29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V poslední době mi praskaj koukty(vypadám jak šašek mám pusu od ucha k uchu:-))
Přitom užívám vitamíny....hořčík,zinek,kyselinu.list.
Copak by jste mi na to dopuručily?a nebo je na to náká mastička?Díky
Není tady
Tea tree oil. Na nás zabírá.
Není tady
Mě pomáhá Labello classic
Není tady
vitamin B a pomada na rty s placentou.
Neberes hodne toho zinku? Pokud se ho bere hodne, muze zpusobit vysusovani a praskani kuze, apod...
TAk na pomádu mám závislost:-) rty mažu několikrát denně a zinek beru obden,ale mám jen 1 BALENÍ,ale zkusím ho vysadit co to udělá.
Není tady
Mně pomáhá B-komplex forte.
Není tady
Endiaron mast
Pokud už jsou ty koutky hodně bolavé ,pak už snad framykoin .je to sice antibiotikum ,ale zabere. jinak se to může dost rozlejzat.dcera na to hodně trpěla a B-komplex je dobrý jako prevence.
Není tady
Já používám z lékárny framykoin, asi by se neměl používat nějak dlouhodobě, a je taky jenom na předpis, tak vždycky poprosím doktorku, jestli by mi ho nepředepsala a pak ho používám na popraskané rty, na zasušené pupínky, aby se rychle zahojily. Funguje
Není tady