Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 26. 10. 2009 10:59

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT: Kelišky - 3

Ahojky Ebíí, no jasan, že se můžeš přidat. Fungujeme tu už téměř 3 roky a jsme úúúžasná parta.
Jojo, jsou tu i babičky lol, taky mezi ně patřím tummenupp
Tak písni o sobě něco víc.

Eví fotečky paráda, je vidět, že jste si to užívali tummenupp

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#102 26. 10. 2009 11:51

Ebinka
♥------

Tak to je super a děkuji za přijetísmile  Já ještě nejsem babička, (mám na to ještě chvilku čásek) ale už se na to taky moc těším. Mám děti 15 a 10. Jak tady koukám na babičky, co už mějí některé dárečky k vánocům, tak jenom zírám. Taky budu taková babička. Myslet na vnoučátka. Bohužel moje děti tohle  neznají, ačkoliv mají  1 vlastní a 2 nevlastní babičky a 2 vlastní a 1 nevlastního dědečka, moc pozornosti se od nich člověk nedočká. Tím nemyslím dárečky, ale zajít do divadla, nebo přijet na prázdniny, nebo se podívat na koncert... Je to smutné. Sama jsem babičku a dědečka nezažila, ale vím že je to super, vždy jsem sestřenici tiše záviděla, jak ta babička vždycky měla v zástěře nějakou tu sladkost. Zase o to víc se budu snažit, až přijde ta moje chvíle smile

Člověk by měl být šťastný každý den, nikdy se neví, jestli není ten poslední - proto přeji hezký den. hjarta

Není tady

#103 26. 10. 2009 13:13

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta  Ahojký a pěkný den, holkýýýý rock
Já se sem dříve nedostala, byla jsem s Mirčou a albert v KM... na oběd jsme dojídali taky zbytky od včera... stolt 
Chtěla jsem se taky už podívat po nějakých dárkách, aby to nebylo všechno tak najednou.... ale nakonec jsme koupili co jsme nechtěli a pro co jsme jeli nebylo dumbom to je zákon schválnosti!!!

Silvinko, tak s babi se to koukám začíná už trošku obracet k lepšímu tummenupp to je dobře stolt

Koukám, že tu máme novou dušičku reta
Ebi, to víš že tě rády přivítáme... já se už řadím mezi babičky a to už zasloužilé lol zatím mám tři vnoučky, 2 kluky a 1 holčičku, která vydá za oba dohromady big_smile ale jsou to hjarta

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#104 26. 10. 2009 14:31

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsme byly s Halinkou venku, udělalo se tam táááák krásně. No a Halí mi teď usnula, vstávala ráno v 6, tak ji ten čerstvý vzduch nějak zmohl.
Ebí - jsem Dana. Já mám 4 děti, 2+2 lol. Nejstarší syn mě loni v prosinci taky udělal babičkou, ale jsou až na Slovensku, taak vnučku nevidím tak často jak bych chtěla.
Já jsem vlastně taková babička na mateřský, nejmladší dceři budou za měsíc 3 roky. tummenupp
Ale snaše se líbilo, když jsem tam minule byla, že jsme spolu vozily kočárky lol lol. No a naší Halí taky, protože doma už od roka na kočáře nejezdí.

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#105 26. 10. 2009 15:02

Ebinka
♥------

Ahojky - moc zdravím Danu a Pampelišku. Gratuluji k vnoučatům a obzvláště Daně ke 4čatům. Páááne jo?! Bohužel tady není ve smajlíkách  smekající klobouk, ale vyjadřuji svůj obdiv. Mě bohatě stačí ty mé 2.lol Ale ať je to vnouče, nebo vlastní dítě (myslím syn či dcera) je to radost. K tomu hodný muž po boku a člověk musí být štastný. Ale povím Vám. Jste čupr "babiny". Válíte na internetu a ještě moc hezky mluvíte o svých vnoučatech. Je to moc hezké číst.wink

Člověk by měl být šťastný každý den, nikdy se neví, jestli není ten poslední - proto přeji hezký den. hjarta

Není tady

#106 26. 10. 2009 15:07

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ebíí- Pavli, já nemám 4čata lol, to by mě asi položilo. Klukům je Jirkovi 23, Filipovi 21, Daniele bude 17 a Halí budou 3. A vnučce Nellince v prosinci rok.
Jojo, dětičky jsou radost, někdy na odstřel, zvláště ty pubertální dcery jsou k sežrání  lol dumbom, že jo, holky lol

Upravil(a) siwama (26. 10. 2009 15:08)

Není tady

#107 26. 10. 2009 15:57

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky,

po delší odmlce se zase hlásím a všechny zdravím.

