29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
AHOJKY HOLKÝÝ MOJÉÉ
JDU SE NA VÁS JEŠTĚ JUKNOUT,NEŽ ZALEZU
také se mi už nějak zavírají očka
Veru už spinká od půl osmé hod.. v noci měla horečku, byla jsem s ní každou chvilku vzhůru a hlídala ji ... kolem 2hodiny jsem ji už musela dát čípek.. ve školce ji bylo docela dobře.. až ted´navečer říkala,že ji bolí krk..snad to nebude angína
Škoda,že už zítra není pátek,nějak by se to dalo ještě přežít
Příští týden čtvrtek a pátek mám dovču.. zítra zkusím přemluvit tu mou pomocnou v práci,jestli by si dovču se mnou přehodila.. má ji mít pondělí a úterý ...ve středu je svátek a měla bych tři dny u Veru na doléčení.. vlastně i víkend
Jinak bych musela zavolat tatínkovi do Chrastavy jestli by přijel hlídat
..aspon´přes dopo..na odpolední svačinky by to už pomocná zvládla a já byla v poledne doma s Veru .. no uvidím jak ji ráno bude
Odpo jsem byla na té masáži..bylo to fajn ..celé tělo mi natřásla ..mám zatuhlé boky-kyčle.. tam když mi šáhla..málem jsem se počůrala ..masérka si myslí,že ta bolest břicha souvisí s tím.. no krk mám jedno velké jelito..
to cvičení na míči by mi mělo pomoci.. ale mám si ještě zajít za dr. jestli by mi masáže nenapsala přes pojišťovnu .. tak uvidím..jak mi bude zítra..
doporučila mi chodit na masáž aspon´2x v měsíci
Silvi..
jojo...koukali jsme také.. tento díl jsme asi neviděli
Ju..Míša má pár měsíců kluka..
je rozumný.. se mi tedy zdá
Evi..
ty jsi opět ve fofru..tak ti to nějak uteklo... víš.. ?? Ale ta tvá tvořivost bude stát zase za to !!!
Jo a bud´za Anetku ráda.. pak ti teprve začnou starosti..
Ted´navečer přišla Míša z venku..z party co kamádí s holčinou..tak ji našli rakovinu čípku..máma ji prý ještě vynadala,že za to může ten kluk co s ním ona chodí.. a prý se s ním musí rozejít..no mamina je asi na nervy z toho co u holčiny našli......tak to svedla na kluka..tak jsem se tu snažila to Míše vysvětlit.. máma je ale prdlá !!!
Rakovina bují v těle třeba x let.. a sexem se jen uspíšila
Veru vzbudil kašel ..ach jo.. to to začíná
Není tady
Berry napsal(a):
Silvi, jooo, počkej, Bertinka třeba nakonec překvapí, cheche... že usnula, ty budeš zírat, až se rozepíše
!
Tedy já bejt jí, přijdu nás sem pomlátit!
:
nó´,třebas překvapí. .a že by nás umlátila, :reta:myslím ,že nééé...ona nás má ráda
Není tady
salek napsal(a):
Ted´navečer přišla Míša z venku..z party co kamádí s holčinou..tak ji našli rakovinu čípku..máma ji prý ještě vynadala,že za to může ten kluk co s ním ona chodí.. a prý se s ním musí rozejít..no mamina je asi na nervy z toho co u holčiny našli......tak to svedla na kluka..tak jsem se tu snažila to Míše vysvětlit.. máma je ale prdlá !!!
Rakovina bují v těle třeba x let.. a sexem se jen uspíšila![]()
Veru vzbudil kašel ..ach jo.. to to začíná![]()
pokud na to přišli takhle zavčasu ,,tak to bude dobrý.
Jinak koukám asi se na vás řítí chřipajzna..tak ať se Verunka brzo vymarodí,,
a jdu už opravdu spát..
Není tady
Dobré ráno holky,
děkuji vám za účast. Jsem z toho Stále jí vytíká z nosu tmavá hustá krev,, nechce se jí to hojit. Je nervozní, že nemůže do práce,, my ostatní, aby nebyly nějaké komplikace.
Chjo,, letos je hroznej rok......
Jestli na srazík dorazím, ještě uvidím,,, napište kde teda budete,, snad se ukážu. Poslední dobou mě připadá, že v autě už bydlím Furt někde lítám. Teď jen za poslední týden jsem byla 2x v Brně a 3x v Praze
To nic,, ale říkám to kvůli omezení, nehodám na dálnici... a Silvinka určitě pochopí,, ty opravy na Chodově,, to je fakt pro silný nervy,, Říkám stále, v Praze být do půl osmé,, pak nemáš šanci
No nic,, jdu teda něco dělat,, musím si vás trochu přečíst, abych byla v obraze,,
Není tady
Pěkné ráno, holkýýý
Ještě jsem sem nakoukla, než půjdu s dětma vyprovodit je do školy a zároveň vyvenčit naše pesany
Jani, to máš pravdu, že letošní rok je hroznýýýý .... a to je pro nás slabý slovo
Renči, taky držím palečky Verunce aby byla zase brzy jako rybička a v pohodě .... kočička malá
Tak já už končím.... je nejvyšší čas vyrazit do školy
Není tady
Ahoj holky, krásné ránko.
Renčo, ono je to fakt, že ten vyrus se chytá od chlapů. V pátek jsem byla na gyndě na preventivce a zrovna jsme se s dr. o tom bavili. A dětská dr. mi říkala, že se proti tomu nechávají očkovat i kluci, že oni jsou nositelé.
Není tady
Pěkný ráno !!
Jani a Mirčo, ještě kousek a bude tenhle rok pryč, určitě ten další pro vás - a vaše rodiny - bude šťastnej - musí !
Renčo, proboha, kolik tý holčině je let? Je to dost drsný, ale určitě to chytli v začátku, uf, ale je to pravda, že vir přenáší chlapi, akorát nevím, jak dlouho to pak trvá... to by ta holčina musela začít už dost brzo , to je divný.
Jo Aneta mi povídala - v době, kdy jsem jí nechávala na tohle očkovat - že jeden kámoš, chodí taky na dramaťák a je o rok starší než ona - je už očkovanej, jsem docela zírala .
Verunce držím palce, ať se jí bacily pustí
Silvi, hele, Bertinka radši mlčí - buď chudák marodí, nebo si chystá pořádnou hůl a
lepší nemyslet...
Není tady
Nazdar Keliškýýýý udloubanýýýýý
Sakra já nechápu o čem to píšete??? Jak to vypadá pošlete alespoň fotku
Proč si myslíte,že dostanu to vínečko
jeden Abych rychle usnula a neotravovala
dnes už je trošku líp. Musím se dát dohromady v úterý jdu na pigáro a to by dr nebyla nadšená no a já taky neééé.
Reni doufám,že Verunka bude fit.
Není tady
ahojky..
bertinko,,týýjo,tak u vás je na spanííí.no počkej si dávej teda já nevím třeba whíííísky
jo holky můžu porvrdit,když jsem na tom čípku byla,dr.říkal,že chlapi jsou proti tomu imunní,ale my ženský moc né!!! zaleží jak která má imunitu.Jinak to v tobě může být i pár let.Výhoda je pokud se to podchytí včas je šance na vyléčení,,
Jani1,pokus se přijet ráda tě uvidím..,já vím starosti ..u nás to stojí taky za prd a myslím,že bude i příští rok..
teda mě pálí oči..
jdu se ven projít .tak čus večer.
Není tady
Ahoj holky, jdu vás pozdravit a zase mizím.
Jsem nasr... nevím co má kluk za prdlou úču. Má do čtenářského deníku napsat již na zítra / takže ze dne na den / divadelní hru na které nebyl. Oni teď můžou jezdit do Prahy do divadla jenže jsou návraty až v noci, tak se mu nikam jezdit nechce. Ráno nevím jak by vypadal ve škole.
Když jí děti řekly, že tam nebyly, tak si to mají půjčit v knihovně jako knihu a nebo si něco najít na netu.Knihu přečíst?Nevím jak by stihl.
Dneska přijel navečer mají odpoledky, takže v půl 6 je doma a teď něco schánějte. Vrrrrrrrrrrrrrr
Jdu koukat na Ulici.
Jak je Verunce Reni? Já po ránu cítím, že se mi to snad vrací zpátky.
Už jsem mu tu něco našla snad to dá dohromady.
