Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#126 28. 10. 2009 8:44

rentle
♥♥-----

Re: Oslava narozenin-současný a bývalý partner

Kuřátko, já se takovými podružnostmi kdo, koho, kam a čím vozí vůbec nezabývám, na to nemám čas a ani duševní kapacitu. Ostatně, když ti bude chtít přítel zahnout, tak to stejně udělá stolt
Svého bývalého manžela, pravda, nikam nevozím, neb nemám auto, zato když se on staví u nás (pro poštu nebo za dětmi) a stane se, že odcházíme spolu, tak mi samozřejmě nabídne, jestli nechci někam hodit. Přijde mi to naprosto normální. Občas se s ex domluvíme a i s dětmi jezdíme na hřbitov (mimo Prahu), leží tam moji rodiče, prarodiče dětí a koneckonců tchánové mého ex, pak si zpravidla všichni zajdeme na oběd a tím to vadne. S ex si neděláme žádné naschvály, ani se přehnaně o sebe nestaráme. A jestli by tohle mělo příteli vadit a dával to nějak najevo, tak bych asi velice rychle přehodnotila svůj vztah k němu. To by mu za chvíli mohlo vadit, že chodím s kamarádkama na kafe nebo na třídní srazy (ale i s kamarádama, a jeden je dokonce můj bývalý milenec - pravda už to bude 25 let wink ). Aby mi někdo dělal ze života peklo kvůli blbostem, na to už jsem vážně moc stará wink A abych naopak já řešila něco, co si myslím, že mi vůbec nepřísluší, na to jsem moc líná cool

Není tady

#127 28. 10. 2009 9:40

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Kuřátko napsal(a):

mashanka napsal(a):

Já myslím, že když mají lidé i po rozvodu korektní vztahy a nedělají si jen samé bejkárny, je to spíš dobře - svědčí to o tom, že to jsou zralí, rozumní lidé a ne nějací labilové.

S tím naprosto souhlasím. Jenže to, že si nedělají naschvály a mají korektní vztahy je trošku jiná věc. Na to se přeci nepotřebuji nechat vozit autem, když vedle mě stojí mé vlastní.
A přitom o své ex vykládat jak mi v životě strašně ublížila a že jí přeji, a se jí to všechno vrátí.

Já nevím, tohle asi cítí každý jinak - mně by nevadilo, když jede stejným směrem, aby ho někam hodila.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#128 28. 10. 2009 14:13

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

wink

Upravil(a) Modroočka (2. 12. 2009 21:44)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#129 28. 10. 2009 14:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

teda koukám, že u vás se pořád něco děje smile co té jeho pořád tak vadíš ? něco jste si udělaly hned na začátku ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#130 28. 10. 2009 14:46

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

teda koukám, že u vás se pořád něco děje smile co té jeho pořád tak vadíš ? něco jste si udělaly hned na začátku ?

wink

Není tady

#131 28. 10. 2009 14:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

myslela jsem, že už tě schroupla. ne jako na začátku, kdy byly hotová, že si její ex někoho našel. kdo ví, co se ji honí hlavou. třeba to byla jen nějáká momentální blbá nálada, kdo ví, třeba ji to přejde. a když ne, tak co z ní máš, nic. to ona bude mít neopravenou chalupu hmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#132 28. 10. 2009 16:30

Blossom
Host

No, za sebe musím říct, že by mi asi vadilo, kdybych měla chalupu a BM tam jezdil, a navíc se svou přítelkyní. Po rozvodu jsme sice měli navzdory okolnostem celkem dobré korektní vztahy, ale já chtěla mít své soukromí a na "mé území" jsem BM nezvala, a ani on mě. Každý jsme si žili a spravovali to své.

Jenže u vás Modroočko to asi bylo dlouho nepsaným pravidlem, že Bubák mnoho praktických věcí své rodiny (nebo spíš své bývalé manželky) řešil i dávno po rozvodu dál, psala jsi, že jim pomáhá a možná až otročí docela dost přes běžnou míru.
Takže - dokud jen zdarma pomáhal, tak jí to nevadilo, to jí vyhovovalo. Blbé jí přišlo, asi až ses tam objevila (a vlastně pomáhala!) i ty.

Je zajímavé sledovat, jak se někdy věci vyřeší tak nějak samy. Tímto se ti Modroočko myslím Bubákovy narozeniny definitivně vyřešily - pochybuju, že by teď on chtěl tam mít i ji, a pochybuju, že by ona přišla...

#133 29. 10. 2009 17:59

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jwink

Není tady

#134 16. 11. 2009 15:18

Blossom
Host

Modroočko, jak to vlastně u vás dopadlo?
Je už oslava Bubákových 50tin za vámi? V jakém složení? Bez nerváků a trapasů?
Doplň prosím, jak to dopadlo.A doufám, , že to bude happy-end smile

#135 16. 11. 2009 20:25

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

wink

Upravil(a) Modroočka (2. 12. 2009 21:45)

Není tady

#136 16. 11. 2009 21:01

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

Modroočka napsal(a):

No, oslava bude až 12. prosince, jinak má Bubák narozky 8. a bývalku nepozve. "Něco" se tam odehrálo, takže bývalka má nejspíš utrum, se vším. Prý ale skuhrá, že nemá peníze, no, Bubák říkal, že jí tři roky po rozchodu dával peníze, respektive, nechával jí všechno ze dvou jeho bytů, který pronajímal. Teď už jí nic nedává, v bytech bydlí jejich děti a ona už tím pádem nic navíc "nemá". Na "její" chalupu, kterou přítel udržoval pro syna, s ním nesmím, ona si to nepřeje, tak tam nechce jezdit ani on. Takže oslava bude v klidu a jak přítel říkal, jen v úzkém kruhu rodinném, což je cca 30 lidí. Má totiž 5 sourozenců s rodinama a chce, aby tam byli i moji kluci a maminka. Přeje si to, protože mi říká, že já jsem jeho rodina. Tak asi tak nějak. No, koukám, že se to lepší a lepší, mezi náma. Až bude po oslavě, dám vědět, jaký to bylo.

krásné tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí