1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Kuřátko, já se takovými podrunostmi kdo, koho, kam a čím vozí vůbec nezabývám, na to nemám čas a ani duevní kapacitu. Ostatně, kdy ti bude chtít přítel zahnout, tak to stejně udělá
Svého bývalého manela, pravda, nikam nevozím, neb nemám auto, zato kdy se on staví u nás (pro potu nebo za dětmi) a stane se, e odcházíme spolu, tak mi samozřejmě nabídne, jestli nechci někam hodit. Přijde mi to naprosto normální. Občas se s ex domluvíme a i s dětmi jezdíme na hřbitov (mimo Prahu), leí tam moji rodiče, prarodiče dětí a koneckonců tchánové mého ex, pak si zpravidla vichni zajdeme na oběd a tím to vadne. S ex si neděláme ádné naschvály, ani se přehnaně o sebe nestaráme. A jestli by tohle mělo příteli vadit a dával to nějak najevo, tak bych asi velice rychle přehodnotila svůj vztah k němu. To by mu za chvíli mohlo vadit, e chodím s kamarádkama na kafe nebo na třídní srazy (ale i s kamarádama, a jeden je dokonce můj bývalý milenec - pravda u to bude 25 let ). Aby mi někdo dělal ze ivota peklo kvůli blbostem, na to u jsem váně moc stará
A abych naopak já řeila něco, co si myslím, e mi vůbec nepřísluí, na to jsem moc líná
Není tady
Kuřátko napsal(a):
mashanka napsal(a):
Já myslím, e kdy mají lidé i po rozvodu korektní vztahy a nedělají si jen samé bejkárny, je to spí dobře - svědčí to o tom, e to jsou zralí, rozumní lidé a ne nějací labilové.
S tím naprosto souhlasím. Jene to, e si nedělají naschvály a mají korektní vztahy je troku jiná věc. Na to se přeci nepotřebuji nechat vozit autem, kdy vedle mě stojí mé vlastní.
A přitom o své ex vykládat jak mi v ivotě straně ublíila a e jí přeji, a se jí to vechno vrátí.
Já nevím, tohle asi cítí kadý jinak - mně by nevadilo, kdy jede stejným směrem, aby ho někam hodila.
Není tady
Upravil(a) Modroočka (2. 12. 2009 21:44)
Není tady
teda koukám, e u vás se pořád něco děje co té jeho pořád tak vadí ? něco jste si udělaly hned na začátku ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
teda koukám, e u vás se pořád něco děje
co té jeho pořád tak vadí ? něco jste si udělaly hned na začátku ?
Není tady
myslela jsem, e u tě schroupla. ne jako na začátku, kdy byly hotová, e si její ex někoho nael. kdo ví, co se ji honí hlavou. třeba to byla jen nějáká momentální blbá nálada, kdo ví, třeba ji to přejde. a kdy ne, tak co z ní má, nic. to ona bude mít neopravenou chalupu
Není tady
No, za sebe musím říct, e by mi asi vadilo, kdybych měla chalupu a BM tam jezdil, a navíc se svou přítelkyní. Po rozvodu jsme sice měli navzdory okolnostem celkem dobré korektní vztahy, ale já chtěla mít své soukromí a na "mé území" jsem BM nezvala, a ani on mě. Kadý jsme si ili a spravovali to své.
Jene u vás Modroočko to asi bylo dlouho nepsaným pravidlem, e Bubák mnoho praktických věcí své rodiny (nebo spí své bývalé manelky) řeil i dávno po rozvodu dál, psala jsi, e jim pomáhá a moná a otročí docela dost přes běnou míru.
Take - dokud jen zdarma pomáhal, tak jí to nevadilo, to jí vyhovovalo. Blbé jí přilo, asi a ses tam objevila (a vlastně pomáhala!) i ty.
Je zajímavé sledovat, jak se někdy věci vyřeí tak nějak samy. Tímto se ti Modroočko myslím Bubákovy narozeniny definitivně vyřeily - pochybuju, e by teď on chtěl tam mít i ji, a pochybuju, e by ona přila...
J
Není tady
Modroočko, jak to vlastně u vás dopadlo?
Je u oslava Bubákových 50tin za vámi? V jakém sloení? Bez nerváků a trapasů?
Doplň prosím, jak to dopadlo.A doufám, , e to bude happy-end
Upravil(a) Modroočka (2. 12. 2009 21:45)
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, oslava bude a 12. prosince, jinak má Bubák narozky 8. a bývalku nepozve. "Něco" se tam odehrálo, take bývalka má nejspí utrum, se vím. Prý ale skuhrá, e nemá peníze, no, Bubák říkal, e jí tři roky po rozchodu dával peníze, respektive, nechával jí vechno ze dvou jeho bytů, který pronajímal. Teď u jí nic nedává, v bytech bydlí jejich děti a ona u tím pádem nic navíc "nemá". Na "její" chalupu, kterou přítel udroval pro syna, s ním nesmím, ona si to nepřeje, tak tam nechce jezdit ani on. Take oslava bude v klidu a jak přítel říkal, jen v úzkém kruhu rodinném, co je cca 30 lidí. Má toti 5 sourozenců s rodinama a chce, aby tam byli i moji kluci a maminka. Přeje si to, protoe mi říká, e já jsem jeho rodina. Tak asi tak nějak. No, koukám, e se to lepí a lepí, mezi náma. A bude po oslavě, dám vědět, jaký to bylo.
krásné
Není tady