Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 21. 10. 2009 21:13

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: CHAT: Kelišky - 3

hjarta  kapitulation  AHOJKY HOLKÝÝ MOJÉÉ  hjarta  kapitulation  JDU SE NA VÁS JEŠTĚ JUKNOUT,NEŽ ZALEZU  sova  vissla  také se mi už nějak zavírají očka  wink     
Veru už spinká od půl osmé hod.. v noci měla horečku, byla jsem s ní každou chvilku vzhůru a hlídala ji   hjarta  ... kolem 2hodiny jsem ji už musela dát čípek.. ve školce ji bylo docela dobře.. až ted´navečer říkala,že ji bolí krk..snad to nebude angína   butter   
Škoda,že už zítra není pátek,nějak by se to dalo ještě přežít   vissla   
Příští týden čtvrtek a pátek mám dovču.. zítra zkusím přemluvit tu mou pomocnou v práci,jestli by si dovču se mnou přehodila.. má ji mít pondělí a úterý ...ve středu je svátek a měla bych tři dny u Veru na doléčení..  sjuk   vlastně i  víkend  vissla   
Jinak bych musela zavolat tatínkovi do Chrastavy jestli by přijel hlídat  dudlik sjuk  ..aspon´přes dopo..na odpolední svačinky by to už pomocná zvládla a já byla v poledne doma s Veru .. no uvidím jak ji ráno bude   vissla 
Odpo jsem byla na té masáži..bylo to fajn ..celé tělo mi natřásla  tummenupp  ..mám zatuhlé boky-kyčle.. tam když mi šáhla..málem jsem se počůrala ..masérka si myslí,že ta bolest břicha souvisí s tím.. no krk mám jedno velké jelito..   butter  to cvičení na míči by mi mělo pomoci.. ale mám si ještě zajít za dr.  jestli by mi  masáže nenapsala přes pojišťovnu .. tak uvidím..jak mi bude zítra..  vissla    doporučila mi chodit na masáž aspon´2x v měsíci  tummenupp 

Silvi.. hjarta  kapitulation  jojo...koukali jsme také.. tento díl jsme asi neviděli  vissla 
Ju..Míša má pár měsíců kluka.. vissla  roll  je rozumný.. se mi tedy zdá  vissla  lol 

Evi.. hjarta  kapitulation  ty jsi opět  ve fofru..tak ti to nějak uteklo... víš.. ?? Ale ta tvá tvořivost bude stát zase za to !!!   tummenupp  storstark 
Jo a bud´za Anetku ráda.. pak ti teprve začnou starosti..  vissla 
Ted´navečer přišla Míša z venku..z party co kamádí s holčinou..tak ji našli rakovinu čípku..máma ji prý ještě vynadala,že za to může ten kluk co  s ním ona chodí.. a prý se s ním musí rozejít..no mamina je asi na nervy z toho co u holčiny našli......tak to svedla na kluka..tak jsem se tu snažila to Míše vysvětlit.. máma je ale  prdlá !!!
Rakovina bují v těle třeba x let.. a sexem se jen uspíšila  butter 

Veru vzbudil kašel ..ach jo.. to to začíná   roll  dumbom

Není tady

#52 21. 10. 2009 21:28

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Berry napsal(a):

Silvi, jooo, počkej, Bertinka třeba nakonec překvapí, cheche... že usnula, ty budeš zírat, až se rozepíše lol !

Tedy já bejt jí, přijdu nás sem pomlátit lol !
:

nó´,třebas překvapí. lol .a že by nás umlátila, :reta:myslím ,že nééé...ona nás má ráda hjarta lol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#53 21. 10. 2009 21:35

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

salek napsal(a):

Ted´navečer přišla Míša z venku..z party co kamádí s holčinou..tak ji našli rakovinu čípku..máma ji prý ještě vynadala,že za to může ten kluk co  s ním ona chodí.. a prý se s ním musí rozejít..no mamina je asi na nervy z toho co u holčiny našli......tak to svedla na kluka..tak jsem se tu snažila to Míše vysvětlit.. máma je ale  prdlá !!!
Rakovina bují v těle třeba x let.. a sexem se jen uspíšila  butter 

Veru vzbudil kašel ..ach jo.. to to začíná   roll  dumbom

pokud na to přišli takhle zavčasu ,,tak to bude dobrý.

Jinak koukám asi se na vás řítí chřipajzna..tak ať se Verunka brzo vymarodí,, pussa
a jdu už opravdu spát..

Není tady

#54 22. 10. 2009 7:00

janina1
♥♥♥♥♥--
Místo: Vysočina
Web

Dobré ráno holky,
děkuji vám za účast. Jsem z toho dumbom Stále jí vytíká z nosu tmavá hustá krev,, nechce se jí to hojit. Je nervozní, že nemůže do práce,, my ostatní, aby nebyly nějaké komplikace. sad
Chjo,, letos je hroznej rok......
Jestli na srazík dorazím, ještě uvidím,,, napište kde teda budete,, snad se ukážu. Poslední dobou mě připadá, že v autě už bydlím lol Furt někde lítám. Teď jen za poslední týden jsem byla 2x v Brně a 3x v Praze butter To nic,, ale říkám to kvůli omezení, nehodám na dálnici... a Silvinka určitě pochopí,, ty opravy na Chodově,, to je fakt pro silný nervy,, Říkám stále, v Praze být do půl osmé,, pak nemáš šanci lol
No nic,, jdu teda něco dělat,, musím si vás trochu přečíst, abych byla v obraze,, lol lol

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/328/328225zhc4yt2zn4.gif

Není tady

#55 22. 10. 2009 7:29

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Pěkné ráno, holkýýý hjarta reta 
Ještě jsem sem nakoukla, než půjdu s dětma vyprovodit je do školy a zároveň vyvenčit naše pesany stolt

Jani, to máš pravdu, že letošní rok je hroznýýýý ....  dumbom  a to je pro nás slabý slovo

Renči, taky držím palečky Verunce hjarta aby byla zase brzy jako rybička a v pohodě ....  kočička malá hjarta

Tak já už končím.... je nejvyšší čas vyrazit do školy wink  kapitulation

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#56 22. 10. 2009 7:31

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, krásné ránko.
Renčo, ono je to fakt, že  ten vyrus se chytá od chlapů. V pátek jsem byla na gyndě na preventivce a zrovna jsme se s dr. o tom bavili. A dětská dr. mi říkala, že se proti tomu nechávají očkovat i kluci, že oni jsou nositelé. yikes

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#57 22. 10. 2009 9:19

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Pěkný ráno !!

Jani a Mirčo, ještě kousek a bude tenhle rok pryč, určitě ten další pro vás - a vaše rodiny -  bude šťastnej - musí tummenupp !

Renčo,  proboha, kolik tý holčině je let?   Je to dost drsný, ale určitě to chytli v začátku, uf, ale je to pravda, že vir přenáší chlapi, akorát nevím, jak dlouho to pak trvá... to by ta holčina musela začít už dost brzo va , to je divný.
Jo Aneta mi povídala - v době, kdy jsem jí nechávala na tohle očkovat - že jeden kámoš, chodí taky na dramaťák a je o rok starší než ona - je už očkovanej, jsem docela zírala gloria .
Verunce držím palce, ať se jí bacily pustí hjarta

Silvi, hele, Bertinka radši mlčí godlike  - buď chudák marodí, nebo si chystá pořádnou hůl a  skurtskurt  lepší nemyslet... big_smile

Není tady

#58 22. 10. 2009 14:30

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Nazdar Keliškýýýý udloubanýýýýý  dumbom Sakra já nechápu o čem to píšete??? Jak to vypadá pošlete alespoň fotku grater Proč si myslíte,že dostanu to vínečko fuckyou jeden Abych rychle usnula a neotravovala hmm wink
dnes už je trošku líp. Musím se dát dohromady v úterý jdu na pigáro a to by dr nebyla nadšená stolt no a já taky neééé.
Reni doufám,že Verunka bude fit.

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#59 22. 10. 2009 15:13

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky..
bertinko,,týýjo,tak u vás je na spanííí.no počkej  si dávej teda já nevím třeba whíííísky godlike

jo holky můžu porvrdit,když jsem na tom čípku byla,dr.říkal,že chlapi jsou proti tomu imunní,ale my ženský moc né!!! zaleží jak která má imunitu.Jinak to v tobě může být i pár let.Výhoda je pokud se to podchytí včas je šance na vyléčení,,

Jani1,pokus se přijet  ráda tě uvidím..,já vím starosti ..u nás to stojí taky za prd a myslím,že bude i příští rok..

teda mě pálí oči..
jdu se ven projít .tak čus večer.

Není tady

#60 22. 10. 2009 18:25

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky, jdu vás pozdravit a zase mizím.

Jsem nasr... nevím co má kluk za prdlou úču. Má do čtenářského deníku napsat již na zítra / takže ze dne na den / divadelní hru na které nebyl. Oni teď můžou jezdit do Prahy do divadla jenže jsou návraty až v noci, tak se mu nikam jezdit nechce. Ráno nevím jak by vypadal ve škole.
Když jí děti řekly, že tam nebyly, tak si to mají půjčit v knihovně jako knihu a nebo si něco najít na netu.Knihu přečíst?Nevím jak by stihl.
Dneska přijel navečer mají odpoledky, takže v půl 6 je doma a teď něco schánějte. Vrrrrrrrrrrrrrr

Jdu koukat na Ulici.

Jak je Verunce Reni? Já po ránu cítím, že se mi to snad vrací zpátky.

Už jsem mu tu něco našla snad to dá dohromady.

Není tady

#61 22. 10. 2009 18:40

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

lollollol  Jani klííííd, ani nevíš, jak jsi mi právě potěšila s prdlou účou, jsou všude stejný, zrovna jsem řešila s holkou rodinnou výchovu godlike . Takže takhle, ona dnes přišla, že z rodinky kromě dvou dostali všichni pětku, protože nepřinesli domácí úkol, potud dobrý, úkoly se maj dělat, že jo. Prý když to přinesou zítra, zas jim to smázne. Ovšem pak mi řekla, co to je za úlohu, no a mě málem trefilo. Lidi zlatý, to je krá.... , normálka mají napsat POPRAVDĚ rodinnej rozpočet na měsíc, tedy všechny výdaje (prosím... to není až tak tajemství), ale i příjmy rodičů vava ! No tak to nééé, jsem jí řekla, že do toho nikomu nic není, že je dost drzý tohle vůbec chtít, dyť to neví ani holka, a říkat jí to nemám v úmyslu. Jo a mimochodem, jedna z těch dvou, co to dnes přinesli, holčina napsala, že tatínek bere 30.000,-  a učitelka jí to nechtěla věřit, prý když chodí tak pěkně oblíkaná, že se jí to zdá málo vava .   No tak jsem teď holce nadiktovala naše platby za plyn, vodu, elektriku, pojistky, hypotéku.. a  místo příjmů jí albert řek, ať tam napíše jeho telefonní číslo, kam má úča v případě dalšího zájmu zavolat, že jí to osobně vysvětlí godlike .
Takže Jani, druhá nasr.... jsem dneska byla já lol !

Berti, no toto, já si myslela, že budeš vyprávět a já poslouchat, páč o tom taky moc nevím lol a ani tu fotku doma nemám kapitulation  Ale je pravda, že po svařáku usínám jak nemluvně během chvilky, hlavně, když si ho dám fakt z důvodu, že mi je zima, se zahřeju a usnu...  Jenže já chrápu po všem godlike

Není tady

#62 22. 10. 2009 19:22

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta Ahojký reta
lol no já jsem už jen pamětník se špatnou pamětí wink
Hezký večer a dobrou sova

Není tady

#63 22. 10. 2009 20:38

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  AHOJKY HOLKÝÝ MOJÉÉ  hjarta  kapitulation  JDU NA VÁS JUKNOUT,NEŽ OPĚT ZALEZU DO PELECHU  sova  vissla       
Díky za optání na Veru holky  hjarta  kapitulation  v  noci jsem skoro nespala a hlídala ji  hjarta  nemohla dýchat...stále se budila a polykala..tak jsem spala se škopkem u ruky,kdyby náhodou usch   .. vrtěla se a bála jsem se,že spadne z postele..  albert  spal v obýváku a mi spolu v ložnici  vissla   
Míšu jsem nechala doma vissla   ..měli jít s praxí kouknout na nějakou výstavu kytek.. tak by toho stejně moc nezameškala..zavolala jsem ráno do školy a omluvila jí   kapitulation   
Ráno jsem šla na 6hod do práce..dala vařit maso ,předvařila  omáčku, polévku a zadělala na knedlíky..na půl osmou jsem si došla pro Veru domů..a šli k dr...tam jsme si vyseděli 2hodiny   dumbom   naše dr. tam nebyla,tak všichni chodili k té druhé  vissla  takže má malá prý virózu .. ani recept jsme si žádný nenesli  vissla  jó zdravotnictví..ted´už ani kapky do nosu nenapíší  vissla  .. no alespon´si ji dr. poslechla  vissla   
Zítra si vzal  Romča  půl dne dovolené v práci .. já po polední přijdu a albert    si dojede do práce udělat zbytek práce vissla    v pondělí a úterý mám tedy dovču   tummenupp  .. a pak to do konce týdne nějak uděláme..Míša má prázdniny  kapitulation 

Evi..hjarta  kapitulation tak toto téma už máme za sebou dumbom  ..také na základce..  vissla  to tenkrát chtěli vědět.. i co doma máme za spotřebiče..auto.. garáž,nemovitost atd..   roll  no asi ,aby se měli učitelé nad čím bavit  vissla

Koukám,že snad školy jsou všude stejné.. co tu píšete ...Jani  hjarta  kapitulation  to je také nedávno co měla Míša přečíst knihu za xdní,..ale s jejím čtecím hendicapem ..by to nezvládla..tak na obalu je vždy o čem kniha je..tak to opsala   vissla  tak at´mlaďas také něco ,,obšlehne" vrrrrrrrr  ...........  tummenupp 
S těma nemocema je to prý naprd.. změna tlaku-počasí a bacily se šíří   vissla 

Jo..tý holčině od Míši je 18let  vissla  já vím, že to chlapi urychlý.. ale bylo mi holčiny líto.. ona to máma vlastně myslela dobře.. asi z hrůzy kolem co bude dál ... hjarta  butter 

hjarta  kapitulation  jdu se umýt..a zalehnu na gauč k Ordinaci...   hjarta  kapitulation  kdoví jaká bude noc  dudlik  sjuk  a ráno do rachoty  vissla

Není tady

#64 22. 10. 2009 20:55

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky..
jdu na vás taky juknou..u nás není ordinace ,ale fotbal dumbomdumbom........ale já sem řekla ,že je mi to vcelku jedno ,se učím ,zítra na zkoušky a ordinaci kouknu do archívu!!!

Holky v pondělí a nebo v terý oběhnu tady ty hospody ..a když něco bude,hned vám napíši a domluvíme ..Bu´d vám řeknu rovnou adresu a nebo byste přijeli ke mě!!!akdyž se nic neseženě tak pjdem na Anděl..ale já myslím ,že tady něco bude.

Jinak co jste marodi ,tak se brzo vymaroďte!!! sjuk

a já se ukážu až v sobotu večer .Jedem za dědou na chatu a za babi do nemocnice..tak pááá

Není tady

#65 22. 10. 2009 21:43

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Evi to je tedy něco dumbom  Fakt samý lepší témata. To jako, že potom se asi učitelé zbouří jak se mají ostatní profese a oni chudáčci si tohle nemůžou dovolit. Oni tak s malým platem za h... práci. O co jim tam jde ?Tam to stejnak je všechno na žákovi jestli se to naučí nebo ne. Někteří to neumí ani pořádně vysvětlit.A pracovní doba ? Směšná.
Já bych napsala ty nejnižší mzdy co dneska jsou a majetek taktéž. Co je komu do toho. Mladej taky neví kolik bereme. Ani já to nevěděla co brali rodiče a vlastně ani nevím jaký mají důchody.
Vlastně i vpráci je to tajné nesmíme si to říkat mezi sebou a já to budu vytrubovat někam do éteru. Nuskutečný.

Reni to je dobře, že jste to s malou spytlíkovali. Vzpomněla jsem si na časy kdy jsme to taky dělali všelijak , ale někdy nebylo zbití musela jsem na §.  Teď to počasí bude na prd a děti taky budou chodit unudlaný, takže se tomu nevyhnete.
Takže ať je malé lépe.
S tím čípkem je to asi pravda. Sousedky holka začala hooodně brzy / možná ji nebylo 14 let / a teď musí chodit 2x za rok k Dr.  a taky se tady říkalo, že je to brzkým TO.

