18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem, nevěděla jsem kam tohle téma zařadit, tak jsem si říkala, e na "pavlači" určitě někdo poradí. Začaly se mi hodně objevovat pigmentové skvrny, naposledy jsem je měla jako malá. Pak zmizely a po letoním létě jsem zase jako kropenatka. Nevíte někdo co s tím?
Není tady
Váně nikdo nemáte radu? Prosíííím
Není tady
Ahoj, a bere nějaké doplňky stravy...?
Není tady
No akorat betakaroten...nekdo mi to poradil, ale moc to tedy nepomaha
Není tady
Pokud myslí to, čemu se říká stařecké skvrny, tak aspoň vím, o čem píe, ale radu stejně nemám. Já sama jsem jimi přizdobená docela hodně a začaly se mi objevovat po operaci někdy před 20 lety a nikdo mi neporadil.
Pokud je to projev jater , pak je třeba si najít meducínu na jejich pravidelné pročiování. Pokoka je vlastně taky orgán, který reaguje na nějakou nerovnováhu v těle. Nedávno jsem zkusila olivový olej s citronem, ale dost mě to drádí sliznici v krku, tak zase nic. Jeden boreček to někde na netu uvedl jako skvělou kůru na pročitění jater.
Jinak tyhle skvrny u začínají zlobit i dceru, která jí poměrně zdravě a taky neví , co s tím.
Není tady
ahojky
záleí jaký jsou ty pigmentový skvrny,
V případě, e je naruený mechanismus pigmentace a při zvýené produkci melaninu, se objevují na kůi skvrny. Pokud se melaninobjevuje v nadměrném mnoství, není rovnoměrně rozloenýna povrchu pokoky, hromadí se a vytvářejí se nepříjemných skvrn. Hlavními příčinami vzniku pigmentových skvrn (solárních a stařeckých) mohou být: slunění a věk, hormonální změny během těhotenství anebo uívání antikoncepce.
skvrnyse dají odstraňovat laserem a intenzívním pulsním světlem či chemickým peelingem. jsou různé krémy.antipigment,který skvrny zesvětluje.
a nebo je naopak zase ztrátu pigmentace to jsou svétlé skvrny-vitiligo (okolo úst, očí, genitálu, kloubů a třísel). co má za následek ,patný imunitní systém.dědičnost.Větinou to mívají malé děti.To se moc léčit nedá .i kdy některé léky myslím kortikoidy a nebo světloléčba.
rozhodně bych navtívila koní a ta u ti poradí.
Není tady