|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahojky Ebíí, no jasan, že se můžeš přidat. Fungujeme tu už téměř 3 roky a jsme úúúžasná parta.
Jojo, jsou tu i babičky
, taky mezi ně patřím 
Tak písni o sobě něco víc.
Eví fotečky paráda, je vidět, že jste si to užívali 
Není tady
Tak to je super a děkuji za přijetí
Já ještě nejsem babička, (mám na to ještě chvilku čásek) ale už se na to taky moc těším. Mám děti 15 a 10. Jak tady koukám na babičky, co už mějí některé dárečky k vánocům, tak jenom zírám. Taky budu taková babička. Myslet na vnoučátka. Bohužel moje děti tohle neznají, ačkoliv mají 1 vlastní a 2 nevlastní babičky a 2 vlastní a 1 nevlastního dědečka, moc pozornosti se od nich člověk nedočká. Tím nemyslím dárečky, ale zajít do divadla, nebo přijet na prázdniny, nebo se podívat na koncert... Je to smutné. Sama jsem babičku a dědečka nezažila, ale vím že je to super, vždy jsem sestřenici tiše záviděla, jak ta babička vždycky měla v zástěře nějakou tu sladkost. Zase o to víc se budu snažit, až přijde ta moje chvíle 

Není tady

Ahojký a pěkný den, holkýýýý
Já se sem dříve nedostala, byla jsem s Mirčou a
v KM... na oběd jsme dojídali taky zbytky od včera...
Chtěla jsem se taky už podívat po nějakých dárkách, aby to nebylo všechno tak najednou.... ale nakonec jsme koupili co jsme nechtěli a pro co jsme jeli nebylo
to je zákon schválnosti!!!
Silvinko, tak s babi se to koukám začíná už trošku obracet k lepšímu
to je dobře
Koukám, že tu máme novou dušičku
Ebi, to víš že tě rády přivítáme... já se už řadím mezi babičky a to už zasloužilé
zatím mám tři vnoučky, 2 kluky a 1 holčičku, která vydá za oba dohromady
ale jsou to 
Není tady

Tak jsme byly s Halinkou venku, udělalo se tam táááák krásně. No a Halí mi teď usnula, vstávala ráno v 6, tak ji ten čerstvý vzduch nějak zmohl.
Ebí - jsem Dana. Já mám 4 děti, 2+2
. Nejstarší syn mě loni v prosinci taky udělal babičkou, ale jsou až na Slovensku, taak vnučku nevidím tak často jak bych chtěla.
Já jsem vlastně taková babička na mateřský, nejmladší dceři budou za měsíc 3 roky. 
Ale snaše se líbilo, když jsem tam minule byla, že jsme spolu vozily kočárky
. No a naší Halí taky, protože doma už od roka na kočáře nejezdí.
Není tady
Ahojky - moc zdravím Danu a Pampelišku. Gratuluji k vnoučatům a obzvláště Daně ke 4čatům. Páááne jo?! Bohužel tady není ve smajlíkách smekající klobouk, ale vyjadřuji svůj obdiv. Mě bohatě stačí ty mé 2.
Ale ať je to vnouče, nebo vlastní dítě (myslím syn či dcera) je to radost. K tomu hodný muž po boku a člověk musí být štastný. Ale povím Vám. Jste čupr "babiny". Válíte na internetu a ještě moc hezky mluvíte o svých vnoučatech. Je to moc hezké číst.

