29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silwan, taky jsem málem spadla pod stůl, teda to bude krásnej kalendář, zajímavý styl
Debi, super ráčci
Díky za info o těch rámečkách
Není tady
Tak to mi nedalo, abych se nepřihlásila....
Debi........ co fakt obdivuju....... že ty..... ač toho do svých dílek naplácáš tolik....... jak sama píšeš přeplácaniny..... tak já jsem z nich hotová....!! A proč...? Plácáš to tam tak úžasně........ že i když je tam toho hodně .... nikdy v tom ani náhodou nezanikne fotka, která mimochodem bývá naprosto skvěle vybraná....... NAOPAK..... Vždy tím to foto parádně podtrhneš...!
Skvělé, skvělé, skvělé....!!
To mám ráda...
Nelíbí se mi, když v díle zanikne to, proč vlastně vzniklo.......pro TU či ONU fotku...... a je z toho jen reklama na kit.........
Sillwan.... perfektní práce.....
Duši ... kouzelný RAK.....
Jani-Spunti...... už jsou nové fotečky..?
Tak sleduje tu někdo tu SUPERSTAR nebo ne....?
Z kultury :
Kniha mého srdce - vyhrál Saturnin, druhá Babička, třetí Malý princ.....
Upravil(a) Štěpánka.Š (17. 10. 2009 22:26)
Není tady
Štěpánko se tady červenám až na pr...
Děkujůůů
a holky nebojte ráčci budou pro všecky... jen z nich mám vždycky obavu, jestli se budou líbit...
Není tady
Tedy to je snad až provokace. Vy tady dáváte jedno super ločka /ráčka/ za druhým a já se tu už přes hodinu mučím s titulkou od kalendáře.
Jedna větší pecka než druhá
No a Sillwan, to je bomba. To je prostě nádherný.
Není tady
sillwan napsal(a):
Tak si odlozim druhou stranku kalendare a jdu spat...
http://i647.photobucket.com/albums/uu19 … dar_10.jpg
Fool, to me mrzi.
Dusi, super! Deborah, krasny racek!
Nádherný list do kalendáře.. woooow
Není tady
spunt napsal(a):
Tý jo sillwan
já zírám
to je bomba !
Deborah, kráááásnýýýý ráček :super:
Fool, tak halt musíš víc makat na svých kitech abys měla z čeho vybírat
hihi no to jo..díky...chjo tak já teda máknu
Není tady
Deborah napsal(a):
Fool, tak zde pro Tebe:
http://www.digishoptalk.com/gallery/dat … chid_2.jpg
http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=500
:co:co:
:co:co:
:
o můj bože no já fakt dneska budu u toho pc omlácená až hrůza...Debí a to jsi jako zvlídla za tu chvíli co jsem tu psala že chci taký??????????????????????Ty jsi fakt neskutečná je to náááááááááádherný boží úžasný,nemám slov...fakt si mě dostala a zvedla moooc náladu..díky je to fakt pecka
a naprostý souhlas se Štěpánkou
Není tady
jj debi je drak jak ta to dělá
Není tady
Fool, tak to jsem ráda, že se ti to líbí
No rychle to bylo to jo
Jak je nápad, je ločko hned a k tomu jsem u tebe našla vhodnou fotku...
holky, nechvalte mě tolik... ještě budu namyšlená....
Není tady
Debi, dyt si to zasloužíš tu pochvalu tak kdyžtak se taky hlásím do fronty o ráčka
Není tady
HOLKY CO CHCETE ODE MĚ RÁČKY, prosím hoďte mi do SZ nebo skype, nebo ajsko....odkázek na nějakou galerku, kde máte fotky
Není tady
Tak jsem si říkala že se nic neděje a vůbec jsem si nevšimla že je novej domek a co jsem zjistila tak Fool je samá modřina
ale to já taky
Debi to sem mrská že už to psichicky nezvládnu a budu mlátit hlavou do klávesnice
a Silwanin kalendář bude tak bombastickej že profíci by jí záviděli.
Štěpánk já sleduju super star a dneska jsem už i hlasovala už mám svého favorita sakra a já a jména zase si to nepamatuju ale je to STAR1
Není tady
My superstar máme taky zapnutou a taky u nás vede č.1 píšu zapnutou, protože přes křik dětí jsem skoro nic neslyšela
Není tady
Deborah napsal(a):
Fool, tak to jsem ráda, že se ti to líbí
![]()
![]()
No rychle to bylo to jo
Jak je nápad, je ločko hned a k tomu jsem u tebe našla vhodnou fotku...
holky, nechvalte mě tolik... ještě budu namyšlená....
myslím si že namyšlená nebudeš
Není tady
Sillwy - budete mít nádhernej kalendář, si fakt třída
Debi - ty tedy jedeš, jeden ráček za druhým a jak píšou holky, plno elošů a není to vůbec přeplácaný
A hlásím, že mám jednokitovku
Není tady
Ufff doháním CT resty, ale tyhle kity fakt moc nemusím...
Chi prcci se jich báli a nechtěli mi s nima zapózovat
http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=500
Dobrou noc
Není tady
A Superstar nesleduju, tedy občas, ale nesedím u toho, takže ty lidi ještě moc neznám.
Všem přeju krásnou dobrou noc
Není tady
jedno noční ještě z kitu od Fool a pádím do postele, dobrou
Není tady
Tak jsem se před spaním ještě koukla na svůj blog a zjistila jsem Deborah ty se tam také koukáš díkyyyyyyyyyyy za vzakazík
Není tady
Ahojky holky .
Přeji hezký den .
Není tady
Dobre rano!
Dekuji za pochvaly kalendare, no, zatim mam pouhe dve stranky
Dnes se mi ale vrati Tomasek a ja se na nej hrozne moc tesim. Jsem zvedava, jak se meli, bylo tam sest deti, tak snad se trosku vyhrali. Pry tam po Tomaskovi desne jela jedna 18ti mesicni holcicka Nela
Budu si muset poridit tu brokonvici, o ktere mluvila Alenak.
Az mi usne Danik, hodim na rajce par novych fotek kvuli pripadnym zaujemcum o racka
Debi, uz jsem se tady ptala, ale nenasla jsem odpoved, kde se ztratuil tvuj puvodni nick? Libil se mi vic A holky maji pravdu, ty jses fakt neskutecna, kdyz tohle davas pri trech detech, domacnosti... Je pravda, ze ted, kdyz mam jen danika, jsem udelala spoustu prace a presto mam pocit, ze jsem vcera furt jen sedela u PC, takze, kdyz jsou deti u ex, tak toho asi stihnes dost... A CT resty mam take, jeste musim udelat tri LOcka, ale to jde... A sesmolit par radku v anglictine, ze ve dvou CT koncim a jedno odmitnu - uz bych nestihala. I ted mi tu Danik odchazi opacnym smerem nez jsem ja, takze padim za nim...
Je to pruzkumnik...
Fool, to se nebojim, ze dalsi freebka nebudou... Budou a krasna, jses sikulka, ze to stihas i popri skole!!! Ja smekam pred tema, co jsou schopni popri materske dat nejakou skolu. Ikdyz bez hlidani by to neslo a to je u me zasadni minus, hlidani nemam. Jinak chut ucit se by byla a velka. No, az pristi rok.
Spirulko, krasne LO!
Ha, uz fakt musim, mlade zdrhlo do komory!
Není tady
Pěknou neděli.......
Hani....... můj favorit je jedině Martin Chodůr - přezdívaný Tom Jones....... Něco takového tu ještě nebylo...!!
Hodně dobrý je i ten malý Bendik z Hradce Králové... Mít v 15 letech v hrdle takový poklad...... to jednou dožene i Gotta.... A pak ještě srdeční záležitost rocker Šmajda...... dlouhovlasý blonďák - to úplně jihnu...!!
Sillwan... myslím, že je moc dobře, že jsi další odmítla..... Kvůli dětem....... Strašně rychle vyrostou.... a nebudou tě potřebovat..... Pak by ti bylo líto, že když tě chtěli, neměla jsi na ně čas...... Takže
JANIIII.....SPUNTIIIII....? Jsou už nové fotečky...??
Spirulko.... taky prosím o odkaz na fotky....... zas to nemůžu najít.....
Debiiii..... jdu do fronty.... odkaz mám vlevo pod WEB..... Mohu poprosit na SZ tvé fotečky, jméno, heslo....?
Nějak dlouho tu nebyla EvaR....... Evíííí.... kdepak jsi.....? Vše ok..??? Doufám, že i ty se se svým krásným panem Evikem zúčastníš....??
Upravil(a) Štěpánka.Š (18. 10. 2009 9:29)
Není tady
Stepanko, deti jsou pro mne na prvnim miste. Nikdy nescrapuji, kdyz jsou vzhuru, to max. neco natukam sem. Scrapuji jen pres poledne, kdyz Tomasek spi a musi spat i Dany, jinak to uz nejde. A jsem pripravena zrusit vsechna CT, kdyz bude potreba, nejsem kvuli tomu vubec ve stresu... Je to sice pro me cest, ale kdyz to nejde, tak to nejde. Mela a mam tu cest byt u designerek zvucnych jmen, ale co je to proti uslintanemu polibku meho Danecka nebo kousani Tomaska?
A ted k veci, mam dalsi list:
Není tady
Dobré ránko a krásnou neděli...
Haničko, já prolízám vaše bločky a moc se mi líbí třeba ten tvůj, mám na babinetí bločky odkazy i u sebe na blogu...
sillwan můj původní nick jsem změnila z osobních důvodů=ex manžel... Má tendenci mě i po rozvodu na netu hledat, kde figuruju... dokonce našel i můj profil, co jsem měla na seznamce... Ale já si taky nějak nemůžu zvyknout Kolikrát si říkám, že se se mnou holky "nebaví" a přitom "baví"
si na to nějak nemůžu zvyknout....
A ráčci budou hoky, nebojte
AD superstar ... Martin Chodůr... to je božský hlas, úplně mi běhá mráz po zádech.. chichi a je z Ostravy (teda doufám, že jsem to nepopletla)
Není tady
JJ, Chodur je horky tip na viteze. Moc se mi libi...
Není tady