|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Topi... děkujůůůůů
a mejlík dorazil v pořádku 
Fool .. brouku, chjoooo snad to zachráníš 
Není tady
Tak mám jednokitovku, ale předem říkám, že chlap ani sklípek není můj 
Není tady

ahojky berušky jsem tu...manža přitáh monitor od kámoše,takže jsem na starým pc bez gimpu,kitů fotek,beze všeho..chjooo...no uvidíme co s tím bude...zítra si mám zavolat je všední den tak snad se dozvím víc..držte palečky..díky moc 

Není tady
Fool.. 
Holky, měly by jste dostat mejlík 
Není tady
Ahoj děvčata, nakujuju jen na chvíli, chtějí se dívat na hokej 
Foll, to je teda pech, tak ať toho zachrání co nejvíc. 
Odkládám jednoho ráčka a těším se na jednokitovku. 

Není tady

Fooli
držím palce,ať to ještě vytáhnete...můj kamarád to dokázal i z mrtvýho PC, snad to půjde
Já mám většinu u kamarádů na ext. disku pač svůj nemám,ale taky vypaluju...i ten externí se může po...že
? tak se drž, myslím na tebe 
Nádherní ráčci!!! 
Není tady
Evajsku držím palečky ať je malá v pořádku
jsou to ale starost s pr... malejma.A PS byste se neměli bát není těžkej jen se na to musí přijít.Já ho budu hájit pořád 
Krásný LOčka šikulky.
Debi mejlíka jsem dostala a dokdy že je ten termín?Já ještě nezačala nějak jsem vycuclá.
Není tady
Krásný večer holky moje, tak hlásím, že jednokitovku mám teda hotovou a to ještě v poledne jsem neměla stáhnutý ani kit a prohlašovala jsem, že to tento týden dlabu, jsem unavená...no holt nakonec jsem se vzmohla.
Ráčci jsou nádherní, ovšem vypichuju Annave - tak to je pecka 

A kalendář Sillwan, tak to je taky pecka peckovitá.
Prostě všechny jste šikulky 
Není tady
Ahoj holky tvořitelky 
nesu jednoho ráčka 

a jednu Aninku v zimním 

všechny ráčci jsou kouzelní

debi
ať už ex moc neprudí
fool, snad se z pc něco zachrání
, já taky nemám nic zazálohováno a jak tak koukám budu muset začít, člověk nikdy neví
evajsku, posílám Kačence 
sillwan, máš nádherně zajímavý kalendář

a ted bych chtěla poradit proč mě nejde nainstalovat PS? vždycky se mě nainstaluje 22 instalací z 23 a napíše to, že během instalace nastaly chyba, a proto to nemůže být dokončené
chjo, já už nevím co s tím!!!!!!

Není tady
AndreaP. napsal(a):
Krásný večer holky moje, tak hlásím, že jednokitovku mám teda hotovou a to ještě v poledne jsem neměla stáhnutý ani kit a prohlašovala jsem, že to tento týden dlabu, jsem unavená...no holt nakonec jsem se vzmohla.
Ráčci jsou nádherní, ovšem vypichuju Annave - tak to je pecka
A kalendář Sillwan, tak to je taky pecka peckovitá.
Prostě všechny jste šikulky
Jéééééééééééé já mám z tebe radost zase jsem měla pravdu já
já věděla že jednokitovku dneska uděláš 
Není tady

Prosím,prosím, hoďte mi někdo do Sz hesla na janičky album..nějak jsem to přehlídla a nechce se m ito otevřít..a jak koukám na ty krásný ráčky,mrzí mě, že nemůžu takýýý 
Holky,díky, vypadalo to i večer,že je v pohodě,jen docela spala, tak snad to nic neznamená 
Není tady
zdravím při soutěžním večeru...vložila jsem své rychloločko
a jdu pustit Verču na hry..objevila sjem na babinetu velmi enškodné..lov tučňáků apod...tak je má slíbené 
pak ne vás mrknu...těším se na vaše chlapy u vína...
Není tady
Evajsku, hlavně hlídat i v noci, já zažila něco podobného s Tomáškem, ovšem s horším průběhem a opravdu spadl s výšky a na hlavičku 

, my byli i v nemocnici, no nakonec dobrý, jen nám kladly na srdce 24 hodin hlídat hodně a pak ještě dalších 14 dní tak nějak více než běžně....a to hlídat hodně bylo ve smyslu, že i ve spánku každé dvě hodiny prostě budit, stylem, aby to dítě zareaovalo, ne třeba úplně, ale aby aspoň zabroukalo nebo tak nějak, jestli mi rozumíš...prostě abys viděla, že reaguje...ale podle toho, jak to popisuješ, jak je čilá, to bude dobrý 

Není tady

Ufff...děkuju...budu ji kontrolovat

Není tady

Tý jo,tak koukám, kam se to od nahejch až polonahejch chlapů dostalo 
Ale koukám,jak to máte krásný
a některý i tématicky sladěný s fotkou

Moc se mi to líbí
Ty kráso, Topazio
konečně někdo odvážnej

Není tady
Evajs, on je moc krásnej, a nádherně zpívá
.
Upravil(a) topazio (18. 10. 2009 20:28)
Není tady
Teda baby už mě neštvěte. Kdo tu říkal, že z toho kitu nic nejde 

Já jsem se pořád utěšovala, že z toho kitu nejde moc udělat, že je tam málo elošů a vy máte takový nádhery 

. Tak hol to bude mnou. 
:grater:Jdu se radši kochat chlapama. 

Evajsku, taky máme za sebou velký pád. Důležité je, že začala hned brečet. Oni někdy pláčou víc leknutím než bolestí. A taky sleduj zorničky. Musí být stejně velké. Myslím na vás a držím palce. :pussa:Ještě že jsou ty naše zlatíčka takový gumový. 
Debí, mejlík došel 
Není tady

Joo
?Tak toho neznám
Jsem myslela,žes hrábla po prvním,kterej tě chyt za..srdíčko
Ale musím říct, že Debi ovšem zvolila mého oblíbence

Nahej by byl hezčí,ale co už , aspoň takhle

Není tady
Jednokitovka 
A termín collabu je 15.11.2009
Není tady
Evajsku, jak ti holky radily, hlídat, kdyby se objevilo zvracení nebo se Ti fakt něco nezdálo, neváhej a jeď , lépe jet zbytečně, než něco prošvihnout.
Všechny kdo nevzdali , chválím moc, také všehvhny dílka a ráčky
Holky,ovšem má těžká favoritka je Annave, já jsem právě věřila, že to bude o smyslu pro humor, také jsem se na něco pro zábavu chystala, ale nedařilo se. To co jsem vložilami syn pěkně sepsul, ale co, víc jsem nestihla a stejně nechci znovu vyhrát !!! :-)))
Jdu se vedle znovu koukat
Není tady
evajs napsal(a):
Joo
?Tak toho neznám
Jsem myslela,žes hrábla po prvním,kterej tě chyt za..srdíčko
Ale musím říct, že Debi ovšem zvolila mého oblíbence
![]()
![]()
Nahej by byl hezčí,ale co už , aspoň takhle![]()
Ale sexy chlap to je 
Není tady
ahoj holkyyy
.
teda čučím jak puk, dílka parádní
. ani, to je fakt vtipné, líbí se mi moc
. a deb zvolila mého oblíbence
. jste šikulky!
já už se omlouvala předem, dnes se nezúčastním, nestihla jsem..
...ahoj holky hezký večer 
... taky hlásím, že foto ani mužský element na něm není můj ... vypůjčila jsem si ho na googlu a bez dovolení.... tak snad mě za to nezavřou
... soutěžní dílka jsou úžasná.... Annave boduje
.... Topi taky
ta se nezdá 
... lehce jsem dočetla , ale je toho tolik.... že fakt musím chválit hromadně.... jinak se to nedá... jste prostě profíci 

Není tady
chichi původně držel můj miláček v ruce teploměr 
Není tady
Já už jsem komentovala na MMB.... jsou to pecky jak hrom......!!!!!!!!!!!
Ty nápady...... já se picnu...... úžasnéééé...!!
Evajsíku.... myslím, že už tu někdo něco takového psal..... v noci třeba i dvakrát vzbudit..... a sledovat.... ale to jen pokud by se bouchla do hlavičky..... a to bys viděla bouli...... Jinak držím pěsti, aby bylo vše ok........
A vůbec všem marůdkům brzké uzdravení....
Duši...... já dávám týdenní a 14 denní na Rajče... Měsíční ještě nemám...
Není tady