Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#951 21. 12. 2009 11:20

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Kelišky - 3

ahojky

Eví dííky ,jéé kéž by bylo 20..ale prdlá na to jsem to jo!! užila bych si to ráda.Ovšem pít nemůžu ,břicho bolí jako prase a začíám mít kašel,Cítím se jak po boji,takže slavit budu asi až bude líp a nebo příští rok lollollol
ty se koukej vyležet  jinak se ti to potáhne a nezbavíš se  toho!!

Jani1 ten film Avatarovi ,koukla jsem na ukázky ,prej to má být jeden z nejdražšší filmů,Já mám ráda sci-fi.Takže určo budu chtít film vidět.tummenupp

Dáši ,ty si tam musíš připadat jak ve snu .zvířátka a sníh.a  co průdušky ,dobrý??

Jani.jen choď nabalená,hlavně ,když je teplo.
v takové zimě večer a nebo ráno chodit.Je mi zima za tebe!

holky v§bec nevím co vačit,kdyby bylo po mém .Nevařila bych vůbec.!!!!

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#952 21. 12. 2009 16:23

siwama
♥♥♥♥♥♥-

http://www.beruska8.cz/kyticky/dekorace2/10.gif Silvinko, vše nejlepší, hlavně zdravíčko!!!!!
Dana s rosinou

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#953 21. 12. 2009 16:24

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, krásný den.
no u nás je po Vánocích a já stejně nestíhám. mad
Peru už ani nevím kolikátou pračku, abych měla vše hotové než odjedeme do Polska

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#954 21. 12. 2009 20:09

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýýý mojéé  hjarta  kapitulation 
jdu nakouknout .... roll   a  musím jít balit dárečky..už je balím celý týden a nějak se na to nemohu dostat..   
Ve školce  byl ježíšek a i mi holky  vissla  lol     jsme si také mezi sebou daly dárečky.. dám fotečky na stránky ..do ,,školky"  i tu mou hlavu..na ,,momentky" ..ale nevím jestli to bude vidět...dětičky dostaly plno dárečků..zpívaly a bylo fajn ...Veru je ta ..co stále visí na p.učitelce..to je ta hodná p.Marcelka   tummenupp 

http://www.beruska8.cz/kyticky/vevaze2/7.gif
hjarta SILVINKO..TY NAŠE HOLČIČKO.. hjarta  chvááááátáááám..ti popřát VŠE NEJ NEJ ..moc ..moc ..moc  zdravíčka ,to ted´potřebuješ nejvíce  tummenupp  štěstíčka,lásky ..a hlavně , at´máš stále klidné cestující  ... a tím i klidnou práci  tummenupp 

Evi..hjarta  kapitulation  a kdepak si ty.. kapitulation  ležíš s rýmičkou.. nebo se tchán zdržel  tummenupp  lol 
Já jsem dnes psala tatínkovi hjarta  ..jestli nechce na štědrý den přijet k nám..aby nebyl sám..ale zatím neodpověděl..bojím se toho ,že ráno na vánoce mi zavolá..že stojí před barákem..no jako vždy.. lol  už ted´se těšíme na ,,vykecanou díru "do hlavy.. lol   ale bylo by trpané ho nechat samotného na svátky  vissla 

hjarta  kapitulation  musím si vás dočíst.. zatím pa  hjarta  kapitulation

Není tady

#955 21. 12. 2009 20:43

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky, jsem tu celej den, ale tak ani nemám náladu číst, psát... dumbom , děsně mi štve, že takhle mizerně mi musí bejt zrovna teď butter .  No ale když jsem se z toho nevyspala na dnešek, tak doufám, že na zítřek už jo, tohle neni možný, tolik vody z nosu aby mi teklo pořád usch - nepřetržitě dva dny, by to mohlo stačit. Já furt piju čaj a nosem ho asi zas vypouštím, nebo co. Naštěstí mi dneska taťka koupil ty fajn kapesníky, to je trošku úleva.
Dvakrát jsem vypila horkej Coldrex, po prvním jsem dopoledne usnula, po druhým odpoledne se vypotila godlike a pocit mám jak při pořádný chřipce, přitom ani teplotu nemám, tak nevím, jestli nejsem jak chlap umírající na rýmičku dumbom . Já tedy neležím, flákám se tu u krbu v teple, ale je mi už z toho trapně.
Takže jsem doma nic neudělala, holt tu bude chlívek, jak se říká, Ježíšek se v něm narodil, tak se mu tady bude taky líbit.
Tchán dneska - ehm, celkem dobrý - on se asi bál, že se nakazí, tak seděl celou dobu ke mě zády a nemluvil se mnou lol , což neznamená, že by mlčel, naopak, celý jídlo prokecal, se furt z toho zakuckával, fuj, už mi z něj bylo usch . A co nedojed, nechal na talíři a řek albert , ať to schováme klukům, taťka na to, že psíci to nemůžou, protože je to moc kořeněný (a divně se tvářil, proč jim říká kluci big_smile )  a on že nemyslí psíky, ale naše kluky, že to jistě rádi dojedí uschuschroll . Pak ale na třetí musel odvézt holku na mažoretčí nácvik na vystoupení, tak tchána naložil, holku vysadil u školy a jel s ním k němu domů, potřeboval opravit vodovodní kohoutek. Docela brzy byl zpátky a předal mi dárek k svátku  godlikegodlike - že mi ho posílá, protože k vánocům nám nic nedá a s námi tu taky nebude - no co asi - černej FERNET uschrolllolgodlike .... takže opět nezklamal... kdyby aspoň koupil citrus, ten máme všichni tak rádi... ale né... tohle nikdo nepije, on to ví, ale každej rok mi to koupí yikes .
No teď jsem svařila nálev na koleno (prasečí), zítra udělám ovar, peču k tomu chleba a dopírám povlečení, se mi tam včera nevešlo všechno na pověšení. Jinak jsem fakt dneska nic neudělala...  jen smrkala mad

A teď si jdu prohlídnout Renči fotky, zrovna jsem si říkala ráno, kde je ta její  nová hlava gloria

Není tady

#956 21. 12. 2009 20:58

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.sirmi.ic.cz/kytka/16.gif

Silvinko, já se taky připojuji s přáníčkem k tvým dnešním narozeninám.
Přejeme ti s albert všechno nejlepší, hlavně hóóóóóóódně toho zdravíčka, štěstí, lásky a rodinné pohody hjarta

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#957 21. 12. 2009 21:01

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky
holkýýýý moc ,moc vám děkujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!! pussapussapussapussahjartahjartahjarta

Eví četla jsem tady albert jak si dopadla,,že máš chřipajznu..Tak mám:albert:vzkaz .přsně cituji.Jirko moc tě zdravím ,to jsme dopadli co??? Lítám tady jak hadr,nestíhám a madam si má nožky hore!!! Tak se drž.zdravím.Dan

Tak ti Evi nevím co tím jako moje drahá polovička myslela!!!:dumbom:Jinak Jirku taky zdravím.

Reni ,ten účes je to jak piješ kávu?? no supr,a ty proužky jsou měděný??ono to hází nějak odraz a já to moc nevidím.

asi vám dám rovnou krásnou ničím nerušenou noc!!! teda to jsou narozky.místo abych pařila tak se válím v posteli.dumbomdumbom

Není tady

#958 21. 12. 2009 21:07

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Ahojkýýý holky hjarta
Tak u nás už děti leží, dočetla jsem jim pohádku a ještě čekám kdo přijde pít nebo se mu bude chtít na záchod... to je takový zákon schválnosti... jak mají spát, tak je nejvíc pilno dumbom
No snad už bude klídek vissla

Já už hlásím s pečení hotovo, mám 10 druhů cukroví... nechtěla jsem toho dělat tolik, ale nějak to nešlo zmenšit...
a zítra jedeme pro mamku. Sice pořád říkala, že nepojede, že je venku hrozně, ale dneska jsem jí volala, aby se nachystala, že přijedeme a basta stolt nebude tam přece sama o svátcích.
Dneska tady bylo jen  4° pod nulou a svítilo krásně sluníčko, ale foukalo.... takže bylo zima, ale ne taková hrozná jako když bylo -15°.... dumbom

Pěkný večer a dobrou noc hjarta kapitulation kapitulation

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#959 21. 12. 2009 21:15

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

lol No tak že Dana taky pozdravuju, ale ty sis to asi uměla líp zařídit godlike , zatímco já udělala dneska jen to málo, tak albert kromě nákupu v lékárně a rohlíků nedělal nic lol - tedy nic doma, že by tu jako lítal a tak... pěkně sedí u televize...   jak jsem tu ten vzkaz přečetla, se tvářil jako že tady není godlike , ale ode mě okamžitě dostal vylágoš... a Dana jsem mu uvedla jako příklad vzornýho manžela, na to jen zamručel a dělá, že v televizi je to děsně napnutý.
Jo ještě něco dělal, spravil u tchána ten vodovod (ale to nebylo u nás doma) , taky on se mu odvděčí, zeptal se, jestli si budeme kupovat kapra, on že jo, tak tchán na to, že se máme a on že ho tedy Ivance koupí taky, aby taky měla..... godlike .
Nesmutni, paření holt odložíš a vynahradíš si to pak dvojnásob, teď holt si dopřej živočišný teplo big_smile

A Renču jsem nenašla - tedy né novou hlavu v momentkách.... jsem slepá, blbá nebo obojí dumbom ????
A ve školce jsem naposled viděla Mikuláše - i když Renčo, mohla bys to mít jako vedlejšák, zvládalas to na první pohled na výbornou tummenupp !  Ale kde je ta hlava a Ježíšek kapitulation ??

Upravil(a) Berry (21. 12. 2009 21:16)

Není tady

#960 21. 12. 2009 21:56

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Evi ,já myslela,že renča je ta stou kávou??? to není ten účes??? jiný tam opravdu není!!
Jo své drahé polovičce jsem to tady přelouskala,jo dopoledne musel do globusu ,prej hrůza.pak si musel udělat oběd ,jinak by tam měl moje nudle ,Já dostala prskací amok a kejchala jsem tady jak blázen,pak udělal kávu ,páč já už byla úplně chudák vyřízená s kejchání lol .No a pochopitelně ,když se najedli když se najedl tak si po sobě musel taky úklidit..No má toho chudák moc!!! lollollol

a odpoledne volala holka ,děcka mají 38° teplotu.roll

Mirunko ,jo ..a chodí na záchod a potřebují se napít a mají blbě nandaný pyžamo a pořád dokola ,to znám .To vlítnu do pokoje .já jako baba jaga:godlike:godlike je tam seřvu a oni spí během tří minut!!lollol

...sem říkala ,že půjdu spát .jenže je opravdu lepší ,když člověk sedí.Ta rýma je vopruz!!!!!!!!!!!!!!!!!dumbomdumbomdumbom

Není tady

#961 21. 12. 2009 22:14

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

lol Prskací záchvat mám právě čerstvě za sebou, potom zas padnul balík kapesníků, no mám tady další hrnek čaje, tak doplním tekutiny a můžu pokračovat godlike .  V sedě je to lepší - nudle hezky tečou ven lolusch , holt chlapi to maj snazší, ti si je můžou uvolnit kdy chtějí godlike (jsem si zase vzpomněla na ten včerejší článek).
Jejda, chudáci děti... a říkala Inka, co jim je? Taky nějaká chřipajzna? No pořád jsou to ještě tři dny, snad budou z nejhoršího venku hjarta

Mirčo, deset druhů, jsi dobrá tummenupp !  Jo, dětičky maj napilno, když maj spát, to znám big_smile - mám to v živý paměti pořád, s holkou to bylo snazší, ale kluci navíc pořád chodili žalovat jeden na druhýho, furt to bylo Mamiiiii, von mi... - a pak pokračovalo, co mu udělal... štípnul do ucha, strašil ho... a jiný.  albert když už toho bylo moc, dělal klekánici lol , hodil přes sebe prostěradlo a šel na ně, no skurt - ale zabíralo to.

Není tady

#962 21. 12. 2009 22:17

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

yikes Tak už nevím, kam koukám, ale já vidím jen Renču z dřívějška a bez kafe godlike
Renčoooo .... kapitulation

Není tady

#963 21. 12. 2009 22:36

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Dobrý večer,

už jsem myslela, že sem ani dneska nenakouknu. No spíš, že snad ani nedojedu domů z práce.
Rychlík měl zpoždění 45 minut a jenom proto, že nehřály vagony. Byl to mezinárodní vlak, tak to zase nemohli pustit. Ale proklínala jsem to až do horoucích pekel.
Od půl 4tý na nohou a já ještě v 19.25h na nádraží a studeném a hnusném.  usch  Dala jsem si kapučíno a pak jsem myslela, že se poč.... Jsem se proklínala zase pro změnu sebe vím, že si tyhle věci nemůžu dávat. Jenže jsem se potřebovala nějak zahřát zevnitř.
Domů jsem upalovala a pak jsem vběhla i v botech stejnak jsem si to musela uklidit. Prostě děs běs.

Jani koukla jsem na ukázku a tohle mi nebere to by se líbilo klukovi.
Jinak na lidi prdím teplo je teplo. A zdraví jenom jedno.