Není tady

Ebíí- Pavli, já nemám 4čata
, to by mě asi položilo. Klukům je Jirkovi 23, Filipovi 21, Daniele bude 17 a Halí budou 3. A vnučce Nellince v prosinci rok.
Jojo, dětičky jsou radost, někdy na odstřel, zvláště ty pubertální dcery jsou k sežrání
, že jo, holky 
Upravil(a) siwama (26. 10. 2009 15:08)
Není tady
Ahoj holky,
po delší odmlce se zase hlásím a všechny zdravím.
O víkendu jsme nebyli doma a dneska jsme se
vyklízeli sklep. Budou nám dělat nová okýnka, tak ať se nezhrozí jako mi co tam všechno bylo nepotřebné.
Snad si vás dočtu není nějak čas 
Zítra chceme konečně malovat obývák už to potřebuje jako prase drbání. Takže se jdeme pomalu vrhat na odklízení 
Zdravím Ebinku 
Není tady
Ahoj Kelišky 
Ebi vítej,já jsem babička 3 vnoučátek a další přibude v dubnu 
Nějak mi to psaní nebaví
dnes jsem mluvila se sousedovo synem.Táta je prý na přístrojích a uvidí se co bude dál.Ráda bych se na něj jela podívat,ale
mi to nedovolí. Vím,že má pravdu.
Užijte si večer a dobrou

Není tady

Ahojky,
právě jsem sebou kecla k PC a už nic nedělám, mám záda trop
. Dopatlala jsem dort a pak celý odpoledne zazimovávala zahradu, naštěstí se udělala rychle tma, jinak bych se ráno nehla. Ale z nejhoršího to mám hotovo, uf, jsem ráda.
Ale co nejsem ráda, holce sundal dr. sádru, tam narychlo jestli jí nic nebolí, řekla, že ne... no a doma už zase, že to neohne, že to bolí stejně, možná i víc, než předtím
, tak nevím, jestli je to jen nerozhýbaný, nebo dr. je vůl, on totiž opravdu je, tady není žádnej normální chirurg a ten náš je jen jeden z nich, vyhlášenej tím, že všechno hned sádruje. Jestli ji to nepřejde, holt ji vezmu k normální doktorce a ať nám napíše někam doporučení - může tam mít nerv skříplej nebo zánět nebo kdovíco... je to na bednu, po třech týdnech.
Zdravím Ebi - já taky nejsem babi - a už bych i mohla, mám dva dospělý kluky, jenže se do ničeho nehrnou, no asi je to i líp zatím, mají čas, akorát furt sedí u počítačů, takže jestli na ně nějaká nevyleze z monitoru, jakože ne, tak asi budu dřív babička od holky, ale tý je teprve patnáct, takže to taky proboha ještě neeee....
.
Berti, to zní dost hrozně, chjo, ale
má pravdu, radši to nedělej, bylo by ti zbytečně ouvej, jemu nepomůžeš ... 
Danuš, jen se nedělej, ty bys čtyřčata zvládla levou zadní
, jo a vlastnit pubertální dceru je fakt bezva 
Mimochodem, Danííí - jak to vypadá se srazíkem... u tebe myslím
?
Není tady

ahojky..

teda já se zas pobavila u hvězdné pěchoty!! sem je nikdy neviděla pohromadě!!
Jani,prosím už taky vypni..nebo tě na jaře nepoznáme.
Bertinko ,myslím,že má
pravdu,b
uď hezky doma ,Budem držet palečky ,vím jaký to,jen se čeká a čeká.
Eví ,no měla si přijet ,bych to Anetce opravila asi sama!! sakra to tam u vás opravdu není doktor??? myslím normální..
Reni,no dárečky ,kupuji už od léta ,dělám to takhle už xlet..Ovšem různě je někam strkám a pak nevím co jsem koupila a co kde mám!!!
Mirunko a jak je u vás?? doufám ,že je už dobře ,
Jo holky ,psala mi Dáša ,zítra jde snad na krev,,snad sem to nepopletla já si smázla zprávy.ale vím ,že jsem ji psala ať kouká ležet ,aby přijela na sraz!!
což mě připomíná .dnes jsem tady lítala po hospodách a oni měli všichni zavřeno ,Byla tu odstávka vody..ale nebojte ,myslím na to!!!asi to bude na poslední chvíli.zkusím to zítra,Odpo jdu pařit -slavit jupíí..
Není tady

jo zdravím Ebínku. 
mám syna 18let a dceru 25 a od ní mám dvě vnoučata
jsem babička ,ale taková na prd.chodím do práce ,takže moc nehlídám,ovšem ,když k tomu dojde a hlídám ,tak se maminka jen díví jak řádíme.no prostě prdlá babča!!! 
jak mi říká dcera ,mami ty máš zastydlou pubertu!!
mno ,možná má pravdu!!!
( pšt,nikomu to neříkej).jinak .si říkám ,třeba si užiji více pak pravnoučat.
.
Není tady

Ahojkýý
tak jsem dočetla kapitolu a děti mi u ní usnuly
to se projevuje ta změna času... ono je vlastně o hodinu víc a než si na to zvyknou tak to chvilku potrvá
Teď jsem si vás dočetla ......
Evi, já si myslím, že by doktorka měla Anetku poslat na rehabilitaci, kloub je zatuhlý a měl by se rozhýbat.... určitě bych to tak nenechala.
měl zlomený prst a po sundání sádry naprosto nehybný a rehabilitace mu trvala skoro tři týdny, ale pomohla
takže to raději neodkládejte !!!
Silvinko, dobře není a ještě dlouho nebude... je to všechno na
ale co člověk nadělá.... u nás to chce čas 
Jinak přeji všem pěknou dobrou noc a jdu se kouknout na vyřazení, které mi
nahrál, když jsem četla dětem

Není tady

Holky, kdyby tady takovej dobrej aspoň jeden byl, hned ji sbalím a jdeme tam... ale bohužel, o žádným nevím. jsem vlezla i na Známýho lékaře na hodnocení a prd, tam píšou ostatní totéž, co jsem poznala já http://www.znamylekar.cz/hodnoceni-leka … Plze%C5%88 - ten náš je Hrabák, čtvrtej zdola - a zrovna teď jsme s holkou poznaly ty jeho nálady, jednou z nás dělal blbky, podruhý se bavil, no ale zrovně poprvé náladu neměl a prostě jí šoupnul sádru
, na ten rentgen čuměl taky nejistě a do zprávy napsal otok, příště, že otok zmizel, ale ona to oteklý vůbec neměla
od začátku. Zítra nutně musí do školy, pak je svátek, takže ve čtvrtek s ní půjdu. Ne, že by to měla nějak zatuhlý, teď s tím hejbe dobře, ale bolí to víc, než před tím a ta bolest je úplně stejnýho druhu - tohle přeci nemůže udělat jen naražení po takovej době v znehybnění, chjoo... Snad ji doktorka pošle na nějaký jiný vyšetření ještě... sice nerada po doktorech, ale holt je to někdy nutný
.
Mirčo, asi hodně času ještě, viď
- hlavně, aby už bylo po vánocích... jak přijde jaro, bude líp.
Silvi, jaký pšt... my to všechny víme
! Jinak s hospodou se nedá nic dělat, hlavně, aby ta odstávka nebyla i v sobotu
- a Jirka děsně protestuje proti případnýmu Andělu - samozřejmě, kvůli parkování 
. Ale když to jinak nepůjde, on se nepotoooo.... už jsme tam měli auto víckrát a zvládnul to (auto taky).
Není tady
ahojky holkýý mojéé
tak už jsem tu také..a víc bolavá,než když chodím do práce..
jen jsem vyprala ,něco poklidila..ale myšlenkama jsem stejně u těch mých zlatíček ve školce
Janina -kolegyně to tam zvládá..dnes dělala zeleninové rizoto..a zítra krupicovou kaši..jednoduchá jídla jsem ji vymyslela
jen mě prý hledal nějaký pán..asi dýler na zboží .. prý mě zval na rande..to oni z toho udělali
.. já už jsem jen na tu práci
No a koukám,že tu máme nový přírustek
..jsem zvědavá jak tu s námi dlouho vydrží ..s KELIŠKAMA
.. KAŽDÝ KDO SEM ZA NÁMI NAKOUKL.. PO PÁR DNECH UTEKL
Tak tě u nás vítám EBI
Já jsem po třech letech
mateřské nastoupila do práce..mám tři dcery .. (dvě z prvního manželství) té nejmladší z druhého manželství byly v létě 3roky.. pak mám pubošku 16let ta je v prvním ročníku SOU , no a od té nejstarší 24leté jsem babička vnoučka Kubíčka
.. je to zlatíčko
..ale 250km daleko..takže je moc nevidím ..ale posílám balíčky
Jak píše Silvinka o sobě ..i já jsem prdlá babča..i mamča..
občas se stane,že to nemohu udýchat
proto chodím cvičit na míče,abych pro ty mé děti byla stále akční
tak at´se ti u nás líbí..
Silvi..
no právě..už dárky dopředu nekupuji..pak jsem je nacházela v létě..
Tak nám najdi příjemné posezení
..ale abych trefila..víš můj smysl pro cestování
Evi..
to je mi Anetky líto,že má s packou takové trápení.. jen aby jste včas někoho sehnali ..aby se ji to ještě nezhoršilo

Není tady

Berry napsal(a):
a Jirka děsně protestuje proti případnýmu Andělu - samozřejmě, kvůli parkování
. Ale když to jinak nepůjde, on se nepotoooo.... už jsme tam měli auto víckrát a zvládnul to (auto taky).
mě napadlo,co jít na hřiště ,,pokud tam nebudou fotbalisti ,tak by to bylo dobrý..myslím teda vevnitř!!!
Arogantní, narcistický, morálně pochroumaný felčar. Děkuji, už nikdy víc. Doporučuji vyhnout se jakémukoliv kontaktu..hele proč sis tohle nepřečetla dřív..

jo když říkám pšššt.....taky myslím pššt!!!
Není tady
Silvi neboj určitě mě poznáte. No možná ani ne a budeš mít pravdu
Když tady čtu jak každá na sobě makáte.
Musím toho využít, že
má ještě volno , pak se k tomu nedostaneme. Já mám v listopadu šichet a to bude pokračovat i v prosinci. Jsou u nás dost velký změny od listopadu. 
Evi radši s Anetkou dojdi, abyste něco neproflákli. No dneska je to všude stejný jednání na h.... a vyšetření teprv.
Včera zrovna o těch stránkách mluvili v televizi
Taky je znám a i se to na pány mudrce hodí, takže nevím co se tam baba rozčilovala. Asi nemá čisté svědomí. Je jasný, že si tam každej napíše co chce.
Jenom jsem přečetla kousek a vidím , že už máte vánoční dárky. Tak ty nemám a ani nevím co???? Ale to není žádná novina to se opakuje již několik let.
Co potřebujeme si koupíme během roku a nebudeme na to čekat na konec roku.
Jdu do
už je to ta správná hodina po starém času zalézt. Nevím jak vám, ale mně ta hodina navíc je u mě navíc. Pořád je to náskok. Ale až se to zaběhne bude zase scházet.
Dobrou noc.
Není tady

Reni ,vždyť si měla dovolenou né????
tys měla vypnout,a né myslet na práci..
Mirunko ,já vím .neboj bude lépé.chce to jen a jen čas..a oni u vás stále bydlí??? a jak to zvládáš??? vždyť si taky musíš někdy odpočinout né?? já vím vnoučátka jsou zlatý ,ale taky to nepřeháněj..jinak to sem píší ,škoda,že nedorazíš ,ráda bych tě viděla a nejen já ..no co se dá dělat,vždyť by to přeci den vydrželi .myslela jsem ,že bys přišla na jiné myšlenky ..beru teda ,že je to daleko ,,a tak se sejdem na jaře.my pojedem určo aspoň na 3noci..
Není tady

Nepřečetla, no, jsem o tom nevěděla
, ale dobře sedí to hodnocení od Jirky K. - taky čtvrtý zdola...
. No vono pár lepších tam je, jenže jsou šíleně daleko a chirurga člověk vyhledává zrovna když ho něco bolí a cestovat s přestupováním v tom případě je naprd, když tedy to zrovna nejde autem, no a tenhle je dvě zastávky od nás - nebo i pěšky se to dá snadno... tam má adresu nemocnice, ale dělá u nás na poliklinice. Blb je to
, holt budem hledat jinýho... je, a to jsi ještě nečetla hodnocení mojí doktorky, od který jsem loni utekla, to je teprve síla... jsem taky čuměla a teď i ráda, že jsem od ní pryč
.
Na hřiště - proč ne??? Tam je to fajn, maj dobrý pivo - a vevnitř jsem nebyla, ale věřím ti
! No, kdyby se nám tam nelíbilo, vlezem k tobě domů a bude to...
Já vím, že říkáš pššššt, myslíš pšššt - ale stejně má Inka pravdu
!
Není tady

Janila napsal(a):
Silvi neboj určitě mě poznáte. No možná ani ne a budeš mít pravdu
Když tady čtu jak každá na sobě makáte.
![]()
Dobrou noc.
Jani na papír se dá napsat věcí. 

já totiž můžu makat jak ten d,e,.bi.l a pak zjistím ,myslím,že to tady psala Evka,mám kilo nahoře!!! to mě opravdu hlava nebere!!! 
,teď dělám ty schyby.. tak uvidím..
Není tady
Tam by se muselo úplně jinak jíst a mít pohyb. Vidím to u mé kolegyně. Ta je je jako tyčka.
Není tady

Berry napsal(a):
Já vím, že říkáš pššššt, myslíš pšššt - ale stejně má Inka pravdu
!

Není tady

Jani ,vždyť člověk má pohybu hodně ..já ti vařím ,,no holky tobyste se asi umlátili smíchy ..u toho prostě tancuju,takže nejen že jsem splavená vedrem ze sporáku ,ještě z toho tancování okolo linky!! jo to mám ještě Mp3 v uších..
vždyť říkám prdlááááá 

.
jak se u nás říká .pan Chocholoušek by měl radost!!! 

Není tady

Evi tak ,teď už aspoň víš a můžeš se příště kouknout, Tam můžeš napsat i ty,pokud se ti nezdá a nebo zdá.
Není tady

Renčo, dyť ty jsi vůbec nenapsala, jak je Verunce
???
Jani, já kdybych na sobě makala nevím jak, tak je to prd platný, nějak to makání přestává působit, čas se nedá zastavit
a nevím, jak dlouho mi to ještě bude bavit, než dojdu k tomu, že je lepší se pořádně najíst, koupit větší oblečení, bejt spokojená
- mám pocit, že ta doba je za dveřmi. Z čehož plyne, že jediný makání u mě je míň žrát, takže se zas tak nepředřu při péči o sebe, ale je to nepříjemný
.
O těch stránkách mluvili, taky jsem to pak hledala a je to dobrý, většinou maj lidi pravdu, u tý mojí bejvalý obvoďačky je asi jen jeden kladnej hlas a ten si zřejmě dala sama
.
Vánoční dárky mám jen pro holku, s tou není problém, ale pro mužský neee.... sice pro kluky už tak trochu vím, tedy oni ví, samo, že něco k PC, ale já jim na to dám a oni si to musí obstarat, tohle je něco, čemu ani já ani
nerozumíme
. No a co taťkovi, to nevím - ale on taky jo, jenže ať hledá, jak hledá, ještě nic nenašel, no nechtějte nikdo vědět, co.... 
..... jak v létě dávali s Martinem dohromady to auto, tak tomu propadnul... a od tý doby by nejradši nějakou rachotinu, kterou by si opravoval a rozebíral, a skládal, a rozebíral...
.... no zkrátka starý auto jako hračku. Furt je někde na aukru... ale nic levnýho není a drahý nechce, no ani na to nemáme a taky, co s tím, bože můj, asi mu koupím nějaký velký auto z lega...
a trošku polámu kostičky, aby to bylo to pravý ořechový 
Není tady

sisi21 napsal(a):
Tam můžeš napsat i ty,pokud se ti nezdá a nebo zdá.
Joo, tak to můžu, ale třeba sem už napsali všichni všechno za mě, líp bych to nedala 
http://www.znamylekar.cz/13061/mudr-sie … ekar/plzen - doufám, že sem nepřijde osobně to smazat - to byl taky přehmat, to se může podařit jen mě, takovou si najít 
Není tady