29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak se mi to líbí pozitivní přístup.
Nám řekli hned, že je něco špatně, jen nevěděli jak moc... ale už to fakt nepitvej a Samíkovi věř
Všem děkuju za palčáky!
A padám k telce, hezký večer!!
Není tady
Ahojky,
Sissi, určitě je to ok, jak píše Market, nenechali by tě lítat 3 týdny, kdyby se jim něco nezdálo. A gratuluju k pindíkovi
Já celé odpol proležela a je mi trochu líp než včera, musím se z toho rychle dostat, ve čtvrtek ráno si jedu pro Niki, tak musím být fit.
Holky, tady je takovej klídek bez tý naší dračice
Market, držím paluchy
Potvůrko, tak si ten klid pořádně užívej, za chvíli to budeš mít ve dvojím provedení...
Není tady
Markeet taky na tebe budu myslet
Není tady
Holky, já už si pořádně nemůžu dát nohu přes nohu
Není tady
mag napsal(a):
Tak to nedělej, není to dobrý na žíly
No tak toho se bojím, že za chvíli tu budu mít teror duo
Holky děkuju...mě to uklidnuje Nedovedu si představit něco špatně....to projasnění Dauwn...nebo jak se to píše.
Není tady
potvurkapodivna napsal(a):
mag napsal(a):
Tak to nedělej, není to dobrý na žíly
No tak toho se bojím, že za chvíli tu budu mít teror duo
Já to nedělám, jenom jsem to teď zkusila
Vždyť se na to těšíš
Není tady
sissi napsal(a):
Holky děkuju...mě to uklidnuje
Nedovedu si představit něco špatně....to projasnění Dauwn...nebo jak se to píše.
Sissi, nebuj, na tohle by se přišlo mnohem dřív, teď se zkoumají hlavně jiné věci (např. jestli má děťátko vyvinuté všechny orgány a jestli dobře pracují)
Není tady
To víš že jo Ale zrovna já nejsem správný příklad klidu, mě to vystíhovalo tak, že jsem skončila na potohovosti
To se mi to teď radí...
Upravil(a) mag (13. 10. 2009 19:59)
Není tady
Sissi, buď v klidu holka. Na downa se dělají testy daleko dřív, to by teď neřešili
Mag, tak už to nezkoušej Já zas mám otlačené boky, jak ležím jen na bocích, tak už mě bolí kosti
Těším se, to víš že jo, ale mám z toho taky velký strach, protože mám dost práce jen s Niki, ona je taková hooodně živá a hooodně svá - tvrdohlavá, výbušná, moc neposlouchá, takže je to s ní trochu těžší. Máma jí má vždycky tak dva dny a pak se z toho týden vzpamatovává
Potvůrko, zase máš jistotu, že se v životě neztratí
Není tady
mag napsal(a):
Potvůrko, zase máš jistotu, že se v životě neztratí
To asi neztratí, ale pořád jsem ještě nenašla způsob, jak na ní, takže to taky není ideální stav. Já jsem docela přísná, moc se s ničím nepářu, ale na naší drahou nic moc neplatí Máma taky říká, že žádné z dětí a vnoučat takové nebylo
Navíc je dost chytrá, takže jí jen tak něco nenabulíkuješ, abys odvedla pozornost. No je to celkem škola
A ještě ke všemu vypadá jako andílek
Není tady
mag napsal(a):
A ještě ke všemu vypadá jako andílek
To je pravda, vypadá jak nevinnost sama. Taky nám to nikdo nechce věřit, že je takový čertisko
Ahoj holky, tak už jsem zpět a pc jak je vidět funguje. Psala jsem na moderátory, aby nám překopírovali nástěnku, tak snad zas brzo budeme mít chlívek zas komplet. Já jsem vás ani nedočítala, tak nemůžu moc reagovat a budu si tedy jen stěžovat. Je toho nějak moc. Představovala jsem si konec těhotenství drobet jinak. Když pominu, že mě pořád něco bolí. Od zad, přes břicho a já nevim co všechno. No ale to prostě k těhu patří. Víc mě trápí že poslední dobou je všechno tak hektické. Přítel si na poslední chvíli vzpomněl, že budeme rekonstruovat obývák. Což by bylo fajn, je to třeba. Jenže já ho o to prosila dávno předtím a ne ted, když mám do 2 měsíců porodit. Budu se muset odstěhovat k našim, protože bych tady jen překážela a navíc na to nemám nervy. Přítel je v těchto věcech na můj vkus zpomalený, na všechno má spoustu času a já jsem zas v tom pravý opak, takže by jsme se jen hádali Hrozně se bojím, že se to do porodu nestihne. Nesnáším chaos, těšila jsem se jak poslední měsíc budu mít všechno vyprané, hotové a budu si užívat klídeček a těšení
Ani teda nevím jak hodně sem budu moc chodit
Není tady
sissi napsal(a):
Potvůr, bude v životě průbojná
Mag, co jsi letěla na pohotovostnějaký planý poplach?
Ale, dr. mě poslal do nemocnice na UTZ, že mám málo plodové vody, aby to teda jako zkoukli. Já husa z něj tahala informace a pak ještě gůglila, takže jsem si malovala černé scénáře. Když jsem se objednávala, tak sestra ze sona byla moc příjemná osoba, která se mě ptala "a to jako nemáte žádnou plodovou vodu, nebo co vám jako doktor řekl" a objednala mě až za týden. No vydržela jsem to 2 dna a pak jsem jela do nemocnice s tím, že mi asi odtéká plodová voda... no nic mi nebylo, ještě jsem u nich byla na kontrole, vody mám sice míň, ale nic to neznamená...
Není tady
Dají, tak to chápu, to by mě asi trefilo
Není tady
Mag to si mě pobavila Mám podobnou historku. Ani jsem se tady s tím nechlubila
To je tak když se člověk vystresuje, že je něco špatně. A internet tomu zrovna moc nepřidá. Já už raději nic nečtu.
No jsem z toho všecho fakt vyšťavená
Není tady
Dají, já se zařekla, že už nic číst nebudu. Zase je lepší jet zbytečně, že jo. Já myslím, že jsou zvyklí, dr. byl moc fajn a trpělivej, akorát mi dal přednášku o potratu a předčasném porodu, protože dle MS jsem už byla 24tt, což by byl předčasný porod a dle UTZ 23tt, to by byl potrat a oni, že berou ten dle MS, když je to rozdíl do 14 dnů. A výborná byla sestra, když mě připla na monitor a nic neslyšela pořád říkala, vy jste malinko těhotná já si teda přišla už docela dost.
A s čím jsi se vystresla ty?
Upravil(a) mag (13. 10. 2009 21:33)
Není tady
Holky dobrý večer. Dřív jsem se sem nestihla dostat.
Sissi, nic neštuduj, žádný čísla nehledej, protože oni sami od sebe nemají vypovídací schopnost.A pokud dr řekla, že OK, tak prostě OK. Nikdo z nás tu doktor není, aby ti vysvětlil co které číslo znamená, takže je to OK a HOTOVO.
Dají, úplně vím, jak ti je. Já jsem si taky naplánovala naprostý klid na dobu před porodem. A přestavování k tomu fakt nepatří. Jsem v tomhle úplně stejná , jako ty. Takže přítel měl na veškeré rekonstrukce deathline konec září. A naštěstí mu to vyšlo. Držím moc palce, ať to nervově zvládneš
Potvůrko a už je ti líp? Povolily ty průdušky? A jak jsi dopadla na kontrole?
Není tady
Holky mě píchá v břiše na straně a mám stahy
Není tady