|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Pěkný ráno !!
A hned jdu popřát naší Dáše - Dáši, všechno nejnejnej, u tebe hlavně to zdraví, moooc štěstí, to budeš potřebovat a ze všeho nejvíc ti přeju, aby už se ti všechno dařilo tak, abys kooonečně byla šťastná, klidná a spokojená 

Není tady

Ahoj holky 

Přeji krásnou zlatou adventní neděli plné pohody a klidu a všechno v pohodě . Evi dík za přání 
Není tady

Ostatní taky zdravím, Bertinku obzvlášť - vidím, že máš co dělat, ale než být tam u vás sama, kolem jen mráz - takhle je to lepší, viď
! Tak si to užívej a do vánoc se tu snad ještě ukážeš, no kdyby ne, tak taky tobě a celý rodině - Dádulkovi nejvíc
- přeju nádherný svátky, moc radosti z dárečků a mějte se všichni rádi
!!
Já jsem dneska vstala dřív, nemohla jsem vydržet ležet, jak mám plnou hlavu rýmy, v leže se nedá dýchat, fuj, takhle když chodím, je to lepší, už se začíná spouštět, konečně. Ohřála jsem si ovci a chvilku si ji dám na hlavu 
Silvi - tak co pič.....
- jo a zloděje - chytlas??
Na dnešek jsem tedy snila já a to fest... jednu větší kravinu jak druhou, naštěstí mi ucpanej nos vždycky probudil, ale dva si pamatuju - v prvním nám ležela v mraze za oknem na parapetu vožralá Tereza Pergnerová
a my ji s
budili a tahali dovnitř, aby neumrzla, ona se trošku probrala a běžela na záchod, kterej celej zebl...
, pak se vrátila a seřvala nás, že jsme ji nenechali spát a vlezla si za okno zpátky. Já dejchala na zamrzlý sklo a skrz vyškrábaný kolečka se dívala, jestli ještě žije 
.
A ten druhej sen - fujtajks - to byl kulinářskej zážitek, jsem měla uvařit u mojí matky pro její známou (taky učitelku
) květák na mozeček a brambory, no mě se nic nedařilo, brambory jsem nakrájela na takový plátečky tenký a malý, jako flíčky, k tomu na nudličky mrkev
, dala vařit a rozvařila, do toho jsem nasypala na nudličky červenou řepu, pak ji zase lovila zpátky, abych ji usmažila na pánvi
, krájela jsem špekáček, že ho s tím opeču a po rozkrojení to byly játra, to jsem dala na pánev, ale kdovíproč na pečící papír, kterej byl ale igelitovej, tak se spálil a smrděl a ta pánev pořád padala, protože měla těžkej úchyt .... nakonec jsem to všechno naplácala na talíř
a dala jí to, akorát ten květák tam nějak chyběl 

Tak třeba tip, kdybyste nevěděly, co vařit 

Jdu se vyhřejvat a čajíkovat, ať jsem pak přes den trochu provozuschopná 
Není tady

Dášenko všechno nejlepší ať se ti splní všechna přání 
Upravil(a) sisi21 (20. 12. 2009 13:25)
Není tady