O víkendu jsme nebyli doma a dneska jsme se albert  vyklízeli sklep. Budou nám dělat nová okýnka, tak ať se nezhrozí jako mi co tam všechno bylo nepotřebné.

Snad si vás dočtu není nějak čas vissla

Zítra chceme konečně malovat obývák už to potřebuje jako prase drbání. Takže se jdeme pomalu vrhat na odklízení mad

Zdravím Ebinku reta

Není tady

#108 26. 10. 2009 16:40

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Ahoj Kelišky reta
Ebi vítej,já jsem babička 3 vnoučátek a další přibude v dubnu rock
Nějak mi to psaní nebaví dumbom dnes jsem mluvila se sousedovo synem.Táta je prý na přístrojích a uvidí se co bude dál.Ráda bych se na něj jela podívat,ale albert mi to nedovolí. Vím,že má pravdu.
Užijte si večer a dobrou sova hjarta

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#109 26. 10. 2009 17:34

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky,

právě jsem sebou kecla k PC a už nic nedělám, mám záda trop dumbom . Dopatlala jsem dort a pak celý odpoledne zazimovávala zahradu, naštěstí se udělala rychle tma, jinak bych se ráno nehla. Ale z nejhoršího to mám hotovo, uf, jsem ráda.
Ale co nejsem ráda, holce sundal dr. sádru, tam narychlo jestli jí nic nebolí, řekla, že ne... no a doma už zase, že to neohne, že to bolí stejně, možná i víc, než předtím mad , tak nevím, jestli je to jen nerozhýbaný, nebo dr. je vůl, on totiž opravdu je, tady není žádnej normální chirurg a ten náš je jen jeden z nich, vyhlášenej tím, že všechno hned sádruje. Jestli ji to nepřejde, holt ji vezmu k normální doktorce a ať nám napíše někam doporučení - může tam mít nerv skříplej nebo zánět nebo kdovíco... je to na bednu, po třech týdnech.
Zdravím Ebi - já taky nejsem babi - a už bych i mohla, mám dva dospělý kluky, jenže se do ničeho nehrnou, no asi je to i líp zatím, mají čas, akorát furt sedí u počítačů, takže jestli na ně nějaká nevyleze z monitoru, jakože ne, tak asi budu dřív babička od holky, ale tý je teprve patnáct, takže to taky proboha ještě neeee.... lol .

Berti, to zní dost hrozně, chjo, ale  albert má pravdu, radši to nedělej, bylo by ti zbytečně ouvej, jemu nepomůžeš ... butter

Danuš, jen se nedělej, ty bys čtyřčata zvládla levou zadní lol , jo a vlastnit pubertální dceru je fakt bezva godlike
Mimochodem, Danííí - jak to vypadá se srazíkem... u tebe myslím gloria ?

Není tady

#110 26. 10. 2009 20:49

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky..
godlikegodlikegodlikegodlike teda já se zas pobavila u hvězdné pěchoty!! sem je nikdy neviděla pohromadě!!

Jani,prosím už taky vypni..nebo tě na jaře nepoznáme.

Bertinko ,myslím,že má albert pravdu,balbertuď hezky doma ,Budem držet palečky ,vím jaký to,jen se  čeká a čeká.

Eví ,no měla si přijet ,bych to Anetce opravila asi sama!! sakra to tam u vás opravdu není doktor??? myslím normální..

Reni,no dárečky ,kupuji už od léta ,dělám to takhle už xlet..Ovšem různě je někam strkám a pak nevím co jsem koupila a co kde mám!!!

Mirunko a jak je u vás?? doufám ,že je už dobře ,

Jo holky ,psala mi Dáša ,zítra jde snad na krev,,snad sem to nepopletla já si smázla zprávy.ale vím ,že jsem ji psala ať kouká ležet ,aby přijela na sraz!!

což mě připomíná .dnes jsem tady lítala po hospodách a oni měli všichni zavřeno ,Byla tu odstávka vody..ale nebojte ,myslím na to!!!asi to bude na poslední chvíli.zkusím to zítra,Odpo jdu pařit -slavit jupíí..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#111 26. 10. 2009 21:02

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

jo zdravím Ebínku. wink
mám syna  18let a dceru 25 a od ní mám dvě vnoučata
jsem  babička ,ale taková  na prd.chodím do práce ,takže  moc nehlídám,ovšem ,když k tomu dojde a hlídám ,tak se maminka jen díví jak řádíme.no prostě prdlá babča!!! godlikegodlike jak mi říká dcera ,mami ty máš zastydlou pubertu!!  lol mno ,možná má pravdu!!!  godlike ( pšt,nikomu to neříkej).jinak .si říkám ,třeba si užiji více pak pravnoučat. lol.

Není tady

#112 26. 10. 2009 21:14

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojkýý reta
tak jsem dočetla kapitolu a děti mi u ní usnuly  sova  to se projevuje ta změna času... ono je vlastně o hodinu víc a než si na to zvyknou tak to chvilku potrvá stolt
Teď jsem si vás dočetla ......

Evi, já si myslím, že by doktorka měla Anetku poslat na rehabilitaci, kloub je zatuhlý a měl by se rozhýbat.... určitě bych to tak nenechala.
albert měl zlomený prst a po sundání sádry naprosto nehybný a rehabilitace mu trvala skoro tři týdny, ale pomohla stolt tummenupp  takže to raději neodkládejte !!!

Silvinko, dobře není a ještě dlouho nebude... je to všechno na dumbom ale co člověk nadělá....  u nás to chce čas neutral

Jinak přeji všem pěknou dobrou noc a jdu se kouknout na vyřazení, které mi albert nahrál, když jsem četla dětem  kapitulation kapitulation

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#113 26. 10. 2009 21:33

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, kdyby tady takovej dobrej aspoň jeden byl, hned ji sbalím a jdeme tam... ale bohužel, o žádným nevím. jsem vlezla i na Známýho lékaře na hodnocení a prd, tam píšou ostatní totéž, co jsem poznala já  http://www.znamylekar.cz/hodnoceni-leka … Plze%C5%88 - ten náš je Hrabák, čtvrtej zdola - a zrovna teď jsme s holkou poznaly ty jeho nálady, jednou z nás dělal blbky, podruhý se bavil, no ale zrovně poprvé náladu neměl a prostě jí šoupnul sádru butter , na ten rentgen čuměl taky nejistě a do zprávy napsal otok, příště, že otok zmizel, ale ona to oteklý vůbec neměla dumbom od začátku.  Zítra nutně musí do školy, pak je svátek, takže ve čtvrtek s ní půjdu. Ne, že by to měla nějak zatuhlý, teď s tím hejbe dobře, ale bolí to víc, než před tím a ta bolest je úplně stejnýho druhu  - tohle přeci nemůže udělat jen naražení po takovej době v znehybnění, chjoo...  Snad ji doktorka pošle na nějaký jiný vyšetření ještě... sice nerada po doktorech, ale holt je to někdy nutný dumbom .

Mirčo, asi hodně času ještě, viď  hjarta - hlavně, aby už bylo po vánocích... jak přijde jaro, bude líp.

Silvi, jaký pšt... my to všechny víme lol !  Jinak s hospodou se nedá nic dělat, hlavně, aby ta odstávka nebyla i v sobotu lol - a Jirka děsně protestuje proti případnýmu Andělu - samozřejmě, kvůli parkování godlikegodlike . Ale když to jinak nepůjde, on se nepotoooo.... už jsme tam měli auto víckrát a zvládnul to (auto taky).

Není tady

#114 26. 10. 2009 21:35

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  ahojky holkýý mojéé  hjarta  kapitulation 
tak už jsem tu také..a víc bolavá,než když chodím do práce..  vissla  usch  jen jsem vyprala ,něco poklidila..ale myšlenkama jsem stejně u těch mých zlatíček ve školce  dudlik  hjarta  Janina -kolegyně to tam zvládá..dnes dělala zeleninové rizoto..a zítra krupicovou kaši..jednoduchá jídla jsem ji vymyslela  lol   jen mě prý hledal nějaký pán..asi dýler na zboží .. prý mě zval na rande..to oni z toho udělali  dumbom  .. já už jsem jen na tu práci  lol   
No a koukám,že tu máme nový přírustek tummenupp  ..jsem zvědavá jak tu s námi dlouho vydrží ..s KELIŠKAMA roll   .. KAŽDÝ KDO SEM ZA NÁMI NAKOUKL.. PO PÁR DNECH UTEKL  lol  vissla 
Tak tě u nás vítám  EBI  hjarta  kapitulation 
Já jsem po třech letech dudlik  mateřské nastoupila do práce..mám tři dcery .. (dvě z prvního manželství) té nejmladší z druhého manželství byly v létě 3roky.. pak mám pubošku 16let ta je v prvním ročníku SOU , no a od té nejstarší 24leté jsem babička vnoučka Kubíčka  dudlik  hjarta  .. je to zlatíčko dudlik   hjarta  ..ale 250km daleko..takže je moc nevidím ..ale posílám balíčky  roll  lol 
Jak píše Silvinka o sobě ..i já jsem  prdlá babča..i mamča.. lol  občas se stane,že to nemohu udýchat  lol  proto chodím cvičit na míče,abych pro ty mé děti byla stále akční  styrka  lol 
tak at´se ti u nás líbí..  tummenupp 

