Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#876 17. 12. 2009 7:34

janina1
♥♥♥♥♥--
Místo: Vysočina
Web

Re: CHAT: Kelišky - 3

Krásné ráno holky smile
Silví, mě se tohle mrazivý počasí moc líbí,, je bezvadný, že nefouká, tak mi ani nepřijde taková zima smile
Tak jdu makat,, jsem tu dnes sama

Upravil(a) janina1 (17. 12. 2009 7:34)

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/328/328225zhc4yt2zn4.gif

Není tady

#877 17. 12. 2009 9:16

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Pěkný ráno !!

Máme taky sníh big_smile - a pořád padá, akorát jsem si právě přečetla, že to na ježíška roztaje, ale třeba jim ta předpověď nevyjde. Né že bych mráz a sníh nějak musela, ale když už, tak na ty vánoce jo a pak ať jde někam godlike
Jani, tobě nepřipadá ani taková zima, když nefouká a mě ta zima je jen při pohledu z okna big_smile , já se měla asi narodit někde víc na jih - tohle pro mě není , vidím venku normálně chodit lidi, vypadaj spokojeně a já mezi nimi cvakám zubama zimou, zima je mi až na kosti a to se můžu navlíct do čeho chci, prd platný big_smile

Renčo, taky jsem si říkala, kde jsi - no to je dobrá kadeřnice tummenupp  Tak se těším na fotku, jo a cenu má super, já nechala za totéž, dobarvení,  ale bez melíru včera 480,- , melír chci příště, tak to něco přidám, ale ještě se to u ní taky dá.  Spalo se ti v sedě dobře lol ?

Silvi, já prochrápala i noc lol - ale asi jsem radši měla bejt vzhůru, z přemíry spánku jsem měla tak debilní sen, ale až teď ráno - jsem se z něj i probudila a ještě chvilku, než jsem přišla úplně k sobě, jsem myslela, že to je pravda dumbomgodlike a byla dost nešťastná, páč v tom snu jsem byla mimozemšťan a já chtěla bejt normální člověk lol Kam já na ty kraviny chodím lol

V krku mi bolí jak čert, ale jen vpravo a jde to až do ucha, ale jinak mi vůůůůbec nic není, tak nevím, co to zas je..
Jo, marodila jsem přesně před 2 roky a od tý doby ani ťuk, ale já takhle dlouho nic a pak mi obyč chřipajzna s horečkama položí a na pár dní naprosto vyřadí z provozu, já s horečkou dokážu jen ležet, potit a spát, obdivuju každýho, kdo je schopnej to přechodit, i když se to nemá, ale já i kdybych chtěla, tak nemůžu...   takže o nic takovýho teď vážně nestojím dumbom

Není tady

#878 17. 12. 2009 11:28

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky

Eví  bacha může jít o zánět střední ucha,.Dojdi si doktorce.míohlo tě to někde ofouknout .Nemiusí to být chřipka.

Jo a jinak já ležím bolí v krku ,nohy necítím ,paráda!! Vůbec se mě to nehodí.fakt výbornýdumbomdumbom

Upravil(a) sisi21 (17. 12. 2009 12:07)

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#879 17. 12. 2009 12:28

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Ahojky holkýýý a marodečci zvlášť hjarta reta
Tady je taky pěkně mrazivo, sníh zatím nepadá, ale je zataženo. Odpoledne máme naplánováno s Mirčou a Mijou se jít kouknout na školní vánoční trh. Bývá to u nás každoročně a bývají tam zajímavé věcičky, co vyrábí děcka.
Potřebuji sehnat nějaký pěkný menší vánoční svícen na stůl, protože jsem líná a nechce se mi s tím dělat.... wink

Jinak Renči Míše vyřiď, že je šikulka a má krásný vánoční svícny... škoda, že nebydlíte blíž, určitě bych něco takového potřebovala stolt tummenupp tummenupp
Taky doufám, že dáš fotečku účesu na kelišky... jsem zvědavá. Mirča se nechala ostříhat a dala si taky melír. Je úplně jiná, má to šmrnc a moc jí to sluší tummenupp

Evi, jo, je to Martin s tou milkovkou čepicí s rohama, ta je Dominička lol tak si ji půjčil tummenupp
Jinak oni pod oblečením má natáhlý oblek s neoprenu a neměla by mu být zima.... ale nevím,nevím... já bych asi zmrzla. Mě by bylo zima už i když bych byla na břehu a koukala se stolt

Jani1 trubičky se ti opravdu povedly, paráda .... ty musejí být mňamkovní tongue

Danuš, besídka byla určitě pěkná, když si vzpomenu na naše děti, jak jsem chodila taky někdy s Mirčou na jejich besídky, tak to bylo moc hezké a dojemné.... u těch maličkých zvlášť hjarta hjarta

Silvinko, ty si pořádně odpočiň... já vím, ono to jaksi teď nejde, že? Ale nepřeháněj to....
Jinak jsem musela obdivovat toho chlapíka s hromadou pesanů, jak jsi poslala odkaz, ten je měl tedy vycvičené tummenupp tummenupp ... kam my se hrabeme  s těma našema dvěma lol

Tak se zatím mějte kapitulation kapitulation

Upravil(a) Pampeliska (17. 12. 2009 12:29)

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#880 17. 12. 2009 14:04

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Silvi, co je zase tohle - ono se ti to vrátilo dumbom ?  Tak ležet... sjuk  Do ježucha ještě týden, tak ať jsi z toho venku hjarta
Já zánět v uchu určo nemám, to jenom do něj vystřeluje z krku, ale netuším proč, se cítím naprosto zdravě, jen se mi blbě polyká - no a doktorku mám teď tak daleko, že než bych tam dojela, nastydnu doopravdy godlike . Ale tam mi stejně nikdo nedostane, to už mi musí bejt hooodně zle.

Mirčo, neopren - to je tedy proti vlhku asi, že jo, se v tomhle vůbec nevyznám, ale že by to i hřálo lol ? No to nevím...  jsou holt otužilí.

My teď svezem holku na dramaťák, pojedem pro kávovar do opravy a pak nevím, taťka bude chtít do Globusu, když už tam budem, ale to znamená se nějak vyzbrojit a mlátit kolem sebe do těch davů -  se mi moc nechce, ale už to bude určitě do vánoc naposled.

Není tady

#881 17. 12. 2009 14:56

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jo Evi jen si zahrávej až budeš mít zánět středouší.a to vystřelování není jen tak..

Jestli se to vrátilo?? nevím ,Byla tu Ina a taky byla nakřaplá a dnes jí to skolilo.jestli sem to chytla od ní nevím .I když ona ,že prej to chytla ode mě!! lol
Hlavně mě to sejří ,páč mám po městě objednaných dost dárků a vůbec nevím jak se tam dostanu a kluky ani jednoho tam poslat nemůžu ..Do toho obchodu se nedovolám ,aby mě to tam podrželi.maila jsem zkoušela ,ten hned odpoví pro velký odběr se na váš mail dostane později!!! opravdu suprrrrr!!!! dumbomdumbom
Snad to vyležím .uvidím..

Mirunko užij si trh .já sem chtěla taky aspoň na Staromák ..hm se nedostanu nikam!!to jsou opravdu vánoce.už aby bylo sluníčko!!!

Jani ,to seš dobrá ,já bych zimu nemusela mít.Nesnáším ji!!! jaro ,leto. to je pro mě.
Tak jdu zase ležet.

Není tady

#882 17. 12. 2009 17:35

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Tak jsem to přežila, dokonce bylo i kde zaparkovat big_smile , lidí sice hodně, ale určitě bude ještě hůř, to už  mě tam ale neuvidí ani náhodou.
Silvi, nestraš s tím uchem, tam jsem zánět měla jen jednou v životě ještě coby kojenec big_smile ,  navíc se to nehorší, tak to ňák přejde, si vykloktám slivku usch .
No vy dvě s Inkou si to pěkně přehazujete big_smile - a s dárkama taky dobrý, tak se vyhřejvej a pěkně lež, jjooo, to živočišný teplo to chce... godlike a napřed ňákej ten grog vissla
A jaro chci taky a mooooooc kapitulation

Není tady

#883 17. 12. 2009 18:19

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky přeji hezký večer.

Není tady

#884 17. 12. 2009 22:09

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojkýýýý holkýý mojééé  hjarta  kapitulation  tak už jsem tu také....   reta 
Veru už spinká,Míša se chystá také..a  albert  je na tréninku v kulečníku..v sobotu hrají vánoční turnaj   storstark  a zítra navečer je pozvaný do bývalé práce..na vánoční    storstark   
Venku mrzne ..jen praští..   butter  sněhu tu máme jen poprašek..  butter   
Po práci jsem  jela s Veru do města.. dopo tam byli se školkou zdobit stromeček...každá školka má svůj....musí si ho ozdobit ..a možná příští týden vyhraje nějakou cenu  vissla   
Koupili jsme p.učitelkám dárečky.. v pondělí mají vánoční besídku.. a přijde ježíšek  tummenupp       
Já jsem dopatlala cukroví před chvilkou  roll  ..zdobila jsem ho ..zítra si už jen Míša udělá vosáky a mám hotovo..jo ještě balit dárky  vissla   
No a asi v neděli pojedeme do Prahy ..do Letňan dokoupit dárky... co jsme nesehnali tady   butter 

Tedy Silvi.. hjarta  kapitulation  tebe se to sjuk  drží už dlouho vid´?? 
No Evička něco chytla přes PC..jak tu spolu večer ,,krafete "  lol  je to tu samá  sjuk 
No ucho když bolí..to je tfuj tajbl ...  butter  Evi.. hjarta  kapitulation  tak at´ti je brzy fajn tummenupp 
Jo v sedě... usnout ju ?? roll  Já byla tak unavená..jak jsem lehla do polohy na bok..tak jsem se ráno zase probudila..takže háro na jednu stranu.. dumbom  ale už jsem od té mé kámošky-kadeřnice z jihu vytrénovaná..tak vím jak hnízdo  lol 

Mirčo.. hjarta kapitulation  díky za pochvalu Míši svícnů.. no je to její první dílo..co dělali ve škole.. ještě pak dělala  tetě.. od toho jejího kluka hjarta  ..takže si nějakou kačku vydělala  tummenupp 
O fotečku řeknu..at´mě tu někdo blejskne  lol 

hjarta  kapitulation

Není tady

#885 17. 12. 2009 23:09

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Renčo, tedy, to jsi odvaha, v neděli a do Letňan  lol - si připrav nějaký prošťuchovadlo mezi lidi big_smile .  Ale třeba už bude ten největší nápor pryč, i když nevím ...
Jo myslíš, že na mě Silva prskla bacila přes net - no to je potvora godlike  Jinak to mám pořád stejný, tak asi trvalej stav už holt, chvilku to vypadalo i že se spustí rýma, ale zas to přešlo, si to se mnou zahrává. Slivku jsem si ještě nevykloktala, neměla jsem na ni chuť, zato jsem si dala svařáka (nechala jsem si přivézt od známýho další bílý i červený z Ikey - ty jsou tak dobrý tongue - jen naleju a ohřeju v mikrovlnce) - protože mě je už zima i doma, i když koukám do plamenů a je tady prej teplo, stačí mi vědomí, že venku je mráz a ňák se to na mě přesune big_smile
A tu fotku - kdy bude - jsem zvědavá vissla

Silvi - ty už jsi zase odpadla sjuk - tak ať je do rána líp!

Dobrouuuu hjartasova

Není tady

#886 17. 12. 2009 23:50

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem jukla a zase půjdu do hajan.

Reni do Letňan?? tak pevné nervy!.Snad se tam autem dostanete.je to tady o život.

Evi ,já??? jo a neprskla si to ty na mě:??dumbom vždyť já už byla zdravá.ba né holky já vám povím .Mě prostě ta zima nesvědčí.,Já cí sluníííčko wink

dobrou.

Není tady

#887 18. 12. 2009 9:06

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky..
týýý vadóoó´,sem tu prga???
tak sněhu je tady všude dosti,vypadá to za oknem krásně .Jenže jak to tady dlouho vydrží,
Dělám dědoví mazancovánočku(jsem zvědává jak dopadne ,měla jsem málo hladké mouky tak jsem to zpatlala s polohroubou) a gulášovou a kuřecí polívku. albert jede za mamkou tak mu to vezme. já budu doma ,není pořád dobře.Teď právě rozmyšlím jít či nejít k dr,pro ty antibioika.mám od příštího čtvrtka dovču ,ale nevím jestli bych to v pondělí zvládla do práce.už jsem zrušila ten štědrý den .jenže je po,ut stř.a 27 nebo 28 teď přesně nevím jedem všchni na hory,tak ,abych byla fit a třeba se to zas nevrátilo,No uvidím dr je tam do 11h.

tak holky vstááááávat a a cvičit, já neee já mám omluvenku,lol
užijte si dnešní den, zatíím

Upravil(a) sisi21 (18. 12. 2009 9:09)

Není tady

#888 18. 12. 2009 10:20

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Pěkný ráno !!

Jo první, cha, já tady byla už v šest dumbom , ale jen jsem koukla rozespalým okem ...  Rozcvičeno už mám, musela jsem uklidit sníh před domem, aby se to nenosilo dovnitř a tak nějak všude kolem taky dumbom . Chodník je prohrnutej - sláva nový vyhlášce tummenupp !
Ketyna měla ňáký bolení usch a  od šesti furt HUf, HUf...  tak jsem jí šla pustit na mráz, za chvilku chtěla zpátky, takže ze sněhuláka udělat psa, vysušit a dovntiř, no a za chvilku zase ven... a tak pořád dokola - ale nechat ji na mraze jsem nemohla, to tam hned jak byla "hotová" začala kňučet...    pak jsem to chtěla jít uklidit a ono to zapadalo yikes , hrabat se ve sněhu a hledat hov....  jsem nemusela, kdyžtak odpoledne, před snídaní to nebylo ono godlike .
Takže jsem roztopila a šla pro rohlíky a takový blbosti a teď  si dám kafe, peru a něco uklohním k obědu.
Taťka má večer předvánoční žranici, jde naposled do práce, od pondělka dali volno, práce stejně není butter , tak aspoň budou chlapi užiteční doma (no to je blbej vtip, vím lol ).

Silvi, neblbni a radši zůstaň doma, ty tři dny už ti nevytrhnou- ať si pak ty hory nezkazíš,  ať ti dr. proklepe a když to bude nutný,radši i ty antibiotika ber.  A zima mi nejen nesvědčí, ale pořádně mi s....... godlike !!!!

Upravil(a) Berry (18. 12. 2009 10:20)

Není tady

#889 18. 12. 2009 10:29

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky všechny zlatíčka, omlouvám se, že jsem se zas dlouho neozvala,ale práce mám stále moc, do toho stavíme a navíc jsem se teď vrátila z dovolené v Egyptě. Takže se fakt nenudím a mám se fajn.
Určitě u vás jsou přípravy na Vánoce v plném proudu, já nějak nestíhám, pendluji mezi stavbou domácností a prací. Holky, nemáte nějaký vyzkoušený recept na kuličky Raffaello? Já je dělala vloni z bílé čokolády a nebylo to nic moc, někdo radí ze salca,ale to také nemám vyzkoušené. Potřebuji udělat něco dobrého a hlavně rychlého, včera jsem dělala marokánky a jsou super,asi ještě přidělám a chci udělat nějaké nepečené...

Není tady

#890 18. 12. 2009 12:48

janina1
♥♥♥♥♥--
Místo: Vysočina
Web

Ahoj holky,,,
Silvi tak v Praze je také sníh jo?,, tak to je báječný,, už tam dlouho nebyl viď.
Dnes se chystám udělat tvou roládu, zbyl mi krém.. stolt
A uzdravte se holky!! ať jste na vánoce fit!!

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/328/328225zhc4yt2zn4.gif

Není tady

#891 18. 12. 2009 19:39

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky,

jste všechny někde zamrzly??  Mě se teď právě vrátil taťka z večírku, trošku předčasně a pěkně nasr.... lol .  Myslím, že hlavně Silvu to pobaví, už se tady před ní ukázala jedna hospoda v dobrým světle, no a dnes -  měli nedaleko zamluvenou hospůdku i s bowlingem, od tří hodin.  Takže bowling rozbitej, nefungoval, ale prej za chvíli bude, přijde opravář, no přišel, ale až v šest.  K tomu nefungovalo topení a zima taková, že ani alkoholem se zahřát nedalo. Opravář odešel a chlapi prohlásili, že jsou zmrzlí, hladoví a na hraní se už vyprdnou. Hladoví byli proto, že číšník dvakrát nepochopil, že chtějí jíst a zapomněl, co si objednali. Takže až po třetím objednání jim jídlo udělali. Najedli se a albert to zaplatil a šlo se domů godlikelol !
Když mi to taťka vyprávěl, hned jak vešel do dveří, jsem málem smíchy zaslzela, protože ještě přitom ten pohled na něj... jak měl brejle a venku je -11° - tak po příchodu do tepla se mu na sklech vytvořila bílá ledová vrstva a pod tím byl skrytej ten vzteklej albert godlike

Není tady

#892 18. 12. 2009 19:56

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky .

tak mám antibiotika,v krku bolí jako prase,tak ležím.Ve středu jdu na KO,tak snad už budu trochu v pohidě!!

Zdravím Ivuš já myslela,že už jsi na nás zapoměla..sláva ty žiješ.lol Hlavně ,že se máš fajn.Přeji tobě a celé tvé rodině krásné vánoce!! Hodně štěstí a zdraví do nového roku. hjarta

Není tady

#893 18. 12. 2009 20:00

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Berry napsal(a):

Ahojky,

jste všechny někde zamrzly??  Mě se teď právě vrátil taťka z večírku, trošku předčasně a pěkně nasr.... lol .  Myslím, že hlavně Silvu to pobaví, už se tady před ní ukázala jedna hospoda v dobrým světle, no a dnes -  měli nedaleko zamluvenou hospůdku i s bowlingem, od tří hodin.  Takže bowling rozbitej, nefungoval, ale prej za chvíli bude, přijde opravář, no přišel, ale až v šest.  K tomu nefungovalo topení a zima taková, že ani alkoholem se zahřát nedalo. Opravář odešel a chlapi prohlásili, že jsou zmrzlí, hladoví a na hraní se už vyprdnou. Hladoví byli proto, že číšník dvakrát nepochopil, že chtějí jíst a zapomněl, co si objednali. Takže až po třetím objednání jim jídlo udělali. Najedli se a albert to zaplatil a šlo se domů godlikelol !
Když mi to taťka vyprávěl, hned jak vešel do dveří, jsem málem smíchy zaslzela, protože ještě přitom ten pohled na něj... jak měl brejle a venku je -11° - tak po příchodu do tepla se mu na sklech vytvořila bílá ledová vrstva a pod tím byl skrytej ten vzteklej albert godlike

lollollol:lol:nevěřím ,že to řekli takhle slušně!! doufám,že to jídlo za tohle fiasko nepatili godlikegodlikea bylo grátis!!

Není tady

#894 18. 12. 2009 20:34

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

dumbom  Oni chlapi - jako zaměstnanci - nic neplatili, to pořádal albert a ten druhej, co mají firmu spolu, no a samo, že zaplatili roll .  On taťka není moc na to, aby se někde hádal, dyť ho znáš  (ehm... já bych taky byla nasr... , ale zaplatila, protože se taky znám, jakej jsem vůl sad )   zkrátka chlapi se najedli, firma zacálovala a snad až se v práci sejdou po novým roce, budou už všichni zdraví lol - protože dneska určitě museli nastydnout godlike .

Ivko, taky zdravím - v Egyptě asi bylo větší teplo, co...  Tak se za námi tady zastav častěji tummenupp

Upravil(a) Berry (18. 12. 2009 20:35)

Není tady

#895 18. 12. 2009 20:38

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

sisi21 napsal(a):

lollollol:lol:nevěřím ,že to řekli takhle slušně!!

No to tedy neřekli, ale ono by mi to stejně všechno vytečkovalo, tak to napsat nemůžu godlike  Ale dyť ty víš.... lol

Není tady

#896 18. 12. 2009 20:43

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Hm,tak to sem měla vědět ,mohla sem si přijet dát večeři ,když to platila firma lol
U nás byly jen párky wink.a mazancovánočka už není!! sem sežrala taky!!lol jo vlastně :albert:dojídá dva kousky.

Není tady

#897 18. 12. 2009 22:24

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

holky loučím se dobrou..

Není tady

#898 18. 12. 2009 22:24

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

JO, mohlas, ale asi by sis sebou musela vzít ňákej teplej pod.p.r.d.e.l.ník godlike , když tam byla kosa chlapům, tak nevím, co na to ty a tvoje hemeroidy lol ...
Natáhla jsem si do postele pod prostěradlo můj elektrickej gril big_smile , takže si ho půjdu zapnout, abych měla pěkně vyhřáto a zachumlat se do peří. Venku už je skoro -13 ....  tak asi zalezu a nevylezu. Tedy pokud bude gril probíjet, tak opravdu nevylezu godlike - loni jsem ho nepoužívala, tak snad se tam nic neporouchalo - no uvidím ráno big_smile . Na takovouhle zimu už mi nestačí jen ovce a tlustý fusekle...
Tak dobrouuuu sovasova

Není tady

#899 18. 12. 2009 22:48

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýý mojéé  hjarta  kapitulation 
tak ted´jsem si konečně sedla  usch   dodělala jsem roládu.. Míša tu má  hjarta  tak se spolu pustili do vosáků..zbyl mi krém..tak jsem ho použila do té rolády.. (koukám,že se tu opět roláduje  )   lol 
no a mám hotovo..jen pak  udělat štolu na vánoce  vissla   
mám vypráno.. Míša přes den vyluxovala.. tak budu asi zítra vegetit  vissla    no vlastně balit konečně dárky..až to tu nějak zaleze ...   
albert   je na vánočním večírku  storstark    z bývalé práce..a zítra má vánoční turnaj v kulečníku..tak si ho moc neužijem   butter   
Já se picnu  yikes  ..ted´jsem dělala první pomoc Míše..řízla se do prstu ..a docela dost ..o konzervu s jahodama..tele..  yikes   krev všude ..ta do kuchyně nepatří.. se divím,že si už na praxi neuřízla nebo neustříhla prsty..  vissla     
Venku je pěkná kosa -15 přes den.. musela jsem z práce jet do města a koupit Verče boty do mrazu.. a koupila tummenupp   ..sněhule..pěkné s kožíškem ..nechala jsem ji doma Míše..fakt v tomto počasí  brát děti někam ven..hrůza  butter  jo..a přes noc také něco napadlo  vissla   

Evi.. hjarta  kapitulation  tak to moc na večírku ani neutratili..když byli  nas.. a mazali domů..  vissla  lol  no hlavně ,že nas...í netáhli někam dál   vissla 

hjarta  kapitulation  ahojky Ivuško..ty tulačko..no hlavně,že se máte fajn..a i při tom shonu..myslíte na sluníčko v cizině  tummenupp
Jo..marokánky máme skoro víš kde ??  vissla  dumbom  Rafaelo znám..ale nedělám  butter  ale určitě na netu nějaké dobré najdeš  tummenupp 

Silvi.. hjarta  kapitulation  tak myslíš,že je to blbý nápad do Letňan ?? Právě si   albert  myslel,že je to od nás ze strany od LTM na kraj Prahy..že do středu města vůbec nemusíme..tak by to snad šlo .... vissla  no uvidíme..co podnikneme  vissla 

hjarta  kapitulation  jo psala jsem si na emilu ..opět s býv.tchýní.. vissla  psaní končilo tím,že mi toho chtěla napsat tolik,ale že ji kapou slzy na klávesnici..vůbec se na mě nezlobí.. má mě ráda i právě kvůli tomu..že vycházím s BM..  vissla 

hjarta  kapitulation

Není tady

#900 19. 12. 2009 9:26

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Pěkný ráno !!

Renčo, tys byla včera jak včelička, tak dnes si dej to leháro, a co Míša - ta má chudák smůlu, jak se dobejvá k ňáký dobrotě, tak s krví dumbom - to už byl tehdy ten nanukáč...  tak ať jí to moc nebolí hjarta
S tou bývalou tchýní je to fajn, že takhle spolu budete vycházet tummenupp
Letňany tak moc neznám, ale asi to bude všude stejný, u nás je na příjezdu Zličín a tam to bývá maso usch , ale třeba když vyjedete v nějakou šikovnou dobu, aby se vám hlavně podařilo zaparkovat - to je asi nejdůležitější godlike - tak potom už to zvládnete. Ono je to sice na kraji, ale právě na ten kraj asi vyrazí všichni.... no uvidíš, co ti písne Silva. Ale doufám, že budete mít štěstí a krásně si vánočně nakoupíte tummenupp

Tady je kosa skurt - ale vidím, že jinde ještě větší, -15 tady přes den nebylo, to až večer a drží se to do rána pořád stejně, jen trošku ještě připad sníh. A uvnitř máme zimu, sice na noc jsme jeli zas na "plynový kolečko", ale spíš jen tak, aby se vlk nažral....  no a teď taťka roztápí krb. Takže jsem sice včera taky prala a vyluxovala celej barák, ale díky tomuhle topeništi pitomýmu je tu zas bordel jak v tanku. Prát budu dál a s vysavačem blbnout odpoledne, až tady toho sajrajtu ještě trochu přibyde sad .

Jo, na večírek by klidně táhli i jinam, ale nebylo kam, ono tady toho moc není, a všude bylo obsazeno, to měli zjištěno už tehdy, když si to místo objednávali, protože tyhle večírky včera pořádala spousta firem, a hospod je tady málo godlike - naštěstí, aspoň byl pěkně doma a střízlivej big_smile . A moc neutratili, to je taky dobře.

Ivce jsem zapomněla odpovědět na Rafaelo - ale jaksi je to jedno, protože já je nikdy nedělala, takže stejně nepomůžu, ale slyšela jsem, že je to dobrý tongue

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí