|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Přeji všem krásné vánoce pohody a klidu hodně dárečku pod stromečkem, hlavně dávejte pozor na kosti a
užívejte si to .
Já už mám všechno hotovo jenom vytřu kuchyn a budu koukat na pohádky odpoledne přijede dcera moc se na ní těším a chceme ještě do lesa na procházku.
Pekla jsem 5 vánoček a asi jsem tam dala víc ořechu není to ono mám 14 druhu cukroví a včera jsem ještě dělala roládky rafaelo holky ty sou:supr: Babča bude mít kapra smaženýho a nám ho dám na gril .
Bertinko užívej si vnoučátek já s něma večer pokecám na skype ještě že to jde
Sivinko už ti je lépe? taky si to užívej 

Jani odpočívej pořád jsi v práci at tě obskakujou doma 
Renatko ty budeš mít doma veselo máš tam děti ,to jsou jiné vánoce než když jsou bez nich ,ráda vzpomínám
na vánoce na děti to už je pryč.
Danuška už je asi v Polsku??
Jani1 ty si to také užívej a hodně dárečku
Mirečko tobě také určitě tam budeš mít děti,přeji krásné svátky .
Ahoj 

Upravil(a) dasa1 (24. 12. 2009 7:36)
Není tady

Milá Evičko přeji ti všechno nejlepší k svátku hodně štěstí,lásky a hlavně zdraví .
Už je ti lépe? Přeji krásné svátky celej rodině 

Není tady

Evi, všechno nejlepší k Tvému dnešnímu svátku, hlavně hodně zdraví, aby Ti už bylo konečně líp, štěstí a lásky
přeje Mirča a Tonda
Není tady

Pěkný Štědrý den
Já jsem sem jenom nakoukla kvůli Evičce. Teď tu mám ještě klídek. Včera jsem si taky udělala bramborový salát a vánočku, abychom dneska měli víc klidu. Za chvilku budeme zdobit stromeček.
Děti s Mirčou přijdou odpoledne a k večeru to propukne
Mějtě se všechny moc pěkně a užijte si tento nejkrásnější den v roce

Není tady

Pěkné vánoční ráno Kelišky
!!
Všem přeju ty nejkrásnější, nejklidnější a pohodové Vánoce, radost z dárečků pod stromečkem a moc a moc lásky 

Není tady

Holky moje, moc vám všem děkuju za přáníčka, za to, že jste si na mě vzpomněly i při tom vánočním shonu, jste moje 

!
Jinak mě je o malilinko líp, vodovod z nosu se zmírňuje - hurááááá
, teď zrovna je mi tedy horko, protože jsem si dala mojí nejoblíbenější vánoční snídani - vánočku a sladkej čaj s rumem
a ono to prohřívá
, no a snad už se to bude brát k lepšímu.
Tak všem krásný den a moc si to užívejte 
Není tady

EVIČKO..
nakukuji..jen abych ti mohla popřát k dnešnímu svátku..
VŠE NEJ NEJ..HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍČKA ,(to ti tentokrát dává zabrat ) ŠTĚSTÍČKA A RODINNÉ POHODY PLNÉ LÁSKY A POROZUMĚNÍ.. 
tak co holky ..
jak finišujete před štědrým večer
..já vařím vajíčka na chlebíčky.. vše to tu odpočívá
.. po dopoledním maratonu po obchodech..já byla s Míšou ráno..a
to samozřejmě nechal také na poslední chvíli..asi jako každý chlap
ozdobil ráno s Veru stromeček..
tatínek
tu ještě není ..tak uvidím..ale dárky mám pro něj také..
asi si myslí,že nás tu bude obtěžovat...ale nutit ho nechci
Na oběd jsme měli jen plačinky s marmeládou a nutelou..já měla kafíčko s vánočkou
maso žádné..abychom konečně viděli to zlaté prasátko...
krásný štědrý večer....................

Není tady

Holky, Janinko a Renčo, i vám moc děkuju za přáníčka 
U nás kupodivu vládne klid, já jen všude utřela ráno prach, se to zadělalo při zdobení stromečku večer, no a teď už jen Martin s Anetou obalí kapří a kuřecí řízky, taťka slíbil vyluxovat - napůl s Petrem - a vytřít, uf, to jsem moc ráda, no a tím to končí - pak už jen si nacpat břicha a rozdat dárky
. Jinak neděláme vůbec nic, čumíme na televizi, já na net... a je to fajn.
Oběd dneska nedělám, každej si něco nahledal, dojedly se zbytky od včerejška, jen tak, aby se trošku do břicha něco dalo a zůstalo v něm místo na kapra a salát
.
Já se pořád nějak nemůžu dát do formy, chvilku jsem se cítila OK, tak jsem pobíhala nahoře, a šup, už jsem si zase musela sednout, takže radši budu sedět dál
, abych vydržela do večera
. Poslala jsem našim esemesku s přáním k Vánocům, pak mi od nich přišla taky, nooo, jako něco těžce neupřímnýho... ale co, moje
doma mi to vynahradí
!
Tak si všechny užívejte ten dnešní sváteční den a koukám na hodiny, utíká to, za chvíli se setmí a Ježuch přiletí - tak ať je všude moooc radosti
!!!!
Není tady

ahojky holky ,
tak sem jen najukla a hlavně na chvilku si sedla ,nejdřív jsem zjistila ,že nemám doma vajíčka, musela ješte nakoupit.
Včera jsme se nějak nepohodla se synátorem,což jsem si rozhodně takový vánoce nepředstavovala!!
takže nějaká pohoda,klídek ,nevím.
Všichni si to moc užijte,dělám ještě výpečky a sekanou .Ráno jedem hned na chatu ,tak jsem navařila,Jedem jen na otočku .Dan jde hned v sobotu do práce!!Prostě supr koltoč!!
Mějte se všíchni báječně!

Není tady
Ahoj holky,
právě jsem si sedla s kafem a mám toho všeho
Ani jsem dneska neviděla žádnou pohádku. Stejnak to všechno opakují, takže vlastně viděla. 
Kočky užijte si svátky a zase až bude čas ahoooj tadýýý.
Není tady

ahojky .
u nás nastalo ticho a klid..Všichni už spí.Taky půjdu.
Ježíšek byl moc hodný!!Dostala jsem zlatý prstýnek,ovečku,tančící podložku(jsme tady blbli,holky i tatínek tancoval 
)svetřík,dřevěnýho slona a nějakou kosmetiku,krém řasenku ,parfém.
s Tomem,jsme si to naštěstí vyříkali ještě před večeří,tak jsem si oddychla a ježíška prožila v pohodě.
Kočky já se sem ráno nedostanu,jedem na chajdu,užijte si dnešní den.
a napište co ježíšek ,jaký byl,jestli jste byli všichni taky tak hodní jako já????

tak pááá
Není tady
LOUČÍM SE S VÁMI.. HOLKÝÝÝ MOJÉÉÉ
A 30tého AHOJKÝÝÝÝÝÝ TADÝÝÝÝ
...MOC SI ZBYTEK SVÁTKŮ UŽIJTE..A BUD´TE ZDRÁVY..
Veru se v noci vzbudila a pozvracela se..no parádně
..ještě jsem musela prát..snad to nic nebude ....
JO..TATÍNEK
RÁNO PŘIJEL..TAKŽE OPĚT PŘEPADOVKA
..NA STRÁNKÁCH JSOU FOTEČKY..VÁNOCE 2009

Není tady

Hezké sváteční odpoledne !!
Odjíždějícím přeju šťastnou cestu, hezky strávený dny u svých blízkých a vpořádku návrat!! Verunce už bez trápení 
!
U nás byl Ježuch taky hodnej, spokojenost, no já si stejně skoro všechno koupila sama
, ale kluci mi tedy překvapili webkamerkou -
, Aneta stříbrným srdíčkem - přívěskem na řetízek, o a dál boty, bunda, mikina, knížka a regál na dortový udělátka - to jsem se fakt s chutí zasmála, vybrala jsem si to na netu,
objednal a nic neříkal a nechal si to poslat do práce, abych neviděla... a já myslela, že to bude stojánek, na něm pět drátěných regálků, šoupnu si to vedle a jen, když budu potřebovat, přitáhnu do kuchyně, abych měla všechno pěkně po ruce a nemusela to roztahovat po kuchyni a mít v tom zmatek. Jenže vedle stromu stála zabalená jakási obr šibenice a obr krabice
, no bylo to ono, ale vysoký jako já, mohutnej rám, koše jak hrom, ono na obrázku to vypadalo tak titěrně a ňák jsem si nepřečetla pořádně rozměry
. Každopádně dveřma to proleze, takže aspoň na tom bude víc místa a přehledněji. Při rozbalování jsem si vzpomněla na loňskej Silviny svítící globus... 
Ostatní taky s dárkama spokojený, jen
mi pak dost mrzel, měl takovej pitomej komentář k mikině, co dostal, přišlo mi to líto, no nic, ale horší bylo, že pak děti šly nahoru, Aneta se pochlubit na ICQ kámoškám a ony jí, kluci si šli zapojit a ozkoušet nový repráky a my zůstali dole a on pořád mlčel. Vydržel prostě mlčet až do půlnoci.... a asi zas přišly jeho náladičky, protože se mračil, mě sice nebylo vůbec dobře (odpoledne jsem si musela zas zdřímnout), ale až takovej klid jsem nechtěla... No po třech hodinách mlčení jsem to nevydržela a řekla mu to... napřed se čílil, pak se tedy trochu snažil, ale to bylo takový nucený, že ještě horší. Se děsím, až zůstaneme někdy na vánoce sami
. Žádná vánoční nálada, nic, jen ticho
- já se můžu snažit jak chci, ale sama to nezvládnu. Takže napřed bylo bezva, pak už neee... tolik letošní vánoce
.
Dnes jsem jen uklidila ten večerní bordýlek a nic teď nedělám, až večer připravím zelí na zítřek a zítra tu bude na oběd tchán
, to k tomu uvařím knedlíky a budu péct dvě kachny - zkusím to pomalý pětihodinový pečení, takže pak buď oběd bude, nebo nééé - to poznám, až otevřu pekáč 
Upravil(a) Berry (25. 12. 2009 12:42)
Není tady

ahojky.
hned jdu spát .jen v rychlosti pozdravím.Na chatě dobrý,babi pustili domů na 3 dny,není to to pravý,alejde to.prej by snad do měsíce měla chodit ..tak jsem jim vyúrala ,něco poklidila.Jídlo sem přivezla ,Takže knedle a zelí jsem jen udělala.a navečer jeli domů.
Reni škoda,že jsem tě nechytla ,ale určo si to tam všichni užijte!!
Eví ,měla si přijet k nám .my jsme seděli s mladýma asi do 1 do rána.byla sranda ,Jirku to přijde ,on má asi starosti s prací .viď??
Kachnu bych taky chtěla dělat ,ale nevím kdy.Dnes máme zbytky ,řízky salát ,sekanou.Jsem toho udělala nějak hodně!!odpoledne jedem za mamkou a Inčou.ty napiš jak dopadla kachna..a jak ti vůbec je??
tak a mažu spát čučela sem na film a něco dělala na pc a tááákových hodin .a to
vstává za dvě hodky do práce!!
holky dobrou ..přeji krásný další den sváteční!!
Není tady

Pardon, že tu opruzuju, jsem ráda, že tu možná ještě někdo nespí.
Není tady

Pěkný ráno !!
Silvi to je báječný, že babi dali takovou naději, co báječný, nejlepšíííí !!! A vůbec, jak jsi to tam všechno super zvládla... 
Kachny dal
v šest ráno do trouby
- kvůli tomu vstal, ať prej ležím, no od štědrovečerní půlnoci je zas OK, naopak, ví že přestřelil (ani všechny starosti světa ho neomlouvají, kdo je nemá? a jsou chvilky, kdy se to prostě nedělá a basta) a večer mi pořád koukal do očí starostlivě, že prej je mám takový pořád nemocný, že vidí, že se mi to pořád drží a ať to připravím a on už se postará
- takže ptáci už se pečou čtyři hodiny, jsem zvědavá, co to nakonec bude. Já totiž nikde nevyčetla, jestli když se dělají dvě najednou, musí se ten čas protáhnout, nebo to stačí nastejno... ale zatím tu nic nesmrdí, tak je nechám, co to dá. Takže pak podám hlášení, co po otevření pekáče z toho zbylo
Zbytky jsem jedli včera a další ještě zamrazili... dnes přijde na oběd tchán
, no je venku hezky, tak ho pak s
pošlu hoooodně proběhat psíky... . Já už bych se taky tak ráda šla proběhat
- ale je mi prostě pořád blbě, ta nejhorší rýma přešla, jen kašlu, ale po těle se dobře necítím, chvilku chodím a potím se,k tomu furt taková slabost, to normální není... no holt jsem nemarodila dlouho, tak si to teď vybírám a doufám, že zas na dost dlouho.
Šmarjá, teď mi i rohlíky do knedlíků nakrájel, se picnu, tak půjdu dát do pekárny zadělat ...
Rosamundo, neprudíš, klidně sem piš, já sice nikam jinam psát nechodím, ale semtam si jinde čtu, takže něco vím

Tak všem i co sem zase dneska nepřijdou hezký druhý svátek vánoční
!!!
Není tady
Ahoj holky, posílám hezký slunečný pozdrav.
Včera jsme byli u rodičů přijeli jsme až večer.
Silvi to je dobře, že je na tom babi lépe. Včera taky
matka nám řekla, že byla 3x v nemocnici na kontrole zase jí nebylo dobře. Dostala nějaký nový léky a ty jí nějak zlobily. Je to strašný ani nám to nevolali.
Evi a to si kolikrát říkám až kluk jednou odejde a já tady budu s dědkem sama asi se zblázníme. 
Dneska se tam udělalo hezky půjdeme se projít. Ať taky hneme kostrou.
Přeji hezké užití druhého svátku nějak to vše uteklo co?
Není tady

ahojky .
Jé škoda Ros,že si nezavítala dřív.
stejně jsem usnala bůhvíkdy..a bezva je ,že jsem vstávala až teď!! 

asi ze mě stává noční pták.
Jani ,hlavně že je tchýni líp.oni nám to taky nehlásí ,a někdy si říkám ,že je to dobře.bych jim musela dát na pr....jsou prostě malí.a nikdo s nim a nic neudělá .Mají svoji hlavu ..ale třebas kvůli nějaké blbosti jsou schopni zavolat o půlnoci!! někdy je to na palici.Jen doufám,že nebudem takový.asi by mě šlehlo!!
Evi .já vím ,jenže pokud se to na něj navalilo,tak to dostal ze sebe takhle .Hlavně že už je dobře..no a co se týče tvého zdraví .sem ti říkala, nepřecházejto!! no jo jako malé dítě!!!

snad už to máš konečně na ústupu .ale může to trvat ještě pár dní!!
Holky já si myslím ,že je nenecháme v klidu ,a vo tom to je!!! oni potřebují někdy zařáhnout ..a jestli se bojíte jaký to bude až jednou budete sami ..úplně normální...nesmíte si připouštět,že bude něco jinak..
..no a jestli jo ....si myslím,že nebude problém se sejít a udělat nějakou slezinu..
tak jdu si pustit filmík ,nožky dát hore,a relax. :albert:je v práci..a odpo jedem na návštěvy..
Všem přeji krásné svátky 

Není tady

Tak jsem po šesti hodinách pečení odhalila kachny a .... 
.... do kůrčičky to tedy má hooodně daleko, vypadají jako uvařený, hodím fotku, sice jsou docela měkký, no a tak jsem přidala na teplotě a šoupla je tam bez přikrytí
- tchán ještě nepřišel, to je divný, ale na druhou stranu dobře, dělám už knedlíky v parním hrnci, tak holt dám pak mísu do peřin a počkáme na kačeny... 
Silvi, to nebylo prací, před vánoci to celkem šlo a i něco jim svitlo do budoucna, sice nejistý, ale naděje trošku joo... to bylo tím, že asi selhal sarapis
, prostě se mu zase hormony pomátly
- ale kdo se mu na to nev... říct mi při rozbalování dárků, že jsem mu koupila lacinej šmejd
- při tom to tedy laciný nebylo ani náhodou... a jen proto, že šel ztuha zip, no neoběhanej, ale do něj vjel vztek a málem to urval, pak to tady mrsknul na křeslo a od tý doby se mračil - jo dárků měl spoustu jinejch, prohlídnul, žádnou radost najevo nedal, mimochodem, má navíc to autíčko jako dárek - no rozhodně si nemůže stěžovat, navíc sakra o cenách snad ty vánoce nejsou, jen seděl a mračil se, ani slovo.... no už jsem se z toho vzpamatovala, pak se mu zas nálada vrátila a teď je to dobrý, ale fakt jsem byla dost smutná
. Dyť je to jinak tak báječnej chlap
, já vím, že to zas určitě přejde, hormony se usadí
, ale nejsem tak dobrá, abych to přešla s úsměvem na rtech
.
Víš, když já nic nepřecházela, ležet bez teploty se mi nechtělo, práce tu bylo dost, ale nepřeháněla jsem to, byla v teple, no prostě normálka chřipajzna "za studena"
- ale už se to lepší...
Jani, s babi taky něco, hlavně, že je vpohodě už 
Není tady

Pomalu pečené kachny po šesti hodnách pečení 

Není tady

Evi ,já myslela,že ta kachna se pak odkryje .Já jí aspoň hodinu peču bez,aby byla ta kůrka .Možná i dýl a vůbec nejlepší mám vyzkoušeno dát do ní jablka!! výborná,
Nic si z toho nedělej ,teda dělej ..no teď už né..Já vím mrzí to!! to by mě taky vadili!!,a myslíš ,že selhal sarapis.??
neblázni ,že by tak působil:lol: sakra se mám na co těšit!!!
Hlavní věc je ,že už je to dobrý.hele večer si sedněte ,dejte si sklenku a zeptej se ho!! Stejně ti to nedá a po pár dní se ho budeš chtít ptát.
..
Užij si pěkné odpoledne .ať už je ti líp..a bud v klidu --

jo a že nerváčka zdravím!!!!!!

Není tady

sisi21 napsal(a):
večer si sedněte ,dejte si sklenku a zeptej se ho!! Stejně ti to nedá a po pár dní se ho budeš chtít ptát.
..
Užij si pěkné odpoledne .ať už je ti líp..a bud v klidu --jo a že nerváčka zdravím!!!!!!
Tak to už jsme udělali včera, dali vínko, no on pak usnul
, ale něco jsem mu řekla, to ho asi taky v klidu nenechá
- tady to psát nebudu - ale měla jsem pravdu
a on teď aspoň kmitá... a mám ti taky vyřídit pozdrav 
Kachny už se pečou odkrytý a dost jsem přidala na teplotě, kůrka už se dělá a krásně voní, tak snad to bude vpohodě, knedlík vařím poslední šišku, ty jsou z toho hrnce nádherný vždycky. Zelí jsem uvařila už večer, aby se rozleželo, na svátky dělám z hlávky, ne ze sklenice, takže piplačka větší, takže ho jen ohřeju.
Užij si taky krásný odpoledne na návštěvách
!!
Není tady

Ještě poslední "kachní" zprávy: bylo to výborný, i když to tak napřed nevypadalo, příště už nebudu dělat jinak
! Dala jsem pak větší "přípal" a dopekla do zlatova, když jsem tu první vzala nůžkama, maso šlo krásně od kostí, u tý druhý se mi stalo, co ještě nikdy neee
- na nůžkách mi zůstala vcelku celá kostra, maso se oddělilo samo stranou a já vytáhla kosti pohromadě, zůstaly jen držátka v křídlech a stehnech, vypadalo to dost legračně. A chuťově dobrý, křehounký, šťavnatý - no a jsem přežraná 
.
s tchánem šli s pesanama, tak si jdu dát taky nohy hore 
Není tady

jéé tak to je dobrá zpráva,že se kachničky vydařily!!
jasně ,už bude jen a jen dobře, 
My jsme odpo byli u našich dětiček a mojí mamky.Mám hlavu jak věrtel, :lol:musím teď vstřebat všechny informace!!
,byla opravdu sranda a taky jsem se přežrala,ale u mladých.
Radši nebudu ani stoupat na váhu!!
Koukám ,že nikdo ,nikde.já tu budu zase čarovat 
Není tady