Silvi.. hjarta  kapitulation  no právě..už dárky dopředu nekupuji..pak jsem je nacházela v létě..  lol 
Tak nám najdi příjemné posezení storstark  ..ale abych trefila..víš můj smysl pro cestování   dumbom  lol 

Evi.. hjarta  kapitulation  to je mi Anetky líto,že má s packou takové trápení.. jen aby jste včas někoho sehnali ..aby se ji to ještě nezhoršilo  butter 

hjarta  kapitulation

Není tady

#115 26. 10. 2009 21:48

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Berry napsal(a):

a Jirka děsně protestuje proti případnýmu Andělu - samozřejmě, kvůli parkování godlikegodlike . Ale když to jinak nepůjde, on se nepotoooo.... už jsme tam měli auto víckrát a zvládnul to (auto taky).

mě napadlo,co jít na hřiště ,,pokud tam nebudou fotbalisti ,tak by to bylo dobrý..myslím teda vevnitř!!!

Arogantní, narcistický, morálně pochroumaný felčar. Děkuji, už nikdy víc. Doporučuji vyhnout se jakémukoliv kontaktu..hele proč sis tohle nepřečetla dřív..godlikegodlikegodlikegodlike
jo když říkám pšššt.....taky myslím pššt!!!lol

Není tady

#116 26. 10. 2009 21:51

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Silvi neboj určitě mě poznáte. No možná ani ne a budeš mít pravdu usch  Když tady čtu jak každá na sobě makáte. styrka
Musím toho využít, že albert  má ještě volno , pak se k tomu nedostaneme. Já mám v listopadu šichet a to bude pokračovat i v prosinci. Jsou u nás dost velký změny od listopadu.  grater

Evi radši s Anetkou dojdi, abyste něco neproflákli. No dneska je to všude stejný jednání na h.... a vyšetření teprv.
Včera zrovna o těch stránkách mluvili v televizi lol  Taky je znám a i se to na pány mudrce hodí, takže nevím co se tam baba rozčilovala. Asi nemá čisté svědomí. Je jasný, že si tam každej napíše co chce.

Jenom jsem přečetla kousek a vidím , že už máte vánoční dárky. Tak ty nemám a ani nevím co???? Ale to není žádná novina to se opakuje již několik let.
Co potřebujeme si koupíme během roku a nebudeme na to čekat na konec roku.

Jdu do sova  už je to ta správná hodina po starém času zalézt. Nevím jak vám, ale mně ta hodina navíc je u mě navíc. Pořád je to náskok. Ale až se to zaběhne bude zase scházet.

Dobrou noc.

Není tady

#117 26. 10. 2009 21:54

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Reni ,vždyť si měla dovolenou né????
tys měla vypnout,a né myslet na práci..wink

Mirunko ,já vím .neboj bude lépé.chce to jen a jen čas..a oni u vás stále bydlí??? a jak to zvládáš??? vždyť si taky musíš někdy odpočinout né?? já vím vnoučátka jsou zlatý ,ale taky to nepřeháněj..jinak to sem píší ,škoda,že nedorazíš ,ráda bych tě viděla a nejen já ..no co se dá dělat,vždyť by to přeci den vydrželi .myslela jsem ,že bys přišla na jiné myšlenky ..beru teda ,že je to daleko ,,a tak se sejdem na jaře.my pojedem určo aspoň na 3noci..

Není tady

#118 26. 10. 2009 21:56

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

lollol Nepřečetla, no, jsem o tom nevěděla dumbom , ale dobře sedí to hodnocení od Jirky K. - taky čtvrtý zdola...  yikes . No vono pár lepších tam je, jenže jsou šíleně daleko a chirurga člověk vyhledává zrovna když ho něco bolí a cestovat s přestupováním v tom případě je naprd, když tedy to zrovna nejde autem, no a tenhle je dvě zastávky od nás - nebo i pěšky se to dá snadno... tam má adresu nemocnice, ale dělá u nás na poliklinice. Blb je to godlike , holt budem hledat jinýho...  je, a to jsi ještě nečetla hodnocení mojí doktorky, od který jsem loni utekla, to je teprve síla... jsem taky čuměla a teď i ráda, že jsem od ní pryč lol .

