|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
mariposa napsal(a):
Somaia napsal(a):
mariposa napsal(a):
Obdivovat někoho za to, že se chová jako zaseknutý kafemlejnek? Tomu říkám krátkozrakostproč si myslíš ,že se jedná o obdiv? To je tvůj pohled, pocit a závěr. Já to můžu myslet zcela jinak.
Som, jsou to Tva slova
jejichž smysl ti uniká... 
Somaia napsal(a):
Zaregistrovat si 2 nicky, vést dialog sama se sebou , obdivně si "vzájemně" poklepávat na rameno či ppřikyvovat a ještě z toho udělat "vyšší duchovní záměr"?.... hmmm ....
buď tě už virtuální svět naprosto pohltil nebo se příšerně nudíš... ale nic víc bych v tvé komedii nehledala, omlouvám se ti , pokud jsem se tě dotkla, ale připádáš mi čím dál tím víc mimo realitu, každým svým slovem a činem.
Somco,neni se za co omlouvat. Neni koho se dotknout. 
Chapu,ze muzes mit pocit (a nejen Ty),ze jeden clovek si povida sam se sebou,to ale jeste neznamena ze je to pravda.
Ja sama jsem v nejednom nicku spatrila nekoho jineho a nejen to,ale mohla bych jit jeste o kousek dal a rict ze i Vy vsichni se me prolinate v jednoho cloveka. Nekolik nicku avsak za jeho pozadim je "jedna bytost",jestli rozumis jak je to mysleno. 
Není tady
Ale kuš, babo, už bubláš z mrákot.... 
Nechme toho.... já vím reálně, jak se věci mají a jestli se to tobě jeví jinak , tak jen pod vlivem virtuálního světa. Neznamená to však, že tvůj pohled je jediný správný. To bys musela vykročit jinak a jinam směrem od PC ven... ver never. 
Tve bublani jen pro informaci Somco beru s humorem. 
Není tady
jak jinak... 

zuzi777a napsal(a):
Axi napsal(a):
sisina napsal(a):
Neodpustím.
Domnívám se, že ty nemáš nikomu co odpouštět a že ti o to ani nikdo nestojí. Pokud se chceš s tou sopkou vypořádat, budeš muset dojít k nějaké formě přijetí toho co bylo a uctění osudu těch, kteří s tím vším měli co do činění.
Kdyby v tomhle příspěvku bylo povyměněno pár slovíček! Zněl by lidsky . A jeho význam by se přiblížil tomu, co může třeba se svými bolestnými zkušenostmi Sisina, Sakura a jim podobné prodýchat. Silná slova na silnou ránu přísluší až v okamžiku, kdy je příjemce silný.
Do té doby nemá o odpuštění ani páru a přijde mu neproveditelné.
Což třeba takhle milý Axi?:
Domnívám se, že ty nemusíš nikomu odpouštět a že to ani nikdo nepožaduje. Pokud se chceš s tou sopkou vypořádat, budeš muset dojít k nějaké formě přijetí toho co bylo a uctění osudu všech těch, kteří s tím vším měli co do činění.
No nic. Hezkou neděli.
Zní to hezky, ale je to něco jiného. Pokud si začnu myslet, že mohu (i když nemusím) něco odpouštět svým předkům, dostávám se z pólu řešení do pólu problému. Nepřijmu-li nějakým způsobem svoje rodiče, nepřijímám tím z velké části ani sám sebe. Já si prostě myslím, že tohle bez následků dělat nemohu.
mariposa napsal(a):
Omlouvam se za
Je za co. Tady všude byl porcelán. A ty jsi slon. Ale když musíš, tak holt musíš. Škoda důležitého vlákna.
Není tady
Axi napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Axi napsal(a):
Domnívám se, že ty nemáš nikomu co odpouštět a že ti o to ani nikdo nestojí. Pokud se chceš s tou sopkou vypořádat, budeš muset dojít k nějaké formě přijetí toho co bylo a uctění osudu těch, kteří s tím vším měli co do činění.Kdyby v tomhle příspěvku bylo povyměněno pár slovíček! Zněl by lidsky . A jeho význam by se přiblížil tomu, co může třeba se svými bolestnými zkušenostmi Sisina, Sakura a jim podobné prodýchat. Silná slova na silnou ránu přísluší až v okamžiku, kdy je příjemce silný.
Do té doby nemá o odpuštění ani páru a přijde mu neproveditelné.
Což třeba takhle milý Axi?:
Domnívám se, že ty nemusíš nikomu odpouštět a že to ani nikdo nepožaduje. Pokud se chceš s tou sopkou vypořádat, budeš muset dojít k nějaké formě přijetí toho co bylo a uctění osudu všech těch, kteří s tím vším měli co do činění.
No nic. Hezkou neděli.Zní to hezky, ale je to něco jiného. Pokud si začnu myslet, že mohu (i když nemusím) něco odpouštět svým předkům, dostávám se z pólu řešení do pólu problému. Nepřijmu-li nějakým způsobem svoje rodiče, nepřijímám tím z velké části ani sám sebe. Já si prostě myslím, že tohle bez následků dělat nemohu.
Ok, beru výtku. Tak pro absolutní zachování významu, ale přijatelnost bolavé duši: Místo nemusíš ( to je MOJE řešení: nemusím, protože to nepovažuji za nutné pro SEBE, protože neobviňuji, nežádám odpuštění ani nemusím promíjet.) tam vtělíme NEBUDEŠ odpouštět, protože vinu ( sopku) necháš rozpustit( vybublat) v porozumnění, smíření s nezvratností toho , co bylo učiněno těmi, jejichž skutky jsme nebyli schopni nijak ovlivnit.....
Vsaď boty ( a možná budeš chodit bos!
) , že takhle to přijme a pochopí větší procento "nedůvtipných"( pro mě bolavých a pobitých) lidiček, než když jim vpálíš svoji verzi. 
Není tady

mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
ffly, dám na to krk. Ze začátku mě mariposa trošku zmátla, ale teď jsem si naprosto jistá. Už jen ta familiérní oslovení říkají vše.
Majko Majko, o ten krk příjdeš.
Majko, myslíš si, že by si Hir dala v cizině tu práci a pomocí jakýchsi ASCII kódů pracně psala s českou diakritikou aby nás zmátla? 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Majko, myslíš si, že by si Hir dala v cizině tu práci a pomocí jakýchsi ASCII kódů pracně psala s českou diakritikou aby nás zmátla?
Kocoure,
nejen Te miluju pro Tvuj humor,pro Tvou lidskost ale i pro Tvuj duvtip. 
Není tady
Mikeš napsal(a):
mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
ffly, dám na to krk. Ze začátku mě mariposa trošku zmátla, ale teď jsem si naprosto jistá. Už jen ta familiérní oslovení říkají vše.
To je ale blbost Mikeši, co jsi napsal. Od ASCII, kdy každý pracoval dělnickou ručičkou jsme už (bohužel?) dál. Stačí stáhnout a nastavit. (Nemyslím kaťátka
).

Není tady
Nharte napsal(a):
Mikeš napsal(a):
mariposa napsal(a):
Majko Majko, o ten krk příjdeš.Majko, myslíš si, že by si Hir dala v cizině tu práci a pomocí jakýchsi ASCII kódů pracně psala s českou diakritikou aby nás zmátla?
To je ale blbost Mikeši, co jsi napsal. Od ASCII, kdy každý pracoval dělnickou ručičkou jsme už (bohužel?) dál. Stačí stáhnout a nastavit. (Nemyslím kaťátka
).
.... ale no tak, Mikeši, zkus číst o něco pečlivěji a důkladněji....
je to jednoduché a průhledné a s důvtipem to nemusí ( i když může
) mít nic společného....

Nharte napsal(a):
To je ale blbost Mikeši, co jsi napsal. Od ASCII, kdy každý pracoval dělnickou ručičkou jsme už (bohužel?) dál. Stačí stáhnout a nastavit.
To ale neumí každý průměrný uživatel - všimni si, kolik málo ze zdejších zahraničních přispěvatelek sem píše "česky"...
Není tady
Mikeš napsal(a):
mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Kocoure- já trpím paranoiou každou chvíli- někteří mají natolik "shodný rukopis" , že si myslím ledacos. Však už jsem to několikrát poznamenala na jiných vláknech. Ale tohle s Hir = Mariposa mě nenapadlo.
Přiznám, že Hir někdy nerozumím, ale Mariposa mě přijde srozumitelná, tak nějak normálně. Familierní oslovování je tu zvykem u více lidiček. Nevím... mě to nějak nensedí.
Mě na tohle vycházela Xsara, Johana 50, Rozhoďnožka.. To jsou podle mého "dvojáci" někoho dalšího...
Není tady
majkafa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nikdo se nerodí dobrý ani zlý. Nikdo není dobrý ani zlý. "Jen" naše činy jsou nějaké.
To jen k tomu, jak Pan psala, že nemá čas ani chuť posuzovat, kdo je dobrý a kdo zlý člověk.Máš pravdu majko.
Pokud jde o lidi, nikdo se nerodí zlým, všichni přicházíme na svět jako dobří lidé s čistým srdcem.
Bohužel někteří získají takovou životní zkušenost, že propadnou představěš, že "správné" je být "zlý"
A tak jsou.JJ, Pan.
Jen - přemýšlím nad tím, co to je, co nás nutí někdy (často) dělat zlé činy. I když apriori víme, že co děláme, dobré není.
Nezdravé ego? Nebo co to je? chjo. Někdy je život dost těžký.
Majko, já si myslím, že jsou to zkušenosti, které nás už v dětství naučí se bát.....
Nejčastěji posměchu, nepřijetí, odmítnutí......
Není tady
I kdyby stokrat ,milionkart nekdo veril tomu co neni v souladu se skutecnosti,co k tomu dodat lidi?
Psychologie a lide fungujici ,tedy smyslejici naprosto presne podle ni,tedy podle jejich parvidel,by si mohli rict,myslet si a byt presvedceni-ZE kdykoliv nekdo z nas( ja) ,se se zajmem a s laskou odhodla promluvit k Vasi iluzi ,neboli se zajmem a uprimne rekne ze v ni jste,plavete,koupete se, ...ZE se pokousi presvedcovat .
Ale nekteri lide,ja osobne -nefunguju podle techto pravidel,ja neexistuju podle nich i kdyz vim ze je nekdo vymyslel a ze jim nekdo veri,neb zije podle nich a jinak to nedokaze.
Proc to uprimne vysvetluju a pisu? Protoze se zajmem rikam, ze "ja" jsem "ja" a nemyslim si ze by jste v ty iluzi neboli v tak podivnem vtipkovani mely/i setrvavat. 
Upravil(a) hirondel (18. 10. 2009 20:48)
Není tady

Je ti dobře?
Není tady
hirondel napsal(a):
I kdyby stokrat ,milionkart nekdo veril tomu co neni v souladu se skutecnosti,co k tomu dodat lidi?
Psychologie a lide fungujici ,tedy smyslejici naprosto presne podle ni,tedy podle jejich parvidel,by si mohli rict,myslet si a byt presvedceni-ZE kdykoliv nekdo z nas( ja) ,se se zajmem a s laskou odhodla promluvit k Vasi iluzi ,neboli se zajmem a uprimne rekne ze v ni jste,plavete,koupete se, ...ZE se pokousi presvedcovat .
Ale nekteri lide,ja osobne -nefunguju podle techto pravidel,ja neexistuju podle nich i kdyz vim ze je nekdo vymyslel a ze jim nekdo veri,neb zije podle nich a jinak to nedokaze.
Proc to uprimne vysvetluju a pisu? Protoze se zajmem rikam, ze "ja" jsem "ja" a nemyslim si ze by jste v ty iluzi neboli v tak podivnem vtipkovani mely/i setrvavat.
Myslím, že ti tentokrát rozumím. 
Teda člověče, k tobě se někdy prokutat je taky vyšší dívčí...

Není tady

zuzi777a napsal(a):
Myslím, že ti tentokrát rozumím.
Teda člověče, k tobě se někdy prokutat je taky vyšší dívčí...![]()
Jelikož nejsem dívka
tak jsem se ještě neprokutal

Není tady

zuzi777a napsal(a):
Mě na tohle vycházela Xsara, Johana 50, Rozhoďnožka.. To jsou podle mého "dvojáci" někoho dalšího...
Xsara bude, podle mě, zdvojený nick Zklamané, ktrerou ovládla temná strana síly

Není tady
Mikeš napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Xsara bude, podle mě, zdvojený nick Zklamané, ktrerou ovládla temná strana síly
![]()
![]()
Jen počkej až sem Zklamča vletí! Ta ti to vytmaví mistře Yodo! 
A KDO jsem ještě já? Už jsi na to kápnul? 
Není tady
Mikeši, stále stejný naivka. A navíc - PC negramota? 
Ty stále nevíš, co my ženy dokážeme. Když chceme. 
Pandorraa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jen - přemýšlím nad tím, co to je, co nás nutí někdy (často) dělat zlé činy. I když apriori víme, že co děláme, dobré není.
Nezdravé ego? Nebo co to je? chjo. Někdy je život dost těžký.Majko, já si myslím, že jsou to zkušenosti, které nás už v dětství naučí se bát.....
Nejčastěji posměchu, nepřijetí, odmítnutí......
Jo, tak o tomhle bych něco věděla. Něco dost. A nejen z dětství.
Ale asi mě to neomlouvá, viď? 
Upravil(a) majkafa (18. 10. 2009 21:31)
xxxx napsal(a):
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Víš, já jsem typický válečník. A tady se pohybuje dost lidí, které bych mohla "zabít", zadupat, zdepatat, znemožnit, psychicky rozložit....
Možná ještě před rokem dvěma bych to s přehledem udělala. Dneska zjjišťuji, že mi to nestojí za to. K ničemu mi to není. A pak taky mám vlastních starostí dost, vlastních témat k řešení tolik, že už nemám čas ani chuť posuzovat, kdo je zlý a kdo je dobrý člověk. Jen tak, že "vychovám" sama sebe, mohu "vychovávat" a volat k zodpovědnosti i ostatní![]()
A zda je někdo chápavý či natvrdlý, to už příliš neřešímTaky mi to nepřísluší soudit, mohu to jen konstatovat.
Pochopitelně jsou stále věci, které mne dovedou nadzvednout ze židle, ale je jich stále míň a míň.
Já jsem totiž přesvědčená, že život - vesmír - bůh - Franta - nazvi si to, jak chceš, všem měří spravedlvě a že všechno se vždy vrátí tam, odkud to bylo vysláno... Není tedy potřeba, abych tomu pomáhala jinak, než tak, že "srovnám" sma sebe. Protože to je můj úkol. A pochopitelně s tím mohu pomoci i těm, kteří o moje zkušenosti stojí.
A to taky dělám. To taky stále "prodávám" - ha ha, musím se té blbosti, která tohle vymyslela a použila smát. A to mohu, je to lepší, než se po ní ohnat a snažit se ji zabít. Ona totiž hloupost a závist je nesmrtelná teta a ráda "přeskakuje" z člověka na člověka, tak proč si ji zbytečně k sobě přivolávat
Každý z nás má navybranou, zda v sobě bude živit nenávist, zlobu a touhu po pomstě a nebo bude v sobě hledat lásku.
Každý si může vybrat, zda ve svém životě půjde cestou Strachu a nebo cestou Lásky.
Že je sakra těžké tu druhou cestu najít a taky z ní nesejít, tak o tom žádná.
Je to těžké. Pro mne osobně zatím určitě.
Ale je to podle mne taky jediná cesta k tomu, abychom se tu navzájem nepobili a nevyhubiliOmlouvam se za
, ale Pandoro, tohle jsou asi nejsilnejsi slova, ktera jsem od Tebe cetla.
Probud se uz, Ty mas touhy nekomu pomahat?
Jestli mas dostatek odvahy, zacni u sebe.
Jdes na to oklikou pres ostatni, uvedomujes si, ze muzes taky ublizit?
Holka, Ty jsi dost nejisty valecnik. A takovi valecnici jsou dost nebezpecni.
Mas to ve svych rukou. Jen mozna jeste nevis co presne ta slova znamenaji.taky bych pandoře doporučila, pokud tu našla byť jednoho člověka,kterého by mohla zabít, zadupat, zdeptat, znemožnit,zlikvidovat a rozložit a ještě před rokem by to s přehledem udělala
/jak??/ tak aby se obrátila na odborníka. Tohle je virtuální svět a hrát si tu na jediného schopného kazatele, co nás nezlikviduje jen proto, že už je "jinde" je paranoa. Jak píšeš...pandora by měla začít u sebe, už tu tři roky čtu jak je v jiném levelu a přitom se plácá ve stále stejných zoufalostních fázích a frázích.
Kriste Pane...jak může být někod tak tupý???!!
Pan děkuju opět jsi nezklamala:-))
- napsala jsi to překrásně a mě nebere rozum jak na Tebe někdo "divně" reaguje 

Není tady

majkafa napsal(a):
Ty stále nevíš, co my ženy dokážeme. Když chceme.
Pravda
O své ženě jsem si taky svého času myslel, že nemá ani tuchy o tom, co je to e-mail... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pravda
O své ženě jsem si taky svého času myslel, že nemá ani tuchy o tom, co je to e-mail...

Není tady