No holky marodný koukám, že se to snad ještě horší. Ta rýma je naprd.

Koukala jsem na fotky Renči a to jsou asi jak se fotí sama ne? U zrcadla. A malou jsem taky nenašla jenom Mikuláše.

Dáši ty se prosím tě taky oblíkej nebo tě to zase skolí.

Mirčo ty jsi toho taky napekla tummenupp  Koukám, že budete mít na svátky veselo.

Už mi to nemyslí jdu do sova

Zítra se potřebuji podívat do města taky nějakýho toho kapra koupit. Vůbec se mi tam tedy nechce to bude lidí.

Přeji dobrou noc.

Není tady

#964 21. 12. 2009 22:39

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.beruska8.cz/kyticky/obrazek2/19.gif

Silvinko, přejeme Ti všechno nejlepší k Tvým narozeninám hoooodně zdraví, štěstí a úspěchů v práci.

Není tady

#965 21. 12. 2009 23:07

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Holky máte na mailu fotky.

A teď už opravdu dobrou noc.

Není tady

#966 22. 12. 2009 10:09

Štěpánka.Š
Babinet Klub
Místo: Nejdek
Web

Děvčata...... přeji pohodu, zdraví a úsměvy........

http://img.mimibazar.cz/foto/6/091222/09/f2533966.jpg

Není tady

#967 22. 12. 2009 10:13

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Krásný ráno !!

Jani, tak doufám, že už jsi se vyhřála a pěkně se prospáváš, to byl tedy hodně nepříjemnej zážitek.

Tady máme teď nádherně dumbom - ráno lilo, normálka to cvakalo o okna, jsem myslela, že se tak oteplilo a prd, ono pršelo a přitom pět pod nulou va , takže albert potom pustil psíky a oni se hned rozplácli, se jim rozjely tlapy hned u dveří, je tam takový zrcadýlko na zemi. Chodník je tedy posypanej kamínkama - to je fajn na boty - a silnice snad posolený, auta jezdí, ale nějak musíme zprůchodnit ten kousek ke vrátkům, to se normálka leskne.

Já trávila noc skoro v sedě, i jsem nakonec tak usnula, takže se mi líp dýchalo, ale zase jsem si tím blokla páteř za krkem godlike , už to radši nekomentuju, je to přesně to, od čeho mi loni pomohly až rehabky....  dumbom No a vstanu a opět z očí a nosu vodovod... já už bych se na to vy.....  asi to půjdu na mráz rozchodit - spíš rozklouzat... big_smile

Není tady

#968 22. 12. 2009 11:18

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky,

tady je taky trochu pod nulou a mrholí. Ach jo a tak jsem si říkala kéž by jim ta předpověď nevyšla.

P koupil 2 kapříky, tak jdem na ně. Já dneska uvařím šunkofleky mám tam kousek uzenýho. Snad zbyde na zítra. Jsme oba dva v práci, aby si měl co synáček ohřát.

Evi dneska jsem si pospala a to doslova. lol

Jdu na to těstoviny jsou vařené.

Upravil(a) Janila (22. 12. 2009 11:19)

Není tady

#969 22. 12. 2009 11:24

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky.
jani dík.hele ty jezdíš dom vlakem??? já myslela,že to máš kousek va atřebas tě občas někdo hodí autem .No tak to teda není pěkný a ještě studenej vágon..no jo ty dráhy co bys chtěla, lol

Eví,a bude hůř.lol já do toho všeho mám takovou tetku ,že tu si teda takovou nepamatuji ,takže u mě už je jedno jestli ležím ,sedím .Vím ,že chodit nemůžu .jo a do toho ještě průjem godlike..suprrrrrrrrrrrrrr,,co víc si přát!!!!
Děcka mají chřipajznu .madam to měla taky ,ale přešla to!! sem jí vynadala ,prototže se jí to v lednu vrátí na průdušky!!! to je jasný!

Co holky vaříte ,jsem z toho už zničená!! dnes udělám ty boloňský těstoviny.bude nich hodně i na zítřek a pak už je kóónečné štědrý den !