Na hřiště - proč ne??? Tam je to fajn, maj dobrý pivo - a vevnitř jsem nebyla, ale věřím ti tummenupp !  No, kdyby se nám tam nelíbilo, vlezem k tobě domů a bude to... lol 
Já vím, že říkáš pššššt, myslíš pšššt - ale stejně má Inka pravdu lol !

Není tady

#119 26. 10. 2009 21:57

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Janila napsal(a):

Silvi neboj určitě mě poznáte. No možná ani ne a budeš mít pravdu usch  Když tady čtu jak každá na sobě makáte. styrka
Dobrou noc.

Jani na papír se dá napsat věcí. godlikegodlikegodlikegodlike

já totiž můžu makat jak ten d,e,.bi.l a pak zjistím ,myslím,že to tady psala Evka,mám kilo nahoře!!! to mě opravdu hlava nebere!!! vava,teď dělám ty schyby.. tak uvidím..

Není tady

#120 26. 10. 2009 21:58

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Tam by se muselo úplně jinak jíst a mít pohyb. Vidím to u mé kolegyně. Ta je je jako tyčka.

Není tady

#121 26. 10. 2009 21:58

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Berry napsal(a):

Já vím, že říkáš pššššt, myslíš pšššt - ale stejně má Inka pravdu lol !

dumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbom

Není tady

#122 26. 10. 2009 22:02

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jani ,vždyť člověk má pohybu hodně ..já ti vařím ,,no holky tobyste se asi umlátili smíchy ..u toho prostě tancuju,takže nejen že jsem splavená vedrem ze sporáku ,ještě z toho tancování okolo linky!! jo to mám ještě Mp3 v uších..
vždyť říkám prdlááááá godlikegodlikegodlike.

jak se u nás říká .pan Chocholoušek by měl radost!!! lollolgodlikegodlikegodlike

Není tady

#123 26. 10. 2009 22:03

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Evi tak ,teď už aspoň víš a můžeš se příště kouknout, Tam můžeš napsat i ty,pokud se ti nezdá a nebo zdá.lol

Není tady

#124 26. 10. 2009 22:05

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Renčo, dyť ty jsi vůbec nenapsala, jak je Verunce lol ???

Jani, já kdybych na sobě makala nevím jak, tak je to prd platný, nějak to makání přestává působit, čas se nedá zastavit yikes a nevím, jak dlouho mi to ještě bude bavit, než dojdu k tomu, že je lepší se pořádně najíst, koupit větší oblečení, bejt spokojená godlike - mám pocit, že ta doba je za dveřmi.  Z čehož plyne, že jediný makání u mě je míň žrát, takže se zas tak nepředřu při péči o sebe, ale je to nepříjemný big_smile .
O těch stránkách mluvili, taky jsem to pak hledala a je to dobrý, většinou maj lidi pravdu, u tý mojí bejvalý obvoďačky je asi jen jeden kladnej hlas a ten si zřejmě dala sama lol .

Vánoční dárky mám jen pro holku, s tou není problém, ale pro mužský neee.... sice pro kluky už tak trochu vím, tedy oni ví, samo, že něco k PC, ale já jim na to dám a oni si to musí obstarat, tohle je něco, čemu ani já ani albert nerozumíme butter . No a co taťkovi, to nevím - ale on taky jo, jenže ať hledá, jak hledá, ještě nic nenašel, no nechtějte nikdo vědět, co.... lollol ..... jak v létě dávali s Martinem dohromady to auto, tak tomu propadnul... a od tý doby by nejradši nějakou rachotinu, kterou by si opravoval a rozebíral, a skládal, a rozebíral... lol .... no zkrátka starý auto jako hračku.  Furt je někde na aukru... ale nic levnýho není a drahý nechce, no ani na to nemáme a taky, co s tím, bože můj, asi mu koupím nějaký velký auto z lega... godlike a trošku polámu kostičky, aby to bylo to pravý ořechový big_smile

Není tady

#125 26. 10. 2009 22:12

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

sisi21 napsal(a):

Tam můžeš napsat i ty,pokud se ti nezdá a nebo zdá.lol

Joo, tak to můžu, ale třeba sem  už napsali všichni všechno za mě, líp bych to nedala lollol  http://www.znamylekar.cz/13061/mudr-sie … ekar/plzen   - doufám, že sem nepřijde osobně to smazat -  to byl taky přehmat, to se může podařit jen mě, takovou si najít godlike

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí