29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sillwan....... to je moc dobře....!!
A list - úúúžasný..... Moc se líbí styl, v jakém kalendář tvoříš...
Není tady
Tak a už toho mám dost.... Sliwan, co mi to děláš? Chceš abych měla úraz?
Ten další list do kalendáře.... woooow
Není tady
Deborah napsal(a):
Dobré ránko a krásnou neděli...
Haničko, já prolízám vaše bločkya moc se mi líbí třeba ten tvůj, mám na babinetí bločky odkazy i u sebe na blogu...
sillwan můj původní nick jsem změnila z osobních důvodů=ex manžel... Má tendenci mě i po rozvodu na netu hledat, kde figuruju... dokonce našel i můj profil, co jsem měla na seznamce... Ale já si taky nějak nemůžu zvyknoutKolikrát si říkám, že se se mnou holky "nebaví" a přitom "baví"
si na to nějak nemůžu zvyknout....
A ráčci budou hoky, nebojte
AD superstar ... Martin Chodůr... to je božský hlas, úplně mi běhá mráz po zádech.. chichi a je z Ostravy(teda doufám, že jsem to nepopletla)
Ti chlapi............... nevědí, co chcou....!!
Jojo... myslím, že je z Ostravy........ Líbí se mi jeho naprosto optimistická a pohodová vystoupení......
Je kouzelný... a člověk se prostě musí usmívat...!!
Není tady
Debi... můžu poprosit o odkaz na fotečky..? Na Ráčka narozeninového..? Díky...
Není tady
Debi, ja si i myslela, ze to tak nejak bude. Ach jo, kmotra mych deti si s ex uzila svoje, takze myslim na tebe a drzim palce at najdes toho praveho. Jiste nekde ceka...
Kalendar je zatim pracovni verze, narychlo delam jednotlive stranky, pak budu doladovat a docistovat, ted chvatam. Dokud Danecek spi, pak pujdeme po dlooooooooooooouhe dobe prubnout jizdu kocarem... Uz sedi, tak ho zabalim do fusaku a tramtadada...
Není tady
JJ Štěpánko... a kdybys ho viděla, jak umí žárlit... ale jinak co se týče dětí spolu vycházíme moc dobře, vlastně i my dva, aspoň to všechno probíhá bez hádek a v klídečku.... děti miluje, oni jeho.. tak za to jsem moc ráda, zrovna dneska si je na chviličku vezme, už je 14 dní neviděl jak byli nemocní a je mu smutno...
Není tady
Tak jsem nahrala na rajce par novych fotek, kdo ma zajem, mrknete, jak kluci rostou... Racek potesi, ale nemusi byt, vim, ze mate kazda honicku - konec roku se blizi - kalendare, pohledy, pf-ka... No, scraparsky mazec...
Není tady
Holky............... jukněte na dlohovlasého Chodúra..... s ostravskou kapelou..... videoklip......!!
http://www.youtube.com/watch?v=x_HZYRfB … _embedded#
Upravil(a) Štěpánka.Š (18. 10. 2009 10:05)
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Holky............... jukněte na dlohovlasého Chodůra..... s ostravskou kapelou..... videoklip......!!
http://www.youtube.com/watch?v=x_HZYRfB … _embedded#
woooow podle vizáže bych neřekla, že je to on.. ale ten hlas... úplně se mi ježí chlupy
Není tady
Stepanko, Ted se mi libi vic a to jeho Hallelujah me vcera vylozene dojalo...
Není tady
Včera byl úžasný..... a minule taky... vlastně asi vždycky.......
a co úsměv Mira Šmajdy.....?
Není tady
Chodúr zpívá nejlépe, a ostatní kluci stojí za nic .
Není tady
Nevim, ten me nejak nebere... Hezoun, ale nechytil me za srdce...
Danko je vzhuru, tak se mejte. Jeste nakouknu a poklabosim, dokud to jde
Ale jdeme dat svacinku, jablicko nam zatim nejde, neni tak sladke jako mlicko.
Není tady
Myslím, že letos jsou 100x lepší holky
Není tady
Jojo.... holky se vyvedly......
Není tady
Spirulko, to je krááásné Ločko z kitu od FOol, nádhera.
Sillwan, no, ten kalendář.... za ten Tě přijedu kousnout, je úžasný, dokonalý, jsi prostě profíííík
Štěpánko, zkusím dát fotečky až vyštvu manžela dojet koupit tu slepici
Bohužel Jituška má stále horečku a Leničce se spouští rýma
No alespoň jsem si stihla teď poslat do 24 printu nechat vytisknout "vzorek". Mají akci na kalendář na stěnu, je k tomu číselník na celý rok a je potřeba nahrát fotku či Ločko ve velikosti A4 (tedy dole je přes to číselník).
Hned mám dárek pro tchýní 2 k vánocům ...............
Není tady
Upravil(a) spunt (18. 10. 2009 10:31)
Není tady
Holky pomooooc někdo z vás mi přes skype poslal eloš a náhled collabu a já tele si to blbě uložila a nevím, kdo to byl...
Není tady
Upravil(a) spunt (18. 10. 2009 10:30)
Není tady
Ahojky holky,
tak já hlásím, že žiju, ale sotva lezu.... včera mě asi skolila nějaká viroza, večer a v noci ěm bolel celej člověk, k tomu se mi chtělo zvracet, no fuj, fuj..do toho Ondrovi stále ještě není hej, ATB ještě moc nezabrala, takže kničí, že ho bolí v krku.. ..Tož fakt suorový víkend....
k tomu má Verča dneska zase závidy, naštětsí v brně, tak ji veze muž, já bych tam asi nedojela, jak mi je mizerně
Jinak díly v novém domku jsou úžasná, Silwan by mohla dělat už profesionální garfičku, ten kalendář je fakt BOMBA!!!! ostatní Lo a RAKy jsou také nádherné, jste šikulky
Spunti, koukám, že nemoce řáděj všude, ach jo...posílám uzdravovací pusu - snda virtuálně bacily nepřenesu
jěště mám dotaz k jednokitovce - může krom chlapa být na tý fotce i dítě???
Není tady
OK Jani....... Tu akci na Printu nikde nevidím....?
Není tady
alenak napsal(a):
Ahojky holky,
tak já hlásím, že žiju, ale sotva lezu.... včera mě asi skolila nějaká viroza, večer a v noci ěm bolel celej člověk, k tomu se mi chtělo zvracet, no fuj, fuj..do toho Ondrovi stále ještě není hej, ATB ještě moc nezabrala, takže kničí, že ho bolí v krku.. ..Tož fakt suorový víkend....
k tomu má Verča dneska zase závidy, naštětsí v brně, tak ji veze muž, já bych tam asi nedojela, jak mi je mizerně
Jinak díly v novém domku jsou úžasná, Silwan by mohla dělat už profesionální garfičku, ten kalendář je fakt BOMBA!!!! ostatní Lo a RAKy jsou také nádherné, jste šikulky
Spunti, koukám, že nemoce řáděj všude, ach jo...posílám uzdravovací pusu- snda virtuálně bacily nepřenesu
jěště mám dotaz k jednokitovce - může krom chlapa být na tý fotce i dítě???
Alenko, já myslím, že může, ale musí se o to dítě starat.
Vážně, snad z toho nebudem dělat kowbojku
Není tady
Tak jsem koukla na Chodůra a kdo by to řek že to umí tak krásně rozjet.Včera mě dostal maximálně jen co dozpíval hned jsem mu poslala hlas.
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
OK Jani....... Tu akci na Printu nikde nevidím....?
Štěpánko teď jsem nahrávala kalendáře dětem a mám je hned na první stránce
Není tady
http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=500
Upravil(a) topazio (18. 10. 2009 11:04)
Není tady