Renča je na momentkách..............tak Reni kde si?? nemůžem se tady nějak dohodnout kde si:lol:
jdu si udělat kávu

Není tady

#970 22. 12. 2009 11:40

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

No Silvi, tos mi potěšila godlike - jak ještě hůř godlike  Tetku jsem měla na Mikuláše, tak snad si ještě chvilku holka počká - i když, ani bych se nedivila při mým štěstí dumbom . No a to druhý - tak mě včera prohnal Coldrex, jsem se nejen vypotila, ale i vy...  - to jsem radši ani nepsala big_smile . Tak co ještě přijde lol ?
K obědu vařím koleno v nálevu, napřed to krásně vonělo, tedy voní asi pořád, ale můj čuchometr vypovídá službu, takže ztrácím i chuť (né na jídlo, ale nevím, co jím grater ), což mi štve asi ze všeho nejvíc butter .
Jo a těstoviny zapečený jsem dělala na dva dny - to právě tady měl včera i tchán, je toho hodně a je to dobrý, nevím, jestli už jsem to tady psala, dělala jsem je podruhý, tohle: http://vareni.dama.cz/recept.php?d=6425 - ale čertovský omáčky dávám dvě, cikánskou jednu, ale dvě by to taky sneslo, smetany dvě, pytlíky těstovin dva a mletýho dvě kila lol a snědlo se to gloria .
Na momentky jsem se dívala, ale to kafe tam nevidím big_smile , jen o něco výš má Renča dřívější účesy, u jednoho sice má něco v puse, ale vypadá to jako vodní dýmka godlike - jéžiš, ta mi přerazí, až sem přijde ...

Kafe mám zrovna taky, ale tu chuť prostě necítím, jsem si mohla dát teplou vodu a bylo by to zrovna tak dumbom

Není tady

#971 22. 12. 2009 11:57

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

No já nevím ,já tam vidím Renču s kávou,je to osmá fotka od spodu ,Sakar copak jsem debil.lol já ji prostě vidím..jen nevím jestli je to starší..
Reni pomóóó´´ó´´oóć ,kteráááá ty seš????godlikegodlikegodlikegodlikegodlike

Jinak o chuti a zápachu čichových buněk ti ani nepiši ,já totiž moc nejím , mě sejří ,že nevím jakou to má chuť!!!! Takže včera ani předevčírem jsem nejedla!! jo včera jsem si vzala česnečku trošku .abych ty bacily aspoň zevnitř vypálila!!dumbomdumbom
Ty trěstovin yudělám podle tebe ,ale nám stačí menší mnžství ,jsme na to 3 já fakt nechci jentak na chuŤ!!!!
tetku jsem měla nedávno ,tak nevím co se zbláznila(po nějakých 20dnech).možná taky těma práškama beru ten detralex. na ty žíly. prostě to vyžere asi všechno!! jak jsem ti psala ,možná sem se měla fakt zakopat!!!!!godlikegodlikegodlikegodlikegodlike

Není tady

#972 22. 12. 2009 12:38

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Holky já bych řekla, že je Renča jak je tam s tou vodní dýmkou pak je tam se spolužačkou a potom jsou tam dvě fotky nový účes a to si myslím, že je ono.

Teda Silvi ty nemůžeš mít nic normáleně viď? Já jsem skončila s tetkou včera, tak mám aspoň na svátky pokoj.
Vem si endiaron tuhle jsem měla taky nějaké potíže a POMOHL MI.
Silvi vlakem to mám asi 25 min a pak pěšky 20 min chůze. No když je někdo hodný, tak mi vezme, ale zase jenom na nádraží nebo z nádraží.Taky je  tam  na h... , že máme každý jinak nástupy, takže hooodně chodím pěšky. Když je hezky to mi nevadí, ale v týchle čvachtě atd. je to na nic.

Jdeme porcovat kapry a já půjdu do města.

Není tady

#973 22. 12. 2009 12:44

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

No já sem na tu Renču sama zvědavá .páč dál je ještě pár fotek,
Jani ,no to ti nezávidím .V létě by mě to taky neva,ale v zimě?? to bych neušla a ni 5 minut .Stačí když jdu ráno k autu ,natož chodit pěšky!!! Jseš dobrá tummenupp
Já nejdu dělat kapra,jdu na těstoviny!!.lol

Není tady

#974 22. 12. 2009 13:14

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, to není ono lol - pak jsou ještě další fotky,  takže to není nový, navíc psala, že teď má tmavý melírky big_smile -  snad už se tu objeví a  dá vysvětlení big_smile  To kafe tam Silvi ale vážně nevidím lollol

Kapříky už máme taky dva - tedy spíš velrybříky, mají dohromady 6 kg usch
Koleno asi bylo dobrý, já cítila jen chuť křenu smile

Není tady

#975 22. 12. 2009 13:35

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, krásný den,..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí