Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 10. 2009 9:46

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Kelišky - 3

smile Pěkný ráno !!

Tady mrzneeee dumbom - a kytičky už nevypadají tak rozkvetle jako včera big_smile

Jani1 - uf, to sis holka užila, určitě to bude všechno dobrý hjarta , hlavně, že se přišlo na příčinu, i když zrovna takhle ošklivou,  držím palce, ať je brzy zahojená a vpořádku hjarta !
Srazík plánujeme od soboty za týden, 31.10. v Praze, místo ještě Silvina upřesní, tak jestli ti to vyjde, bude to moc fajn tummenupp !

Já teď musím roztopit, skočit pro něco k jídlu a pak patlámoš.... godlike

Není tady

#27 20. 10. 2009 10:23

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky,

včera jsem už neměla náladu na PC v práci se to sra.... od od rána. Pak jsem byla ráda, že mi vzala kolegyně na nádraží jinak bych přijela až v půl 8 večer.

Taky jsem si dneska nějak i déle pospala, ale co jdu zase večer a spát půjdu až zítra.

Tedy Jani já mám úplně z toho všeho husinu. Pozdravuj ji hjarta  a držím všechny palce ať je vše v pořádku.
A tobě pevné nervy pussa

Jdu to tady poklidit a něco hodit do pekáče. Večer jsem si vyndala maso samozřejmě jsem na to myslela, že jsem stejnak musela vylézt z postele a vyndat z mrazáku.

albert  je na školení přijede před 14 h , tak to nějak upeču, aby se to nemuselo ohřívat.

kapitulation

Není tady

#28 20. 10. 2009 10:46

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Pěkné dopoledne, holkýýý rock 
Tak jsem sem taky na chvilku nakoukla a co tu nečtu....
Jani hjarta , to jsou tedy starosti dumbom moc držím dceři palce, aby už byla v pořádku a výsledky dopadly dobře... to je to hlavní.... stolt tummenupp

Evi, tak ať se daří paltámos, patlámos.... wink  je chladno, tak to určitě půjde líp než když byla vedra stolt tummenupp

Jinak dneska jede albert konečně přezout auto ... už je nejvyšší čas tummenupp

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#29 20. 10. 2009 19:07

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky..
jani1..držííím moc palečky pussa a ať výsledky dopadnou dobře.jinak přesně jak píše Evka srazík  je v sobotu,,bud to bud u toho Anděla a nebo zkusím najít něo na 7 u n ás!!! to bych vám všem dala vědět!! ty bys stejně přijela autem viď??? tak bych tě navedla ,kdyžtak až k nám ..
zítra mám volno ,ale budu se učit ,pak na manikůru a pak k zubaři,takže takový volno-nevolno!!...ale hlavně se vyspíííííííím ..na to se vždy těším pokud  nebudu čarovat už od 7h. dumbom

Renči ,nic si z toho nedělej ,radši tam nechoď  a máš to . to bych s ní asi vyběhala,protože jak asi může hned vystřihnout hvězdičku???va kdyby nějaký kolo,nebo čtvrec ,kde je nějaká čára,ale já bych asi špičku hvězdičkyx ,taky ustříhla,:co:tak ať si z toho Veru nic nedělá..příště jí ustříhne ,,tummenupp

mirunko ,taky nás čekají gumy.myslím právě 31.wink

evíku ,tak patlej ..:lol:jen se nám z toho neupatlej..

Jani ,taky jsem si vyndala maso,a nakonec dělala řízky.mě ukecali!! :lol:koupila jsem k tomu br.salát.brambory jsem odmítla loupat a nikdo se k tomu neměl!!!

jo mě to včera taky blblo,já se ani nemohla dostat na maily..

jo a holky ,máte tam tu kérku.na kelišce..a pšššššt,já vím ,že jsem blááázen!!! godlike

jdu si udělat kafíčko..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#30 20. 10. 2009 19:14

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Ahojkýýý Kelišký reta Jani 1 no to je síla va Držím pěsti aby vše dobře dopadlo.
Já dnešek protrpěla dumbom a dobře mi tak! Včera jsem asi venku nastydla. Teď už je líp. Vám všem přeju hezký večer a dobrou sova

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#31 20. 10. 2009 19:32

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Bertinka napsal(a):

kapitulation Ahojkýýý Kelišký reta Jani 1 no to je síla va Držím pěsti aby vše dobře dopadlo.
Já dnešek protrpěla dumbom a dobře mi tak! Včera jsem asi venku nastydla. Teď už je líp. Vám všem přeju hezký večer a dobrou sova

tak honem čajíček a hupky do postele,at to není ještě horší.

Není tady

#32 20. 10. 2009 19:49

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Patlání je dopatlaný, tedy zhruba, zítra ještě maličkosti a pak se pustím do slanýho, to bude operace, vůbec netuším, co z toho bude. Zato dneska jsem vyrobila takový megakozy big_smile , že to málem nevlezlo do lednice. Taťka čuměl....  no na stůl si to tam odnese sám godlike .
Teď jsem si ještě jednou podrobně přečetla o tý hvězdičce a došlo mi, že Verče jsou teprve tři, bože, ta učitelka je kr... , copak tohle jde - takhle malá, to se snad teprve vůbec učí nůžky držet v ruce, a zkouší něco ustřihnout,nee? Je dobrá, že vůbec něco vystřihla, nějaký přefiknutí  - no to se stane i úče určitě roll - no vlastně, možná už se jí to dlouho nestalo lollol - tak prudí lol
Mirčo, jo, dneska to šlo, nechtělo mi to hořet, tak jsem tvořila při 20°- v kuchyni - to bylo krásný, proto letním horkům, akorát od nohou mi byla zima big_smile
Jani - ty už jsi asi v práci, co, ale koukala jsem na hry, jak ses rozjela lol - nebo si taky hrál mladej? Hlavně u toho hada to nechápu, i náš kluk měl problém a ty tolik bodů... já dala nejvýš 3 a už jsem měla chuť do toho kopnout godlike
Berti, zalézt, zahřát a nevystrčit ani nos, dokud nebude líp tummenupp

Není tady

#33 20. 10. 2009 19:56

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojkýýýý holky reta
Jdu jen nakouknout a popřát pěknou dobrou noc sova  hjarta 
Zítra jsme celý den pryč.... tak zase večer hjarta kapitulation kapitulation

Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#34 20. 10. 2009 20:38

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Přeji hezký večer všem.

Evi to jsem šikovná co? Já jsem ani nevěděla, že tu něco takovýho vytvořili.
Vajíčka nahrál albert a hada T. gloria  Mladej to má na mobilu, takže ví jak s tím. Já jak mám něco dělat šipkama jsem v háji.
Tetris jsem zkoušela , ale nahrála jsem málo, tak jsem to tam ani neodesílala.

Já zase mizím ahoj zítra. Jééé holky jak já vám závidím postýlky  sova

Není tady

#35 20. 10. 2009 22:09

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

holky dobrou

Upravil(a) sisi21 (20. 10. 2009 22:19)

Není tady

#36 20. 10. 2009 22:49

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Jani tummenupp  - já taky šipkama neumím ani ťuk, moje práce jsou jen vejce a tučňáci godlike , na ostatní tady mám taky lidi ...

Silvi, co babi hjarta ? Ani trošku zlepšení? Nebo přeci jen?