ahojky kočky.
všechny vás zdravím,
Bertinko ,jen si užívej mdokud je tam máš ,Vím je to asi pěknej blázinec co??aspoň se nenudíš .malej vám dá zabrat ,no aspoň víte ,že ho máte!!
Pokud se tady neukážeš ,přeji tobě a celé tvé rodině Krásné vánoce ,bohatou nadílku a prostě si to moc užijte.
Eví .ty máš teda sny!!:lol:kam se na tebe hrabu,.jo,rýmu mám ,to snad tahám až z paty .Nevím kde se to pořád bere .Nos už pěkně odřenej.
Zima je tady šílená ,úplně nám zamrzly i okna!!fuj..
jdu vyndat pekáč ,dělala jsem zapečený kuřecí .odpo přijdou vnoučátka.tak se tady mějte pá večer
Není tady
Dášenko všechno nejlepší k Tvému svátku hooodně moooc zdravíčka, štěstí a rodinné pohody. Jana s rodinou
Upravil(a) Janila (20. 12. 2009 13:37)
Není tady
Ahoj holky,
posílám všem mrazivý pozdrav.
Jsem po noční, takže jsme zase jako
Celou noční jsem se připravovala jak půjdu domů v - 18 st. Koukala jsem jak to lezlo dolů. A hodná kolegyňka mi nakonec odvezla na nádraží. Jsem i byla ráda.
V noci bude asi taky pěkný samec, protože svítí sluníčko o 106.
Evi ty máš sny kde to bereš?
Silvi, takže tě to nakonec opět skolilo? Marodíš dál?
Ani se ti nedivím samotnýmu se v tomhle špatně dýchá. Ale zase si říkám aspoň to spálilo bacily.
No a od úterka hlásí zase nad nulou to jsou strašný výkyvy tohle.
Herti také přejeme hezké prožití vánočních svátků. Jen užívej Dádulku 
Danuš, tak vy už máte po ježíšku. Hlavně, že jste byli spokojení.
Jdu povlíkat pelechy. Tom mi svléknul všechny postele, tak jdu na to. Pánové už čumí na hokej 
Hezkou neděli.
Není tady

Dáši
, všechno nejlepší k Tvému dnešnímu svátku, hodně zdraví, štěstí a rodinné pohody Ti přeje Mirča s manželem
Není tady

Ahojkýý holky
Taky jsem dneska jen nahlídla, protože se sem teď moc nedostanu
... včera jsme tu měli všechny děti od rána až do večera, tak bylo veselo
Dneska už jen dvě a pak tu budou dvakrát na noc.... takže se nenudíme.
Před chvilkou jsme se vrátily s Mijou z venku, byli jsme s pesanama venku a přišly jsme vymrzlé... dopoledne tu padal sníh a mrzne o 106....
Zítra budu ještě dodělávat cukroví, tedy plnit a ještě udělám nějaké piškotové...
Vánočku upeču až těsně před Štědrým dnem...
Bertinko, jak je vidět, tak je u vás taky veselo s malým Dádulkou
.
Taky Ti přeji pěkné svátky, hodně rodinné pohody a dárečků...

Danuš, tak u vás už Ježíšek chodil
a byl jak jsem četla opravdu štědrý... no, musela jsi být moc hodná
Silvinko
, ty se opatruj a pořádně se vykurýruj... taky jsem se musela smát, jak piješ čajíček a co ti napsaly holky
to by ani nebylo, aby ti to jen tak prošlo
aspoň je veselo 
Jani, taky jsem dneska převlíkala postele a ani mi to nějak nepřipadá jako neděle...
Mám ty dny nějak popletené ...
Tak se mějte pěkně a nezmrzněte

Není tady

Ahoj děkuji vám moc za přáníčka 

moje
Jdu si udělat čajík byla jsem na procházce a jsem zmrzlá pa pa 
Není tady

Vy máte všechny ještě plánů.... já už asi stihnu velký prd, dnes akorát taky převlíkání postelí, zítra pokračování, najednou se mi to všechno nevejde pověsit
, ale jinak končím, jsem KO, takovouhle rýmu jsem neměla ani nepamatuju, normální pár let, ale tohle
. Ráno jsem si opravdu ovcí nahřála hlavu, úžasně to pomohlo (nebudu popisovat komentáře svých potomků, když mi tady postupně vstávající viděli
) , ale mě se to spustilo, což je sice dobře, ale už mám frňák orvanej snad do masa a teď honem píšu, dokud na to vidím, protože se mi to začíná spouštět i očima - hrozně příjemný. Takže lemtám čaj jeden za druhým a budu v tom pokračovat asi celou noc, v leže bych se nejspíš přidusila. Aspoň nebudu mít debilní sny
. Připadám si zkráka celkově chcíple
a už nechci zimu
.
Kam chodím na sny nevím, kdybych to věděla, tak tam nelezu
, ale někdy je to hnus - ale jedna věc je zajímavá, kdykoliv se mi zdá, že někdo 
, tak u nás vypukne nějaká nemoc - většinou to ale nejsem já. Takže buď to dnes bylo na mě, nebo je někdo další na řadě
.
Vánočku taky peču až ve středu, do tý doby snad už budu dobrá, horší je, že zítra má holka večer vystoupení na mažoretkách - vánoční - pro rodiče, no a tam asi nebudu moct, by to bylo blbý, kvůli ostatním. Stejně ji tam bude muset
hodit autem, tak tam holt zůstane a vezme to za mě. Ony totiž holky mají přijít už v kostýmech, což je v tom mraze drsný, i když si přesto vezme teplou bundu (což si ona nevezme
), tak kostým je lesklej a chladivej... - no uvidím, jak bude zítra ...
Jooo a ještě mi
"slíbil"
, že zítra tu bude na oběd tchán, pojede s ním pro dřevo a pak sem, se tááák těším 
Není tady
Ahoj 

Evi ta rýma já inhaluju to mi pomáhá . Silvi a co ty čajuješ? Je ti lépe?
Jani už máš hotovo povlečený? Já budu zítra . Dodělala jsem obyvák a zítra u babči ,ložnici a pokoj co mám pro návštěvu.
ahoj a hezkej večer 

Není tady

jani skolilo,snad už bude dobře.sem na tebe myslela jak chodíš ráno domů.To musí být hrozný.Taková zima ..brrrr.
já bych měla taky jěště převlíknout ,ale nechám to ,pořád se potím.
Mirunko,jj pořád piji čajíček.koukám ,že se nenudíš ,já už naštěstí cukroví mám .dala jsem ho už na stůl.Dnes jsem tu měla vnoučáka a cukroví můžu opět doplnit!!
Eví,rýma ,ani mi nepovídej ,nos vodřenej .jedna dírka zacpaná .pořád si tam stříkám.hele dobrej je ten modafen.problém ale je že už to nedávají bez receptu.ale něco bys měla brát tak teď hodně ten coldrex tak ho zkus nebo tě to položí na vánoce!! jo a zítra si užij tchána..budu na tebe myslet 
já už těch plánů ,taky tolik nemám ,teda měla bych ovšem ven nemůžu.
teď koukám na televizi na ty zácpy v obchodech..tak snad Renča něco nakoupí a dorazí v pohodě.
jdu si udělat kávu a čajíík 
Není tady
AHOJKY holkýýý mojééé
JDU NAKOUKNOUT JAK JSTE SE MĚLI O VÍKENDU..A JAK VÁNOČNÍ,, SHONY" U VÁS VRCHOLÍ ...
vařím si svařák..
je mi celý den zima..dopo u plotny..po obědě jsem jela jen s
do Ústí po nákupech.. tu Prahu jsme raději vzdali ....
tak snad už máme vše..ještě ve středu s Míšou do města ..a pak už jen čekat na ježucha
Zítra mají dětičky ve školce vánoční besídku..tak jsem dala trošku cukroví do krabičky a připravila p.učitelkám dárečky
za Verunku
DÁŠÍÍÍÍ...NAŠE KOČKO..
ještě chvátám s přáním všeho dobrého...hlavně zdravíčka, štěstíčka..rodinné pohody plné lásky..a samozřejmě to..co si sama přeješ
jdu ke svařáčku..při tom si vás dočtu.. kouknout jak dopadne superstar.. a pak už do
dnes to končí nějak pozdě
...no ten Šmajda ted´kňučel..a tolik mu to přeji

Není tady

Reni ,tak jste přežili???aha čtu ,že jste sem ani nejeli.to je dobře,je to o život!!!!! 
Není tady
Hlavně, že přemýšlím o noční jak to ráno přežiju domů v tom mrazu a vůbec jsem si neuvědomila, že mi zítra čeká opět ranní cesta do a z práce 
Silvi jsem nabalená jako pumpa, že mi nepoznávají lidi
Já pozdravím a oni koukají kdo to jako je pak se smějeme.
Mám oteplený kalhoty, konečně teplý boty, šálu obtočenou až na puse a čepici naraženou až po krk. No pohled asi strašnej, ale když jdu do práce ve 4.15h z domu a po 18 h z práce je stejnak tma a nakonec mi všichni můžou 
Tak vy už pojídáte cukroví? Já jsem to ještě na stůl nedala vyžrali by se ty nej.
Dáši je povlečeno já mám volno jenom 22.12. ještě musím 23.12. na denní. Ale vyšly mi pěkně svátky holky musí do práce i na svátky.
Napřed , že ne a pak se to změnilo.
Taky se chci ještě podívat v úterý do města, to bude blázinec. Ještě se musí koupit kapřík ani nevím za kolik ho letos u nás prodávají.
Reni dej si svařáček i za mě já si ho radši dávat nebudu neustále u nás chodí s foukačkou. Ale mám ho v lednici, tak zítra večer to se bude hodit než dolezu domů aspoň se vnitřně zahřeju.
Holky já jsem se musela
co máte ty plný dírky. Samozřejmě tím myslím nosní dirky. Otevřu Seznam a tam titulek Máte ucpaný nos? Masturbujte! Je tohle možný už mi ti autoři připadají jako 
No nic jdu do postele ráno vstávám v půl 4
už spí ten vstává pro změnu ve 2 hodiny.
A synáček má už prázdniny, tak se se spolužákama domluvili, že si přijedou zahrát bowling.
Holky marodný ať je ráno líp. Přeji dobrou noc a pokud zítra cestou nezmrznu ahoj večer. A taky jestli jestli bude volný PC 
Není tady

Renčo, tak to jste dobře udělali - viděla jsem to v televizi - děs
Tak hlavně, že jste i tak všechno sehnali 
Silvi, tak já totéž, nos zacpanej, ale přitom z něj leje, no a je mi horko - a to není u mě normální, i když horečku nemám, u mě je normální pocit zima
. Už jsem sepsala na kus papíru taťkovi, co mi má zítra obstarat, já bych do zimy nevylezla, když nemusím, ten Coldrex na pití, no a nějaký kapesníky prý jsou od Kleenexu, co jsou proti odření nosu něčím napuštěný, jestli to ještě bude co platný, protože nejen nos, ale i to pod ním až k hornímu rtu mám rudý jak náměstí a bolíííí to při smrkání i bez něj
Takhle blbě už jsem dlouho nevypadala, i když i bez rýmy to není žádná výhra 
Takže plány bych taky samo ještě měla, ale holt to počká po vánocích
, se nedá nic dělat, připadám si ňák moc rozlámaně. Jen mám strach, kdo všechno to ode mě chytne a pokazím jim Ježucha
Janiiii 

- to jsem taky četla, ale jen titulek, jsem to nemohla rozkliknout, protože tu furt někdo byl
a mě to bylo blbý před nima číst
Hmm, tak teď jsem tam koukla a ono se to týká jen chlapů
Sakra, tak nevím, co si tím vlastně všechno uvolní 
Tedy na tebe jsem taky myslela, jak to přežíváš, no v takovou šílenou hodinu a do mrazu
Tak držím palce, ať to zvládneš ve zdraví 
Není tady

Janila napsal(a):
Holky já jsem se musela
![]()
co máte ty plný dírky. Samozřejmě tím myslím nosní dirky. Otevřu Seznam a tam titulek Máte ucpaný nos? Masturbujte! Je tohle možný už mi ti autoři připadají jako
nejdřív sem si říkala sakra co myslí za dírky ,než jsem si dočetla nosní dobře.
.Ovšem málem jsem se udusila právě už tím cukrovím ..co stím má co masturbace společného 

.........
sem si představovala jak se u toho uvolňuje nosní dírka 

fakt mě z toho smíchu bolí břicho!!!!

Není tady

Jani paráda,

jinak je mi tě opravdu kočko líto ,Já se takhle nabalím a je mi to prd platný!!Hlavně nám někde neumrzni!!
Eví jj,si nechtěla masturbovat co??? já to sice nečetla ,ael stačilo mi si to nějak představit:lol::lol:no a když tam tak chodili ses jich měla zeptat..To je něco jako já rozklikla tuhle maila..a nečetla nadpis a po otevření táááááákovej véééélikej čéééééérnej pták!!!! myslím pinďour .přes celou obrazovku ..zajímalo by mě co si v tu chvíli myslel můj drahý ,který vedle mě nečekaně seděl..

jo nos!!!sem si udělala pěkně pálivou polívku,teklo mi z očí.koukej ležet a pít hodně čaj ať Jirka koupí- výborný je http://mixtee.mcc.cz/index.php?action=d … itemid=532 držím palce t se z toho brzo dostaneš.
Není tady
Ahoj holky,
přeji krásný den,, u nás pěkně mrazivý s novým přídělem úžasnýho prašanu...
Vy jste se nějak rozmarodily
tak vám přeji brzké uzdravení!!!
Jani máš recht s tím mrazem,,, pěkně mrzne,, ven jít, jen jako méďa nabalenej.. ale má to polevit
mohlo to taky přes ty vánoce vydržet
My byli s
v sobotu venku na prochajdě..( asi 2 hod ) ale cestou jsme se museli stavit na svařáček
Včera jsme byli v kině na Avatarovi. Holky to je nádhernej film.. doporučuji jej vidět v 3D, normal nemá ten efekt.. Kluk to prej musí vidět ještě jednou. No, já se ale přiznám, že bych na to šla znova taky.. 
V práci jsem dnes a ještě zítra,, ve středu už asi zůstanu doma.. uvidím jak nám to tu bude odsejpat..
Ve dvě si skočím ke kadeřnici, abych na ty vánoce trochu vypadala 
Dáši tobě dodatečně také přeji vše nej k jmeninám!!!
Upravil(a) janina1 (21. 12. 2009 7:37)

Není tady
Ahoj holky,
cestu jsem přežila bylo i teplo -5 st. a krásně zasněženo. Jak nefouká, tak to jde. Přesně už hlásí oblevu a deště je to škoda aspoň se zakryla ta špína.A na Vánoce to mohlo vydržet hned to vypadá jinak.
Přeji hezký den a já jdu zase dělat.
Není tady
Ahoj holky 

Venku je zima byla jsem nakrmit všechny zvířátka nejrači bych je pustila všechny do baráku ale už začíná svítit sluníčko
.
Jani také jsem to četla o těch ucpanejch dírkách tak do toho 

Doufám že už vám marodum je lépe . Ještě jednou děkuji za přáníčka 
jste moje srdíčka .
Musíme ještě nakoupit tak přemejšlím kdy, jestli dnes nebo zítra????? Přeji vám krásný den 

Není tady

Silvince k dnešním krásným dvacetinám
přeju všechno nejlepší, hodně zdraví, moře lásky, klidu, pohody a splnění všech přání. Krásně to oslav
Eva s rodinou

Není tady

A všem přeju krásný ráno !
Svítí sluníčko, mráz polevuje a je tam tak, jak by mělo být i přes vánoce... takhle by to bylo hezký.
K nám je na cestě tchán
, tak ještě jel mezitím
tady do Tesca pro jídlo a do lékárny a pak pojedou na dříví a zpátky sem. Doufám, že tu bude dřív taťka zpátky z nákupu, než on sem dorazí 
Mě je pořád chcíple, ale začínám si na to zvykat
. Takže ještě dnes mám v plánu se flákat a vyhřívat a kurýrovat, to už by mohlo sakra zabrat. Navíc se se mnou těžko komunikuje, protože mi zalehly obě uši a slyším - no vlastně nic neslyším, musí na mě řvát, jen když polknu, je to na chvilku lepší. Ale taky výhoda, až dorazí dědek, nebudu radši vůbec polykat, toho slyšet nepotřebuju
.
Janino, ten název filmu znám, ale jinak netuším, o čem je, jenže tady žádný 3D kino není - aspoň o něm nevím
.
U vás je vždycky chladnějš, tak je spíš šance, že na vánoce sníh vydrží, tady určitě neee, teď je pět pod nulou, večer bylo deset, tak to leze ... a od zítra má už i pršet 
Není tady
Tak jsem se tady rozepsala a brnk,, a je to v pr.... 
Tak krátce,, Evi není třeba spejšl kino,, to je 3D film. Dostaneš brýle a vidíš prostorově... technologicky zajímavý. Je to dost drahá výroba, takže i vstupenky jsou o něco dražší,, ale stojí to fakt zato..
Silvince také přeji krásné narozeniny,,, hodně zdravíčka a životní pohody..
Upravil(a) janina1 (21. 12. 2009 11:09)

Není tady