A to ještě musel napsat knihu kterou přečetl, takže honem napsat čten. deník.Samozřejmě to nechával na poslení chvíli to je jeho blbost. Jenže oni mají 17 bodů a těch se musí držet a vše popsat. Takže nějaký obsah z obalu je mu nanic.
Divadelní hru taky zvládl. Též tam byly určitý body a podle nich musel psát. Jenže to neviděl, tak udělal půlku. Uvidíme s čím přijde. No a v pondělí už si musí půjčit další knihu a bude chlapec číst.
Na jednu stranu jsem ráda, protože tohle neměli a bylo mi divný, že k maturitě to je potřeba. A už je to tady.

Silvi zítra držím palce, ale ty jsi holka šikovná bude to dobrý. albert  dělal 13. zkoušky měla jsem trochu nervíky, ale dobrý.

Jdu taky zalehnout. Máme čistě povlečeno, tak se mi bude dobře hajat. Tady ještě koukají na televizi ani nevím na co. Ale mladýho musím zahnat a albert  asi taky vstává ve 2 hodiny po týdnu dovolené.

Holky dobrou noc a hezké sny.  sova

Není tady

#66 22. 10. 2009 21:43

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky holky reta

Silvinko, zítra ti budu držet palce, aby jsi dopadle na zkouškách dobře tummenupp  ty jsi stejně šikulka, takže to bude určitě na výbornou tummenupp tummenupp
Jinak ať je aspoň maličko babi v nemocnici líp stolt a dědu určitě taky potěšíte, že přijedete stolt tummenupp

Renči, to jsou starosti, jak to má člověk co nejlíp naplánovat s těma malýma nemocnýma dětičkama ....  Verunce hjarta  přeji aby byla brzy zase čiperka hjarta par

Evi a Jani to tedy koukám, co nás ještě čeká ve škole za domácí úkoly dumbom  opravdu, co je komu po tom.... butter  oni už neví co by si vymysleli .....  vissla
A  moc se mi líbí, jak to albert správně ukončil s tím telefonním číslem....  stolt tummenupp

Jinak hjarta všem pěknou dobrou noc a marodečkům hlavně klidnou sova  kapitulation kapitulation

Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#67 22. 10. 2009 23:20

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Tak máme doma oslaveno, spad mi kámen ze srdce, on měl albert narozky už v neděli, ale my pro něj měli společnej dárek, chtěli mu ho dát před oslavou - tou velkou, tedy zítra dopoledne, ale nějak to nevycházelo, aby byli všichni včas doma, takže jsme to přehodili na dnešek... no taťka čuměl, dar tedy fakt nečekal, pro upřesnění, dostal od nás tohle big_smile  http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63955  - tak a teď mi asi klepne pepka, já to rozklikla po měsíci a ono je to o pět tisíc levnější godlike , no nic, my nechtěli nechávat nic náhodě, tak jsme to doma sulcovali už od září - ale hlavně, že má albert radost tummenupp  Když se sjede dolů, je tam jak právě vidím tabulka historie cen, no tak tam je to jasně vidět lol . Samo, tatík seděl a zkoušel do zblbnutí, co to dovede, takže přepínal ovladačem jak šílenej... no zítra si bere volno, tak má na dopoledne o zábavu postaráno.

Jani, já s učitelkou vyrůstala, tak vím svý vissla , jelikož na prvním stupni a ještě prvňáky a druháky pořád, tak to byly každej den dlouuuuhý big_smile 4 hodiny práce, jednou týdně odpolední do půl jedný yikes , placený prázdniny, jako vím, že je to kus od kusu, některá fakt do toho dá všechno a pak je to opravdu i makačka, ale tyhle o tom zrovna nemluví, dělaj to rády a nestěžujou si ani na plat, bohužel, je jich jak šafránu, já za svojí školu a školu dětí poznala jednu a to byla moje v první třídě, byla už stará a pak šla do důchodu, to byla škoda. Zato teď je tam fakt výkvět mad !  Jsem zvědavá, kolik dětí zejtra přinese ten úkol po pravdě udělanej... godlike  Tohle je prostě něco, do čeho nikomu nic není a ještě aby si puboši srovnávali mezi sebou, jak jsou rodičové na tom, no pakárna... .

Renčo, to máš tedy honičku, ale fajn, že to takhle dokážete zvládnout, a držím palce, ať je Verča brzy fit, chudák, spát s připraveným škopkem, nic moc, ani pro tebe, ani pro ni, že joo dumbom

Silvi, zítra držím pěsti, ty to zvládneš, tyjo, budeš pilotovat takovej stroj tummenupp ,  hlavně zvládni pokud možno v pohodě i víkend...  hjarta

Berti, dobrý s tím pamětníkem lol - kdyby to ale slyšel tvůj albert , no nevím nevím lol

No a jdu, zítra tu bude chaos největší, tak se na to potřebuju vyspat, už aby to slavení bylo za námi, nějak tyhle mega akce nemusím, i když na druhou stranu se těším.

Přeju dobrou noc sovasova

Není tady

#68 23. 10. 2009 7:36

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Hezké ráno reta
Silvi,držím pěsti tummenupp

Není tady

#69 23. 10. 2009 14:24

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1872/NAR018a.jpg

Evi, přejeme Jirkovi k jeho pěkným narozeninám hodně zdraví, štěstí, lásky a rodinné pohody  Mirča a Tonda

Není tady

#70 23. 10. 2009 14:33

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Ahojký holky rock
tak už jsem se sem konečně dostala a koukám, že tu není ani noha vissla Myslela jsem, že budu dočítat a nikde nic  vissla

U Evy jsou teď oslavy určitě v nejlepším storstark storstark storstark
Dárek je tedy parádní stolt tummenupp tummenupp to je něco pro ty naše hjarta , že?

Silvinko a co ty? Jak jsi dopadla u zkoušek????

Renči a co malý marodeček hjarta ...  už je to lepší?  stolt

Dneska jsem si zadělala těsto v pekárně a za chvilku jdu dělat vdolečky (koláčky) tongue
Venku je hnusně, mrholí, tak doma je dobře tummenupp reta

Není tady

#71 23. 10. 2009 15:28

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Jiříku,  chci poslat přáníčko a prostě mi to sem nejde.
Ale i tak Ti přejeme hodně zdraví, štěstí a spokojenosti a ještě jednu 50!!!!
Dana s rodinou

Upravil(a) siwama (23. 10. 2009 15:31)

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#72 23. 10. 2009 16:38

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  JIŘÍKOVI VŠE NEJ NEJ..HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍČKA, ŠTĚSTÍČKA, MNOHO SEXUÁLNÍ SVĚŽESTI DO DALŠÍ PADESÁTKY A STÁLE TAK SKVĚLOU RODINNOU POHODU  hjarta  tummenupp 
RENČA S RODINKOU  hjarta  kapitulation 
hjarta  kapitulation  hjarta  kapitulation  hjarta  kapitulation  hjarta  kapitulation  hjarta  kapitulation 
OBRÁZEK PRO NĚJ albert  ZKUSÍM DÁT NA KELIŠKU ..TADY BY TO BYLO MOC VEŘEJNÉ....  vissla  roll

Upravil(a) salek (23. 10. 2009 16:45)

Není tady

#73 23. 10. 2009 17:08

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Ahoj holky donesla jsem ke kafíčku tongue Evička mě naučila marcipán vissla jen bych ještě potřebovala trochu její zručnosti gloria
Pro syna k patnáctinám, miluje karate, knížky a PC
http://foto.dama.cz/img/666/666451.jpg

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#74 23. 10. 2009 17:12

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  a už je tam albert  ..  lol 
zatím pa.. jo a díky za optání  dudlik  Verunka mi tu usnula na gauči u pohádek.. včera večer ji bolela i pulinka.. dne sklid..ale ten kašel hrůza.. v noci jsem se o ni bála a skoro nespala ..dnes jsem dala opět 250 .-kč za léky jen aby ji bylo lépe....ale co by člověk pro ta naše  hjarta neudělal že hjarta   .. prý si musí vytvořit imunitu..a může to trvat i několik měsíců  vissla 

Evi..pěkný dáreček. albert   tummenupp  kapitulation  také má na ni Romča počíháno  tummenupp

Není tady

#75 23. 10. 2009 18:34

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.gify-deny.ic.cz/images/kotatko_5.jpg
Evi manželovi vše nej... nej ....nej
                                                  Herta s Petrem

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí