|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
hirondel napsal(a):
ffly napsal(a):
Hir co tebe stále pudí reagovat na Pandoru a neustále ji komentovat? Jednoduchá otázka, že?
To by Te zajimalo vid?
Znas odpoved na svoji otazku?
Já ano. Nicméně mě zajímalo jaký postoj k té otázce zaujmeš ty, přestože máš neustálou potřebu pokládat rádoby hlubokomyslné otázky vůkol. A ty domněnky, že?
Majko ale umí, umí. Ale nechce, páč by se docela znemožnila 
ffly napsal(a):
hirondel napsal(a):
ffly napsal(a):
Hir co tebe stále pudí reagovat na Pandoru a neustále ji komentovat? Jednoduchá otázka, že?
To by Te zajimalo vid?
Znas odpoved na svoji otazku?
Já ano. Nicméně mě zajímalo jaký postoj k té otázce zaujmeš ty, přestože máš neustálou potřebu pokládat rádoby hlubokomyslné otázky vůkol. A ty domněnky, že?
Ffly,zajimat Te to muze,vzdyt i to jsem psala= "to by Te zajimalo vid?"
Samozrejme i ja znam odpoved, ale kde je psano ze si o tom s Tebou mam povidat? Neni to nahodou tak ze nejsi schopna pochopit ze delam jen to co si preju? 
Pokud Ty znas odpoved na svoji vlastni otazku,je to presne to co Ti ma stacit. Hmmm? 
Není tady
ffly napsal(a):
Nicméně mě zajímalo jaký postoj k té otázce zaujmeš ty, přestože máš neustálou potřebu pokládat rádoby hlubokomyslné otázky vůkol. A ty domněnky, že?
Rádoby je ale sranda slovo, viď Flly
? Používáš ho často? Rádoby
? Rádoby
Rádoby 
Rádo by 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Somaia napsal(a):
Pan, jsi obdivuhodná. Tvoje ozvěna má vytrvalost a grády... a furt se vrací, potvora...jak zaseknutý kafemlejnek....
A divíš se?
Dokud se nepustí, nemůže dělat ani nic jiného než kráčet pořád a jen až ZA mnou a jen OPAKOVAT a OPAKOVAT....
Obdivovat někoho za to, že se chová jako zaseknutý kafemlejnek? Tomu říkám krátkozrakost 
Není tady
Daphné napsal(a):
hirondel napsal(a):
"Ale tady se o něj budou otírat, hlavně ty, které mu nerozumějí (a berou doslova ), nebo ty, co si jen hrají s písmenky a nejsou schopny se podobně otevřít a tím ani pochopit. "
Nejhlubsi a nejhure odstranitelnou iluzi zije takovy clovek,ktery se domniva,mysli si a je o svych iluzornich predstavah presvedcen.Máš pravdu, Hirondel. Zarezonovalo ti to zřejmě správně.
Vždycky nás osloví to, co je uvnitř nás, co se nás nějakým způsobem týká. Tak i tobě.
Daf, kde jsem tohle jen slyšela
? Vsadila bych se, že už to tu jedna holka blonďatá povídala 
Není tady
hirondel napsal(a):
ffly napsal(a):
hirondel napsal(a):
To by Te zajimalo vid?Znas odpoved na svoji otazku?
Ffly,zajimat Te to muze,vzdyt i to jsem psala= "to by Te zajimalo vid?"
Samozrejme i ja znam odpoved, ale kde je psano ze si o tom s Tebou mam povidat? Neni to nahodou tak ze nejsi schopna pochopit ze delam jen to co si preju?
Pokud Ty znas odpoved na svoji vlastni otazku,je to presne to co Ti ma stacit. Hmmm?
....a není to náhodou, tak že nejsi schopna pochopit že Pan dělá jen to co si přeje? 
Víš chechtám se tu smíchy, jak ve chvíli, kdy se tě někdo zeptá na jasnou odpověď na svoji otázku a ty nechceš odpovídat, protože by to nezapadá do toho co tu o sobě píšeš, tak tvoji jedinou odpovědí je: ale kde je psano ze si o tom s Tebou mam povidat?
Nechceš do politiky? Tam bys docela zapadla 
hirondel/mariposo, proč máš potřebu být tu pod dvěmi nicky?
i ty Brute?
ffly, dám na to krk. Ze začátku mě mariposa trošku zmátla, ale teď jsem si naprosto jistá. Už jen ta familiérní oslovení říkají vše. 
ffly napsal(a):
....a není to náhodou, tak že nejsi schopna pochopit že Pan dělá jen to co si přeje?
Víš chechtám se tu smíchy, jak ve chvíli, kdy se tě někdo zeptá na jasnou odpověď na svoji otázku a ty nechceš odpovídat, protože by to nezapadá do toho co tu o sobě píšeš, tak tvoji jedinou odpovědí je: ale kde je psano ze si o tom s Tebou mam povidat?
Co se motas Pandoru?

Cekala bych to vic od ni nez od Tebe,to s tim pranim.
Vis ,i ja se naramne bavim.

Nemuzu si s Tebou povidat ffly ,protoze to neni v mem planu a v mem prani,je ti to vic srozumitelny kdyz ti to ted opakuju?
Me je jedno cemu Ty oobne veris,chapes?
Ty snad cekas ze Te budu presvedcovat o tom jak to mam ci nemam a nebo snad o tom ze Tva iluze je spravna?
Není tady
majkafa napsal(a):
ffly, dám na to krk. Ze začátku mě mariposa trošku zmátla, ale teď jsem si naprosto jistá. Už jen ta familiérní oslovení říkají vše.
....tak to nebudeš sama....
Ale já to chápu Hir, že se ti nehodím do krámu...přijít o svoji "auru" - myšleno hovorově - to bolí ego viď.
Ty by si tak ráda byla.......... a ono to táák nejde. Blbý no.
majkafa napsal(a):
Majko nerozumim Tve otazce? To je jako kdybych se zeptala ja Tebe.
Není tady
ffly napsal(a):
Ale já to chápu Hir, že se ti nehodím do krámu...přijít o svoji "auru" - myšleno hovorově - to bolí ego viď.
Ty by si tak ráda byla.......... a ono to táák nejde. Blbý no.
Ffly,muzu Ti nejak pomoc? Neco Te prudi? Me ne. 
Musi to byt tezky kdyz nemas ten spravny vhled do veci. Ale to me uz k smichu neni. 
Není tady
hirondel napsal(a):
majkafa napsal(a):
hirondel, jsem si naprosto jista, že mé otázce moc dobře rozumíš.
Hir mě nic neprudí
jen se bavím. To je mi líto tvého soudu o mém vhledu, páč o něm víš PRD, víš 
blá, blá .... a další vlákno v háji.
Není tady
ffly napsal(a):
To je mi líto tvého soudu o mém vhledu, páč o něm víš PRD, víš
Kdo vi ffly 
Není tady
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Somaia napsal(a):
Pan, jsi obdivuhodná. Tvoje ozvěna má vytrvalost a grády... a furt se vrací, potvora...jak zaseknutý kafemlejnek....
A divíš se?
Dokud se nepustí, nemůže dělat ani nic jiného než kráčet pořád a jen až ZA mnou a jen OPAKOVAT a OPAKOVAT....Obdivovat někoho za to, že se chová jako zaseknutý kafemlejnek? Tomu říkám krátkozrakost
proč si myslíš ,že se jedná o obdiv? To je tvůj pohled, pocit a závěr. Já to můžu myslet zcela jinak. 
majkafa napsal(a):
hirondel napsal(a):
majkafa napsal(a):
hirondel, jsem si naprosto jista, že mé otázce moc dobře rozumíš.
Kde beres tu jistotu?
Proc bychom mely my dve pouzivat jen jeden nick? A ktery z tech dvou nicku vlastne a proc?
Napriklad ty jsi ochotna byt pod nickem treba Lupiny ,nebo pisatele ?(jen tak namatkou vybrany ucastnici)
Není tady
majkafa napsal(a):
Majko, tahle paranoia Ti vyhovuje? Dělá Ti dobře?
Není tady
Zaregistrovat si 2 nicky, vést dialog sama se sebou , obdivně si "vzájemně" poklepávat na rameno či ppřikyvovat a ještě z toho udělat "vyšší duchovní záměr"?.... hmmm ....
buď tě už virtuální svět naprosto pohltil nebo se příšerně nudíš... ale nic víc bych v tvé komedii nehledala, omlouvám se ti , pokud jsem se tě dotkla, ale připádáš mi čím dál tím víc mimo realitu, každým svým slovem a činem.
Upravil(a) Somaia (18. 10. 2009 18:09)
Somaia napsal(a):
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A divíš se?
Dokud se nepustí, nemůže dělat ani nic jiného než kráčet pořád a jen až ZA mnou a jen OPAKOVAT a OPAKOVAT....Obdivovat někoho za to, že se chová jako zaseknutý kafemlejnek? Tomu říkám krátkozrakost
proč si myslíš ,že se jedná o obdiv? To je tvůj pohled, pocit a závěr. Já to můžu myslet zcela jinak.
Som, jsou to Tva slova
Není tady
majkafa napsal(a):
Majko Majko, o ten krk příjdeš.
Není tady