Není tady
Jani klííííd, ani nevíš, jak jsi mi právě potěšila s prdlou účou, jsou všude stejný, zrovna jsem řešila s holkou rodinnou výchovu
. Takže takhle, ona dnes přišla, že z rodinky kromě dvou dostali všichni pětku, protože nepřinesli domácí úkol, potud dobrý, úkoly se maj dělat, že jo. Prý když to přinesou zítra, zas jim to smázne. Ovšem pak mi řekla, co to je za úlohu, no a mě málem trefilo. Lidi zlatý, to je krá.... , normálka mají napsat POPRAVDĚ rodinnej rozpočet na měsíc, tedy všechny výdaje (prosím... to není až tak tajemství), ale i příjmy rodičů
! No tak to nééé, jsem jí řekla, že do toho nikomu nic není, že je dost drzý tohle vůbec chtít, dyť to neví ani holka, a říkat jí to nemám v úmyslu. Jo a mimochodem, jedna z těch dvou, co to dnes přinesli, holčina napsala, že tatínek bere 30.000,- a učitelka jí to nechtěla věřit, prý když chodí tak pěkně oblíkaná, že se jí to zdá málo
. No tak jsem teď holce nadiktovala naše platby za plyn, vodu, elektriku, pojistky, hypotéku.. a místo příjmů jí
řek, ať tam napíše jeho telefonní číslo, kam má úča v případě dalšího zájmu zavolat, že jí to osobně vysvětlí
.
Takže Jani, druhá nasr.... jsem dneska byla já !
Berti, no toto, já si myslela, že budeš vyprávět a já poslouchat, páč o tom taky moc nevím a ani tu fotku doma nemám
Ale je pravda, že po svařáku usínám jak nemluvně během chvilky, hlavně, když si ho dám fakt z důvodu, že mi je zima, se zahřeju a usnu... Jenže já chrápu po všem
Není tady
Ahojký
no já jsem už jen pamětník se špatnou pamětí
Hezký večer a dobrou
Není tady
AHOJKY HOLKÝÝ MOJÉÉ
JDU NA VÁS JUKNOUT,NEŽ OPĚT ZALEZU DO PELECHU
Díky za optání na Veru holky
v noci jsem skoro nespala a hlídala ji
nemohla dýchat...stále se budila a polykala..tak jsem spala se škopkem u ruky,kdyby náhodou
.. vrtěla se a bála jsem se,že spadne z postele..
spal v obýváku a mi spolu v ložnici
Míšu jsem nechala doma ..měli jít s praxí kouknout na nějakou výstavu kytek.. tak by toho stejně moc nezameškala..zavolala jsem ráno do školy a omluvila jí
Ráno jsem šla na 6hod do práce..dala vařit maso ,předvařila omáčku, polévku a zadělala na knedlíky..na půl osmou jsem si došla pro Veru domů..a šli k dr...tam jsme si vyseděli 2hodiny naše dr. tam nebyla,tak všichni chodili k té druhé
takže má malá prý virózu .. ani recept jsme si žádný nenesli
jó zdravotnictví..ted´už ani kapky do nosu nenapíší
.. no alespon´si ji dr. poslechla
Zítra si vzal Romča půl dne dovolené v práci .. já po polední přijdu a si dojede do práce udělat zbytek práce
v pondělí a úterý mám tedy dovču
.. a pak to do konce týdne nějak uděláme..Míša má prázdniny
Evi..
tak toto téma už máme za sebou
..také na základce..
to tenkrát chtěli vědět.. i co doma máme za spotřebiče..auto.. garáž,nemovitost atd..
no asi ,aby se měli učitelé nad čím bavit
Koukám,že snad školy jsou všude stejné.. co tu píšete ...Jani
to je také nedávno co měla Míša přečíst knihu za xdní,..ale s jejím čtecím hendicapem ..by to nezvládla..tak na obalu je vždy o čem kniha je..tak to opsala
tak at´mlaďas také něco ,,obšlehne" vrrrrrrrr ...........
S těma nemocema je to prý naprd.. změna tlaku-počasí a bacily se šíří
Jo..tý holčině od Míši je 18let já vím, že to chlapi urychlý.. ale bylo mi holčiny líto.. ona to máma vlastně myslela dobře.. asi z hrůzy kolem co bude dál ...
jdu se umýt..a zalehnu na gauč k Ordinaci...
kdoví jaká bude noc
a ráno do rachoty
Není tady
ahojky..
jdu na vás taky juknou..u nás není ordinace ,ale fotbal ........ale já sem řekla ,že je mi to vcelku jedno ,se učím ,zítra na zkoušky a ordinaci kouknu do archívu!!!
Holky v pondělí a nebo v terý oběhnu tady ty hospody ..a když něco bude,hned vám napíši a domluvíme ..Bu´d vám řeknu rovnou adresu a nebo byste přijeli ke mě!!!akdyž se nic neseženě tak pjdem na Anděl..ale já myslím ,že tady něco bude.
Jinak co jste marodi ,tak se brzo vymaroďte!!!
a já se ukážu až v sobotu večer .Jedem za dědou na chatu a za babi do nemocnice..tak pááá
Není tady
Evi to je tedy něco Fakt samý lepší témata. To jako, že potom se asi učitelé zbouří jak se mají ostatní profese a oni chudáčci si tohle nemůžou dovolit. Oni tak s malým platem za h... práci. O co jim tam jde ?Tam to stejnak je všechno na žákovi jestli se to naučí nebo ne. Někteří to neumí ani pořádně vysvětlit.A pracovní doba ? Směšná.
Já bych napsala ty nejnižší mzdy co dneska jsou a majetek taktéž. Co je komu do toho. Mladej taky neví kolik bereme. Ani já to nevěděla co brali rodiče a vlastně ani nevím jaký mají důchody.
Vlastně i vpráci je to tajné nesmíme si to říkat mezi sebou a já to budu vytrubovat někam do éteru. Nuskutečný.
Reni to je dobře, že jste to s malou spytlíkovali. Vzpomněla jsem si na časy kdy jsme to taky dělali všelijak , ale někdy nebylo zbití musela jsem na §. Teď to počasí bude na prd a děti taky budou chodit unudlaný, takže se tomu nevyhnete.
Takže ať je malé lépe.
S tím čípkem je to asi pravda. Sousedky holka začala hooodně brzy / možná ji nebylo 14 let / a teď musí chodit 2x za rok k Dr. a taky se tady říkalo, že je to brzkým TO.
A to ještě musel napsat knihu kterou přečetl, takže honem napsat čten. deník.Samozřejmě to nechával na poslení chvíli to je jeho blbost. Jenže oni mají 17 bodů a těch se musí držet a vše popsat. Takže nějaký obsah z obalu je mu nanic.
Divadelní hru taky zvládl. Též tam byly určitý body a podle nich musel psát. Jenže to neviděl, tak udělal půlku. Uvidíme s čím přijde. No a v pondělí už si musí půjčit další knihu a bude chlapec číst.
Na jednu stranu jsem ráda, protože tohle neměli a bylo mi divný, že k maturitě to je potřeba. A už je to tady.
Silvi zítra držím palce, ale ty jsi holka šikovná bude to dobrý. dělal 13. zkoušky měla jsem trochu nervíky, ale dobrý.
Jdu taky zalehnout. Máme čistě povlečeno, tak se mi bude dobře hajat. Tady ještě koukají na televizi ani nevím na co. Ale mladýho musím zahnat a asi taky vstává ve 2 hodiny po týdnu dovolené.
Holky dobrou noc a hezké sny.
Není tady
Ahojky holky
Silvinko, zítra ti budu držet palce, aby jsi dopadle na zkouškách dobře ty jsi stejně šikulka, takže to bude určitě na výbornou
Jinak ať je aspoň maličko babi v nemocnici líp a dědu určitě taky potěšíte, že přijedete
Renči, to jsou starosti, jak to má člověk co nejlíp naplánovat s těma malýma nemocnýma dětičkama .... Verunce přeji aby byla brzy zase čiperka
Evi a Jani to tedy koukám, co nás ještě čeká ve škole za domácí úkoly opravdu, co je komu po tom....
oni už neví co by si vymysleli .....
A moc se mi líbí, jak to správně ukončil s tím telefonním číslem....
Jinak všem pěknou dobrou noc a marodečkům hlavně klidnou
Není tady
Tak máme doma oslaveno, spad mi kámen ze srdce, on měl
narozky už v neděli, ale my pro něj měli společnej dárek, chtěli mu ho dát před oslavou - tou velkou, tedy zítra dopoledne, ale nějak to nevycházelo, aby byli všichni včas doma, takže jsme to přehodili na dnešek... no taťka čuměl, dar tedy fakt nečekal, pro upřesnění, dostal od nás tohle
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63955 - tak a teď mi asi klepne pepka, já to rozklikla po měsíci a ono je to o pět tisíc levnější
, no nic, my nechtěli nechávat nic náhodě, tak jsme to doma sulcovali už od září - ale hlavně, že má
radost
Když se sjede dolů, je tam jak právě vidím tabulka historie cen, no tak tam je to jasně vidět
. Samo, tatík seděl a zkoušel do zblbnutí, co to dovede, takže přepínal ovladačem jak šílenej... no zítra si bere volno, tak má na dopoledne o zábavu postaráno.
