|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Debi, tak jsem právě spadla pod stůl, tý brďo, ty zase kouzlíš
A rovnou dotázek, v čem upravuješ fotky, ve PS nebo ještě v jiném programu, nešlo si nevšimnout, jak jsi tu fotku vylepšila
Štěpánko, chceš ještě ten odkaz na fotky?
Není tady
kujůůů
Upravuju ještě v LR. 
Není tady
Debi, ted jsem to dočetla, jaký máš pořád trápení, to mě moc mrzí, ale bude líp, uvidíš...
Není tady
spirula napsal(a):
Debi, ted jsem to dočetla, jaký máš pořád trápení, to mě moc mrzí, ale bude líp, uvidíš...
děkuju 
Není tady
Jdu si odlozit brezen...
Není tady
Štěpánko, tak jsem konečně nahrála další fotečky 
Pro jistotu vkládám znovu link 
http://fotoalba.centrum.cz/unewest.php? … e=panimama
Není tady
Sillwan, no to je...... 
náádhera 
Není tady
Debie, nadherny racek pro Spirulku... Krasne upravena fotecka, super vrstveni... Mam se co ucit!
Není tady
spirula napsal(a):
Debi, tak jsem právě spadla pod stůl, tý brďo, ty zase kouzlíš
![]()
A rovnou dotázek, v čem upravuješ fotky, ve PS nebo ještě v jiném programu, nešlo si nevšimnout, jak jsi tu fotku vylepšila![]()
Štěpánko, chceš ještě ten odkaz na fotky?
Jasně........

Není tady
spunt napsal(a):
Štěpánko, tak jsem konečně nahrála další fotečky
Pro jistotu vkládám znovu link
http://fotoalba.centrum.cz/unewest.php? … e=panimama
Díky Jani.... jdu juknout.....

Není tady
Silwan... ty mě chceš vážně poslat na pohotovost s rozbitou papulou.. nádherný list.... wooow 

Není tady
sillwan napsal(a):
Debie, nadherny racek pro Spirulku... Krasne upravena fotecka, super vrstveni... Mam se co ucit!
Tak se budem učit spolu, mě se zas líbí tvoje práce 

Není tady
Silwi, tý jo, to je bombááá
ten kalendář bude vážně božskej, je úplně jiný a moooc krásný 
Není tady
Debi,Sillwy - to jsou nádhery 

Není tady
A já si odkládám srpen ,kredit na blogu
pa večer 

Není tady
štěpánko - jakej nahráváš kalendář? Ty už máš hotovo? Ani si sem je sem nedala 
Není tady

Ahoj babulky, jen v rychlosti nakukuju, mám toh odneska plný kecky 
Silwan, soni, Duší a ostatní kráásný věci jste dneska vytvořily
Nám Káča ráno žuchla když jsme nebyli v pokoji, já byla v hysterii, že z patra, Luki nechal zase žebřík u postele
Ale jezdila si s chodítkem a asi jí ujelo,pač za tu chvilinku nevím jak by to stihla, navíc Lukáš říkal,že kdyby fakt spadla z takový vejšky,asi by se jí opravdu něco stalo, no nevím, brečela jsem asi dvě hodiny, tekla jí z pusiny krev,prokousla si jazyk, jinak pofňukávala asi půl hodinky, pak už se smála, lítala zas s odrážedlem,byli s taťkou na procházce, te´d spinká
Já bych s ní jela, ale objednal se k nám včera nečekaně pán, co nám slíbil udělat nový radiátory a Lukáš mě uklidňoval ať nestresím, že je v pohodě, celou ji prohmatal a vypadá že je v pořádku...ale ten pocit...dala bych si ránu, to jsem tu o tom tuhle psala,jak si na to musíme dávat pozor 
Takže když baští, asi ji to štípe,moc toho nesní, úspěch měla jen bramb. kaše...a to tu od rána bušili a vrtali do zdí, naštěstí te´d odešli a máme konečně klid 
Debi(promiň, nemůžu si na to zvyknout,tak tě tak moc neoslovuju
), je mi líto, že máš takový trable s ex...
Navíc když jde fakt o děti..no nic
Ali, brzy vyzdrav 
tak se těším na večer 
Není tady

A prosím špuntí o heslo k fotkám...a taky Spirulku,silwan, a sonri o odkaz na fotečky,díky 
fooli, já novej Gimp neumím, myslím,že starší verze jso ulepší,já si stáhla tu co jsem měla,ale v angličtině,takže taky bojuju
Na PS se chystám,ale měla jsem 7.0 a vůbec mi to nešlo...ale když mi to Daginka ukazovala u nich doma, nepřišlo mi to nijak složité...skýtá víc možností úprav myslím a kvalitnější zpracování, ale podle mě jde jen o zvyk 
je fakt,že ke Gimpu mi stačil návod na BC a rady holek na skype a bylo to 
Není tady
Ahoj 
Všechny zdravím-doufám, že se Vám daří 
Já opět netušík, kdy se sem dostanu tak předběžně posílám koláž k 31.10
Snad se všechny nahoře sejdem

Není tady
Ráček pro Špuntíka 

Není tady
Ráček pro Debi
.
Není tady
ahoj dievcata,
prave mi pisala fool aby som vam sem hodila odkaz....
"prave mi totalne kleknul pocitac tak jsem net natahla do staryho a zjistila jsem ze odesel monitor... pc nesem na reklamaci a ja nemam nic zalohovane, takze prijdu o vsechnz kity i fotky, jsem odepsana "
ahojte

Není tady
Ty jo, Fool! Auvajs. Drzim palce, at to v servisu vytahnou z utrob. 
Není tady
Fool... třeba se to ještě zachrání, nám se jednou taky zasekl harddisk, manžel strašil, že je všechno pryč a nebylo, naštěstí... jinak fotky zálohujeme po této zkušenosti na externí disk. Tak snad to bude dobré 
Není tady