Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 10. 2009 12:13

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Privtele duse

Privtelene duse - vite prosim nekdo o tomto fenomenu neco? Co to jsou privtelene duse, jak se chovaji, jak funguji, jak se k nim clovek dostane a jak se jich zbavi? A...opravdu existuji?

Nevim o tomto tematu vubec nic, proto jestli nekdo neco vite, budu za vase osvetleni nebo zkusenosti rada smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#2 15. 10. 2009 12:45

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Re: Privtele duse

Jasně že existují... :-)
Pěkný je film 6. smysl, hrál v něm Bruce Willise... - tam je duší, které uvízly na zemi, hodně. Je to pěkně podané.
http://www.csfd.cz/film/8364-sesty-smys … sense-the/

Není tady

#3 15. 10. 2009 13:06

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Přivtělené duše - to jsou buď duše zemřelých, které nemohou z nějakého důvodu "do světla" (do své energetické roviny poplatné jejich vibraci) a nebo jsou to duše, které jsou s námi karmicky svázány a přivtělením nám pomáhají daný svazek "si odbýt a zrušit"(pouze laicky zjednodušené schéma).

Hodně lidí se ptalo, kde a jak se vlastně k jednotlivci "přilepí" tyto duše. Například u alkoholiků se velmi často (téměř ve většině případů) stává, že se k nim přivtělují duše lidí, kteří též byli alkoholici za živa a teď, protože nemají jinou možnost, jak utišit "hlad po alkoholu", se alespoň přilepí na jim podobně závislého živého jedince a nejen, že těží z pocitů jeho opojení, ale dále jej i nabádají k tomu, aby pil stále více. Může se stát, že se na nás přilepí duše člověka po nějakém těkém šoku, nebo nehodě, zkrátka ve chvíli, kdy jsme velmi oslabení jak psychicky, tak i fyzicky. Pravě proto může AC například skrývat toto nebezpečí. Pokud totiž neznáme zákonitosti a nemáme vybudovanou psychickou obranu, pak nám i toto může po AC stát.

Samostatnou kapitolou by také mohly být různé "pokusy vyvolávání mrtvých", které tak často mládež používá pro ukrácení kratochvíle. Vyvolají tak duši, která si s nimi pak jen hraje a užívá si jejich životní energie. To, že "vyexpedování" zpět do "světla" není jednoduché, by dosvědčil jistě nejeden léčitel/ka, kteří s tím mají zkušenosti.

"Bludné" duše bývají i na hřbitovech. Může se jednat i o lidi, kteří za života věřili v Boha, ale nyní, po smrti, stále "čekají" na poslední soud a odmítají jít "domů".

Je třeba si uvědomit, že naše realita není jediná a že je zde více rovin. My jsme v té "zemské" rovině. A nad ní jsou roviny další. Duše, která je zde k něčemu poutána a cítí stále povinnost zde být, zkrátka toto potřebuje ke svému vývoji a nelze jí v tom bránit. Až se s tím srovná, pak jde dál. Bohužel se některé duše srovnají s tímto až ve chvíli, kdy jim zkušený léčitel/ka vysvětlí, že musí jít domů a to tělo nechat být, protože patří od narození jinému člověku.

Mimo jiné se takto dá zřejmě vyložit i schizofrenie - stav, kdy je k tělu přilepeno více "silných" duší a snaží se přebrat vládu nad tělem..

Upravil(a) DaiTerr (15. 10. 2009 13:09)

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#4 15. 10. 2009 13:30

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

Jasně že existují... :-)
Pěkný je film 6. smysl, hrál v něm Bruce Willise... - tam je duší, které uvízly na zemi, hodně. Je to pěkně podané.
http://www.csfd.cz/film/8364-sesty-smys … sense-the/

Martinko, ja ten film nevidela. Nemohla bys to co ses z nej dozvedela, nejak zhustit do par vet big_smile ?

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#5 15. 10. 2009 13:43

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Dai, dekuju za tolik informaci. Je jich opravdu hodne, trochu se v tom ztracim, je to takove tezko uchopitelne tema big_smile. Treba to s temi alkoholiky nebo schizofreniky je docela sila. Ale tito lide (a vlastne vsichni?) si takove duse "pestuji" nevedomky, pravda? Cely zivot je jim mizerne, vidi jen cerne, ale vlastne ani nevedi proc. Sami se tech dusi asi nezbavi a kdyz za cely zivot nenarazi na sikovneho lecitele, neni jim pomoci. Divam se na to dobre nebo ne?
Priznam se, ze si to neumim dost dobre predstavit. K cemu vlastne tyto duse jsou?
A pak taky to slovo duse...dalo by se nahradit slovem energie? Jenze energie muze byt bud negativni nebo pozitivni. Vesmes takovou mame, kterou si "zaslouzime" - tim jak myslime. Muze tak byt? Nebo jsem to cele zamotala?

Cela ta moje otazka vznikla proto, ze kamaradce homeopatka sdelila, ze ma na sobe privtelene duse a ze nejdriv budou pracovat na tom, aby se jich zbavila. Kamaradka je z toho ponekud nesva. Jaksi se ji to nezda.

Není tady

#6 15. 10. 2009 13:54

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

Dai, dekuju za tolik informaci. Je jich opravdu hodne, trochu se v tom ztracim, je to takove tezko uchopitelne tema big_smile. Treba to s temi alkoholiky nebo schizofreniky je docela sila. Ale tito lide (a vlastne vsichni?) si takove duse "pestuji" nevedomky, pravda? Cely zivot je jim mizerne, vidi jen cerne, ale vlastne ani nevedi proc. Sami se tech dusi asi nezbavi a kdyz za cely zivot nenarazi na sikovneho lecitele, neni jim pomoci. Divam se na to dobre nebo ne?
Priznam se, ze si to neumim dost dobre predstavit. K cemu vlastne tyto duse jsou?
A pak taky to slovo duse...dalo by se nahradit slovem energie? Jenze energie muze byt bud negativni nebo pozitivni. Vesmes takovou mame, kterou si "zaslouzime" - tim jak myslime. Muze tak byt? Nebo jsem to cele zamotala?

Cela ta moje otazka vznikla proto, ze kamaradce homeopatka sdelila, ze ma na sobe privtelene duse a ze nejdriv budou pracovat na tom, aby se jich zbavila. Kamaradka je z toho ponekud nesva. Jaksi se ji to nezda.

Všechno slouží k našemu vývoji, i když, popravdě, líbit se nám to nebude některé věci. K té energii - jestli ta energie není jen nakonec jedna a neliší se jen různou vlnovou délkou například. To, co je pro jednoho špatné, je pro druhého dobré a podobně. Je to moc provázané. Doufám, že se zde připojí k tématu odborník a ten to popíše lépe. Ode mne můžeš čekat pouze laické spisky.

Upravil(a) DaiTerr (15. 10. 2009 13:55)

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#7 15. 10. 2009 14:09

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

Duše =  energie.
Energie je zřejmě jen jedna (vysvětleno výše)
Energii (ale teď nemyslím zrovna duši) opravdu máme takovou, jakou zasluhujeme. Platí zde "svůj ke svému". Jak naladíš nástroj, tak hraje a takové tóny rozeznívá.

Kamarádka se nemusí vůbec bát, spíše by se měla zajímat, kdo tato duše je a jestli třeba s ní není v karmickém svazku a podobně. Někdy totiž "vyvtělení" duše, která na nás "visela " delší dobu přinese i smutek, jakoby odešel někdo velmi blízký a nebo naopak velkou úlevu. Záleží na tom, zda jde o karmicky přivtělenou duši, nebo přivtělenou duši z jiného důvodu.

Navíc je také možné, že nemusí zrovna jít přímo o duši, ale o "duchovou entitu", což je jedno z těl, které se snaží žít svým životem, ale není to duše, pouze energie, která si vyrovnává svou energetickou bilanci

Není tady

#8 15. 10. 2009 14:13

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

K té energii - jestli ta energie není jen nakonec jedna a neliší se jen různou vlnovou délkou například.
  Ode mne můžeš čekat pouze laické spisky.

Pekne receno Dai.  smile

I Ty jedna skromnosti,Ty se me libis.  wink

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#9 15. 10. 2009 14:18

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

K té energii - jestli ta energie není jen nakonec jedna a neliší se jen různou vlnovou délkou například.
  Ode mne můžeš čekat pouze laické spisky.

Pekne receno Dai.  smile

I Ty jedna skromnosti,Ty se me libis.  wink

Tak doufám, že mi to vydrží. to víš, ego je takový psíček nedobrý a má furt hlad.. wink

Není tady

#10 15. 10. 2009 14:23

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Tak doufám, že mi to vydrží. to víš, ego je  takový psíček nedobrý a má furt hlad.. wink

lol 

Ty jen doufas?  smile

Není tady

#11 15. 10. 2009 14:28

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Tak doufám, že mi to vydrží. to víš, ego je  takový psíček nedobrý a má furt hlad.. wink

lol 

Ty jen doufas?  smile

Tak jsem prachobyčejný člověk a o tom to přece je..

Není tady

#12 15. 10. 2009 14:47

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

lol 

Ty jen doufas?  smile

Jo prach jsi a v prach se obratis. Takhle jsi to mohl myslet? 
Ne ,ted vazne.  Myslim ze si vzpominam na nas jeden rozhovor pred nekolika mesici. Rekla jsem myslim ,ze doufat nestaci.Ze verit znamena mnohem vic.  Ale to je samozrejme zase muj osobni pohled na vec.   smile

Není tady

#13 15. 10. 2009 14:53

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

hirondel napsal(a):

lol 

Ty jen doufas?  smile

Jo prach jsi a v prach se obratis. Takhle jsi to mohl myslet? 
Ne ,ted vazne.  Myslim ze si vzpominam na nas jeden rozhovor pred nekolika mesici. Rekla jsem myslim ,ze doufat nestaci.Ze verit znamena mnohem vic.  Ale to je samozrejme zase muj osobni pohled na vec.   smile

Napřed doufáme, pak věříme a nakonec už víme. Doufat je zřejmě předstupeň "věřit" a věřit je předstupeň "už vědět".  Můj osobní názor.

Není tady

#14 15. 10. 2009 14:54

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

hirondel napsal(a):

A pak ještě víc znamená vědět a ještě víc je pak být wink

...jen proplouvám, už tu zase nejsem... wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#15 15. 10. 2009 14:57

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Andromeda napsal(a):

hirondel napsal(a):

...jen proplouvám, už tu zase nejsem... wink

No vidíš, zdá se, že jsme to mysleli skoro stejně, jen mne nenapadlo to "být", to je fakt, že to sedí, to si musím zapamatovat.

Není tady

#16 15. 10. 2009 15:00

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

DaiTerr napsal(a):

No vidíš, zdá se, že jsme to mysleli skoro stejně, jen mne nenapadlo to "být", to je fakt, že to sedí, to si musím zapamatovat.

Tak jo, tak tu ještě jsem big_smile Pěkná shoda asi v téměř stejný čas wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#17 15. 10. 2009 15:25

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

DaiTerr napsal(a):

Vic nez si pamatovat je prozit. Podle me smile

Není tady

#18 15. 10. 2009 15:36

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Napřed doufáme, pak věříme a nakonec už víme. Doufat je zřejmě předstupeň "věřit" a věřit je předstupeň "už vědět".  Můj osobní názor.

O tech stupnich neni pochyb. smile
No a proto se jsem se Te ptala- "Ty jen doufas.?"  Nejak me to k Tobe nesedi.  smile

Není tady

#19 15. 10. 2009 15:38

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Andromeda napsal(a):

hirondel napsal(a):

tummenupp  stolt  smile

Není tady

#20 15. 10. 2009 21:20

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

No a proto se jsem se Te ptala- "Ty jen doufas.?"  Nejak me to k Tobe nesedi.  smile

S tím egem je to tak, že "vím", jak to je, ale protože jsem jen člověk, tak "doufám", že to ego časem zvládnu. Stejně jako všichni ostatní.

Není tady

#21 15. 10. 2009 21:29

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

S tím egem je to tak, že "vím", jak to je, ale protože jsem jen člověk, tak "doufám", že to ego časem zvládnu. Stejně jako všichni ostatní.

Priznam se ze prave ted jeste nevim proc tam mas ty uvozovky v obouch pripadech. ? smile
Znamena to ze jeste nevis,ale uz to neni ani jen o doufani,je to o tom ze veris? Yes?

Není tady

#22 15. 10. 2009 22:34

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

mariposa napsal(a):

Privtelene duse - vite prosim nekdo o tomto fenomenu neco? Co to jsou privtelene duse, jak se chovaji, jak funguji, jak se k nim clovek dostane a jak se jich zbavi? A...opravdu existuji?

Nevim o tomto tematu vubec nic, proto jestli nekdo neco vite, budu za vase osvetleni nebo zkusenosti rada smile

Hmm, koukám, že jsem se sem podívala zrovna,když je tu téma, které jsem prožila na vlastní kůži. V mých deseti letech, při operaci, v narkoze, se ke mně přivtělila duše mé sestry. Sestra umřela pár dní předtím,a chtěla si tu ještě  nějakou dobu pobýt a něco si zpracovat.... tongue  Nasoukala se přímo do mého těla! A žila se mnou přes čtyřicet let , dokud se na to nepřišlo a nebyla odvedena pryč, do světla. ..Byl to pro mě hodně šokující prožitek, díky němuž další část mého skeptika a racionalisty vzala za své big_smile ... Každá přivtělená duše nám přináší nějakou zkušenost. My se sestrou jsme si to tak kdysi domluvily ještě tam „nahoře“ v bardu. Takže proč se zpětně rozčilovat, že mi notně zahýbala životem, že jo. wink ..Kdybys Mariposo měla zájem se o tom dozvědět něco víc, můžeš se podívat na moje stránky, kde o tomhle zážitku píšu (11.kniha, 23.kapitola)... Souhlasím s homeopatkou, že by se duše měla odvést... Teda pokud ji ovšem kamarádka opravdu má wink , a pokud se odvést nechá. Protože ne vždy to jde snadno...…A ještě jedna věc – přivtělené duše – to jsou ty, co jsou přímo v našem těle a sdílejí ho s naší duší. To byl můj případ. A pak jsou duše, které máme  jenom v auře, a s těma je to daleko jednodušší. Jako odvést je. To můžeme zlvádnout i sami.  Protože ony se na nás přilepí jen když vibrujeme na stejných vibracích jako ony. No a pokud my ty vibrace změníme, zvýšíme je, tak tyhle "záškodníci" jednoduše odpadnou a jdou si hledat jinou „oběť“ se shodnými vibracemi....No, snad jsem to napsala  srozumitelně...… Těch duší je tu hafo a jsou dost lačné, takže bacha na to, jak vibrujeme lol

Není tady

#23 15. 10. 2009 22:46

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

keito napsal(a):

Hmm, koukám, že jsem se sem podívala zrovna,když je tu téma, které jsem prožila na vlastní kůži.

Vedelas kdy prijit big_smile.
Keito, moc dekuju za Tvuj prispevek, zda se to s Tvou sestrou az neuveritelny, ale nevim proc ale verim tomu a ani na chvilku nepochybuju. Uz driv jsem si cetla par veci na Tvych strankach, ale na tohle tema jsem nejak nenarazila. Podivam se na kapitolu o ktere se zminujes a kamaradce dam precist Tvuj prispevek. Jeste jednou dekuju pussa smile

Není tady

#24 15. 10. 2009 23:10

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

mariposa napsal(a):

keito napsal(a):

Hmm, koukám, že jsem se sem podívala zrovna,když je tu téma, které jsem prožila na vlastní kůži.

Vedelas kdy prijit big_smile.
Keito, moc dekuju za Tvuj prispevek, zda se to s Tvou sestrou az neuveritelny, ale nevim proc ale verim tomu a ani na chvilku nepochybuju. Uz driv jsem si cetla par veci na Tvych strankach, ale na tohle tema jsem nejak nenarazila. Podivam se na kapitolu o ktere se zminujes a kamaradce dam precist Tvuj prispevek. Jeste jednou dekuju pussa smile

Rádo se stalo smile .…NO, ono se to opravdu stalo, ale je to můj prožitek, žj., takže leckdo si může ťukat na čelo, že mi šibe wink ...Dřív, když jsem o tomhle slyšela, vždycky jsem se jen ušklíbla s tím, jakože ti dotyční kecají, ale když si to člověk prožije, už mu to nikdo nevezme….

Není tady

#25 16. 10. 2009 7:45

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jé, keito, zdravím wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí