|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojkýýý 
Evi teda dárek
jsme
Jinak den jako všechny ostatní
Venku hnus, doma taky
skřípu zubama
Nic mi nebaví,tolik práce a já marně po baráku hledám chuť
Přeji hezký večer a dobrou 

Není tady

Pěkný ráno !!
Dnes jsem si jistá, že mě nikdo nepředběhne a konečně tu budu taky jednou první
!
Před chvílí jsme teprve přijeli z oslavy, bylo to moc fajn,
šel už spát, mě to nedalo se ještě nemrknout sem, takže všem díky moc za přáníčka, ráno mu je ukážu
- Renčo, i to od tebe - je super - ten jeho výraz tam
Kamčo, dortík parádní !!
Já sem moje výtvory a i nějaký fotky ze žranice dám během dneška - tedy až se vyspím, což netuším, kdy bude, takže zatím papa a pěknou sobotu
!
Není tady

Pěkný poledne, holky
Evi, to teďka jsi tu byla první a jediná
Tak jsem ráda, že se oslava
vydařila po všech stránkách a jsem zvědavá na fotečky

Kamí, tak dortík se ti opravdu povedl
paráda
tak vidíš, že jsi zvládla už i marcipánový zdobení a kytičky... jsi šikulka

Jinak venku je hnusný dušičkový počasí a to má bt u nás drakiáda
nevím jak, když mrholí a nefouká vítr... je to na

Není tady

Ahojky - no Mirčo, já vstala v 9 - jsem myslela, že jako budu spát dýl, ale ono to nešlo, tak jsem jak bacená.
Fotky už jsem dala na rajče, do dortů, založila slaný dorty, no a na soukromých jsou fotky z oslavy. Tak kdo chce, ať mrkne
.
Tady bylo hnusně ráno, ale teď se to vybralo a svítí sluníčko, po obědě (bude dýl...) bych ráda dělala venku, ale mě se začalo zas chtít spáááát, tak nevím, jak to vyjde... no kdyžtak díky posunutýmu času bude zítra o hodinu víc, tak dnešek proflákám, akorát vyperu, mám tu navíc ze včerejška načíchlý oblečení od všech 
Žranice dopadla dobře, akorát sníst všechno nebylo v našich silách, jsem čekala, že tolik chlapů sní víc, jsou to bábovky...
My tam museli zůstat samo do konce, zaplatit, takže potomci odjížděli o hodinu dřív, svezla je Jirkovo ségra se švárou, no z cesty mají úžasný zážitky a jsou rádi, že to přežili (a to ona nepila), my jsme si pak objednali "želvy" - super služba, přijedlo malý želví autíčko, dva mladí kluci, jeden si sed za náš volant, druhej želvák jel za námi v tom mrňousovi, ten s námi nám vjel až před garáž,
zaplatil (250,- ... to za tu pohodu stálo
) a odfrčeli, takže všechno OK, jen tetě do auta nikdo už nevleze, páč i kluci z toho byli otřesení, naštěstí v noci není žádnej provoz.
No a večer Aneta razí na maturák, toho bude mít asi dost... ale těší se
.
Renčo, jak je na tom Verunka, už se lepší
? To vytváření imunity je nutný, ale nepříjemný
, ale projdou si tím všechny dětičky.
Teď vařím špagety, nic vydatnějšího by dneska nikdo nechtěl, no a já zas ani nic náročnějšího na přípravu
, a čím dál víc mám pocit, že se pak na chvilku
natáhnu.... 
Není tady
Ahojkýý 
Evi,no jsou to zážitky
My jsme s takovou želvou jeli v Praze ze svatby syna .Bylo to kousek,ale já bych nedošla ,no stálo to zato
Kamí dort je nádhernej!!!
Já jsem si dnes postavila hlavu a jeli jsme za kopečky
Doma už mi bylo na
Vrátili jsme se a hned tu byla bývala sousedka. Souseda odvezli do nemocnice.Je na tom už moc zle.Má rakovinu plic a to je konec. Začal kašlatkrev no je mi z toho nanic 
Přeji hezkej večer 

Není tady

Pěkný večer, holkýýý
Bertinko, člověk musí někdy z domu vypadnout... přesně tak, nebo by se z toho zbláznil....
S tím sousedem je mi to líto....
Evi, byla jsem nakuknout na fotečky... jsou pěkné, je vidět, jak je Jirka překvapený z dárku
A jinak jste si to pěkně užívali
Jinak taky přeji pěkný večer a dobrou noc

Není tady
ahojky holkýýý mojééé
Já tu prožívám sobotu s Veru..manža je na turnaji v kulečníku a Míša za
Evi díky za optání
Veru už je trošku lepší.. kašel ustupuje.. koupila jsem ji něco nového..aspon´tedy pro mě.. PROSPAN.. uvolňuje hleny..a to že jich měla .. a usnadňuje odkašlávání..toho se bála..bolelo ji to
ještě trošku rýmuje.. nechá si už i stříknout kapičky
je bez horečky..ale to ji dávám i tak každých 6hodin Ibalgin -kapky ..pro jistotu
Trochu jsem tu za ten týden poklidila
zazimovala balkon z koberečků a kytiček ... vyprala dvě pračky..venku bylo dnes fajn..i sluníčko.. Veru chtěla jít stále ven
Vůbec nevím čemu se říká želva
Bertinko
to je mi také líto s tím sousedem.. opět jsem si uvědomila nemoc tatínka
že ho to možná čeká také
Jdu juknout na žranici

Není tady

Ahojky,
nakonec jsem vydržela, ale nic moc doma neudělala, ráda bych šla brzy spát, jenže Aneta je na tom maturáku, takže dokud nebude doma, žádný spaní se stejně nekoná
Jo a zítra pro změnu budu dělat dort, teď mi volala jedna paní 
Renčo, ten Prospan taky vůbec neznám, ale hlavně, že to Verče pomáhá, a že si nechá stříknout kapičky do nosu, je šikulka 
želva je "drink taxi"
- řidič si v klidu
a pak ho s jeho autem jinej řidič odveze... http://www.plzenskezelvy.cz/ - takhle to vypadá, znám to asi půl roku, ale jeli jsme s nimi prvně a dobrý....
Berti, se sousedem je to moc smutný, vím, že jsi tu už o něm jednou psala, že je nemocnej takhle ... ale teď už to vypadá nejhůř asi...
Za kopečkama jsem si domluvila včera na žranici chlebový směsi, tedy jeden (ten, co na fotkách baští tu.. ehm... pí...
)má starší dceru, která tam kousek od hranic bydlí a mladší, která za ní pojede a vždycky tohle přiváží, takže pošlu soupis a bude.
Mirčo, no čumí tam na to pěkně, viď
, on pořád čekal houpací křeslo a papuče... tak byl překvapenej
.
Není tady

ahojkýýýýý
Tak vás všechny zdravííím!!!!
Jinak zkoušky hotový a já taky,bylo toho včera tolik ,že jsem opravdu před 10h večer usnula ..a to už jsme mysleli ,že půjdem do postele v 8. 
Návštěva nemocnice- no víte pro mě bbrrrrrrrrrrrrrr....ale na druhou stranu.Babi nám nečekaně probrali aspoň na chvilku ,koukala na nás ,dýchala sama .ale že jí zase večer budou uspávat.zatím jsou rádi ,že je takhle pokrok,jenže vyhráno prej není ,stále stav kritický!!! a tak to na nás všechno asi nějak padlo!!
Evi ,,telka je supr..tak běží o 106!!! obraz je fakt dobrej a to FullHD není na škodu ,my ho máme taky..na fotky číhnu ovšem pokud mě hodíš na SZ heslo ,já to tvý dávám a nic,tak asi jiný!!! Jo a ta želva
u nás je to pro změnu modrý anděl..dřív se to snad jmenovalo rychlá želva.
My jsme to zatím nepoužili,,Hlavně ,že jste dorazili v pohodě...jo a Evi ,nějak se musíme domluvit ,,že byste i kdybychom se slezli u Anděla ,stejně až k nám .Vrátím kolo..a já ti ho nedovezu ,mě se přece nevejde do auta..Jinak si budu muset koupit ,ale to jak se na něm nesedí..já to totiž nemůžu ..a tady z toho jsem to zkoušela ..asi jsem blb,ale málem jsem stím spadla 

Reni,ať se Verunka brzo uzdraví..
Kamí ,dort.
jo a mám vás všechny moc pozdravovat od Dáši ,,má prášky na ty její průdušky ,ale leží,není jí dobře.no snad na sraz přijede...sakra to je to dřevo,pořád maká jak dřevorubec..budu muset Pé´tovi nějak domluvit ,nebo z Dáši nic nezbyde!!!
tak kočky ,přeji vám hezkou noc ,,já opět ve 4h.
Upravil(a) sisi21 (24. 10. 2009 20:57)
Není tady

Silvi, máš ho tam (myslím heslo v SZ), nepíšeš to náhodou s háčkem a čárkou? Já to schválně dala bez toho...
No a hlavně ti moooooooc gratuluju k hotovým zkouškám, jsi borec
a doufám, že mi někdy povozíš 
!
Babi dýchala sama a šlo to? Před tím ne? No tak to pokrok přeci je, i když je to pořád blbý, aspoň něco malinko... 
A to kolo fakt nechceš jako napořád
? Bych tě ho klidně nechala, nemám ho kam dát
, stejně ho čeká rozebrání a půda, páč coby věšák v ložnici to nebylo nic moc
a právě se musím smát, čtu to Jirkovi a on, že prý zrovna před pár dny našel ten návod
. No holt si ho odvezeme, ale ještě popřemejšlej.... 
Díky za vzkaz od Dáši, taky říkám, že to přehání, maká jak deset chlapů a pak furt marodí - Dášo, jestli sem koukneš, tak přeju brzy uzdravení, Praha volááá
, tak ať jsi fit 
Není tady

nepíšeš to náhodou s háčkem a čárkou? Já to schválně dala bez toho.

sem si to mohla myslet ..
Není tady

no jasně ,že to jde..prostě náááááádhera!!!!
narozky náááááádherný..
ty tam vypadáš úúúúúúúžasně ,co kecáš ,že musíš schodit ,to teda nevím kde!!! mě pěkně 
.
jo někdy klidně ,problém ovšem je,že se mě moc nelíbí,,je to tankodrom ..Vy jste jí plzeňáci nechtěli ,no tak jí holt za pár melounů koupili Pražácí 

,
a teď už vážně dobrou..
Není tady

sisi21 napsal(a):
se mě moc nelíbí,,je to tankodrom ..Vy jste jí plzeňáci nechtěli ,no tak jí holt za pár melounů koupili Pražácí
,
.
Mě se tedy zrovna líbí, ale nikdo se mi nezeptal, jestli ji chci
No což, tak Pražáci pustili pár drobnejch..... 
Jo a kde potřebuju sundat kila - všude!! A dnes zas o jedno víc, já nevím, je to normální, tejden míň jím, zhubnu kilo, pak jeden večer se trochu najím a druhej den mám zas to kilo (tejden shazovaný) zpátky
.... a ne že bych se nevytooo....
. Jen když spočítám váhu toho jídla, tak to kilo nebylo, dopr... jak se dá za noc přibrat tolik?? No, ono tam to tak na fotkách nevypadá, dyť koukni na ostatní, na Jirkovo ségru a jejího
to fakt nemám, ona byla vždycky baculka, ale kouřila a teď zas (asi po padesátý) přestala a šíleně nakynula, ten její je taky pěkně vypasenej, spousta chlapů má pivní břich a Jirka - no to vidíš sama
, takže mezi samejma 100kg a víc vážícíma vypadám líp, ale počkej na sletu mezi vámi - chjooo
A ještě jsem teď navečer sežrala kus od každý klobásy z tý kytice
, hrozně krásně voněly
.
Tak dobrou, já budu ještě čučet, dokud tady mladá nebude.... 

Není tady

Pěknou neděli ... a tady se jako dneska nevstává, nebo co
?
Naše mladá tady kulhá, se z ní poto..., prvně v životě měla na nohou jehlový podpatky a tancovala, no už v 11 mi dala vědět, že jí nějak víc bolí nohy, když ji
přivez, tak měla místo prstů na nohou bambule oteklý a do rána jí to nateklo ještě víc
. No jo, když jsou nožičky zvyklý chodit v gládách a pak tohle
, snad jí to přejde, ráno jdeme na sundání sádry, a ona se tam přibelhá
.
Dodělávám oběd a pak půjdu patlat dort... 
Není tady

Ahojkýýýý a pěkný poledne, holkýýý
Evi vstává se... ale že by se nějak zvlášť móóóóóc chtělo....
a to nám přibyla ta jedna hodina navíc....
Ale to dělá to, že nesvítí sluníčko a člověk je nějak lenivej....
My už jsme po obědě a jestě jsem stihla upéct kokosovou buchtu, to je taková rychlovka, všechno umýchat, šup na plech, posypat kokosem a cukrem a po vytáhnutí z trouby horké zalít smetanou.... a je to

Tak se zatím mějte a užívejte si neděličku

Není tady
ahojky holkýýý mojéé
Veru šla spinkat,
to založil
v křesle..a Míša tu má
tak jsou zalezlí v pokojíčku ..byl tu i na oběd
Veru je tak.. tak všelijak
..možná trošku lépe.. hlavně bez horeček ,ale vždy navečer začne kašlat..a rýmuje stále stejně.. no a
začal hejkat
také ,že mu není dobře..má ucpanou jednu dírku ..tak tu včera inhaloval nad hrncem
.. no na umření
a dnes jsem si vzpoměla,že vlastně máme tu naší ,,zázračnou" bioptron lampu .. tak si hřál dutiny
Ted´jsem si umyla hlavu,až mi trošku oschne..musím domů za tou mou kleginí z práce..po+út jde za mě do kuchyně..
mám dovču
tak ji dát ještě nějaké instrukce
Mirčo..
to je buchta ,,rafaelo"
podle těch bonbónů-kuliček kokosových..už jsem ji dělala..dobrá,ale pěkná kalorická bomba
Evi..
tak at´Anetka brzy splaskne..jojo..móda jim dává zabrat
Jo..a pěkně jste si to užili
..a prima dary ..vše potřebné ..hlavně ten do lesa
Silvi..
dodatečně vše nej nej
..a at´ti to jezdí

Není tady

ahojky.
tak teď sem si sedla..
taky jsem dělal ,ale koláč kynutej s meruňkama a drobenkou.
Omajdu ,sekanou, kuřecí polívku s máslovými knedlíčky,..uffff. 
a to jsem ještě odběhávala a žehlila ,potřebovala prádlo vyprat ,od žitřka nám neteče asi dva dny voda.
říká se vstáváme o hodinu později a já sem jak praštěna!!!
Evi ,tak takhle to nějak taky mám.kilo nahoru ,kilo dolů,pak kilo dolů ,dvě nahoru..jak na houpačce!!
jïnak s babi je nepatrné zlepšední ,zatím ji vždy na chvilku odpojí ,a dýchá sama ,má teda toho slavíka.je ale moc moc oslabená ,nezvedne ani ruce,to je to čeho jsme se báli,tak jí musejí zase napojit ,na ventilátor,je moc unavená.
prej se uvidí ,ale až tak o vánocích..
já si to nějak n
Neumím si vůbec představit. co dělat .jezdit tam nemůžu každý den .když končím ve 2-3h, a Praha teď určitě ještě ne.
jdu ještě poklidit ,mám tady šílenej čurbes,jak jsem dělala víc věcí najednou!!! 
Není tady
Ahojkýýýý
a hezký večer všem 

Není tady

kočky koukám na superstar.tak se s váma loučím pá zítra
Není tady

Ahojky,
konečně jsem taky dopatlala - tedy pro dnešek, ještě zítra musím pokračovat. Jedna ženská si vymyslela dort a na něm takový detaily, že to za jeden den nejde, musí po částech vytuhnout. Takže já čurbes v kuchyni nechávám ...
Jo pekla jsem taky - bábovku - dvoubarevnou - ale už nějak zmizela, a to jsem myslela, že po tý žranici nebude mít nikdo pár dní na jídlo ani pomyšlení, hm, a oni jsou jak kobylky.
Silvi - sláva - aspoň trošku zlepšení, unavená a vysílená bude, ale až se jí to zahojí jak má, tak teprve bude mít čas na nabírání sil a na rozhýbání se... kéž by to k tomu vedlo 
Renčo, tak zítra a v úterý máš volno ... to se určo Verunka krásně stihne uzdravit, brouček malej, už jí to trápí dost dlouho 
Anetka splaskává
, už je to lepší, ale dlouuuho to vypadalo, že bude chodit bosa
. No já jí tehdy varovala, když si ty boty vybírala
, ale jí se tak líbily - a pravda, že jí sluší ... no a drahý taky nebyly, navíc jsem byla ráda, že ji uvidím taky v botách jako ženskou
. Zjara prý půjdou s kámoškou do tanečních, tak už to tady nakousávala, že tam asi pohodlnější botky.... no měla strach, že když má tyhle, budu jí je nutit i tam
- to bych byla matka Herodes...
Mirčo, tu kokosovou buchtu taky miluju... ale dělala jsem jí naposledy v zimě, je to hrozně žravý a vůbec, jsi mi jí připomněla, tak ji asi brzy upeču - a sobě zalepím něčím hubu 
No a je hodin, jako by ta jedna navíc ani nebyla... akorát se mi chce víc spát, ale to se mi chce ňák už celý odpoledne
.
Dobrouuu 

Není tady
Hezké ráno Keliškýýýý 

Není tady

Ahojky a pěkný ráno !!
My za chvilku frčíme na chirurgii sundat sádru, snad už to bude mít OK, jestli tam nestrávíme půl dne, tak potom ještě sfouknu do města, vařeno mám od včerejška a odpoledne budu zase patlat

Není tady
AHOJKY HOLKÝÝ MOJÉÉ
SEDÍM TU U KAFÍNKA A VEGETÍM..
Dnes za mě dělají ostatní..to je paráda
no nějakou práci si doma musím najít.. asi půjdu žehlit.. nějak mi to tu vše najednou uschlo..
Verče jsem ted´ráno udělala cibuli s cukrem.. tak uvidím jak se to zlepší..večer opět kašlala
jel do práce s pořádně ucpanou jednou dírkou.. v noci chrápal..no hrůůůůůůza
už nevím co bych mu na to poradila.. jedině už lékárnu,jestli mu poradí oni.. ach ti
nemocní..na umření
Odpo musím na poštu ..koupila jsem přes MMB pro Kubíčka k ježíšku patrovou garáž s autíčky a Elma chlupatého
to je zase ta jedna z postaviček z pohádek na Jim Jamu ... pro Veru mám zatím Barnyho postavičku a asi 12dvd pohádek ... ještě koukám po legu.. takovéto holčičí
to je hrůza vymýšlet..hlavně ,aby u toho vydrželi
a nebyla to za chvíli pro ně blbost
Co vy ..jak jste na tom s dárečkama ???
Koukám,Evička
ranní ptáče..po Bertince
..a oni jedou s Anetkou..tak at´je to dobře zahojené
Silvi..
tak aspon´něco s babi..
ale je blbé počasí a podzim na nemoce..to starší lidé snášejí hůře..tak to bude u ní asi déle trvat

Není tady

Ahoj holky, krásné mlhavé ránko.
Já byla včera s Halí v Boleslavi na Dádě a už nikdy víc, šílený, dospělí jsou horší, jak ty malé děti.
Jinak s dárkama já mám napůl vyřešíno. Budeme dělat štědrý den tady dříve, pak odjíždíme do Polska, tak až se budou ve školce bavit, co komu přinesl Ježíšek, aby Máňa nekoukala o čem že to mluví.
Tak já už jen pár drobnůstek a mám hotovo, nakoupíno. jupíííí
Není tady
Zdravím všechny, konečně nějací fungující lidičkové. Můžu se přidat? Pokud jde o tu Dádu, taky jsem byla s dcerou a spíše Dáda působila na tatínky než ratolesti. Syn měl ale moc ráda Michala Nesvadbu. Jeho představení bylo moc fajn. Jestli jsem správně pochopila, píší sem i "babičky". Tedy tak pozorné babičky, to se hned tak nevidí? Nebyla by tady nějaká k adopci?!

Není tady