy psali o tom, jakým způsobem se tam dělaly přijímací zkouky, asi tam nějací poctviví studenti budou, ale v jaké míře, e? No a dětri pana Mrázka, ty taky byly zázračně nadaný, kdy tak rychle vystudovaly práva. Jen je zajímavý, e tak rychle nevystudoval práva třeba nějakej Franta Novák z Kotěhůlek. I kdy má IQ 140, ale holt není ta celebrite, ze které by něco mohlo být.
Není tady
O tom, e to v Plzni není úplně v pořádku, se diskutovalo u v roce 2002, kdy jsem tam dělala přijímací zkouky a nevzali mě. Tehdy jsem byla přijata na práva do Prahy, kde jsem i absolvovala. Plzeň byla pro ty, co to nezvládali v Praze, taková záchrana, kam odeli dostudovat a taky dostudovali. Take taky proto se na ni odjakiva pohlíelo jako na fakultu, kde poadavky na studenty nejsou oproti Praze tak přísné. To, e na některé "studenty" byly ty poadavky jetě mírnějí, je víc ne smutné a doufám, e se v tom brzo udělá pořádek, protoe jsem tam chtěla a pořád chci psát rigorozní práci.
Pokud se týká Vereové, tak ta skutečně studovala celých est let v Praze, studium sice protahovala, ale nic nedostala zadarmo, jak si veřejnost i zde diskutující myslí. Osobně jsem byla svědkem, kdy byla vyhozena od zkouky. Je opravdu zvlátní, jaký na ní má nezasvěcená veřejnost pohled, protoe já jsem jí ve kole celkem často potkávala a docela ji obdivovala za to, jak to při svém zaměstnání zvládá. Do Plzně přestoupila proto, e jí v Praze vyprel termín ke sloení závěrečných státnic. Tak vyuila monost udělat si je v Plzni, kde jsou, jak jsem psala, benevolentnějí.
A jetě jedna věc, fakulta se nenazývá právní, ale právnická a taky by bylo docela fajn neplést pojmy rigorozní a disertační práce. ;-)
Není tady