Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 23. 10. 2009 18:38

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Kelišky - 3

kapitulation Ahojkýýý kapitulation
Evi teda dárek tummenupp jsme  va
Jinak den jako všechny ostatní dumbom Venku hnus, doma taky dumbom skřípu zubama dumbom
Nic mi nebaví,tolik práce a já marně po baráku hledám chuť  cool
Přeji hezký večer a dobrou sova

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#77 24. 10. 2009 1:54

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Pěkný ráno !!

Dnes jsem si jistá, že mě nikdo nepředběhne a konečně tu budu taky jednou první godlike !

Před chvílí jsme teprve přijeli z oslavy, bylo to moc fajn, albert šel už spát, mě to nedalo se ještě nemrknout sem, takže všem díky moc za přáníčka, ráno mu je ukážu hjarta - Renčo, i to od tebe - je super - ten jeho výraz tam lol
Kamčo, dortík parádní !!

Já sem moje výtvory a i nějaký fotky ze žranice dám během dneška - tedy až se vyspím, což netuším, kdy bude, takže zatím papa a pěknou sobotu hjarta !

Není tady

#78 24. 10. 2009 11:59

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Pěkný poledne, holky hjarta kapitulation
Evi, to teďka jsi tu byla první a jediná lol stolt stolt 
Tak jsem ráda, že se oslava albert vydařila po všech stránkách a jsem zvědavá na fotečky stolt tummenupp tummenupp

Kamí, tak dortík se ti opravdu povedl stolt tummenupp tummenupp paráda tummenupp tak vidíš, že jsi zvládla už i marcipánový zdobení a kytičky... jsi šikulka stolt tummenupp

Jinak venku je hnusný dušičkový počasí a to má bt u nás drakiáda vissla  nevím jak, když mrholí a nefouká vítr... je to na  dumbom dumbom

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#79 24. 10. 2009 13:55

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky - no Mirčo, já vstala v 9 - jsem myslela, že jako budu spát dýl, ale ono to nešlo, tak jsem jak bacená.
Fotky už jsem dala na rajče, do dortů, založila slaný dorty, no a na soukromých jsou fotky z oslavy. Tak kdo chce, ať mrkne godlike .
Tady bylo hnusně ráno, ale teď se to vybralo a svítí sluníčko, po obědě (bude dýl...) bych ráda dělala venku, ale mě se začalo zas chtít spáááát, tak nevím, jak to vyjde...  no kdyžtak díky posunutýmu času bude zítra o hodinu víc, tak dnešek proflákám, akorát vyperu, mám tu navíc ze včerejška načíchlý oblečení od všech usch
Žranice dopadla dobře, akorát sníst všechno nebylo v našich silách, jsem čekala, že tolik chlapů sní víc, jsou to bábovky... lol  My tam museli zůstat samo do konce, zaplatit, takže potomci odjížděli o hodinu dřív, svezla je Jirkovo ségra se švárou, no z cesty mají úžasný zážitky a jsou rádi, že to přežili (a to ona nepila), my jsme si pak objednali "želvy" - super služba, přijedlo malý želví autíčko, dva mladí kluci, jeden si sed za náš volant, druhej želvák jel za námi v tom mrňousovi, ten s námi nám vjel až před garáž,  albert zaplatil (250,- ... to za tu pohodu stálo tummenupp ) a odfrčeli, takže všechno OK, jen tetě do auta nikdo už nevleze, páč i kluci z toho byli otřesení, naštěstí v noci není žádnej provoz.
No a večer Aneta razí na maturák, toho bude mít asi dost... ale těší se big_smile .
Renčo, jak je na tom Verunka, už se lepší hjarta ? To vytváření imunity je nutný, ale nepříjemný butter , ale projdou si tím všechny dětičky.
Teď vařím špagety, nic vydatnějšího by dneska nikdo nechtěl, no a já zas ani nic náročnějšího na přípravu lol , a čím dál víc mám pocit, že se pak na chvilku vissla natáhnu.... kapitulation

Není tady

#80 24. 10. 2009 17:05

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Ahojkýý kapitulation
Evi,no jsou to zážitky wink lol  My jsme s takovou želvou jeli v Praze ze svatby syna .Bylo to kousek,ale já bych nedošla ,no stálo to zato tillfreds
Kamí dort je nádhernej!!!
Já jsem si dnes postavila hlavu a jeli jsme za kopečky rock Doma už mi bylo na dumbom
Vrátili jsme se a hned tu byla bývala sousedka. Souseda odvezli do nemocnice.Je na tom už moc zle.Má rakovinu plic a to je konec. Začal kašlatkrev no je mi z toho nanic dumbom
Přeji hezkej večer  hjarta

Není tady

#81 24. 10. 2009 18:11

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Pěkný večer, holkýýý hjarta rock

Bertinko, člověk musí někdy z domu vypadnout... přesně tak, nebo by se z toho zbláznil....  wink
S tím sousedem je mi to líto....

Evi, byla jsem nakuknout na fotečky... jsou pěkné, je vidět, jak je Jirka překvapený z dárku tummenupp tummenupp
A jinak jste si to pěkně užívali stolt tummenupp tummenupp

Jinak taky přeji pěkný večer a dobrou noc hjarta kapitulation kapitulation

Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#82 24. 10. 2009 19:44

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýýý mojééé  hjarta  kapitulation 
Já tu prožívám sobotu s Veru..manža je na turnaji v kulečníku a Míša za  hjarta   
Evi díky za optání  hjarta  kapitulation   Veru už je trošku lepší.. kašel ustupuje.. koupila jsem ji něco nového..aspon´tedy pro mě.. PROSPAN.. uvolňuje hleny..a to že jich měla .. a usnadňuje odkašlávání..toho se bála..bolelo ji to   butter  ještě trošku rýmuje.. nechá si už i stříknout kapičky   tummenupp   je bez horečky..ale to ji dávám i tak  každých 6hodin Ibalgin -kapky ..pro jistotu  sjuk 
Trochu jsem tu za ten týden poklidila  usch  lol   zazimovala balkon z koberečků a kytiček ... vyprala dvě pračky..venku bylo dnes fajn..i sluníčko.. Veru chtěla jít stále ven  butter 

Vůbec nevím čemu se říká želva  dumbom  roll  lol 
Bertinko hjarta  kapitulation  to je mi také líto s tím sousedem.. opět jsem si uvědomila nemoc tatínka  butter   že ho to možná čeká také  grater 

Jdu juknout na žranici  usch  storstark  hjarta  kapitulation

Není tady

#83 24. 10. 2009 20:10

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky,

nakonec jsem vydržela, ale nic moc doma neudělala, ráda bych šla brzy spát, jenže Aneta je na tom maturáku, takže dokud nebude doma, žádný spaní se stejně nekoná dumbom
Jo a zítra pro změnu budu dělat dort, teď mi volala jedna paní big_smile

Renčo, ten Prospan taky vůbec neznám, ale hlavně, že to Verče pomáhá, a že si nechá stříknout kapičky do nosu, je šikulka tummenupp
želva je "drink taxi" lol - řidič si v klidu storstark a pak ho s jeho autem jinej řidič odveze...  http://www.plzenskezelvy.cz/ - takhle to vypadá, znám to asi půl roku, ale jeli jsme s nimi prvně a dobrý....

Berti, se sousedem je to moc smutný, vím, že jsi tu už o něm jednou psala, že je nemocnej takhle ... ale teď už to vypadá nejhůř asi...  butter   Za kopečkama jsem si domluvila včera na žranici chlebový směsi, tedy jeden (ten, co na fotkách baští tu.. ehm... pí... lol )má starší dceru, která tam kousek od hranic bydlí a mladší, která za ní pojede a vždycky tohle přiváží, takže pošlu soupis a bude.

Mirčo, no čumí tam na to pěkně, viď lol , on pořád čekal houpací křeslo a papuče... tak byl překvapenej godlike .

