|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

ahoj Danuš,tak děláš něco??a nebo se flákáš???
jani já koukám na momentky a tam dole je jěště pár fotek ,ale s tmavými vlasy.ji nevidím.sem teda zvědavá co nám teda Renča řekne.
teda vy máte pašíky!!
Evi tak zapečený těstoviny mňam .už jsem podobný dělala ,ale te´d jsem zkusila s tou čertovkou a přidala tam ten sáček zapečené bolonské těstoviny se smetanou co prodáva myslím vitan a,přesně nevím.
jinak balím dárky a zjistila jsem ,že sem někam zašantročila dárky a teď je nemůžu najít .
zítra jdu na KO,budu muset ještě něco dokoupit!!
Není tady

Silvinko, peru a uklízím po Vánocích
, zatím co vy se na ně chystáte.
Žehlila jsem Halí šaty, protože je u štědrovečerní večeře zaprasila, chystám, co si vezmu já na sebe
, vůbec nevím , no a pomalu chystám věci na čtvrtek, jedeme ráno. Ale v neděli už zpět, jupííííí, taťka jde mezi svátky do práce.

Jinak nedělám nic

Není tady
ahojky holkýý mojéé
velice se vám omlouvám
..koukám,že jsem vás pěkně zaměstnala hledáním těch foteček
ale já už jsem to včera večer nestihla tam dát..do 22.45hod jsme balili dárky..
a pak jsem šla únavou spát
Už jsem to napravila..školka..a momentky ..
ale moc mi ty tmavé proužky nejsou vidět..mám je ještě na temeni hlavy..na šešulce
Jsem opět vymrzlá.. po práci jsem jela s Veru do města ..ještě dokoupit dárečky..
nevím co se stalo..ale Romči dcera nás..oba
..pozvala k nim na kafíčko a prý tam už předčasně ježíšek nechal dárečky.. tak jsem raději koupila každému dáreček... jestli tam pro nás nic nebude ..beru to zpět
pro Barču
už máme.. to jsem kupovala minulý týden..to tam chtěl
na štědrý den dovézt
Míša je do zítra u
zdobí stromeček..uvidí se až na Nový rok
Pěkně to tu venku začíná klouzat..mrholí a začíná to namrzat...
Jé..Danuško..
ty pojedeš aspon´s věcma na sebe.. nám
řekl,že kvůli místu v autě na dárečky..máme jet jen s kalhotkama
Silvi..
od jisté doby.. mám soupis dárečků na papírku..a když je balím..odškrtávám to..že jsem vše zabalila..bylo to u mě s dárkama podobné..pak jsem je nacházela
Jani..
je to blbé v zimě takto chodit ..ale aspon´děláš něco pro své zdraví..a tělo utužuješ..je to fajn ,že to takto zvládáš
..ale co naděláš vid´..do práce se nějak dostat musíš ..... já se v tomto počasí nikam nedonutím..
Evi..
pálí hodně ty těstoviny ?? Tu čertovskou dává Romča na ty slané štrůdly co dělá
..a docela to cítím
ale napsala jsem si je ..
Štěpánko..
také ti tu přejeme VŠE NEJ NEJ .. A TVÉ RODINCE .. samozřejmě také..
ještě peru
..at´tu po nás nezůstane špína..když odjedeme.. a ještě musím zabalit dárečky holkám do práce ..

Upravil(a) salek (22. 12. 2009 18:57)
Není tady

Renčo, s fotkama dobrý
! Takže konečně jsem se na ně podívala -tedy na ty správný ...
Účes parádní, tmavý pramínky vidím, sekne ti to a že jsi hodně zhubla?
Dětičky ve školce jsou úžasný, je na nich vidět, jak to prožívaly - zkrátka k sežrání 
A zírám - tak Petra (jmenuje se tak doufám) najednou nějak obrátila, že by se jí to v hlavince konečně srovnalo
? Moc bych ti to přála, takový napnutý vztahy v rodině jsou naprd.... bylo by to hezký k vánocům od ní
No jsem zvědavá, co pak napíšeš.
Těstoviny pálí tak akorát - to jsem to pěkně popsala...
- my máme totiž všichni radši pálivější, mužský ještě víc, než já a tohle je pro mě tak přiměřeně, poznat to je, takže fakt nevím, záleží, jak máš nebo nemáš takový věci ráda
Ona jak je tam smetana, tak to asi zjemní.
Já jsem teď sebou plácla k PC, už se mi udělalo divně a slabo, jsem totiž nakonec přeci jen předvánočně uklízela, no a trošku (asi trošku víc
- ale nebylo to zjevně na škodu) jsem se tu odpoledne rozčílila (rozječela
), protože tři dny je mi blbě a štve mi, že nemůžu udělat, co jsem měla v plánu, no a ti moji ostatní tady mi navíc ještě bordel přidělávali. Takže nejen vánoční, ale i běžnej úklid a já jak to viděla, to na mě padlo, napřed lítost, že to nezvládnu, pak vztek, proč to mám zvládat sama, ty moje lemry se jen válej ... a pak jsem šla pro něco do předsíně a to bylo to poslední, co mi asi scházelo, abych vylítla
. Petrovi jsem koupila nový tkaničky do bot, měl je rozdrbaný a on si je vyměnil a ty starý hodil na zem pod topení. Já se na to koukla a už to jelo
.
No já vydrbala všechno, co šlo v kuchyni, jeden hošan pulíruje koupelnu dole, druhej nahoře i s dlaždičkama, holka právě věší prádlo a pak tu má přichystanou další práci, taťka myl i zábradlí i schodů
a najednou to prostě šlo. Jenže mi to tak s... , proč sakra musím vždycky udělat takový dusno, abych je rozhýbala, normálně to říct nestačí a já se tak nerada dohaduju, že to nakonec radši udělám sama. Ale teď, jak mi je blbě, bych to sama nedala, tak to dopadlo takhle. Ale jsem utahaná a rozlámaná až běda, snad to ale do zítřka už bude lepší. Doufám, že i moje nálada
.
Není tady
Evi to ti věřím, že jsi už vypěnila taky říkám jeden člověk nemůže zvládnout vše.
Taky jsem dneska mladýho zaměstnala to se nedá. A i ten čas dělá člověka na měkko.
Jo a s tím uklízením se mi líbí jak od jednoho tak od druhého slyším. "Jsme ti uklidili, jsme ti pověsili prádlo, jsme ti vyluxovali ..... Prostě ten bordel co tu nadělám holt musí uklidit. Taky jsem jim řekla ten nedělám jenom já 
Peru jako divá už i
říkal co blbnu. Jenže se naschromáždí další prádlo přes svátky a pak to není kam dávat.
A hlavně to teď nemám kam pověsit. 
Dárky zabalený ještě nemám, takže zítra večer a nebo holt v poledne 24.
Silvi nic nenaděláme jsem ráda, že je ještě vůbec kam chodit do práce.
Reni přesně tak taky bych nevytáhla paty aspoň mám tělocvik už po ránu. Ale někdy je to hnus.
Holky přeji dobrou noc snad se zítra dostanu domů normálně.
Není tady

Jani přesný .... jsem celá štěstím bez sebe, když pošlu na zahradu do sklípku
pro brambory a on mi je pak podává - tak jsem ti je přines ....
- jo, mě je přinese, abych si je mohla oškrábat a sníst sama celej košík
- no a tak dál se vším - všude je TI , až žasnu, co vlastně pro mě všichni všechno dělají 
a já ještě remcám...
Tak zítra dobře dojdi, má se dělat parádní ledovka, je to 
Dárky naštěstí zabalený mám, zítra upeču vánočku, udělám salát a k večeru ozdobíme stromeček - na to se chystá holka, tak jí ho s radostí přenechám, jen jí všechno připravím. Chtěla jsem ještě pořádně umejt papouchovi klec, ale těch pár dnů chcípáčkování mi schází, tak na to asi nedojde... holt to vezmu hadrem jen zvrchu, aspoň nebude Barča moc držkovat 
A teď si jdu radši lehnout, ke všemu mi začíná kašel a vůbec mám pocit, že jsem dnes na vodstřel 

Dobrou noc všem 

Není tady

Janila napsal(a):
Evi to ti věřím, že jsi už vypěnila taky říkám jeden člověk nemůže zvládnout vše.
Taky jsem dneska mladýho zaměstnala to se nedá. A i ten čas dělá člověka na měkko.
Jo a s tím uklízením se mi líbí jak od jednoho tak od druhého slyším. "Jsme ti uklidili, jsme ti pověsili prádlo, jsme ti vyluxovali ..... Prostě ten bordel co tu nadělám holt musí uklidit. Taky jsem jim řekla ten nedělám jenom já
.
to mi něco připomíná 

nechodíš k námdomů!!!

Není tady

Tak jste mě holky rozesmýly!!! 

je to jak u nás doma!!
a to
dnes přišel z práce a prásknul dveřma! říkám co je???,naštvanej!!
Jo jezdí samej debil,na nákupu nemám ani košík,pak táhnu pochopitelně tašku domů a nemužu otevřít dveře(,mám dole deku ,aby netáhlo).a ve finále mě upadne podrážka. 
Holky je to blbý,ale mě chytil smích,tatík chudák tak pracuje!!

a já si tady válím šunky!! jojo to sem si to krásně zařidila!!
Tentokrát,za to dostal odměnu -oběd 

a vzápětí jsem ho musela seřvat!! bodejť by mu neupadla podrážka.Víte v čem má drahá polovička celou dobu šmajdá??? no v letních botech.Prej sem mu nevyndala zimní!! 
mě prostě klepne pepka!!

Danuš ,užij si to v Polsku.a vrať te se v pořádku.
Reni ,jo papírek??? těch mám několik.teď ani nevím co jsem zabalila a co ne!!:lol:fotky jsem našla .,alety pruhy opravdu moc nevidím neva.Uděláš najaře a přijedeš s nima!!
ještě napadlo ,tak tam místo cikánky nebo čertovky přidej kečup,já ho tam taky dala.
jéé už takových hodin.jdu do hajan.Dnes snad nebudu už tak frkat ,rýma je snad na ústupu!!
Není tady
[img]http://www.gify-deny.ic.cz/images/21k6584222.jpg[/img
Ahoj holky nemužu spát 

Milá Silvinko přeji ti opožděně všechno nejlepší k narozeninám,hodně zdraví,lásky,peněz a pohody .

Není tady
Znovu Silvince
Upravil(a) dasa1 (23. 12. 2009 5:37)
Není tady

Ahoj holky, krásný předvánoční ( u nás povánoční) den.
Kdybych se sem náááhodou už nedostala, PŘEJEME VŠEM KRÁSNÉ VÁNOCE, BOHATÉHO JEŽÍŠKA A ODPOČÍVEJTE, JSOU TO PRÝ!!!!!!SVÁTKY KLIDU A NÉÉÉÉÉ MARATON.
V neděli jsem tu jako na koni.
TAK KRÁSNÉ VÁNOCE DANA S RODINOU
Není tady

ahojky..
Danuš jasně , udu se tím řídit :lol:teda budu se snažit!!
užij si to ..

Dáši díky,jak to že nemůžeš spát?? Já bych spala klidďo pořád!!kdyby to šlo,dnes už bylo líp s rýmou takže jsem se v klidu dospala.
Evi a jak je tobě??? Nám už odpadla i Ina má 40° a to mě měla jet dnes pro chlebíčky,neva holt nebudou a nebo koupím tady u nás.
Tak já mastím na KO a něco rychle dokoupit zatím páá.snad se vrátím bez úhony,tady to pěkně všude klouže!!!
Není tady

Krásný ráno !!
Danuš díky a i já se budu snažit tím řídit
- a ty si moc užij ten polskej vánoční klídek
a šťastnou cestu tam i zpátky !!!
Silvi čau, no naprd, rýma spíš horší, tohle neznám, jsem myslela, že dnes už musí být líp
. Jsem se ráno probudila - usnula jsem už vyčerpáním asi z toho smrkání - no a oči opuchlý, hubu dokořán jak jsem zřejmě ze spaní chytala dech, když nosem to nejde, celá uslintaná a unudlená 
, chrčící (jak mi začíná kašel), rozcuchaná, jak jsem se v noci asi potila, prostě na hlavě číro, hlavu zalomenou vlevo (mám bloklou krční páteř), vstala jsem a šla na záchod, to jsem málem narazila do zdi, páč jsem zjistila, že nevidím na pravý oko vůbec a na levý malinko, takže jsem pak umyla nos, oči, namočila vlasy a uplácala, vrátila se a
se tam už oblíkal a tvářil se při pohledu na mě dost znechuceně 

JInak co jsi psala o Danovi, díky, krásně jsem se zasmála, to jsem teď po ránu potřebovala, protože aniž by mi někdo štval, už jsem chytala náladu pod psa, jsem vyloženě samonasírací
, už chci bejt prostě zdravá a né tohle.
šel zrovna pro ty brambory na salát a hned otázka - jaký brambory a kolik? - no my asi máme na výběr nebo co... a kolik - vždycky nosí celej košík, se to nechává ve špajzce...
Jo, v těch mrazech jsem mu nadávala, že furt hraje otužilýho, ale že to odmarodí, když nosí jen zateplenou mikinu místo bundy - no jéééé, on by nosil bundu, ale - nikdo mu ji nevyndal !!!! 
- tak jsem otevřela v předsíni skříň, vyndala bundu a pověsila ji o půl metru dál na věšák. Ten byl šťastnej 

Inky je mi tedy líto... a co děti - už je aspoň jim o něco líp
? Když se to se... tak se to se...
Jdu připravit na ten salát a pak zadělat vánočku 
Není tady

Ahojkýýý holky
Nějak nestíhám, jen jsem nakoukla a přečetla si poslední vaše příspěvky. 
Všem přeji pěkné prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška ..... zkrátka si to všechny užijte co nejlíp se svými

Není tady

Mirunko díky..ale ,já nevím jestli svátky klidu možná až bude posvátcích!!!.snad ve zdraví přežijem.
užijte si je a hlavně bohatého ježíška a všechny moc pozdarvuj!!!
Eví ,dobrý mřekla bych že jdeš do poslední fáze,,,pak už ......................
:godlike:no to nebudu psát!!
No jinak to nevidím ,než že ulehneš ,jinak z toho dostaneš zápal plic!! nepřecházej to..jinak u mě Ko dobrý ,chtěla mě vidět 28,tak jsem jí ukecala potřebuji lováky mám od zítřka stejně mít dovču..Tak doktorka souhlasila,stím ,že stejně misím na KO v pondělí.Jinak to na žádný šmajdání není .Snaduž to bude dobrý,a snad mě i ty hory pomůžou.
jdu na kafe!!
Není tady
Ahoj holky,
do práce jsem se doklouzala a za hodinu mi čeká zase cesta nazpět. Tady prší, ale to už pršelo i ráno takže žádná změna.
Koukám, že je to všude stejný s těma chlapama
Vše dělají pro nás. Dneska mi volal
do práce a 3x mi zopakoval, že mi nakoupil. Už jsem neměla ani sílu mu říct: " tak když jsi mi nakoupil, nevím co budete tedy jíst VY. "
Že by měl nakoupit vlastně ještě jednou a to pro sebe.
Já se z nich pos .... , ale jsem ráda, že to není jenom u nás.
Nevím, kdy dneska dorazím domů chtěla bych dát vařit aspoň brambory. Holt půjdu spát až v noci. Vánočku udělám až zítra dopoledne. Pekárna zadělá a jak snad něco upletu a nespálím.
Holky, protože zítra se asi k PC nedostanu, tak Vám všem i Vašim rodinám přeji hezké Vánoce a užijte si svátky v klidu.
Evi Tobě popřeji k svátku již dneska. Všechno nej nej nej hlavně to zdravíčko, štěstíčko a spokojenost.
Hezký večer a dobrou noc. Ahooooooj
Není tady
AHOJKY HOLKÝÝ MOJÉÉ
TAK U NÁS SE MYJE NÁDOBÍ
za chvilku dám vánočku do trouby.. ještě kyne na plechu
mi ji upletl
..z devíti copů.. čtyři-tři a dva
Na balkoně mi chladnou brambory.. udělám salát
ráno jdu ještě s Míšou do města
V práci bylo fajn..šla jsem s Veru po obědě domů
..jediná ona by tam dnes spala..tak mě šéfová pustila
Když přijel
z práce..zajeli jsme k Petře na návštěvu..a dát nějaké dárečky.. no příště jedu bez dárků..nebo jen pro Barunku..
jdu na ten salát...
ještě si vás dočtu ................

Není tady

Jani děkuju 
Já půjdu za chvilku na kutě, no hlavně se zahrabat do peřin a doufat, že ráno to přeci jen bude lepší
.
Zvládla jsem dopoledne salát, zadělat na vánočku, trošku tady pouklidit a pak zas ouvej, slabo, blbo, tak jsem se natáhla a krásně prospala
, mezitím mi báječně vykynulo těsto, takže jsem pak uplácala vánočku, ta v troubě tradičně sjela k jedný straně
, stromeček celkem zvládli potomci, já jen nandala řetězy a pár blbostiček, kapry polikvidoval
s Martinem a Anetou, já a Petr to vidět nemusíme
, on ani jíst, to ale zas já jooo
, pořád je tu jaksi chaos, ale to už se zítra ňák zvládne. Hlavně že to nejdůležitějí - stromeček a jídlo a dárky
- je hotovo.
Silvi, ty hory ti skoro závidím, i když nemusím zrovna lyže, ale už mi chybí čerstvej vzduch, dnes jsem si dejchla z otevřenýho okna a bylo to tak fajn, jenže jít ven na prochajdu - na to se zrovna vůbec necítím. Ale někde na horský chajdě, na terase na sluníčku zachumlaná proti mrazu a v ruce svařák, to si docela představit dovedu
. Určitě tě to tam postaví na nohy - kdy vlastně jedete? Jo a co Inka - jak je jí - srazila trošku tu horečku?
Jinak na tu poslední fázi už se docela těším
, klidně jsi to mohla napsat
, no co, dyť o nic nejde
To jak vypadám navrch se projeví i uvnitř a bude mi fajn
!
Jdu ještě sundat zbytky prádla, aby zítra nic neviselo a tím pro dnešek končím...
Všem přeju krásnou předvánoční noc 
Upravil(a) Berry (23. 12. 2009 21:35)
Není tady

TAKÉ POSÍLÁM MOC VÁNOČNÍCH POZDRAVŮ.. HLAVNĚ TĚM..CO SE SEM UŽ NEPODÍVAJÍ...
A BRZY HOLKY TADY...
už jdu..
Romča už ty brambory loupe..asi zbírá kladné body ................
Evi..
jak je
snad už lépe..a co Silvík..
Jo..Evi nezhubla jsem.. kéž by

Upravil(a) salek (23. 12. 2009 21:40)
Není tady

Holkýýýý
všem Vám přeji krásné Vánoce a bohatou nadílku!!!!! užijte si je!!!! 

Upravil(a) sisi21 (24. 12. 2009 0:30)
Není tady

Krásné vánoční ráno!!! 
Já nevím ,já snad ani spát nepůjdu ,teď jsem dobalila,večer jsme nějak dopatlali salát.Vánočku už jsme snědli ,ba né ještě máme kousek ,ale udělám nějaké jednohubky.
Jani všude stejný opravdu si nevybereš!!
...přesně sem ti nakrájel salám ,sem ti vynes tašky 
..Vidíš to mě ani neanpadlo jim tohle říct :godlike:když je to vlastně všechno pro mě!! co bude pak pro ně..pro chudáčky..
Evi,,a jak ti je .?? u mě to vypadá snad na ústupu.Ina trošičku dobrý ,jenže to je právě ,hned jak trochu člověku otrne ,hned by šla něco dělat.ty koukej ležet ,nebo se aspoň flákat!!
tak já půjdu teda do hajan. .ráno budu vyspávat!! není kam chvátat!!!
Není tady

jo ještě Evíku ,všechno nejlepší k tvému svátku
Přeji Ti k svátku ze srdíčka,
ať tě stále někdo hýčká,
ať máš život jako sen,
ať víš, jak si užít den.
Od starostí žádné vrásky,
v každé chvíli plno lásky.
Není tady
Ahoj Kelišký 
Krásné štědré ráno
moje.
Evi tobě přeji k svátku vše nej...nej...nej 
Kelišky moc vás všechny zdravíme,já se k pc nedostanu.Užívám si moje
Včera jsem tu měla všechny tři a to byl cvrkot
Nemáme nic hotovo,ale toho nelituju! Taky včera přijel Dádovo táta a to bylo radosti
Odjíždět budou asi v neděli tak pak bude trošku klid.
Přeji vám všem krásné vánoční svátky plné pohody,lásky a klidu.Věřte,že svátky nejsou o tom,aby bylo vše dokonalé,ale o opravdové pohodě,lásce a klidu.

Není tady