6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bory, Depo, muzeum strašidel...
Není tady
Borčák, České údolí, třešňovka (s výhledem na Šumavu), přehrada, věznice, Bartoloměj, Františkánský klášter a kostel, rytíř Žumbera, Masné krámy, korzo, konzervatoř, krásné sady, Muzeum loutek, Spejbl a Hurvínek, Pivovarské muzeum, podzemí...........
Není tady
Vynikající brněnská cukrárna U mamlasa na Svoboďáku. Asi už tam dávno nění.
Není tady
autodrom
Není tady
Červená aerovka
Není tady
dětství
( ne v červené aerovce, ale v Jawě Minor, na skutru Manet, ve Volze carevně, v devítistovce warťasovi ) , jj, to byly časy
Není tady
Panejo, vy jste byli nadšenci!
Našla jsem si Volhu Carevnu - první byla vyrobena před 67 lety.
Asi v 6 letech mě táta vzal na výstavu motocyklů Jawa, což se mi silně vrylo do paměti.
Není tady
Tak našich byl jen ten wartburg. Byl stejně starý jako já. Je s ním svázano mnoho rodinných historek.
Zbytek všechno bylo od šváry. Byl automechanik. A taky mám pár historek s jeho vozovým parkem.
Není tady
Poněkud zvláštní dvojčata...
Svatá Walburga
Není tady
mně se líbí Wunibald i rok narození 701
Není tady
sv. Vouna z Wessexu
Není tady
nechme už svaté a minulost
budoucnost Měsíc
Není tady
luna