|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Daphné napsal(a):
Proč si myslíš, že by Pandorra byla strašně ráda, kdyby ses přeladila na její frekvenci? Mně to připadá, že s tím máš problém spíš ty, než ona.
Mám problém s čím? Přeladit se na její frekvenci? Já tuhle dechovku neposlouchám.
No a pokud ty si myslíš, že já mám problém, tak to pravděpodobně vidíš stejně, jak ona...taky mi pořád říká (adresně i NEADRESNĚ), že se plácám pořád v problému. No a potom, když už doporučuješ, aby jeden četl, čti i ty pořádně, právě v tom úryvku, co jsi mi předložila jasně píše o tom, že se má přijímač přeladit a bude slyšet jasnější slova, bez šumu...o kterých a čích slovech to vlastně Pandora mluvila - o jejím vysílači, že po přeladění přijímače budou lépe slyšet, nebo že si přeladíš na lepší stanici ? Jistě, psala, něco o tom, že si můžeš vybrat...ale ona to moc nepobírá, že si někdo vybral, ona mu bude stále předhazovat, že ten dráťák je prostě nej, protože to, co zrovna ty přijímáš je šunt.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Daphné, Quichotovský boj s větrnými mlýny je vyčerpávající. Čest a tichou vzpomínku jejímu boji....
Koho si tím myslel? dalo by se aplikovat klidně na mě, ale klidně i na Pandoru a tutově i na tebe
Takže čest a tichou vzpomínku jejímu (tvému) boji....

Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Daphné, Quichotovský boj s větrnými mlýny je vyčerpávající. Čest a tichou vzpomínku jejímu boji....
Koho si tím myslel? dalo by se aplikovat klidně na mě, ale klidně i na Pandoru a tutově i na tebe
![]()
Takže čest a tichou vzpomínku jejímu (tvému) boji....![]()
Jen tupec se musí ospravedlňovat, jen ten, kdo má pohled žáby, umí říci a napsat právě takovoudle zhovadilost 
Není tady
Já jsem tím myslela, Zklamaná, že máš problém s Pandorrou. Pořád se vůči ní vymezuješ, rozebíráš, oponuješ a tak. Její příspěvky bereš, jako by je psala tobě. O jiných tvých problémech nic nevím, to je každého soukromá věc. 
Není tady

Daphné napsal(a):
Mám prosbu k místním znalkyním Terryho Pratchetta: Jaká je, prosím, odpověď na základní Otázku o životě, smrti a tak vůbec, kterou definoval (asi?) Hlubina vesmíru?
Pak bude mít totiž Hirondel konečně vyčerpávající odpověď na všechny svoje otázky.Ahoj, Hirondel, zdravím!
Nevím jak Pratchett, ale podle Stopařova průvodce po galaxii (autor Douglas Noël Adams) je odpověď na základní otázku života, vesmíru a vůbec - 42 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Selima napsal(a):
A prečo by sa milióny Rusov nemohli naučiť po taliansky?
![]()
A proč by měly?
Aby byli víckrát člověkem, přeciž
Jé, Kuliš ahoj 
Téhle pověře jsem ale přestala věřit ve chvíli, kdy jsem se s maďarským policajtem zkoušela domluvit anglicky, francouzsky, rusky aj po slovensky.
Cassus cassus cassus cassus cassus.....
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Ahoj Hir, máš se?
Diky za optani
,mam se fajn fajn bezva prima. 
Sleduju skatulata skatulata hejbejte se. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A proč by měly?Aby byli víckrát člověkem, přeciž
Jé, Kuliš ahoj
Téhle pověře jsem ale přestala věřit ve chvíli, kdy jsem se s maďarským policajtem zkoušela domluvit anglicky, francouzsky, rusky aj po slovensky.
Jezkovy voci.
Naco umet mluvit a jeste farncouzky ,anglicky rusky aj po slovensku? Staci neverbalne neee? 
Není tady
kdy jsem se s maďarským policajtem zkoušela domluvit anglicky, francouzsky, rusky aj po slovensky
No - on se s tebou evidentně domluvit nepotřeboval... 
To je jak když se ten pán topí v moři a řve o pomoc - česky, německy, anglicky, francouzsky, rusky... No a po břehu jde druhý a povídá: "Kdyby ses místo cizích řečí učil radši plavat, troubo."
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A proč by měly?Aby byli víckrát člověkem, přeciž
Jé, Kuliš ahoj
Tak jsi mu měla říct "megért, nem tudok magyar, tož viszlát ogare" a jít 
Není tady
helena napsal(a):
kdy jsem se s maďarským policajtem zkoušela domluvit anglicky, francouzsky, rusky aj po slovensky
No - on se s tebou evidentně domluvit nepotřeboval... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ano, tak to je přesné 
Tudíž mi bylo houby platný, "kolikrát jsem člověkem" 

Přesně jako tomu "neplavci"

A tak to je.
Kuliš, nemtudok nezabíralo, protože viz výše 
Zabralo až to: a jít 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Aha, já prvně myslela, že on obtěžoval tebe 

Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Aha, já prvně myslela, že on obtěžoval tebe
Ne ne, já evidentně obtěžovala jeho
Malinko jsme zabloudili.... Nkonec jsem si ale radši vzpomněla, že všechny cesty vedou do Říma 
Není tady

Mně se zase naopak jednou v Budapešti někdo na něco zeptal... tak mě to rozhodilo, že jsem mu odpověděl jednou větou, ve které jsem použil hned tři jazyky: 
"Nem tudom, I am ausländer" 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Daphné napsal(a):
Mám prosbu k místním znalkyním Terryho Pratchetta: Jaká je, prosím, odpověď na základní Otázku o životě, smrti a tak vůbec, kterou definoval (asi?) Hlubina vesmíru?
Pak bude mít totiž Hirondel konečně vyčerpávající odpověď na všechny svoje otázky.Ahoj, Hirondel, zdravím!
Nevím jak Pratchett, ale podle Stopařova průvodce po galaxii (autor Douglas Noël Adams) je odpověď na základní otázku života, vesmíru a vůbec - 42
Díky, Míšo Kuličko. Nejenže si nepamatuju tu základní odpověď, ale ani autora, to jsem ale skleróza. 
Není tady

Keď chce Maďar niečo od teba, je logické odpovedať mu v rodnom jazyku, aby JÓ pocohpil, že mu nerozumieš. Mňa nadrilovali to Mem tudom, prípadne Nem írtem Magyarul tak dobre, že mi bezdomovec na Nyugati P.U. nechcel vôbec veriť...
Keď chceš ty niečo od Maďara, je to zložitejšie. 
Není tady
Pan teda já jsem se s maďarským policistou domluvila jako báseň neznaje slova maďarsky. Všema jazykama co umím. Po nehodě a to dokonce tak, že z kolegy nebyl viník hromadné dopravní nehody, ale jen postižený.
Pandorraa napsal(a):
Nemohla jsi čekat ani nic jiného, naivko...
Všimni si: všude na světě je Policie...označená a pojmenovaná... POLICIE s drobnými odchylkami ve výslovnosti i gramatice... 
Jen maďaři mají RENDÖRSÉG.... to mluví za vše.... vždy ve střehu... 

Mikeš napsal(a):
Mně se zase naopak jednou v Budapešti někdo na něco zeptal... tak mě to rozhodilo, že jsem mu odpověděl jednou větou, ve které jsem použil hned tři jazyky:
"Nem tudom, I am ausländer"
i patamů ja ničevó něgómu, kemo 

Není tady
ffly napsal(a):
Pan teda já jsem se s maďarským policistou domluvila jako báseň neznaje slova maďarsky. Všema jazykama co umím. Po nehodě a to dokonce tak, že z kolegy nebyl viník hromadné dopravní nehody, ale jen postižený.
Na to motýlku nemůžu říci nic jiného, než že jsi úúúžasná a to teda seš! 
Já se s ním nedomluvila, protože mne ten primitiv s frčkama přestal bavit. To já mám takhle s primitivy bohužel často 
Přes to pak už nejede vlak, poradím si bez něj 
Není tady
Somaia napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Všimni si: všude na světě je Policie...označená a pojmenovaná... POLICIE s drobnými odchylkami ve výslovnosti i gramatice...
Jen maďaři mají RENDÖRSÉG.... to mluví za vše.... vždy ve střehu...
Jo ahááááá (řečeno s akcentem Vaška z tatínka v polepšovně)
Tak to už pak není vo čem tuplem, domněnkáře já přímo zbožňuju 

Není tady
Somaia napsal(a):
Vsadim se, ze Cinani to reknou jinak 
http://www.novinky.cz/krimi/136446-obra … anici.html
Není tady
mariposa napsal(a):
Somaia napsal(a):
Všimni si: všude na světě je Policie...označená a pojmenovaná... POLICIE s drobnými odchylkami ve výslovnosti i gramatice...Vsadim se, ze Cinani to reknou jinak
A já se zase vsadila, že jediný , kdo nepozná vtip budeš ty a budeš to komentovat ... 
Jak jinak... a nezklamala jsi... ( opět) 

mariposa napsal(a):
Somaia napsal(a):
Všimni si: všude na světě je Policie...označená a pojmenovaná... POLICIE s drobnými odchylkami ve výslovnosti i gramatice...Vsadim se, ze Cinani to reknou jinak
Ty vieš čítať čínske znaky?
Ako vieš, že tam NIE JE napísané polícia?
Není tady
Selima napsal(a):
Ty vieš čítať čínske znaky?
Ako vieš, že tam NIE JE napísané polícia?

Není tady