29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Topi, tohle ločko je vskutku pěknéééé
Štěpánko, je to na úvodní stránce, musíš vlézt do 24print.cz
Akorát jsem se radovala předčasně, díky špatnému připojení na net mi přišel poničený potvrzovací mail, takže mám smůlu. NO když se to ... tak se to....
Není tady
Tohle ločko byla taková rychlovka . Teď jdu něco dělat
.
Není tady
Holky, já tak nesnáším to "půjčování" dětí... ex se dnes choval jak idiot... a to jsem ho před chvilinkou chválila... njn ona ta jeho zase seděla v autě
Není tady
ahoj všem
Debi - já už jsem se naučila nechválit chlapa, protože vždycky když sem ho pochválila (jako druhým) čekala mě na to podpásovka
u nás prší
Není tady
Debi...
Kdybych se zbláznila, tak ten nástěnný kalendář nenahraju...... ten vzorek....
Topi...... překrásnééé.............
Není tady
Debi také posílám
Duší, moc prosím o ráčka do mailu
HOlky, poslala jsem Vám mail, měním mailovou adresu, tak doufám že došel.... pokud ne, tak začátek mailu se měni překvapivě na spunt zavinac ...
Není tady
Štěpánko, to je divné, já to nahrála v pohodě
Zkus to, určitě se podaří
Není tady
Tak jsem si stáhla novou verzi Gimpu 2.6.7 a čumím na to jak vejr..chjo....jsou tu 3 okna...dala jsem novou vrstvu a nnic se neotevřelo..mě picne...
a je to strašně pomalé víc než ten předchozí
Upravil(a) Fool-pick (18. 10. 2009 12:02)
Není tady
Holky děkujůůů.
jde o to, že slíbil malému boty... chodí jen v tenkých teniskách, tak jsem mu podávala ortopedické vložky, že teda když jdou kupovat ty boty a on na mě, že co blbnu, že nemá peníze.... a nakonec bunda od malého.. má po malé s rozbitým zipem, tak ji nechal doma s tím, že malému půjčí od jejího syna.. místo aby šel a koupil synovi bundu.... já už opravdu nevím co dělat, holky omlouvám se, ale já to prostě nějak nezvládám, mám jen ten scrap...
Není tady
Debi jsou to hajzlíci všichni do jednoho.Můj bejvalej se celé roky o děti taky nestaral pořád že nemá a když se rozvedl podruhé tak ta jeho si koupila byt nově zařídila a odešla s dvouma melounama.A on je takovej vůl že si postěžoval mojí dceři která pořád slyšela jak nemaj.No jo chudinka podnikatel.Ale co se rozvedl s tou druhou čůzou tak už dětem pomáhá.
Není tady
Fool-pick napsal(a):
Tak jsem si stáhla novou verzi Gimpu
2.6.7 a čumím na to jak vejr..chjo....jsou tu 3 okna...dala jsem novou vrstvu a nnic se neotevřelo..mě picne...
a je to strašně pomalé víc než ten předchozí
Fool, to nebude novou verzi, ja to mam rychle, i otevreni, i ulozeno.
Debi, ja si vubec nedokazu predstavit tohle pujcovani deti... Treba, kdybych se ja rozvedla, urcite se stehuji do rodneho mesta, tak nevim, jak by probihala vymena na vzdalenost 500km
Upravil(a) sillwan (18. 10. 2009 12:13)
Není tady
čarodějka napsal(a):
Debi jsou to hajzlíci všichni do jednoho.Můj bejvalej se celé roky o děti taky nestaral pořád že nemá a když se rozvedl podruhé tak ta jeho si koupila byt nově zařídila a odešla s dvouma melounama.A on je takovej vůl že si postěžoval mojí dceři která pořád slyšela jak nemaj.No jo chudinka podnikatel.Ale co se rozvedl s tou druhou čůzou tak už dětem pomáhá.
No právě.. brečí jak nemaj a koupili si druhý auto, jedno jim přece nestačí... a minule mi strašně přednášel, jak jejímu synovi koupili jakéhosi robota na dálové ovládání a to neměl ani svátek ani narozeniny
a pro vlastní děti nemá na boty a bundu...
Není tady
Debi, bude lip. A nemas jen scrap, mas sve tri krasne deti, uvidis, ze ti vse vynahradi. Ony vi, kdo je jednicka!
Není tady
Floranka napsal(a):
alenak napsal(a):
Ahojky holky,
tak já hlásím, že žiju, ale sotva lezu.... včera mě asi skolila nějaká viroza, večer a v noci ěm bolel celej člověk, k tomu se mi chtělo zvracet, no fuj, fuj..do toho Ondrovi stále ještě není hej, ATB ještě moc nezabrala, takže kničí, že ho bolí v krku.. ..Tož fakt suorový víkend....
k tomu má Verča dneska zase závidy, naštětsí v brně, tak ji veze muž, já bych tam asi nedojela, jak mi je mizerně
Jinak díly v novém domku jsou úžasná, Silwan by mohla dělat už profesionální garfičku, ten kalendář je fakt BOMBA!!!! ostatní Lo a RAKy jsou také nádherné, jste šikulky
Spunti, koukám, že nemoce řáděj všude, ach jo...posílám uzdravovací pusu- snda virtuálně bacily nepřenesu
jěště mám dotaz k jednokitovce - může krom chlapa být na tý fotce i dítě???Alenko, já myslím, že může, ale musí se o to dítě starat.
Vážně, snad z toho nebudem dělat kowbojku
Jo, tak to sedí ! to se stará
..já sjem tedy dosmolila jednokitovku, kde je pěkná jen ta fotka
omlouvám se, že to je dost odbyté, ale zúčastnit sjem se chtěla a jelikož mi bylo tak hrozně blbě, tak aspoň dsymbolicky...snad večer neodpadnu a stihnu to vložit
Není tady
sillwan napsal(a):
Debi, bude lip. A nemas jen scrap, mas sve tri krasne deti, uvidis, ze ti vse vynahradi. Ony vi, kdo je jednicka!
Jsou to moje milovaný zlatíčka...
Není tady
Jani.... ani náhodou.... zkoušela jsem to asi 10 krát...... vždy to dá chybu při načítání...
Achjo Debi.... je mi to moc líto..... Když jsme se rozváděli s bývalým, bylo to to samé v bleděmodrém...
Není tady
Hele holky, dávám to sem, aby to vedle v domku nezapadlo:
http://aprilmouse.blogspot.com/
Není tady
Ali, vy zase marodite a ty take! Doufam, ze to brzo prejde. Ja se zatim tesim dobremu zdravi mych deti, uvidim, zda me nasledujici mesice chladneho pocasi nevyvedou z omylu...
Není tady
Štěpánko a máš to přesně v rozměru A4?
A v jpg ?
Jinak já netuším
Není tady
zadala jsem rozměry co tam uvádějí 210 krát 297 mm.... a v jpg....... taky nevím.... nedá se nic dělat..
Není tady
Kuk Spirulko
DST: http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=500
Není tady
Debi uvidíš co přinese čas můj šel také za štěstím a už je dva roky rozvedenej a teď si báječně rozumíme
Štěpánko já to skusím večer a písnu ti
sakra zase hezké LO mě už picne
Není tady
Hani... díky ty jsi má dobrá nejdecká víla............
Debi... krásné........ máš odkaz na Spirulky fotečky..?
Není tady
Štěpánko mám odkázek ;-)
Není tady
Tý jo deborah, to je nááádhera
Moc povedený ráček
Štěpánko, tak snad jedině že mi to zkusíš poslat s přihlašovacími údaji na print a já to tam zkusím vložit za Tebe
Není tady