Jani, já s učitelkou vyrůstala, tak vím svý , jelikož na prvním stupni a ještě prvňáky a druháky pořád, tak to byly každej den dlouuuuhý
4 hodiny práce, jednou týdně odpolední do půl jedný
, placený prázdniny, jako vím, že je to kus od kusu, některá fakt do toho dá všechno a pak je to opravdu i makačka, ale tyhle o tom zrovna nemluví, dělaj to rády a nestěžujou si ani na plat, bohužel, je jich jak šafránu, já za svojí školu a školu dětí poznala jednu a to byla moje v první třídě, byla už stará a pak šla do důchodu, to byla škoda. Zato teď je tam fakt výkvět
! Jsem zvědavá, kolik dětí zejtra přinese ten úkol po pravdě udělanej...
Tohle je prostě něco, do čeho nikomu nic není a ještě aby si puboši srovnávali mezi sebou, jak jsou rodičové na tom, no pakárna... .
Renčo, to máš tedy honičku, ale fajn, že to takhle dokážete zvládnout, a držím palce, ať je Verča brzy fit, chudák, spát s připraveným škopkem, nic moc, ani pro tebe, ani pro ni, že joo
Silvi, zítra držím pěsti, ty to zvládneš, tyjo, budeš pilotovat takovej stroj , hlavně zvládni pokud možno v pohodě i víkend...
Berti, dobrý s tím pamětníkem - kdyby to ale slyšel tvůj
, no nevím nevím
No a jdu, zítra tu bude chaos největší, tak se na to potřebuju vyspat, už aby to slavení bylo za námi, nějak tyhle mega akce nemusím, i když na druhou stranu se těším.
Přeju dobrou noc
Není tady
Hezké ráno
Silvi,držím pěsti
Není tady
Evi, přejeme Jirkovi k jeho pěkným narozeninám hodně zdraví, štěstí, lásky a rodinné pohody Mirča a Tonda
Není tady
Ahojký holky
tak už jsem se sem konečně dostala a koukám, že tu není ani noha Myslela jsem, že budu dočítat a nikde nic
U Evy jsou teď oslavy určitě v nejlepším
Dárek je tedy parádní
to je něco pro ty naše
, že?
Silvinko a co ty? Jak jsi dopadla u zkoušek????
Renči a co malý marodeček ... už je to lepší?
Dneska jsem si zadělala těsto v pekárně a za chvilku jdu dělat vdolečky (koláčky)
Venku je hnusně, mrholí, tak doma je dobře
Není tady
Jiříku, chci poslat přáníčko a prostě mi to sem nejde.
Ale i tak Ti přejeme hodně zdraví, štěstí a spokojenosti a ještě jednu 50!!!!
Dana s rodinou
Upravil(a) siwama (23. 10. 2009 15:31)
Není tady
JIŘÍKOVI VŠE NEJ NEJ..HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍČKA, ŠTĚSTÍČKA, MNOHO SEXUÁLNÍ SVĚŽESTI DO DALŠÍ PADESÁTKY A STÁLE TAK SKVĚLOU RODINNOU POHODU
RENČA S RODINKOU
OBRÁZEK PRO NĚJ ZKUSÍM DÁT NA KELIŠKU ..TADY BY TO BYLO MOC VEŘEJNÉ....
Upravil(a) salek (23. 10. 2009 16:45)
Není tady
Ahoj holky donesla jsem ke kafíčku Evička mě naučila marcipán
jen bych ještě potřebovala trochu její zručnosti
Pro syna k patnáctinám, miluje karate, knížky a PC
Není tady
a už je tam
..
zatím pa.. jo a díky za optání Verunka mi tu usnula na gauči u pohádek.. včera večer ji bolela i pulinka.. dne sklid..ale ten kašel hrůza.. v noci jsem se o ni bála a skoro nespala ..dnes jsem dala opět 250 .-kč za léky jen aby ji bylo lépe....ale co by člověk pro ta naše
neudělal že
.. prý si musí vytvořit imunitu..a může to trvat i několik měsíců
Evi..pěkný dáreček.
také má na ni Romča počíháno
Není tady
Evi manželovi vše nej... nej ....nej
Herta s Petrem
Není tady