|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Kuk! Kdepak máme Marketku...loudá po městě a nakupuje prckovi 
Protože je vše ok 
Holky proč to tam mám napsané kontrolní uz za tři týdny, já to tam nechcííííííí 
Není tady
Peti, díky moc za shrnutí..... 
Jdu teda kouknout na tu autosedačku...
Jinak, do autosedačky jsme chtěli raději investovat, protože budu řídit i já
(ikdyž určitě míň než přítel a ne v tom svém starém prťavém fáru
) , tak ať je to fakt bezpečné... jsem v poho, když jezdím sama, ale když někoho vezu, jsem víc nerves a o mimi budu mít ještě větší strach... 
Jinak s tím isofixem ani nevím, co to je
a zda máme na to auto taky nevím - je sice rok výr. 2007, ale zda to má, to netuším...se musím optat přítele
Dneska mám díky hroznému počasí studijní den co se týče výbavičky pro mimi, že si dělám přehled ve všem, až mi jde z toho hlava kolem a nějak jsem se tu rozepsala

Tak díky ještě jednou 
A Peťko, to je můj standardní tlak při každé návštěvě v poradně a je to OK... a to u toho pořád beru prášky.... navíc je rizikovější ten spodní, kdyby se ti to dostalo na 90 a výše....
Já bych teda musela ležet ve špitále kvůli tomu celé těhotenství
a to jsem v prvním trimestru nebrala zpočátku nic a stále jsem měla tlak kolem 150/100..... Pokud nemáš bílkovinu v moči, což by mohlo být příčinou té těh. gestózy,nebo jak se to jmenuje, kdy ti i otékají ruce, nohy, máš tu bílkovinu a k tomu ten vysoký tlak....tak je to podle mě normál, aspoň u mě se nad tím nikdo nepozastavuje...
tak úplně koukám..... a to mě na internu nikdo neposílal a nebyla jsem tam ani jednou za celé těhu.... já bych si určitě jen kvůli tlaku 140/80 do nemocnice lehnout nešla.... mě to přijde mimo.
Upravil(a) Račice dračice (14. 10. 2009 17:16)

Není tady

Rači já jsem jinak OK. Ani bílkovina a ani otoky. A myslím, že můj gyndr bude v pohodě a nechá mě doma.
Na ten isofix fakt pozor. Ne každá isofixová sedačka musí být bezpečná. Některé praskají. Fakt jen ta MaxiCosi je OK, protože ta s tím přišla na trh jako první. Ale uvidíš sama. Důležitý je ten crash test.
Ten přehled výbavyčky je fajn. Ale já ho taky nemám
Sem použila těhu průkajdu a něco jsem našla na netu. A pak nakupuju na Aukru. Vždycky co mi padne do oka. A myslím, že to ve finále ani nebudu potřebovat 
Sissi, já doufám, že je to OK. Musí to být OK!!! Už aby nám dala vědět 
Není tady
A taky jsem si už říkala, co Markeeet, měla tu kontrolu tuším už v 11 hod., tak snad je vše Ok 

Není tady
A Peťko, tady jeden dotaz, pro tvůj klid ohledně vysokého tlaku:
http://www.porodnice.cz/node/35278
jak pan dr. píše, vysoký tlak je definován jako vysoký až při hodnotě 140/90 a vyšší...
a teď jsem si tu jeho odpověď dočetla do konce....já bych se ani tím nezatěžovala o tom prudkém snížení tlaku - zvlášť pokud máš doma tlakoměr, můžeš si změřit, nebo ho mají v lékárnách, kdyby jsi měla náhodou z toho obavy - ale to by jsi asi zaznamenala tou bolestí hlavy...aspoň já to tak taky měla, když jsem měla vysoké dávky, kt. mi ten tlak hodně snížily... došla jsem si ke gyndr. a on mi to upravil a bylo vše v poho...
Upravil(a) Račice dračice (14. 10. 2009 18:08)

Není tady
sissi napsal(a):
Holky proč to tam mám napsané kontrolní uz za tři týdny, já to tam nechcííííííí
Huš babo
kontrolní máš proto, že nemohli něco zkontrolovat, tak to zkontrolují za 3 týdny... 

Není tady
My už se o víkendu stěhujeme s mojím do pokojíku a ložnice bude rozbouraná, jen doufám, že to stihne..jak někdo psal že je pomalejší na vkus
No, můj taky...ale zase vše udělá precizně a dokonale...
A budeme ted spát každý na jedné posteli...však já spadnu 

Není tady
sissi, kdyby bylo něco neOK, oni tě 3 týdny nenechají jen tak, to mi věř, vážně... to by si žádnej dr. nevzal na triko. Už by jsi mazala na plodovku či jiná vyšetření.... bylo to napsáno i v tom letáčku z Predika, že kdyby něco nebylo v pořádku buď z biochemických vyšetření (vyš. krve) nebo UTZ, dr. vám navrhne možnosti jiných vyšetření a bude to s vámi konzultovat... tak tomu věř taky 

Není tady
Sisi tak to nečti
Ty máš mimi v pořádku 
Není tady

Ahoj holky moje!!!
Prcek je v pořádku, všechno ok a srdíčko výstavní

Moc díky za podporu a držení palečků - bude to tím 
V čekárně jsem se rozbrečela, nervy zapracovaly ale dr. byl stráááášně hodnej, všechno nám popsal, ukázal a vysvětlil... i fotku nám udělal. Se mi tááááák ulevilo.
Není tady
Markeeet, tak to je super 

Není tady

Holky, moc vám všem děkuju!!!
Já si teprve teď začnu těhu užívat... pořád jsem měla strach, že něco zakřiknu... mně spadl balvan ze srdce 
Není tady

Jj, jen nám dělali navíc echo srdce...
Není tady
Markeeet gratuluji
a miminko ukázalo co je zač ? 
Není tady

Markeeet mám velikou radost
Sissi a ty už přestaň špekulovat a nebo dostaneš na zadek 
Rači mám tlakoměr doma protože už kdysi mi diagnostikovali skrytou hypertenzi takže se musím čas od času změřit. A já to zaseaž tak řešit nehodlám. A ležet umím. to mi jde
. Takže prostě budu víc ležet a hotovo 
Není tady

NO, měřil tam toho spoustu, ale zrovna údaj o NT tam ve zprávě napsanej není. Hned jsem na to koukala - vzpomněla jsem si na tebe 
Oni standardně kontrolujou síně a komory a aorty a průchod krve - u srdíčka... u nás na to šli podrobně, protože právě vvv srdce byl náš loňskej problém.
Co máš napsaný jako závěr? Určitě, že plod je proporcionálně a bla bla v pořádku, viď?! Tak se neboj!
Fakt to bude jen kontrola toho, co nebylo vidět. Každej den navíc je zátěž pro případné přerušení - nevzali by si to na triko. Navíc, byla jsi u odborníků - i naše oblastní nemocnice se splašila a sám primář /vloni/ volal k Apolináři a objednával mě - fakt by to nenechali bejt...
Není tady

Díky 
Leni, ukázal. Zatím to máme jako tajemství děsně tajný - dokonce jsme řekli, že tu informaci prodáme
- bude to Matyášek
ale pšt 
Není tady
Jojo, napsané pod všema orgánama-normohydramnion, všechno fisiolog, odpovídá týdnu gravidity...
pak:-VVV plodu jsou t.č. negat. UZ podmínky jsou limitovány
-širší šijové projasnění-dopor k 3 týdny
genetická konzultace- bez významných faktorů
No vidíš, tak proč mi to měřila, baba jedna 

Jo a ještě jakési TT hcg negativní
Upravil(a) sissi (14. 10. 2009 19:06)
Není tady

JO!
Heleď Karamelko jedna
přestaň špekulovat!!! Hned bys mazala na genetiku a na kontrolní UTZ!!! A je fakt, že Downa tímhle neřešej - ideální podmínky jsou při NT...
A vidíš vvv jsou negativní!!! Tak se raduj, ty trdlo

- neuraž se, jo?
Není tady