|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj holky moje
, tak opět mám absenci, prostě jsem fakt nestíhala.
DNESKA TOTIŽ U NÁS CHODÍ JEŽÍŠEK!!!!! Tak jsem měla spoustu chystání. Halinka už tu jančí a nemůže se dočkat no a já tancuju v kuchyni. Ale už vše hotovo, stůl a vše připravené, jen pak udělat řízky a upéct rybu a klobásy, naž.rat.
( omlouvám se, ale vím, jak to bude, jupíííí České Vánoce) a čekat až zazvoní Ježíšek.
A pak se budu válet a válet

No a od zítra budu mít na vás čas. No vlastně ráno jedu do Polska, jedou známí a potřebují tlumočníka, ale pak, hmmmmmmm, jen relax. 24.tého odjíždíme do Polska, já budu mít nožky na stole a vy budete teprve kmitat.
Tak krásný den a po Ježíšku ahojky.
Není tady

Danuško, tak tobě i celý rodině přeju dneska bohatýho Ježíška a moc si ho užijte, budete ho mít správnýho, se sněhem ! Tak šup šup, ať se setmí a Halinka se dočká zvonečku 

Není tady

DANUŠCE A CELÉ JEJÍ RODINCE..PŘEJEME MI VŠICHNI DOMA ..PĚKNÉHO JEŽÍŠKA.. A AT´ JSOU DNES VŠICHNI ŠŤASTNI A JE U VÁS VESELO
(to je pravda o tom kmitání na 24
)
ahojky holkýý mojéé
tady to vše po obědě zalehlo..
také..vrátil se ráno kolem půl 10hod.. večer ten kulečníkový zápas nebude hrát ..prý chce být s námi doma ..a stejně ho ještě trošku trápí ta záda ..jen se tam zajede podívat a popřeje jim k vánocům
Připravila jsem si tu na vytírání..a jdu na to.. jo a vyndat bundu
z pračky ..ráno se při stírání sněhu z auta šmrncnul o jiné auto za ním..a měl celou bundu dole u šosu ..od soli..
jsem zvědavá jestli jsem to vyprala
Evi..
jojo..máš pravdu..
tenkrát se Míša řízla o nůž ,když krájela nanukáč.. také jsme ho doma od té doby snad neměli
Už to má dobré..ale krve bylo..musí mít nějakou divnou srážlivost.. možná právě i ty problémy ,že ji občas z ničeho nic teče krev z nosu
No uvidím..co s tím nákupem..možná to necháme jen na okolí tady
Tak krb by jsme brali ted´také..moc tu teplo také není..a topení jede naplno
No snad máš nožky nahoře a užíváš si tedy toho přírodního tepla... a neběháš zase někde s hadrem

Není tady

Berry napsal(a):
.
Natáhla jsem si do postele pod prostěradlo můj elektrickej gril:
to se jako grilovala?????????????????? 

Upravil(a) sisi21 (19. 12. 2009 14:20)
Není tady

ahojky,
Eví ,neměla ses grilovat a měla si udělat nějaký disco uvás!!! určitě byste se rozpálili všící a bylo vám všem teplo 

Reni ,nevím ,snad kdybyste opravdu jeli ráno ,jde opravdu se tam dostat a zaparkovat.Já jen vím ,že loni jsme se tam ani nedostali kvůli šílené koloně.tak jedině povím zkus to risknout a držřím palce ať máte dobrej kup!!!
Není tady

Danuš
užijte si vánoce a hodně dárečků pod stromečkem.
Není tady

On mi před třemi lety ježíšek naježil vyhřívací podložku - velikou, pod skoro celý prostěradlo - no a
tomu neřekne jinak, než "PIPI-Gril"
- já už si tak na ten jeho název zvykla, že to říkám taky, tedy ale odpustím si to PIPI
. Každopádně je to úžasný, takový teplíčko, na dnešek mi tak krásně hřál, až mi vyhřál rýmu
. Od rána mám v nose oheň, před obědem jsem se musela chvilku natáhnout, mi bolela hlava a motala se, no klasika rýmová. Už jsem ji neměla několik let, tak holt si to střihnu na vánoce. Ale zas mi přešlo bolení v krku
.
Renčo, nemysli, že ten krb je takovej zázrak, tady v pokoji dole to je dobrý, ale jinak to neutáhne taky, nahoře mají potomci docela kosu, Aneta má výhodu, že jí jde pokojem komín, ten taky krásně hřeje, má to jak radiátor navíc, ale u kluků, nebo v koupelně - nic moc. Chodí navlečení v mikinách (to já taky, ale mě je zima i tady
) a stahujou se každou chvilku sem dolů se ohřát přímo k ohni. Takže se všichni prolejváme horkým čajem, taťka měl už dopoledne svařák (nanosil dříví z dřevníku a zalezlo mu pod nehty), já teď kafe, no
. Ono i tady - projdeš pár kroků vedle do kuchyně - je to spojený, žádný dveře - a hned tam cejtíš zimu ... asi se sesedneme těsně u krbu všichni a budem se navzájem zahřívat - zima utuží rodinný vztahy 
Na úklid dneska peču, půjdu balit dárky - ale to znamená oblíct další vrstvu - mám to všechno nahoře 
Silvi, jak je tobě dneska? Jo, disco, to by mi odrovnalo tuplem 
Není tady

ták a je po všem. Dopodlo to na 1**. A já jsem ráda, že to máme za sebou. A teď se může začít těšení na opravdový štědrý den v Polsku
.
Ale nacpala jse se do foroty 
Není tady

No te´d je už líp,ale noc plná vášně!! Ještě jsem si pro ty antibotika došla,Nevím jak bych bez nich přežila!! už asi zabírají. a to jsem měla jít dnes salvit ty svoje narozky .Vyslala jsem
ať jde za mě .nechtěla jsem to odvolávat ,ale půlka lidí stejně nějak omarodila!!
jsem doma a piči čajík a no prostě už je trošinku líp.
dokonce jsem poslouchala v televizi ,že lidi srdcaři a s plícema aby nechodili v těhle mrazech ven .Hrozí bla,bala..no asi myslel chřipku.
jde to ,ale nevím ,že i po takové době ,jak to na mě padne cítím na těle všechny ty šrámy,to mě opravdu nejvíc sejří. Já myslela,že už to nebude cítit.že už to bude v pohodě...tak asi neí..
ale co si vůbec stěžujio,že?? hlavně že už je líp..
jdu si udělat čajík.jinak máte přijet .My tu máme pěkné teplo!!!
:lol:myslím jako doma .venku je šílená zima.,ale pohled n a ten zatím sníh je nádherný ,Vždyt víš pohled z okna je krásný..
jinak my tu máme teplo,tak klidně přijeďte:lol:
Není tady

sisi21 napsal(a):
jsem doma a piči čajík

- a já myslela, že ti jen bolí v krku 
Není tady

Danu taképřejeme tobě a celé rodině krásné a veselé vánoce a hoooodně dárečku

Není tady

Danuš, ty se máš
- no a pochlub se, co ti ježuch naježil a co Halinka, už je zase o rok starší, to muselo být krásný.... s těma prckama jsou vánoce nejkrásnější, ta asi kulila oči... 
Není tady
Ahoj holky 

Silvinko přeji ti brzké uzdravení a dávej na sebe pozor 
a pič čajík 

Holky dneska jsem plnila cukroví a koupila jsem vaječnák chtěla bych ho nalít do vosího hnízda co mám udělat aby trochu zhoustnul? poradíte?
Už máte cukroví hotové?
Není tady

Silvi, tak jo, přijedeme a já ti sebou přivezu ještě rýmu - pokud ji tedy taky nemáš - ať ti to marodění ještě trošku zpestřím... 
To víš, že se ti jizvy a všechno kolem ještě ozve, když je ti blbě, dyť to neni taková dlouhá doba, jak píšeš... tuším tak rok a půl, ne? Tak vydržať.... ono bude líp. No jo, se srdcařema a plicařema vlastně máš pravdu, ale asi to není jen kvůli chřipce, ale i ty prudký změny teplot - zvenku dovnitř a obráceně - dělaj blbě, a vůbec pobyt v mrazech...
Tak se pěkně kurýruj a pičičajuj 
Mě už je horko, jsem koooonečně dozabalila všechno a přitom jsem se krásně vypotila
, jak mi není úplně OK, tak mi to zmohlo
, já jsem na balení strašně nešikovná a trvá mi to dlouho, furt se mi papíry trhaj, hledám nůžky, izolepa se mi slepuje - bych to nejradši dávala pod strom rozbalený, protože ty patvary, co vyrábím, stejně nejsou hezký balíčky...
K tomu jsem si musela stříkat nosní sprej, abych dejchala vůbec a teď mám pocit, že mi frňák upadne, no snad se z toho vyspím ... vygriluju 
Není tady

Dáši, to netuším, jak ho zahustit, ale kdybys to nalila do hnízda a pevně k tomu přilepila piškot, tak by to mohlo držet, i když je nezahuštěnej... ale nevím, nikdy jsem to nezkoušela
.
Já už mám pečeno - půl pečeno, půl koupeno a tak jen čekám, co s perníčkama, protože je mám venku na terase a místo, aby změkly, tak zmrzly
- takže jestli se na štědrej den oteplí, budou tak někdy po novým roce možná k jídlu... no když se daří, tak se daří 
Není tady

No Halí byla jak u vytržení, máme fotky, jen není kdo by je stáhnul a pak poslal.
Dostala jen hračky, žádný prádlo jsem pod stromek nedávala,jo a ještě jeden stříbrný řetízek, tak už nosí 2 frajerka.
A já jsem asi byla hodná, dostala jsem samý zlato, naušnice a 2 prstýnky.
Danča stříbro, šminkovnu, křeslo do pokoje a už ani nevím.
Taťka chtěl vysílačku do auta( CB radio), tak ho má. Hned ho musel namontovat do auta a vyrazil poslouchat kamioňáky
.
Teď už tu je klídek, vše uklizeno, Halí s taťkou spí, v telce je prdlajs tak tu šmejdím.
Není tady
Evi to jsem dělala a ten vaječnák teče budu tam muset dát krém a vaječnák vypít.
Danu to jsi byla asi fakt hodná já dostala dneska od
velikánskou kytku k svátku to jsem čuměla.
Dneska volala dcera zase ten její blb blbne že jestli nepřestane přijede na štědrý den s tou druhou dcerou a ho nechá doma tam už to lepší nebude.
Jdu se osprchovat a do postýlky koukat na telku
už leží a pořád volá Dadulko asi něco chce
je nějakej hodnej .
Přeji všem dobrou noc 

Není tady

Danuš - dárky super 
Dášo, vypít vaječňák je asi lepší nápad, než se s tím patlat
, no a s krémem ti to půjde líp 
Holky dobrouuu 

Není tady

Berry napsal(a):
sisi21 napsal(a):
jsem doma a piči čajík
![]()
- a já myslela, že ti jen bolí v krku
kdes to:dumbom:,vyštrachala 

to je tak,když to po sobě nečtu!!!
Není tady

už to vidím ..no bóže to neznáš???? 

Není tady

dasa1 napsal(a):
Ahoj holky
Silvinko přeji ti brzké uzdravení a dávej na sebe pozora pič čajík
?
no další..sem si mohla myslet!!!: já má teda kamarádky!!!!dumbom:
teď už se asi nevypičiji 

Není tady

Berry napsal(a):
.
Tak se pěkně kurýruj a pičičajuj
už nemááám slov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Není tady

Dáši já bych možná zkaramelizovala to kondenzovaný mléko a pak ho tak napůl zašlehala a nebo z toho udělala nový vaječnak .jenže si myslím že bude mít lepší udělat krém a do něj přidat trochu vaječńaku.a nebo jen rumu!!
Danuš ,no to je bájo..takže ježuch byl supr..teda vy jste byli nějak hodníííí 

Evi ,no tak vidíš aspoň někdo zmrznul,když né vy ,tak perníčky..Já už jim to dala nastůl ,pořád utravují ,kdy ný´ám na stůl co jsem upekla!!
tak kočky hezky se vyspinkejte a nikoho nehoňte(radši dopíši ve snu-zloděje,by si to tady zas mohl někdo nějak jinak vysvětlit)..já ho dnes chytala( toho zloděje)

Upravil(a) sisi21 (19. 12. 2009 23:08)
Není tady
Hezké nedělní ráno 
Jsem tu naskok než se ten náš drak probudí! No dává pěkně zabrat
K pc si sednout nemůžem,jinak se cpe na klín a mačká co se dá
moc vás všechny pozdravuju a kdyby to nevyšlo tak přeji krásný vánoce,plné klidu, pohody .Bohatého ježíška a pozor na kostičky 

Není tady