No, jdu taky na kutě, přeju dobrou noc sovasova

Není tady

#37 20. 10. 2009 23:18

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýýý mojéé  hjarta  kapitulation 
už jsem chtěla jít do hajan  sova vissla  ..ale musím tu na vás ještě juknout...  va  měla jsem u tááááhlý rozhovor s Míšou o  hjarta  vissla  začínají se jí zapalovat lýtka  vissla ale vše ok.. jsem ráda,že o tom se mnou mluví ... tummenupp   asi bude po mě..nebo po  BM  albert  jejím tatínkovi  ?? lol   
Po práci jsem šla s Veru koupit Kubíčkovi konečně tu bundu zimní ..a sehnala  tummenupp  ..a koupila jsem mu k ní i ve skoro stejné barvě oteplené kalhoty z manžestru ...a Veru jsem je vzala hned také...
Doma jsem si pak dala s Romčou kafčo a mazala opět na cvíčo na míči  styrka   zítra po práci jdu na masáž..cvičitelka si na mě všimla ,že všelijak kroutím při cvičení krkem..už od soboty ho mám nějak bloklý  butter   dělá masáže..a napravuje na takových řemínkách  vissla   zítra ji to zaplatím ještě ,,kešem"  lol   a pak se prý mohu domluvit s dr. že by mi to napsala na pojišťovnu..tak uvidím.. jak mě bude  po zítřku  vissla  va   
Holky moje.. hjarta  kapitulation    u Veru mě mrzelo jen to,že seděla vedle od dětí..jako kdyby něco provedla..to chápu,že je p.učitelky chtějí  naučit nové věci.. nechci se s tou dotyčnou uč.  o něčem dohadovat..aby se pak na Veru ,,nevozila" ale dám si na ní pozor.. dnes jsem ji po očku pozorovala za dveřmi  ,jak se k dětem chová.. možná je to pro mě horší to vidět,když tam pracuji  butter 
Jdu juknout ještě na blázna..Silvinku  hjarta  kapitulation  lol 

Jani 1.. hjarta kapitulation  co dodat.. tak se hlavně všichni držte hjarta  .. a at´jsou výsledky OK  tummenupp  moc tu vás budeme myslet  gloria  hjarta 

hjarta  kapitulation

Není tady

#38 20. 10. 2009 23:37

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Reni ..si myslím ,že Míša je chytrá holka..přesně jak píšeš po mamince,tak se neboj..a chodí vůbec s někým???
no s Veru by mě to taky mrzelo,,si ta ´ča k ní měla sednout a třebas jí pomoci ,ale tkhle,hmm,usch,tak to já bych tam asi dělat nemohla..

Evi není,žádný zlepšení..ani to sem snad radši nepíšu..čekat,čekat ,čekat .to je jen tahle možnost a doufat v zázrak..

Není tady

#39 21. 10. 2009 5:28

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta  Dobré ránko holky, jen jsem vás chtěla pozdravit a už frčíme.....   reta

Není tady

#40 21. 10. 2009 7:41

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta Hezké ráno Keliškýýý reta
Já měla včera něco lepšího než usch čaj. wink albert mi svařil vínko,ale moc to nepomohlo dumbom Asi si strčím do nosu tampony vissla
Včera albert natrhal jablíčka,ale je to letos bída dumbom jen jedna bedýnka.Loni jsem nevěděla co s nima a letos kde vzít a nekrást dumbom
Taky jsem poslala Dádu jak se snaží běhat.Pavlí psala,že ruce nahoru a maže lol Hrozně ho rozčiluje když padne.Ne že by hoto bolelo,ale prej to zvedání mu zabere moc času a něco by mu mohlo utect wink
Kelišky hezkej den hjarta

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#41 21. 10. 2009 10:03

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Pěkný ráno !!

Berti, Dádulka s rukama nad hlavou je boží hjarta !  A mňam svařáček, tady byla uvnitř po ránu taková kosa, že bych si ho byla nejradši dala ke snídani uschgodlike , ale přeci jen jsem měla trochu zábrany lol .  Teď se konečně krb rozhořel, čím větší zima, tím mi to roztopení trvá dýl, tak bafnu vysavač, prolítnu se po baráku a pak mi čeká další patlámoš...

Silvi, s babi mi to moc mrzí, sakra, kdyby aspoň něco málo - malinkato se začalo lepšit, hned by bylo líp hjarta

Renčo, Míša se projevuje jako rozumná holka, takže je jednoznačně po tobě loltummenupp ! Je to moc fajn, že si takhle všechno povíte. U nás to tak zatím funguje, akorát ještě nemá žádnýho hjarta , jen bandu kámošů.... ale je mezi nimi i takovej, co ji víc zajímá... ale dál to zatím nepokračuje, což mi tedy vůbec nevadí, až to přijde, ještě budu vzpomínat godlike

Není tady

#42 21. 10. 2009 10:42

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky.
Bertinko,tak jsem jukla na Dádulku ,,to je kluk jak buk..maminka musí mít radost,,vypadá skvěle.
jo a vínko lol..no a co dál??? tak povídej ,,po vín ku se je vždycky nějaký pokračování godlike.sakra já víém ty nám to děvče tajíš ..no dobře,tak o..někdy nám o tom porozprávíš,,
Jablíček na chatě taky moc nemáme ,,je na nich nějaká nemoc ,sousedka to mátaky ,,jsoz takový poďobaný.usch

eví ,,jak si psala ,o krbu ,taky o něm přemýšlíme na chatě .moc se mi to líbí,,jenže děda nám jaksi zastavěl k:usch:omín ,,tak to budem muset nějak vymyslet ,ale chci ho..Nějak mě nedošlo ,ten kotel je sic plynový ,lae zapaluje se el.jiskroutakže ,když nejde elektřina ,pak nejde plyn ,a topení samo netopí..Je to na palici,,Potřebuji teda zprovoznit aspoň komín ..

konečně jsem se zas trochu vyspala ,sice jen do 8.15,ale je to rozdil než ve 3:30 lol.
poklidila trošku ,musela jsem vytřít a pochopitelně dala prádlo do pračky,takže tak nějak ten klasik kolotoč lol,,..........si říkám ,není lepší bejt v práci???? tam člověk neuklízí..lol

Není tady

#43 21. 10. 2009 12:33

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky,

už jsem se vyspinkala. lol  Sice bych si ještě nějakou tu chvilku dala, ale čekám na synáčka dneska přijede dříve ze školy a prý se půjdeme podívat do města. Má vyhlídlou bundu no jsem zvědavá co to je.
Aspoň se podívám já po nějakých škerpálech podzimních.

Taky před chvílí volala albert  matka, že tátu propouští z nemocnice. Stejnak se na něj sestra vyprdla dělat zátěžový zkoušky. Hlavně, že to říkali jak budou trénovat do schodů  dumbom

Jdeme si ohřát žrádýlko ze včera a pak vyrazíme.

Herti jdu kouknout na fotky. Pořád romu nemůžu uvěřit jak ten čas letí.

No teď jsem se taky projevila jako prdlá. albert stahoval fotky, že je půjde nechat udělat hned jsem si tam dala tu naší bab. rodinu z Nýrska.
No a byly tam fotky když tchán slavil 70 let. Koukám a ještě si pro sebe říkám, že jsem tam hubenější. No půl rok a teď jsem na fotkách jako usch
Holky já jsem mylsela, že to byla oslava letos v lednu a ono to bylo už 3 roky. A já si to pamatuji jako kdyby to bylo nedávno. dumbom

Není tady

#44 21. 10. 2009 12:36

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Silvi, taky si to kolikrát říkám, že nejsem v práci. Ve volnu se lítá s hadrem a vším možným a stejnak to večer není vidět. U nás tedy za pár minut je vše zpět na nesprávném místě. Já závidím ženským, kde to funguje na delší dobu.
Možná lítají pořád a přerovnávají to já už neeeee.

Není tady

#45 21. 10. 2009 13:01

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, krásný den. nějak nestíhám se sem dostat. tak jdu dočítat, co je kde nového.

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#46 21. 10. 2009 13:25

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Uf, já se sem nemohla dostat, nešlo mi přihlásit, pořád že spojení je přerušeno, no na palici. Zrovna, když jsem dodělala oběd a patlámoš dala tuhnout do lednice, uvařila si kafe a sedla k babinci, tak tohle. Teď už mám kafe vypitý a můžu zas jít  pokračovat godlike , by mi kleplo.

Jani, ono to fakt letí jak zběsilý, bych řekla, že tím dál víc, nějak mi ani letos nestačilo začít vadit, že je podzim, protože než jsem se vzpamatovala, že už není léto, pomalu bude zima big_smile .
To urovnání všeho a vytvoření pořádku na chvilku je u nás běžný, tedy někdy ani na chvilku, protože dole začnu a než skončím nahoře, je už zas dole binec, no co můžu dělat, zase se tady holt žije, toho, až se mi třeba jednou děti odstěhujou a já ten pořádek i udržím, toho se bojím ze všeho nejvíc, tak si to v těch chvilkách, kdy vidím kvůli bordelu rudě, říkám godlike

Silvi, ty ses ale dala do Bertinky, cha... si myslíš, že ti to poví lol ? No uvidíme vissla
Jo krb, hm, ten jestli si tam uděláte, se budete mít, když to bude fakt jen krb na topení ....  my totiž když nejde elektrika, jsme v pr... jak s plynem, tak s krbem a je nám stejně zima big_smile .  Protože tím vytápíme všechny radiátory v baráku, je to napojený na čerpadlo (na elektriku samo) a odpojit to nejde, aby to fungovalo jen samostatně, takže smolík dumbom .

Tak, za chvilku mi přijde holka ze školy, dám jí oběd a jdu zase cosi patlat... už abych to měla za sebou, ani nemám hlad, jak furt z toho něco užírám gloria

Není tady

#47 21. 10. 2009 19:44

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Kočky jdu se rozloučit. Jsem nějaká unavená byli jsme se podívat ve městě, takže jsem i uchozená a padá na mě spaní.

Dobrou noc.

Není tady

#48 21. 10. 2009 19:56

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

jo holky letí to!!! Vždyť příští týden je už listopad!!!va
Jo bertinka?? poví ,,a jestli né tak to z ní vytáhnem,,jsem děně napnutá!! godlikevínko dělá divy reta..horší bude jestli napše ,že usnula ,tak máme po pr.d.eli-.. a nedovíme se nic..usch sad

Upravil(a) sisi21 (21. 10. 2009 19:58)

Není tady

#49 21. 10. 2009 20:21

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

teda holky koukáte Comeback..godlikegodlike já se tady řežu smíchy.tak dlouho jsem se  nezasmála.aspoň jsem zas nabrala nějakou sílu..
jinak se sváma loučím.páá

Není tady

#50 21. 10. 2009 20:41

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Já nekoukám na nic, teď jsem si konečně sedla, mi bolej i paty godlike od stání, mám jakžtakž dopatláno a teď chci hlavně tichooo dumbom - jak jsem dělala se salámem, šunkou, sýrem... a jinými... tak kolem mě kroužili všichni, co se mnou bydlí, pořád řečnili, užírali, loudili, překáželi, já už nemohla, jak vosy, jsem je nedokázala ani odhánět, navíc se překřikovali, jsem nahluchlá a už dlouho nechci vidět žádnej salám usch .  Zítra dodělám vršek a vyfotím.

Silvi, jooo, počkej, Bertinka třeba nakonec překvapí, cheche... že usnula, ty budeš zírat, až se rozepíše lol !

Tedy já bejt jí, přijdu nás sem pomlátit lol !

A jinak už se taky loučím, sice tady ještě chvilku budu, ale jak se mi začnou zavírat oči, což bude za chvíli, půjdu chrnět...  Dobrouuuu sovasovahjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí