|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zase otravuju ;-) Tak jsem si četla pár šlánku o lubrikantech, když tu mě zaujalo, že zlepšují sex a je s ním o hodně lepší.. Jenže je mi blbé ptát se partnera ja kse nanáší..nebo spíš kam..
a také který z nich je nejlepší, jestli obyčejný, hřejivý účinek... 
Není tady
Bejbush napsal(a):
Zase otravuju ;-) Tak jsem si četla pár šlánku o lubrikantech, když tu mě zaujalo, že zlepšují sex a je s ním o hodně lepší.. Jenže je mi blbé ptát se partnera ja kse nanáší..nebo spíš kam..
No, s gely tedy nemám taky zkušenost, nikdá nebyla potřeba
, ale nanesla bych ho nejspíš na hlavu 
Sorry za 
Trocha legrace po ránu, mám dnes dobrou náladu 
Není tady

dixina napsal(a):
No, s gely tedy nemám taky zkušenost, nikdá nebyla potřeba
, ale nanesla bych ho nejspíš na hlavu
Sprchovej gel klidně 
Já s lubrikantama taky nemám co do činění, ale kdysi, před asi 10 lety, dostala manželka na gyndě nějakou mastičku (tuším Canesten) a doktorka jí poradila, ať mi ji před milováním natře na šulína, že jí to prej s ním vevnitř dobře rozmatlám
, takže s tím gelem bych to asi řešil podobně...
Není tady
Já věděla, že Ty to pochopíš 

Hlava je tááák krááásně dvojsmyslná 
Není tady
Bejbush napsal(a):
No tak lubrikanty se nanášejí na intimní místa samozřejmě,ne za uši,tam by asi nemohly tak dobře plnit svoji úlohu.
Jsou to moc fajn věcičky,které opravdu mohou zpříjemnit sex a na anální sex či praktiky,kdy v tobě zmizí celá partnerova dlaň např.je to jedinečné,obzvlášť tady si to bez toho nedovedu představit,jaká bolest by to jinak byla.
Jestli takový či makový - vyzkoušej jich více a uvidíš.
Je to supr i po šíleně prosexované noci vč.různých praktik,kdy byla chuděra malá z toho všeho celá "sedřená".Tak jsme jí pěkně napovrchu natřeli,paráda chladivý účinek a jelo se zase dál.
Není tady
Tak pokud někdo měl používat Canesten, tak měl problém s kvasinkama, plísní nebo bakteriemi, a že by "lékař" doporučil namazal "na šulina", tak to je tragedie a vizitka našeho zdravotnictví ! Při takových potížích se doporučuje sice léčba obou partnerů, ale ne pohlavní styk. Pokud, tak chráněný. No, každému dle chuti......
Jinak vůbec nepovažuji za srandu vysychání sliznic/ i nosu, očí, ústa /, při mnoha nemocech k tomu dochází ....
Není tady
Já vím že se to nepatlá na hlavu, nohy, ruky.. já jsem myslela jeslti je lepší natřít tím partnera nebo mě ..
Není tady
Je to hlavně pro tebe,v případě praktik např.s rukou není na škodu natřít partnerovi i tu ruku.
Překvapuje mě že na toto téma je minimum příspěvků,to jsou všichni tak nějak upjatí a souloží jedině potmě a v řádné noční košili, pouze klasika za použití systému suchý tam a mokrý ven?
Není tady

Kuty napsal(a):
...to jsou všichni tak nějak upjatí a souloží jedině potmě a v řádné noční košili?
Já jo - Ty snad ne? 
Upravil(a) Mikeš (16. 10. 2009 22:59)
Není tady
Kuty napsal(a):
Je to hlavně pro tebe,v případě praktik např.s rukou není na škodu natřít partnerovi i tu ruku.
Překvapuje mě že na toto téma je minimum příspěvků,to jsou všichni tak nějak upjatí a souloží jedině potmě a v řádné noční košili, pouze klasika za použití systému suchý tam a mokrý ven?
Já gely nepotřebuju. Díkybohu zatím.
Tak nemám, co bych. Stačí pomyslet, a ... 
Mikeš napsal(a):
Kuty napsal(a):
...to jsou všichni tak nějak upjatí a souloží jedině potmě a v řádné noční košili?
Já jo - Ty snad ne?
že by to bylo v manželství po mnoha letech všude stejný?A právě proto nelituju toho,co jsem zažila dřív,alespoň vzpomínky zůstaly,chjo.
Majkafo,u běžnýho sexu gel taky naštěstí zatím nepotřebuju,ale jsou takový krásný věci prostě mezi nebem a zemí,který nepochopí ten,kdo to nezažil.
Není tady