Není tady

#84 24. 10. 2009 20:53

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojkýýýýý
Tak vás všechny zdravííím!!!!
Jinak zkoušky hotový a já taky,bylo toho včera tolik ,že jsem opravdu před 10h večer usnula ..a to už jsme mysleli ,že půjdem do postele v 8. godlike
Návštěva nemocnice- no víte pro mě bbrrrrrrrrrrrrrr....ale na druhou stranu.Babi nám nečekaně probrali aspoň na chvilku ,koukala na nás ,dýchala sama .ale že jí zase večer budou uspávat.zatím jsou rádi ,že je takhle pokrok,jenže vyhráno prej není ,stále stav kritický!!! a tak to na nás všechno asi nějak padlo!!

Evi ,,telka je supr..tak běží o 106!!! obraz je fakt dobrej a to FullHD není na škodu ,my ho máme taky..na fotky číhnu ovšem  pokud mě hodíš na SZ heslo ,já to tvý dávám a nic,tak asi jiný!!! Jo a ta želva lol u nás je to pro změnu modrý anděl..dřív se to snad jmenovalo rychlá želva.lol My jsme to zatím nepoužili,,Hlavně ,že jste dorazili v pohodě...jo a Evi ,nějak se musíme domluvit ,,že byste i kdybychom se slezli u Anděla ,stejně až k nám .Vrátím kolo..a já ti ho nedovezu ,mě se přece nevejde do auta..Jinak si budu muset koupit ,ale to jak se na něm nesedí..já to totiž nemůžu ..a tady z toho jsem to zkoušela ..asi jsem blb,ale málem jsem stím spadla lollol

Reni,ať se Verunka brzo uzdraví..

Kamí ,dort.tummenupp

jo a mám vás všechny moc pozdravovat od Dáši ,,má prášky na ty její průdušky ,ale leží,není jí dobře.no snad na sraz přijede...sakra to je to dřevo,pořád maká jak dřevorubec..budu muset Pé´tovi nějak domluvit ,nebo z Dáši nic nezbyde!!!

tak kočky ,přeji vám hezkou noc ,,já opět ve 4h.

Upravil(a) sisi21 (24. 10. 2009 20:57)

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#85 24. 10. 2009 21:10

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Silvi, máš ho tam (myslím heslo v SZ), nepíšeš to náhodou s háčkem a čárkou? Já to schválně dala bez toho...

No a hlavně ti moooooooc gratuluju k hotovým zkouškám, jsi borec tummenupp a doufám, že mi někdy povozíš loltummenupp !

Babi dýchala sama a šlo to? Před tím ne? No tak to pokrok přeci je, i když je to pořád blbý, aspoň něco malinko... hjarta

A to kolo fakt nechceš jako napořád butter ? Bych tě ho klidně nechala, nemám ho kam dát dumbom , stejně ho čeká rozebrání a půda, páč coby věšák v ložnici to nebylo nic moc godlike a právě se musím smát, čtu to Jirkovi a on, že prý zrovna před pár dny našel ten návod lol . No holt si ho odvezeme, ale ještě popřemejšlej.... gloria

Díky za vzkaz od Dáši, taky říkám, že to přehání, maká jak deset chlapů a pak furt marodí -  Dášo, jestli sem koukneš, tak přeju brzy uzdravení, Praha volááá lol , tak ať jsi fit tummenupp

Není tady

#86 24. 10. 2009 21:36

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

nepíšeš to náhodou s háčkem a čárkou? Já to schválně dala bez toho.

godlikegodlikegodlikegodlikegodlike sem si to mohla myslet ..

Není tady

#87 24. 10. 2009 21:44

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

no jasně ,že to jde..prostě náááááádhera!!!!
narozky náááááádherný..
ty tam vypadáš úúúúúúúžasně ,co kecáš ,že musíš schodit ,to teda nevím kde!!! mě pěkně  dumbomdumbom.

jo  někdy klidně ,problém ovšem je,že se mě moc nelíbí,,je to tankodrom ..Vy jste jí plzeňáci nechtěli ,no tak jí holt za pár melounů koupili Pražácí godlikegodlikegodlike,
a teď už vážně dobrou..

Není tady

#88 24. 10. 2009 22:02

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

sisi21 napsal(a):

se mě moc nelíbí,,je to tankodrom ..Vy jste jí plzeňáci nechtěli ,no tak jí holt za pár melounů koupili Pražácí godlikegodlikegodlike,
.

dumbom Mě se tedy zrovna líbí, ale nikdo se mi nezeptal, jestli ji chci  tillfreds  No což, tak Pražáci pustili pár drobnejch..... lol

Jo a kde potřebuju sundat kila - všude!! A dnes zas o jedno víc, já nevím, je to normální, tejden míň jím, zhubnu kilo, pak jeden večer se trochu najím a druhej den mám zas  to kilo (tejden shazovaný) zpátky  butter  ....  a ne že bych se nevytooo....  godlike . Jen když spočítám váhu toho jídla, tak to kilo nebylo, dopr... jak se dá za noc přibrat tolik??  No, ono tam to tak na fotkách nevypadá, dyť koukni na ostatní, na Jirkovo ségru a jejího albert to fakt nemám, ona byla vždycky baculka, ale kouřila a teď zas (asi po padesátý) přestala a šíleně nakynula, ten její je taky pěkně vypasenej, spousta chlapů má pivní břich a Jirka - no to vidíš sama lol ,  takže mezi samejma 100kg a víc vážícíma vypadám líp, ale počkej na sletu mezi vámi - chjooo dumbom  A ještě jsem teď navečer sežrala kus od každý klobásy z tý kytice dumbom , hrozně krásně voněly vissla .

Tak dobrou, já budu ještě čučet, dokud tady mladá nebude.... sovasova

Není tady

#89 25. 10. 2009 11:38

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Pěknou neděli ... a tady se jako dneska nevstává, nebo co lol ?

Naše mladá tady kulhá, se z ní poto..., prvně v životě měla na nohou jehlový podpatky a tancovala, no už v 11 mi dala vědět, že jí nějak víc bolí nohy, když ji albert přivez, tak měla místo prstů na nohou bambule oteklý a do rána jí to nateklo ještě víc godlike .  No jo, když jsou nožičky zvyklý chodit v gládách a pak tohle lol , snad jí to přejde, ráno jdeme na sundání sádry, a ona se tam přibelhá dumbom .

Dodělávám oběd a pak půjdu patlat dort... kapitulation

Není tady

#90 25. 10. 2009 11:54

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Ahojkýýýý a pěkný poledne, holkýýý rock
Evi vstává se... ale že by se nějak zvlášť móóóóóc chtělo.... wink a to nám přibyla ta jedna hodina navíc.... stolt
Ale to dělá to, že nesvítí sluníčko a člověk je nějak lenivej....
My už jsme po obědě a jestě jsem stihla upéct kokosovou buchtu, to je taková rychlovka, všechno umýchat, šup na plech, posypat kokosem a cukrem a po vytáhnutí z trouby horké zalít smetanou.... a je to tummenupp tummenupp
Tak se zatím mějte a užívejte si neděličku kapitulation kapitulation

Není tady

#91 25. 10. 2009 13:18

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýýý mojéé  hjarta  kapitulation 
Veru šla spinkat,  albert  to založil  sova   v křesle..a Míša tu má  hjarta   tak jsou zalezlí v pokojíčku ..byl tu i na oběd  vissla  roll     
Veru je tak.. tak všelijak   butter  ..možná trošku lépe.. hlavně bez horeček ,ale vždy navečer začne kašlat..a rýmuje stále stejně.. no a  albert   začal hejkat sjuk   také ,že mu není dobře..má ucpanou jednu dírku ..tak tu včera inhaloval nad hrncem  roll .. no na umření   roll  dumbom     a dnes jsem si vzpoměla,že vlastně máme tu naší ,,zázračnou" bioptron lampu .. tak si hřál dutiny  vissla   
Ted´jsem si umyla hlavu,až mi trošku oschne..musím domů za tou mou kleginí z práce..po+út jde za mě do kuchyně..  vissla  mám dovču tummenupp   tak ji dát ještě nějaké instrukce   kapitulation 

Mirčo.. hjarta  kapitulation  to je buchta ,,rafaelo"  tummenupp  tongue  podle těch bonbónů-kuliček kokosových..už jsem ji dělala..dobrá,ale pěkná kalorická bomba  lol 

Evi.. hjarta  kapitulation  tak at´Anetka brzy splaskne..jojo..móda jim dává zabrat  roll 
Jo..a pěkně jste si to užili storstark  ..a prima dary ..vše potřebné ..hlavně ten do lesa  tummenupp 

Silvi.. hjarta  kapitulation  dodatečně vše nej nej storstark  storstark  storstark  ..a at´ti to jezdí  tummenupp 

hjarta kapitulation

Není tady

#92 25. 10. 2009 17:45

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky.
tak teď sem si sedla..
taky jsem dělal ,ale koláč kynutej s meruňkama a drobenkou.
Omajdu ,sekanou, kuřecí polívku s máslovými knedlíčky,..uffff. madmad a to jsem ještě odběhávala a žehlila ,potřebovala prádlo vyprat ,od žitřka nám neteče asi dva dny voda.

říká se vstáváme o hodinu později a já sem jak praštěna!!!

Evi ,tak takhle to nějak taky mám.kilo nahoru ,kilo dolů,pak kilo dolů ,dvě nahoru..jak na houpačce!!

jïnak s babi je nepatrné zlepšední ,zatím ji vždy na chvilku odpojí ,a dýchá sama ,má teda toho slavíka.je ale moc moc oslabená ,nezvedne ani ruce,to je to čeho jsme se báli,tak jí musejí zase napojit ,na ventilátor,je moc unavená.
prej se uvidí ,ale až tak o vánocích..va já si to nějak n
Neumím si vůbec představit. co dělat .jezdit tam nemůžu každý den .když končím ve 2-3h, a Praha teď určitě ještě ne.

jdu ještě poklidit ,mám tady šílenej čurbes,jak jsem dělala víc věcí najednou!!! lol

Není tady

#93 25. 10. 2009 17:55

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Ahojkýýýý hjarta a hezký večer všem reta

Není tady

#94 25. 10. 2009 20:23

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

kočky koukám na superstar.tak se s váma loučím pá zítra

Není tady

#95 25. 10. 2009 22:22

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky,

konečně jsem taky dopatlala - tedy pro dnešek, ještě zítra musím pokračovat. Jedna ženská si vymyslela dort a na něm takový detaily, že to za jeden den nejde, musí po částech vytuhnout. Takže já čurbes v kuchyni nechávám ...
Jo pekla jsem taky - bábovku - dvoubarevnou - ale už nějak zmizela, a to jsem myslela, že po tý žranici nebude mít nikdo pár dní na jídlo ani pomyšlení, hm, a oni jsou jak kobylky.

Silvi - sláva - aspoň trošku zlepšení, unavená a vysílená bude, ale až se jí to zahojí jak má, tak teprve bude mít čas na nabírání sil a na rozhýbání se... kéž by to k tomu vedlo hjarta

Renčo, tak zítra a v úterý máš volno ... to se určo Verunka krásně stihne uzdravit, brouček malej, už jí to trápí dost dlouho hjarta
Anetka splaskává big_smile , už je to lepší, ale dlouuuho to vypadalo, že bude chodit bosa godlike .  No já jí tehdy varovala, když si ty boty vybírala stolt , ale jí se tak líbily - a pravda, že jí sluší ... no a drahý taky nebyly, navíc jsem byla ráda, že ji uvidím taky v botách jako ženskou lol . Zjara prý půjdou s kámoškou do tanečních, tak už to tady nakousávala, že tam asi pohodlnější botky.... no měla strach, že když má tyhle, budu jí je nutit i tam godlike - to bych byla matka Herodes...

Mirčo, tu kokosovou buchtu taky miluju... ale dělala jsem jí naposledy v zimě, je to hrozně žravý a vůbec, jsi mi jí připomněla, tak ji asi brzy upeču - a sobě zalepím něčím hubu vissla

No a je hodin, jako by ta jedna navíc ani nebyla... akorát se mi chce víc spát, ale to se mi chce ňák už celý odpoledne smile .

Dobrouuu sovasova

Není tady

#96 26. 10. 2009 6:38

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Hezké ráno Keliškýýýý reta

Není tady

#97 26. 10. 2009 7:02

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Ahojky a pěkný ráno !!

My za chvilku frčíme na chirurgii sundat sádru, snad už to bude mít OK, jestli tam nestrávíme půl dne, tak potom ještě sfouknu do města, vařeno mám od včerejška a odpoledne budu zase patlat big_smile   kapitulation

Není tady

#98 26. 10. 2009 9:02

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  AHOJKY HOLKÝÝ MOJÉÉ  hjarta  kapitulation  SEDÍM TU U KAFÍNKA A VEGETÍM..  vissla 
Dnes za mě dělají ostatní..to je paráda  vissla  no nějakou práci si doma musím najít.. asi půjdu žehlit.. nějak mi to tu vše najednou uschlo..   butter 
Verče jsem ted´ráno udělala cibuli s cukrem.. tak uvidím jak se to zlepší..večer opět kašlala  butter
albert   jel do práce s pořádně ucpanou jednou dírkou.. v noci chrápal..no hrůůůůůůza  dumbom   už nevím co bych mu na to poradila.. jedině už lékárnu,jestli mu poradí oni.. ach ti   albert   nemocní..na umření  roll   
Odpo musím na poštu ..koupila jsem přes MMB pro Kubíčka k ježíšku  patrovou garáž  s autíčky a Elma chlupatého   lol  to je zase ta jedna z postaviček z pohádek na Jim Jamu ... pro Veru mám zatím Barnyho postavičku a asi 12dvd pohádek ... ještě koukám po legu.. takovéto holčičí   vissla  to je hrůza vymýšlet..hlavně ,aby u toho vydrželi  dudlik  a nebyla to za chvíli pro ně blbost  vissla 
Co vy ..jak jste na tom s dárečkama ???  reta 

Koukám,Evička  hjarta  kapitulation  ranní ptáče..po Bertince  hjarta  kapitulation   ..a oni jedou s Anetkou..tak at´je to dobře zahojené  tummenupp 

Silvi.. hjarta  kapitulation  tak aspon´něco s babi.. tummenupp  ale je blbé počasí a podzim na nemoce..to starší lidé snášejí hůře..tak to bude u ní asi déle trvat  butter

hjarta  kapitulation

Není tady

#99 26. 10. 2009 9:15

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, krásné mlhavé ránko.
Já byla včera s Halí v Boleslavi na Dádě a už nikdy víc, šílený, dospělí jsou horší, jak ty malé děti.
Jinak s dárkama já mám napůl vyřešíno. Budeme dělat štědrý den tady dříve, pak odjíždíme do Polska, tak až se budou ve školce bavit, co komu přinesl Ježíšek, aby Máňa nekoukala o čem že to mluví.
Tak já už jen pár drobnůstek a mám hotovo, nakoupíno. jupíííí

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#100 26. 10. 2009 10:54

Ebinka
♥------

Zdravím všechny, konečně nějací fungující lidičkové. Můžu se přidat? Pokud jde o tu Dádu, taky jsem byla s dcerou a spíše Dáda působila na tatínky než ratolesti. Syn měl ale moc ráda Michala Nesvadbu. Jeho představení bylo moc fajn. Jestli jsem správně pochopila, píší sem i "babičky". Tedy tak pozorné babičky, to se hned tak nevidí? Nebyla by tady nějaká k adopci?!

Člověk by měl být šťastný každý den, nikdy se neví, jestli není ten poslední - proto přeji hezký den. hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí