Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 10. 2009 10:00

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

CHAT: Kelišky - 3

smile

a příští pokojík si klidně můžete jako nové téma založit samy, dámy wink když je tak vysoký počet příspěvků, má téma tendenci zlobit hmm

hezkou neděli wink

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#2 18. 10. 2009 10:57

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Kelišky - 3

smile Hezkou neděli Kelišky !!

Vstala jsem pozdě a rovnou skočila do novho pokojíčku, to je fajn, akorát nevidím do starýho, co jste tam psaly godlike .

Popi jasně, příště si ho už založíme samy stolt .

Jo, Dáša chtěla vyměnit pomeranč za koblihu, bohužel, ty už nejsou, pošlu loupák, jsou mnohem lepší a čerstvý, zrovna jsem jeden zblajzla.

Venku je pořád hnusně a pršavo, teď budu dělat oběd a odpoledne asi sjedeme s albert do Makra nakoupit na to moje tvoření v týdnu, mají tam větší výběr salámů a já to budu potřebovat na slanej dort, to bude něco, v životě jsem to nedělala a navíc to musí být veliký dumbom .

Není tady

#3 18. 10. 2009 15:54

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky:hjarta:hjartahjarta

Peču koláčky a už se nemužu dočkat  kyne mi těsto jdu dělat nádivku ořechovou ,makovou  a tvaroh .  Kdepak jste? kapitulationkapitulationkapitulation

Není tady

#4 18. 10. 2009 16:21

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky..
jéééé nový pokojík..
Dáši taky jsem přemýšlela,že udělám třebas koblihy,ale mladí přivezli kynutou buchtu.

Danuš to je supr,že přijedeš,

Jo Miru,stímhle strojem -monstrem budu jezdit lol.nic na tom není ..a moc supr to není ,možná to tak vypadá..lol
jdu si udělat kávu a pustit nějaký filmík

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#5 18. 10. 2009 18:16

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky,

než se sem dostanu už jsme v novém pokojíku.

Tady se peče jako o závod , mňam. Já jsem v pátek taky pekla nový recept sice to měla být bábovka, ale nemám tak velkou formu dala jsem to na plech.

Dneska tu trochu svítilo sluníčko, ale zima byla stejnak 3 st.

Už se nemůžu dočkat až zítra zase pošupajdím ve tmě a v zimě do práce.

Silvi koukla jsem na fotky a tummenupp  To už bude jezdit samo.

Není tady

#6 18. 10. 2009 19:30

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  ahojky holkýý mojéé..  hjarta  kapitulation 
jdu nakouknout va  ..než půjdu dát to naše malé zvířátko dudlik  do postýlky..dnes spala asi jen půl hoďky ,než jsme dojeli po poldní domů z Ústí z nákupu  kapitulation 
Boty jsem si koupila jen já a Romča ... Míša si žádné nemohla vybrat  vissla  roll  tak jdu s ní  ještě zítra odpo po práci do města  vissla 
Jinak tu dnes bylo také trošku slunečno.. ani topit jsme moc nemuseli  vissla  ale prádlo mi na balkoně od pátka  dumbom  neuschlo..věci do práce jsem si musela dát domů na věšák uschnout  vissla 
Před chvilkou jsem dopekla chlebík ,,fit" měla jsem na něj chut´a ted´tu jím jogurt s banánem  usch 

Silvi.. hjarta  kapitulation  super mašina !!!! Úplné žihadlo..snad se s ní bude také tak i jezdit..tak přeji moc.. moc ..moc hodin bez nehod ,,slepic"  a dalších nepříjemných cestujících  lol  ale tam snad ani na tebe nemohou ne ??? 

Jani.. hjarta  kapitulation  já také tak brzy ráno pošupajdím..tak nesmutni  hjarta  kapitulation 

hjarta  kapitulation  tak nám přeji ...stále takovou pohodu v novém pokojíku jako doposud  hjarta  kapitulation

Není tady

#7 18. 10. 2009 20:10

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Reni, já si myslím, že budeš ještě pochrupávat až já půjdu do práce. Nebo už taky jdeš z baráku ve 4.10h.  lol
Taky jsem dneska koukla na boty, ale vůbec nic jsem si nevybrala. Ty co mi padly do oka byly snad dělaný z papíru já potřebuji pořádný botky utíkačky do nepohody a dalekou cestu.

Tímto se s vámi pro dnešek loučím jdu do sova  Moc jsem teď za poslední dny nenaspala a ráno už mi bude zvonit budík v půl 4 h usch

Dobrou noc.

Není tady

#8 18. 10. 2009 20:14

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky,

tak jsem si ten pečící maraton ještě protáhla do dneška a upekla maxi-pizza-šneky godlike - budou to mít zítra na svačinu, chtěli to sežrat hned, ale jsou tady ještě klobásy...
Odpoledne - později - jsme byli v Makru, tak mám zruba nakoupeno , jsem zvědavá, co z toho nakonec vyleze godlike , tenhle týden budu flákat vaření i pečení (proto jsem asi je zažrala do foroty teď o víkendu), protože budu tvořit na tu taťkovo oslavu.

Silvi, to je pravda, tam budeš úplně stranou od lidí, nee? - to určitě musí mít nějakou supr kabinu pro řidiče - ty jo, určo klimču, pohovku, telku, kuchyňku lol - tedy podle toho prostoru to tak vypadá.  Fakt jsi dobrá, jestli tohle zvládneš ukočírovat, tě snad začnu z úcty vykat godlikegodlike

Renčo, Míša si nemohla vybrat.... to mi něco silně připomíná, jako bych někoho takovýho měla snad doma lol
Slunečno tu nebylo a topit jsme museli butter , pršelo snad každých deset minut, pak sluníčko, to jo, ale kouknout a dost a zase Komárek dumbom

Jo a zase se mi bolavě sekla páteř za krkem, takže se celý odpoledne musím doleva otáčet celá, když chci být "bezbolestná", jde to jedině s hlavou vytočenou vpravo, což bylo na nákupu fakt naprd,  regály jsou bohužel po obou stranách godlike . Asi mi ty rehabky zas neminou, chjooo dumbom

Není tady

#9 18. 10. 2009 21:17

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Ahojkýýý hjarta
Tak u nás se ještě nespí, ale dočetli jsme kapitolu a vedle je klid... tak doufám, že za chvilku už budou pravidelně oddechovat .. sova

Jani, tak to ti tedy nezávidím tak brzy vstávat... do tmy a zimy .. brrrr dumbom
U nás taky prosvítalo sluníčko, moc nehřálo....  ale bylo to rozhodně lepší tummenupp , než ty šedivé mraky a pršení nebo mrholení.

Evi, tak ať se ti daří tvoření na taťkovu oslavu stolt tummenupp tummenupp

Jinak pěknou dobrou noc hjarta kapitulation kapitulation

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#10 18. 10. 2009 21:26

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

kočky taky se prodnešek loučím s jdu do hajan!!zkusím si přečíst aspoň nějaký časopis..
dobrou..
jj kabina je to jak hrom ani nevím proč,,hele zatím s tím jezdím ,ale papíry na to budu mít až v pátek ,to budou zkoušky ,tak holt se jdu učit ..a né časák chjo..

Není tady

#11 18. 10. 2009 21:33

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, tak konečně v novém, když jsem pořád prdlila. dumbom lol
Silvinko, ještě nekřžičím hurá, že přijedu, mám napsaný směny, no snad to ukecám hmm.
Jinak mám za sebou zase pracovní víkend a těším se na zítra, na pohodičku.
Všem dobrou noc a zasráno kapitulation

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#12 19. 10. 2009 8:22

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Dobré ráno, holkýýýý rock
Tak u nás po ranním chaosu zavládl klídek  vissla  děti ve škole, pesani jsou vyběhaní, urousaní, a ten velký zápasí se svojí okusovací kostí a malý spí stočený do klubíčka ve svém pelíšku. Venku je děsná mlha, že by se dala krájet dumbom ale padá dolů, tak by na den mohlo být pěkně stolt tummenupp
A jsou jen 2° tepla nebo zimy?????  vissla

Silvinko, držím palce na pátek na zloušky stolt ty to hravě zvládneš.... jsi 1*  tummenupp tummenupp tummenupp

Danuš a ty si taky někdy odpočiň když máš dneska tu pohodičku hjarta reta

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#13 19. 10. 2009 9:02

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta Ahoj Kelišky reta
Dnes už mám zasebou holiče reta albert přijel z noční a hned jsme jeli. Hplička si přehodila směny a to je na dumbom V týdnu bychom museli dvakrát zasebou do města a to se mi moc nechce.
Teda tady je mlha,ře není vidět na krok dumbom Zato to ale vypadá na sluníško rock

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#14 19. 10. 2009 9:52

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Pěkný ráno !!

Berti, ty jsi ranní ptáče, od kolika hodin proboha ta holička dělá big_smile ?

Mirčo, tady je 3° tepla lol - taky nevím, jak tomu říkat, byla jsem venčit a proti předchozím dnům to docela šlo, možná vyleze i sluníčko, mlha ani moc není, no takže jo, vlastně je teplo godlike . Pesani mi hned usnuli oba, malej se stočil tam, kde nepřekáží a má svoje oblíbený místo, Ketyna se rozvalila do průchodu mezi kuchyň a obývák, takže bude k její smůle přemístěna - to ji zkrátka musím vzít za tlapy a odtáhnout, chrní dál...  a příště si na to blbý místo lehne znova big_smile , no a já půjdu něco dělat kapitulation ... hm, a roztopit, přeci jen, co je teplo venku, není uvnitř dumbom

Je Danuš - super, jen to ukecej tummenupp !

Není tady

#15 19. 10. 2009 10:51

janina1
♥♥♥♥♥--
Místo: Vysočina
Web

rock Ahoj holky,, moc vás zdravím smile

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/328/328225zhc4yt2zn4.gif

Není tady

#16 19. 10. 2009 18:02

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta  Ahojkýýýý reta
  smile Evi dělá od sedmi což byla paráda.Přesně v sedum jsem stála za dveřmi wink No semnou to má rychlí. Jen ostřihat a to 35 let porád stejně. ČEsat se nenechávám. To jen když někam jedem wink Pipkám je to jedno,hlavně když maj zobání.
Dnes bylo nádherně a tak jsem si už udělala podzimní truhlíky. Skončila jsem v půl čtvrtý a málem mi omrzly prsty,jak se ochladilo.
Jani1 taky tě moc zdravím reta

Není tady

#17 19. 10. 2009 19:43

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky.
jejda Jani 1 ty žiješ??? tě zdravím ..tak povídej co novýho??? s přiješ na srazík??? je to sobota 31.října!!
zkusím příští týden tady něco oběhnout a dám vědět ,kde by to bylo .v soboru se tu normálka na 7 může parkovat na místech k tomu určených..

Mirunko,jo učím se jak v první třídě..

dnes tu ráno byla pěkná kosa,ale odpoledne se zas udělalo tepleji..prostě bláznivý počasí!!

jdu si udělat nějaký dobrý čajíček ,

Není tady

#18 19. 10. 2009 20:23

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Ahojky, tak pro dnešek s výrobou končím, dnes jsem si připravila na megaprsatici, že ještě nevím, jak to potom potáhnu, to bude spotřeba kůže godlike

Teď se tady řehním, zatímco Petr rozčiluje, ale co, furt jim už od malička říkám, že při jídle se neřeční a nemává rukama, jí se nad stolem... ale málo platný, teprve pes mu ukáže, že mám pravdu lol . Ohřál si dvě klobásy, jednou si kousnul a začal rozhazovat rukama a něco kecat, no a jak ruku s klobásou natáhnul od těla, šup a zbyla mu ruka prázdná, zato vedle něj naprosto spokojená Ketyna, polkla a dala by si ještě ... a to už byla nažraná lol . A můj dávno dospělej syn mi žaloval jak malý dítě, že mu pes sežral večeři...  no už si hřeje další godlike

Odpoledne jsem ještě byla s Anetou na chvilku ve městě, od loňska vyrostla a potřebovala nějakej hacafrak jako kabát ... tak jsme šli k ťamanům a koupili fakt pěknej, sekne jí to...  no a objevila tam ve výprodeji letních věcí tričko, měli dvě poslední a hrozně ho chtěla, že ho určitě bude nosit, tak když jsem ho viděla, ani jsem neváhala a koupila, bylo levný, a hlavně nápis "I am stupid" lol mi dostal... už ho má na sobě ...  Petr když to na ní vidí, zrovna přichází na lepší myšlenky...

Jani1 - ahoooj - co pořád děláš? Už jsem si taky říkala, kde je ti konec...  co srazík, přijedeš?

Silvi, parkování je u nás podmínka, tedy né moje, ale albert lol, on to děsně řeší - tak to dobře vyber godlike

Berti, já si podzimní truhlíky udělala už dávno a už dvakrát jsem dávala novej vřes, páč ten první chcípnul (a vůbec netuším proč...), ale pořád mi kvetou muškáty, tedy zrovna ta těch dvou oknech, kam chci tohle dát, je mi líto je vyhazovat, ale ona se asi příroda sama postará, pár nočních mrazíků a bude stolt

Není tady

#19 19. 10. 2009 21:16

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýý mojééé  hjarta  kapitulation 
TAK JDU NAKOUKNOUT va     než zalezu do pelechu..jsem nějak unavená a opět se mi začalo ozývat břicho   butter     
V práci bylo fajn.. jen jsem byla trošku smutná za Veru..když jsem pro ní přišla do třídy..seděla na židli za stolečkem a divně se tvářila..to už jsem poznala,že se něco stalo.. jinak běhá po třídě.. tak jsem se zeptala co se stalo..a p.učitelka se mě zeptala,jestli máme doma nůžky a jestli učíme Veru s nimi stříhat..dala ji vystřihnout z papíru hvězdičku...měla stříhat podle čar hvězdičky..no a malá hvězdičku roztříhla ..jednu tu špičku..prostě se netrefila..ještě to neumí,tak ji do toho doma nenutíme ...tak ji p.učitelka od toho poslala pryč.. sednout si  dumbom    .. a ostaní děti si okolo hrály..   dumbom  no docela mě to mrzelo..ale pozoruji p.učitelku ,že je občas náladová..snad raději nebudu do třídy chodit ,abych to neviděla co se tam děje  grater  butter     
Odpo s námi jela Míša i s tím jejím  hjarta  do města ...ještě si vybrat botky k svátku...no stejně je potřebovala..chodí v keckách  vissla 

Jéé..Evi.. hjarta  kapitulation  tak u nás byly klobásy na večeři také..a domácí .. tongue  ..ale byla u nich Verunka..né Ketynka..Romča si ji přinesl na prkénku..a ona vždy na to co na něm má  říká,,jednou ty a jednou já "  lol

Janííí1 .. hjarta  kapitulation  ahojkýý..kam si zase odběhla ?????????????  kapitulation   

hjarta kapitulation

Není tady

#20 19. 10. 2009 21:16

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

no tak jsem si 2x pžřečetla co sežrala ketyna:godlike: tak předpokládám ,že to mělapouze jednou!!
ať se Jirka nebojí ,místo mu seženu!!godlike i kdybych měla někoho vykopat tak ať to prosím tě neřeší!!
Jinak všem přeji  dobrou, dneska celej den škytám hrůůůza!!!

Není tady

#21 19. 10. 2009 21:19

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  ahojky Silvi..se.žr.ala (pardon) si psovi žrádlo ...U Evičky to bylo obráceně .. Ketynka si dala Péti  večeři ,víš že škytáš ??  lol 

hjarta  kapitulation

Není tady

#22 19. 10. 2009 21:28

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Do pytle, jak je to možný lol ?? Jsem přihlášená celej den, tak nevím, co to blbne, Ketyna by si sice dala dvakrát, ale mě tady stačí psát jednou godlike . Já to pak smáznu, doufám, že i tohle bude víckrát dumbom

Totiž, objevila jsem babinetí hry, tak jsem už včera večer u toho vytvrdla a dneska, když jsem si chtěla chvilku vydechnout, šla jsem chytat vejce lol - a už jsem - zatím - první tummenupp To ostatní mi ňák nejde, že šílenýho delfína se stávám šílená já, tučnáci mi štvou, ale utrhnout se pak od toho nemůžu...   a v tetrisu mi posunul na lepší místo Petr za odměnu, že jsem mu vypsala štítek na balík, on škrábe a pošta by mu to prý nezvala big_smile  Takže jsem se vůbec neodhlašovala...

Renčo, to věřím, že ti mrzí, chudák malá, tohle by učitelka dělat neměla, naopak, pochválit za snahu a že se jí to příště už povede líp, pak by měla radost i z toho nepovedenýho, no dumbom - holt měla blbou náladu, ale dětičky za to nemůžou butter .

Silvi, už jsem to Jiříkovi vyřídila, se tu směje jak měsíček na h..... lol - ale zjevně je spokojenej, i když jak ho znám, stejně to ještě párkrát pořeší, to je u něj takovej sport godlike

Není tady

#23 19. 10. 2009 21:29

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Hele, už to někdo udělal za mě, já to tak vidím jen jednou, blbnu nebo je to tak vagodlike ?....

Není tady

#24 20. 10. 2009 6:41

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta Hezké ráno reta

Není tady

#25 20. 10. 2009 7:12

janina1
♥♥♥♥♥--
Místo: Vysočina
Web

Dobré ránko holky,, plánujete srazík?.. a kde? zase jako obvykle?
Měla jsem těžké období,, snad už bude klid,, pak vám jednou povím nebo stručně popíšu. Ale co mě právě teď dost pohltilo, byla operace  mé dcery. Našli jí v hlavě nádor, minulý týden ji operovali,,  vypadá to, že to byla příčina všech jejích zdravotních potíží co kdy měla. Teď se pomalu dává dohromady... čekáme výsledky histologie,, je to na hlavu
Přeji Vám pěkný den..

Upravil(a) janina1 (20. 10. 2009 7:13)

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/328/328225zhc4yt2zn4.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí