29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj těhule, Dajaja nemůže, tak zakládám
Ale neumím šoupnout nástěnku...
Leníku, pevné nervy a drž se... asi to tak s váma bude pořád... nahoru a dolů... tak hodně sil a štěstí!!!
Sissi - tobě držím palčáky na velký UTZ ať je vše OK a ať se
řádně dojme
Naše budoucí mamky
chlapečka čeká: Pajtašek, RAIEM, Margaretka, FERDAFERDA, Račice Dračice, Leninka41, Sissi, Marluk, Markeeet, PetraP, Sudina
holčičku čeká: Dajaja, Brusinka, Mag
AHUMADA - 29 let, snažení zhruba rok
termín porodu: 13.12.
srdíčko potvrzeno: 6.5.
NT screening: triple testy
první pohyby:
chlapeček, holčička nebo překvapení:
POTVURKAPODIVNA 31 let, nesnažení
termín porodu: 24.11.
srdíčko potvrzeno: 20.4.
první pohyby:
PETRAP 31 let, snažení na první pokus
termín porodu: 25.11.
srdíčko potvrzeno: 20.4.
NT screening: --- triple testy
první pohyby: 19 týden
chlapeček: Daniel
FUFÍK 32 let, snažení od 04/08 (Clostylbegyt od 10/08), bohužel samovolný potrat 01/09
termín porodu: 26.11.
srdíčko potvrzeno: 20.3. //
první pohyby:
DAJAJA - 29 let, snažení od 07/08
termín porodu: 6.12.
srdíčko potvrzeno: 14.4.
první pohyby: 19 - 20 týden
chlapeček, holčička nebo překvapení: holčička, pravděpodobně Kamilka
BRUSINKA 25 let
termín porodu: 8.12.
srdíčko potvrzeno:
první pohyby: 19+1
chlapeček, holčička nebo překvapení: holčička Anežka
RAČICE DRAČICE - 31 let, bez snažení
termín porodu: 17.12.
srdíčko potvrzeno: 21.4.
první pohyby: 19 - 20 týden
chlapeček, holčička nebo překvapení: chlapeček asi Ondra
RAIEM - 26 let, snažení od 11/07, 14.4. nalezeny //
termín porodu: 21.12.
srdíčko potvrzeno: 15.6.
první pohyby: 20 týden
chlapeček, holčička nebo překvapení: chlapeček Daniel nebo Alexandr
MARGARETKA 28let, první snažení
termín porodu: 22.12.
srdíčko potvrzeno: 15.5.
první pohyby: 18 týden
chlapeček, holčička nebo překvapení: chlapeček
MAG 30 let
termín porodu: 23.12.
srdíčko potvrzeno: 13.5.
první pohyby: 21 týden
chlapeček, holčička nebo překvapení: holčička Agátka
PAJTAŠEK 32 let, snažení od března 2007
termín porodu: 24.12.
srdíčko potvrzeno: 7.5.
první pohyby: 17+3
NIKISKA 29 let, snaženíčko od ledna 2006, únor 08 potrat ve 21tt a do roka je těhu znova
termín porodu: 4.1.
srdíčko potvrzeno: ---
NT screening: triple testy nedopadly dobře, ale věříme, že je vše OK
první pohyby:
FERDAFERDA 29 let, snažení od května 2007, v roce 2008 ZT v 6 tt
termín porodu: 10.1.
srdíčko potvrzeno: 2.6.
první pohyby: 17 týden
MAUSKA 28 let, snažení od léta 08
termín porodu: 11.1.
srdíčko potvrzeno: 26.5.
NT screening: triple testy ---
první pohyby: 18+0
CORINNE 32 let, snažení od 02/05
termín porodu: 25.1.
srdíčko potvrzeno: 3.6.
první pohyby:
LENINKA41 35 let, snažení na druhý pokus
termín porodu: 11.2.
srdíčko potvrzeno: 3.6. nalezeny //
první pohyby:
bude to chlapeček Matěj
SUDINA 32 let, snažení 2 měsíce po revizi 11/08
termín porodu: 23.2.
srdíčko potvrzeno: ---
první pohyby:
SISSI 29 let, snaženíčko o první dítko od března 2005, endometrióza, 3x IVF, IUI a DIPI a nakonec si příroda poradila sama
termín porodu: 28.2.
srdíčko potvrzeno:10.7.
první pohyby: 19 tt
bude to chlapeček - Samuel asi
ANNIE 28 let, snaženíčko o první dítko od září 2005, do června 2007 Clostil, za sebou 2 nevydařené IUI, bohužel v srpnu 08 revize v 8tt
termín porodu:
srdíčko potvrzeno: 8.6.
první pohyby:
MARKEEET 31 let
termín porodu: 19.2.2010
srdíčko potvrzeno: 27.6.
první pohyby: 18 tt
bude to chlapeček Matyáš
VENDYS 22 let
termín porodu: 6.12.2009
srdíčko potvrzeno: 21.4.
první pohyby:
necháme se překvapit
MARLUK 37 let, snažení 2 měsíce
termín porodu: 24.1.2010
srdíčko potvrzeno:
první pohyby: 21 tt
chlapeček: Tomášek
Upravil(a) Markeeet (14. 10. 2009 22:24)
Není tady
Ahoj holky, čím mám větší břicho a čím víc se přibližuji porodu, tím toho mám víc na vyřizování... takže vás jen zdravím a jdu do pelechu Teda ještě předtím musíme s H. probrat možnosti přestavby domku, máme dvě a jde nám z toho hlava kolem. Dneska jsme běhali po domě dvě hodiny s architektem...
Markeeet, děkujeme za chlívek
Leninko Ale jinak
Ať je dobře.
Sissi, UTZ si užij.
Není tady
Tak už jsem Vás našla a dočetla i starý chlívek.
Nástěnku nám sem zkopíruje moderátorka, ale mušíme nějakou porposit. A nebo jedině, že by Dajaja zkopírovala Markeet do SZ a ta to pak hodila do příspěvku.
A nováčky tam pak taky přidá Markeet
Sem zase chytrá, co?
Sissi užij si UTZ
Leninko jedna Leninkovatá
Není tady
Mag - není zač já ráda
Já toho mám taky plné kecky... jdu padnout za vlast
Hezký večer!
Není tady
Jinak opakuji pro Ališ ...... tohle počasí mi fakt neva. Hajám u krbových kamen, je mi teploučko a klíďo lenoším.
Potvůrko, jak je?
Není tady
Peti, to bys po mně chtěla moc já jsem takovej počítačovej analfabet
ani fotky sem neumím dát... a ty na mě s nováčkama
Není tady
Markeeet já ti věřím
My si tě vycvičíme a budeš nejlepší nástěnkářka na Babi
Není tady
Ahojky baby,
No mě je pořád dost blbě, celý odpolko jsem proležela, ale s Niki to fakt nejde. Zítra jí vezu k mámě do středy, abych se z toho trochu dostala, pálí mě na prsou, čajuju a dávám si cibuli s medem, ale zatím bez efektu
Leni, ty bys potřebovala obejmout a pochlácholit a zároveň naplácat na prd.....
Já chápu, že vůbec nejsi v jednoduchý situaci, ale mám stejný názor jak Račice, ty dáváš ( nabízíš se mu) a on jen bere a nic řešit nechce, protože mu to takhle náramně vyhovuje. A nemyslím, že po porodu se mu rozsvítí a začne se chovat jako CHLAP, podle mě je to srab a sobec, co se schovává za manželku. A upřímně lituju i tu manželku, protože takovýho exota bych doma mít nechtěla, tohle je fakt silný kafe.
Nemyslím to zle jen je mi líto, že se tak ničíš, ale na to holka musíš přjít sama.
Ahoj holky, tak zas asi po tydnu zdravim, opet nestiham docitat, ted jsem dorazila z prace, hodila pizzu z mrazaku do trouby a udelala si kybl cokoladovyho pudinku (chjo, kdeze je to me zdrave stravovani ). O vikendu jsem zacala "hnizdit", takze jsem preskladala vsechny veci v byte ( a to se za par tydnu stehujem:rolleyes: ) a pokoupila par vecicek na prcka. Zbytek nejspis objednam pres net, nejak nejsem schopna v obchodech fungovat, jsem neschopna cokoli vybrat..
Není tady
Sissi, vůbec nic se ptát nebudou. Snad jen na to, jestli chceš znát pohlaví mimíska. Ale ty se ptej. Na všechno, co tě bude zajímat
Ahoj Mau, pizza ..... to je nejlepší jídlo pro těhule
Potvůrko, to mě mrzí, že je ti tak zle. Nedovedu si vůbec představit, jak ke všem těm stavům, co jsou kvůli megabřichumusíš ještě zažehnávat nemoc. Držím palce, ať je ti brzo dobře
Není tady
Sissi, tak mě se v Prediku ptali na poslední MS, i na váhu.... (ale teď nevím, jestli to nebylo už na tom NT screeningu ve 13. týdnu, nebo až v tom 20.tt.) A to se ptala ta sestřička či asistentka co ji tam má...
Zavolala si tři ženské - ukázaly jsme těhu průkazku, zodpověděly jsme jí tohle a pak nám řekla, že si můžem zajít pro chlapy. Takže tohle ani neslyšel A pak jsme šly už jedna za druhou s chlapem k doktorce.
Takže se o své tajné údaje bát nemusíš.
A pohlaví, zda chci vědět - to se mě dr. neptala, já se na to zeptala sama....tak si počkala,až se mimís otočil a ani nemusela nic říkat, ono to bylo vidět A u nás navíc taky, že má nádherně křivoučké nožičky
- po mamince i po tatínkovi
A hlásím, že já nakonec měla pizzu dnes taky
no, co, jsem vařila 3 dny před tím - to jsem se až překonala, ikdyž jen franc. brambory, pak smaž.květák a nakonec pečené kuře, tak proč si nedat v PO pizzu že
Potvůrko a ostatní nachlazené - posílám pusu k uzdravení
Upravil(a) Račice dračice (12. 10. 2009 22:05)
Není tady
sissi napsal(a):
Holky děkuji.. Ještě dotaz, budou mě tam nějak zpovídat?? Jako váha výška...nebo na něco ptát??
Mě se ptali na váhu
My jsme pizzu měli v neděli po hodně dlouhý době.
Jinak v noci jsem myslela, že mi schoří prsa, ale po tý cibuli aspoň vykašlávám. Za chvíli se sbalíme a valíme k mámě, tam nechám Niki a musím na kontrolu k tomu zastupujícímu dr. Moc se mi nechce. Tak zatím těhulky
Ahaaa tak mě se na nic neptali, bo jsem to měla všechno v průkajdě a z tý si opisovali ten paír pro doktora. No tak vidíš Sissi, sem ti kecala. Ale jdeš stejně jak Račice, tak už víš.
Já jdu dneska taky na KO. Včera, když jsme byly v té porodce, tak nás tam potkal můj DR, on zrovna sloužil a říká: to už si to jdete nacvičit? A já na to..... ještě nee
A on zase .... no , to si povíme zítra (teď už dneska), jestli vás sem už nepošlu
Sem na něj koukala jak šnek do tunelu. Hlavně mě překvapilo, že si pamatuje, kdy jdu k němu na kontrolu
Není tady
Dobré ránko maminy
Holky díky za rady ukušenosti.. Rači, tak nějak jsem to chtěla vylíčit Tak super. Jedeme po obědě až..
Mm, pizzu bych si dala...u nás dělají skvělou taky
Není tady
Peti někdy ti doktoři si dobře pamatují své pacientky až neuvěřitelně. To je dobře že jim člověk utkví v paměti
Není tady
sissi napsal(a):
Rači, tak nějak jsem to chtěla vylíčit
![]()
Mm, pizzu bych si dala...u nás dělají skvělou taky
když můžu, ráda pomůžu, jak můžu
a kde je " u vás" - zda to není tajné
Upravil(a) Račice dračice (13. 10. 2009 10:02)
Není tady
PetiP, mě si dr. taky pamatuje, jestli to není tím dlouhodobým blitím... třeba
Mě si podle toho dr. pamatuje, protože říkal, že už tu dlouho takovou maminu, kt. s tím měla takové obtíže, neměl.... (no a ty přesahuješ ještě dál...)
Není tady
Ahojky princezny…
Tak po pár dnech nestačím koukat co jste toho zase napsali. Musím si to pak dočíst,teď to nestíhám.
Včera jsem byla na testech na cukr znova, protože minule vyšly špatně. Tak už to bylo lepší,ale raději mě budou mít v pozorování. A musím chodit na glykemii. Taky jsem dostala lehkou dietku. Byla jsem tam od půl8 do půl11 než jsem přišla na řadu. Docela záhul.
Pak jsem hned musela s výsledky ke gyn. Měla jsem i KO. Tak jsem už přibrala 11 kg…se to najednou nějak vyhouplo. Tak dr říkala že mi dieta neuškodí. Poslouchala jsem srdíčko a dr přeměřila proporce. A prohmatala malého a říkala že je zadečkem ještě dolů
…tak uvidíme v pátek na UTZ. A dostala jsem Magnetko…dost mě tvrdne bříško……
Domů jsem se dostala od doktorů až ve 12…..tak jsem byla docela hotová a usnula na hodinku s pejskem v náručí.
Holky…pak si vás dočtu ju. Jen doufám že už je všem lépe pa
Není tady
Holky, vím, že je na takové dotazy brzo , ale.....už jste přemýšlely nad tím, jestli epidurál ano nebo ne ?
Nebo to budete nechávat na momentální situaci a doporučení lékaře ?
A nevíte, zda se může, když mám vysoký krevní tlak a beru prášky (mám ho nejen jako těhule, ale normálně i jako netěhule od svých 12 let..)
Upravil(a) Račice dračice (13. 10. 2009 11:52)
Není tady
sissi, tak si "píšu", že tam máte dobrou pizzu, až tam třeba někdy budu
Není tady