6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Daphné napsal(a):
Proč si myslí, e by Pandorra byla straně ráda, kdyby ses přeladila na její frekvenci? Mně to připadá, e s tím má problém spí ty, ne ona.
Mám problém s čím? Přeladit se na její frekvenci? Já tuhle dechovku neposlouchám.
No a pokud ty si myslí, e já mám problém, tak to pravděpodobně vidí stejně, jak ona...taky mi pořád říká (adresně i NEADRESNĚ), e se plácám pořád v problému. No a potom, kdy u doporučuje, aby jeden četl, čti i ty pořádně, právě v tom úryvku, co jsi mi předloila jasně píe o tom, e se má přijímač přeladit a bude slyet jasnějí slova, bez umu...o kterých a čích slovech to vlastně Pandora mluvila - o jejím vysílači, e po přeladění přijímače budou lépe slyet, nebo e si přeladí na lepí stanici ? Jistě, psala, něco o tom, e si můe vybrat...ale ona to moc nepobírá, e si někdo vybral, ona mu bude stále předhazovat, e ten dráák je prostě nej, protoe to, co zrovna ty přijímá je unt.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Daphné, Quichotovský boj s větrnými mlýny je vyčerpávající. Čest a tichou vzpomínku jejímu boji....
Koho si tím myslel? dalo by se aplikovat klidně na mě, ale klidně i na Pandoru a tutově i na tebe
Take čest a tichou vzpomínku jejímu (tvému) boji....
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Daphné, Quichotovský boj s větrnými mlýny je vyčerpávající. Čest a tichou vzpomínku jejímu boji....
Koho si tím myslel? dalo by se aplikovat klidně na mě, ale klidně i na Pandoru a tutově i na tebe
Take čest a tichou vzpomínku jejímu (tvému) boji....
Jen tupec se musí ospravedlňovat, jen ten, kdo má pohled áby, umí říci a napsat právě takovoudle zhovadilost
Není tady
Já jsem tím myslela, Zklamaná, e má problém s Pandorrou. Pořád se vůči ní vymezuje, rozebírá, oponuje a tak. Její příspěvky bere, jako by je psala tobě. O jiných tvých problémech nic nevím, to je kadého soukromá věc.
Není tady
Daphné napsal(a):
Mám prosbu k místním znalkyním Terryho Pratchetta: Jaká je, prosím, odpověď na základní Otázku o ivotě, smrti a tak vůbec, kterou definoval (asi?) Hlubina vesmíru?
Pak bude mít toti Hirondel konečně vyčerpávající odpověď na vechny svoje otázky. Ahoj, Hirondel, zdravím!
Nevím jak Pratchett, ale podle Stopařova průvodce po galaxii (autor Douglas Noël Adams) je odpověď na základní otázku ivota, vesmíru a vůbec - 42
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Selima napsal(a):
A prečo by sa milióny Rusov nemohli nauči po taliansky?
A proč by měly?
Aby byli víckrát člověkem, přeci
Jé, Kuli ahoj
Téhle pověře jsem ale přestala věřit ve chvíli, kdy jsem se s maďarským policajtem zkouela domluvit anglicky, francouzsky, rusky aj po slovensky.
Cassus cassus cassus cassus cassus.....
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Ahoj Hir, má se?
Diky za optani ,mam se fajn fajn bezva prima.
Sleduju skatulata skatulata hejbejte se.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A proč by měly?Aby byli víckrát člověkem, přeci
Jé, Kuli ahoj
Téhle pověře jsem ale přestala věřit ve chvíli, kdy jsem se s maďarským policajtem zkouela domluvit anglicky, francouzsky, rusky aj po slovensky.
Jezkovy voci. Naco umet mluvit a jeste farncouzky ,anglicky rusky aj po slovensku? Staci neverbalne neee?
Není tady
kdy jsem se s maďarským policajtem zkouela domluvit anglicky, francouzsky, rusky aj po slovensky
No - on se s tebou evidentně domluvit nepotřeboval...
To je jak kdy se ten pán topí v moři a řve o pomoc - česky, německy, anglicky, francouzsky, rusky... No a po břehu jde druhý a povídá: "Kdyby ses místo cizích řečí učil radi plavat, troubo."
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A proč by měly?Aby byli víckrát člověkem, přeci
Jé, Kuli ahoj
Tak jsi mu měla říct "megért, nem tudok magyar, to viszlát ogare" a jít
Není tady
helena napsal(a):
kdy jsem se s maďarským policajtem zkouela domluvit anglicky, francouzsky, rusky aj po slovensky
No - on se s tebou evidentně domluvit nepotřeboval... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ano, tak to je přesné
Tudí mi bylo houby platný, "kolikrát jsem člověkem"
Přesně jako tomu "neplavci"
A tak to je.
Kuli, nemtudok nezabíralo, protoe viz výe
Zabralo a to: a jít
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Aha, já prvně myslela, e on obtěoval tebe
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Aha, já prvně myslela, e on obtěoval tebe
Ne ne, já evidentně obtěovala jeho Malinko jsme zabloudili.... Nkonec jsem si ale radi vzpomněla, e vechny cesty vedou do Říma
Není tady
Mně se zase naopak jednou v Budapeti někdo na něco zeptal... tak mě to rozhodilo, e jsem mu odpověděl jednou větou, ve které jsem pouil hned tři jazyky:
"Nem tudom, I am ausländer"
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Daphné napsal(a):
Mám prosbu k místním znalkyním Terryho Pratchetta: Jaká je, prosím, odpověď na základní Otázku o ivotě, smrti a tak vůbec, kterou definoval (asi?) Hlubina vesmíru?
Pak bude mít toti Hirondel konečně vyčerpávající odpověď na vechny svoje otázky. Ahoj, Hirondel, zdravím!Nevím jak Pratchett, ale podle Stopařova průvodce po galaxii (autor Douglas Noël Adams) je odpověď na základní otázku ivota, vesmíru a vůbec - 42
Díky, Mío Kuličko. Nejene si nepamatuju tu základní odpověď, ale ani autora, to jsem ale skleróza.
Není tady
Keď chce Maďar niečo od teba, je logické odpoveda mu v rodnom jazyku, aby JÓ pocohpil, e mu nerozumie. Mňa nadrilovali to Mem tudom, prípadne Nem írtem Magyarul tak dobre, e mi bezdomovec na Nyugati P.U. nechcel vôbec veri...
Keď chce ty niečo od Maďara, je to zloitejie.
Není tady
Pan teda já jsem se s maďarským policistou domluvila jako báseň neznaje slova maďarsky. Vema jazykama co umím. Po nehodě a to dokonce tak, e z kolegy nebyl viník hromadné dopravní nehody, ale jen postiený.
Pandorraa napsal(a):
Nemohla jsi čekat ani nic jiného, naivko...
Vimni si: vude na světě je Policie...označená a pojmenovaná... POLICIE s drobnými odchylkami ve výslovnosti i gramatice...
Jen maďaři mají RENDÖRSÉG.... to mluví za ve.... vdy ve střehu...
Mike napsal(a):
Mně se zase naopak jednou v Budapeti někdo na něco zeptal... tak mě to rozhodilo, e jsem mu odpověděl jednou větou, ve které jsem pouil hned tři jazyky:
"Nem tudom, I am ausländer"
i patamů ja ničevó něgómu, kemo
Není tady
ffly napsal(a):
Pan teda já jsem se s maďarským policistou domluvila jako báseň neznaje slova maďarsky. Vema jazykama co umím. Po nehodě a to dokonce tak, e z kolegy nebyl viník hromadné dopravní nehody, ale jen postiený.
Na to motýlku nemůu říci nic jiného, ne e jsi úúúasná a to teda se!
Já se s ním nedomluvila, protoe mne ten primitiv s frčkama přestal bavit. To já mám takhle s primitivy bohuel často
Přes to pak u nejede vlak, poradím si bez něj
Není tady
Somaia napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Vimni si: vude na světě je Policie...označená a pojmenovaná... POLICIE s drobnými odchylkami ve výslovnosti i gramatice...
Jen maďaři mají RENDÖRSÉG.... to mluví za ve.... vdy ve střehu...
Jo ahááááá (řečeno s akcentem Vaka z tatínka v polepovně)
Tak to u pak není vo čem tuplem, domněnkáře já přímo zboňuju
Není tady
Somaia napsal(a):
Vsadim se, ze Cinani to reknou jinak
http://www.novinky.cz/krimi/136446-obra … anici.html
Není tady
mariposa napsal(a):
Somaia napsal(a):
Vimni si: vude na světě je Policie...označená a pojmenovaná... POLICIE s drobnými odchylkami ve výslovnosti i gramatice...Vsadim se, ze Cinani to reknou jinak
A já se zase vsadila, e jediný , kdo nepozná vtip bude ty a bude to komentovat ...
Jak jinak... a nezklamala jsi... ( opět)
mariposa napsal(a):
Somaia napsal(a):
Vimni si: vude na světě je Policie...označená a pojmenovaná... POLICIE s drobnými odchylkami ve výslovnosti i gramatice...Vsadim se, ze Cinani to reknou jinak
Ty vie číta čínske znaky? Ako vie, e tam NIE JE napísané polícia?
Není tady
Selima napsal(a):
Ty vie číta čínske znaky? Ako vie, e tam NIE JE napísané polícia?
Není tady