|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Amriana napsal(a):
javena napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Javeno,
já vůbec nevím, o čem mluvíšJá ten příspěvek psala pro ty, co mají nadváhu.
Hir,
ano, považovala jsem se za spasitele, a tak jsem to musela Mashance říci. Chtěla jsem konat dobro. Toť vše. Připouštím.No, kdyby všem, nepsala bys
Mashanko,
ty máš s obezitou problém. Možná si to neuvědomuješ...
Pokud jsi už ten první adresovala jen baculkám, měla jsi připsat něco v tom smyslu, že je to jen pro ně a ostatní ať nereagují. Protože pak reagovat na jiný názor výpadama mi přijde hloupé.
Ale je to můj názor.Ale ona Mashanka má problém s obezitou ..ne se svou vlastní...ale s obezitou jiných lidí - škatulkuje si obézní jako líné a zapáchající a své dceři by řekla - nežer tolik, budeš tlustá ...tam já osobně vidím, že má s tématem obezity svůj vnitřní problém... kdyby ho neměla napsala by jako spousta jiných - bylo to fajn ... nebo podle mě byly některý holky už přes míru ale je to věc každýho, jak se cítí ... ne ona tu hned mluvila o propagaci obezity atd atd ...čili ...má problém s obezitou - tak to vidím já.
ano, mám - je mi odpo-rná. No a co ? Jinému jsou zase odpo-rné třeba okousané nehty, oprýskaný lak, chlupaté nohy.... cokoli. Já si na nic nehraju - píšu, co si myslím.
Upravil(a) mashanka (11. 10. 2009 20:57)
Není tady
mashanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Kdyby měli vůli, nebyli by tlustí. Protože ji neměli, ale zato byli chytří, udělali si ze své tloušťky image, paní odbornice. Rozhodně nebyl ani jeden z nich oblíbený kvůli svým kilům. Takže, fakt blbé příklady.
Mashanko,
ty máš fakt problém.
Ale řekla bych, že nejen s kily na víco mé problémy se nestarej - na svoje školky fakt hledej adeptky jinde
jsem si nevšimla, že by tě Pan kamkoliv lanařila, ona jen konstatovala fakt.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Mashanko,
ty máš fakt problém.
Ale řekla bych, že nejen s kily na víco mé problémy se nestarej - na svoje školky fakt hledej adeptky jinde
Díky za vysvětlení - neznám ji první den. A ona mě taky ne, takže by se o to ani nepokoušela 
Není tady
mashanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Kdyby měli vůli, nebyli by tlustí. Protože ji neměli, ale zato byli chytří, udělali si ze své tloušťky image, paní odbornice. Rozhodně nebyl ani jeden z nich oblíbený kvůli svým kilům. Takže, fakt blbé příklady.
Mashanko,
ty máš fakt problém.
Ha ha ha, to už fakt nevíš, kudy kam?
No neboj, já se připojuji k Ronje, má plnou pravdu, když říká, že diskutovat llze jen se soudnými lidmi, nikolivěk s těmi, kteří kolem mne tak rádi poskakují se "zrcadly" a nejsou schopni si všimnout, že ukazuje jejich vlastní křivou hubu.
Čao.
Tulip,
omlouvám se a hladím 
Někdy je halt křik potrefených husí silnější, než síla dobrého umýslu a smysl pro humor 
Hezký večer 
Není tady
mashanka napsal(a):
Amriana napsal(a):
javena napsal(a):
No, kdyby všem, nepsala bys
Mashanko,
ty máš s obezitou problém. Možná si to neuvědomuješ...
Pokud jsi už ten první adresovala jen baculkám, měla jsi připsat něco v tom smyslu, že je to jen pro ně a ostatní ať nereagují. Protože pak reagovat na jiný názor výpadama mi přijde hloupé.
Ale je to můj názor.Ale ona Mashanka má problém s obezitou ..ne se svou vlastní...ale s obezitou jiných lidí - škatulkuje si obézní jako líné a zapáchající a své dceři by řekla - nežer tolik, budeš tlustá ...tam já osobně vidím, že má s tématem obezity svůj vnitřní problém... kdyby ho neměla napsala by jako spousta jiných - bylo to fajn ... nebo podle mě byly některý holky už přes míru ale je to věc každýho, jak se cítí ... ne ona tu hned mluvila o propagaci obezity atd atd ...čili ...má problém s obezitou - tak to vidím já.
ano, mám - je mi po*ná. No a co ? Jinému jsou zase po*né třeba okousané nehty, oprýskaný lak, chlupaté nohy.... cokoli. Já si na nic nehraju - píšu, co si myslím.
tak to abys na sobě začala pořádně makat pro případ, že narazíš na někoho, kdo to bude mít nastavený stejně jako ty. máš oplácané tváře, dělá se ti druhá brada a postava kdo ví .. přece nechceš, aby tě měl někdo za páchnoucího, líného tvora, kterej řeší jen kde se dobře nažrat.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Hir,
si piš, že se to dá chytnout. Je to nakažlivý jako bacil
.
A libujes si s tim chycenym bacilem? 
Není tady

Kašlu na vás. Třeba si praskněte. Jen se bavím, jak se tady spousta z vás rozplývá nad krásou baculek a sami si odvažujete nízkotučné sýry, abyste takové nebyly 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Amriana napsal(a):
Ale ona Mashanka má problém s obezitou ..ne se svou vlastní...ale s obezitou jiných lidí - škatulkuje si obézní jako líné a zapáchající a své dceři by řekla - nežer tolik, budeš tlustá ...tam já osobně vidím, že má s tématem obezity svůj vnitřní problém... kdyby ho neměla napsala by jako spousta jiných - bylo to fajn ... nebo podle mě byly některý holky už přes míru ale je to věc každýho, jak se cítí ... ne ona tu hned mluvila o propagaci obezity atd atd ...čili ...má problém s obezitou - tak to vidím já.ano, mám - je mi po*ná. No a co ? Jinému jsou zase po*né třeba okousané nehty, oprýskaný lak, chlupaté nohy.... cokoli. Já si na nic nehraju - píšu, co si myslím.
tak to abys na sobě začala pořádně makat pro případ, že narazíš na někoho, kdo to bude mít nastavený stejně jako ty. máš oplácané tváře, dělá se ti druhá brada a postava kdo ví .. přece nechceš, aby tě měl někdo za páchnoucího, líného tvora, kterej řeší jen kde se dobře nažrat.
Je mi úplně jedno, za co mě kdo má. Pro mě je důležité, abych se líbila sobě - od toho se totiž všechno odvíjí
Není tady

Pandorraa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Mashanko,
ty máš fakt problém.
Ha ha ha, to už fakt nevíš, kudy kam?
No neboj, já se připojuji k Ronje, má plnou pravdu, když říká, že diskutovat llze jen se soudnými lidmi, nikolivěk s těmi, kteří kolem mne tak rádi poskakují se "zrcadly" a nejsou schopni si všimnout, že ukazuje jejich vlastní křivou hubu.
Čao.
Tulip,
omlouvám se a hladím
Někdy je halt křik potrefených husí silnější, než síla dobrého umýslu a smysl pro humor
Hezký večer
Tak proč tedy pořád se mnou diskutuješ ? Jinak To přísloví by sis měla zrovna ty opakovat každé ráno jako modlitbu 
Upravil(a) mashanka (11. 10. 2009 21:04)
Není tady
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
ano, mám - je mi po*ná. No a co ? Jinému jsou zase po*né třeba okousané nehty, oprýskaný lak, chlupaté nohy.... cokoli. Já si na nic nehraju - píšu, co si myslím.tak to abys na sobě začala pořádně makat pro případ, že narazíš na někoho, kdo to bude mít nastavený stejně jako ty. máš oplácané tváře, dělá se ti druhá brada a postava kdo ví .. přece nechceš, aby tě měl někdo za páchnoucího, líného tvora, kterej řeší jen kde se dobře nažrat.
Je mi úplně jedno, za co mě kdo má. Pro mě je důležité, abych se líbila sobě - od toho se totiž všechno odvíjí
se divím, že tohle nechápeš u jiných. že je to o spokojenosti jich samých se sebou. k jiným jsi kritická až až.
Není tady

Pro amrianu - někdy je fajn si to přečíst, než se nechám strhnout k názoru. 
Propagace toho, že je obezita normální a hezká, je stejně škodlivá, jako propagace kostlivců. Ani jedno mi nepřijde jako vzor pro mladé dívky vhodné.
Když se všude ukazují vychrtlé modelky a začne se to kritizovat, protože to není normální a má to někdy fatální zdravotní následky, není moc normální bojovat s tím tak, že vyženu na molo stokilový děvy, protože to taky není normální a obezita má taky zdravotní následky.
To, co napsala Mashanka, než se strhla řežba o to, jaký má kdo komplexy, je konstatování faktu a naprosto se s ním ztotožňuju.
Ke všemu přiznávám, že bych svojí dceři řekla - nežer, kdybych viděla, že nezdravě kyne a - žer, kdybych viděla, že nejí, protože nechce být tlustá.
To, že za tím někdo vidí komplexy je jeho věc, možná i komplex... 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak to abys na sobě začala pořádně makat pro případ, že narazíš na někoho, kdo to bude mít nastavený stejně jako ty. máš oplácané tváře, dělá se ti druhá brada a postava kdo ví .. přece nechceš, aby tě měl někdo za páchnoucího, líného tvora, kterej řeší jen kde se dobře nažrat.Je mi úplně jedno, za co mě kdo má. Pro mě je důležité, abych se líbila sobě - od toho se totiž všechno odvíjí
se divím, že tohle nechápeš u jiných. že je to o spokojenosti jich samých se sebou. k jiným jsi kritická až až.
Já to chápu, proč by ne. Ať si každý žije, jak se mu líbí. Vždyť už jsem to psala, že podstatné je, jaký pocit má člověk sám ze sebe. Ale já bych prostě nemohla mít obézního muže, protože by mě nepřitahoval - no a co ? Komu to vadí ? Jenomže ty čteš jenom to, co se ti hodí do krámu.
A vůbec - odcházím si dát jitrnici, abych byla šik
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Teda holka, ty se nezdáš - perfektmí postřeh 
Není tady

javena napsal(a):
Pro amrianu - někdy je fajn si to přečíst, než se nechám strhnout k názoru.
Propagace toho, že je obezita normální a hezká, je stejně škodlivá, jako propagace kostlivců. Ani jedno mi nepřijde jako vzor pro mladé dívky vhodné.
Když se všude ukazují vychrtlé modelky a začne se to kritizovat, protože to není normální a má to někdy fatální zdravotní následky, není moc normální bojovat s tím tak, že vyženu na molo stokilový děvy, protože to taky není normální a obezita má taky zdravotní následky.
To, co napsala Mashanka, než se strhla řežba o to, jaký má kdo komplexy, je konstatování faktu a naprosto se s ním ztotožňuju.
Ke všemu přiznávám, že bych svojí dceři řekla - nežer, kdybych viděla, že nezdravě kyne a - žer, kdybych viděla, že nejí, protože nechce být tlustá.
To, že za tím někdo vidí komplexy je jeho věc, možná i komplex...
Díky, Javeno, Nic si z toho nedělám - jsem zvyklá, že mě vždycky z davu pochopí jen pár jedinců 
Není tady
ne mashanko, nevidím jen to, co chci. vidím to, že nakonec to otočíš celé jinak, abys nebyla za špatnou. není to poprvé, takže mě to nepřekvapuje.
Není tady

nemůžu nic otočit, protože jsou tu napsány důkazy. Stačí se jít opláchnout chladnou vodou, abys vystydla, a potom si to všechno přečíst v klidu znovu
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ano,jen konstatovala neco do ceho ji je preci houno Pajo,neboooo? 
Není tady
Holky, já se teda hlásím mezi ty tlustý... ale Mashanko, divím se, že máš o 10 kilo víc než chceš - přece je to JEN O VŮLI - tak proč nemáš o 10 kilo míň??? Vždyť je to přece TÁK jednoduchý, ne? Podle Tebe.
Stejně jako ty holky, které kritizuješ, si za to můžou samy... tak Ty si za těch 10 kilo můžeš taky sama... shoď je a pak pošli fotku... a budu Ti věřit, že vůle stačí... (podle mě nestačí).
Upravil(a) Martinka1 (11. 10. 2009 21:24)
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Amriano,
přesně tak si to myslím i já
A dal? Je edy vasi povinnosti se o to starat?,nebo je vasi povinnosti starat se o sve vlastni veci,napriklad ty jak se nestarat o to o co vas nikdo nezadal.

Není tady
Tulipánka napsal(a):
Hir,
to máš těžký. Když nejsi vůči těmhle bacilům imunní, dostaneš je všude. A těžko říci, jestli nejsem bacilonosič
.
Bacilonosic ,to je docela svinstvo ,neni? 
Není tady
Musím, říct, že i stokilový baby mohou být hezké ženy. Je to pro některé extrém, ale když vidím, co se občas prodává v obchodech a když vidím některé velikosti jako XXS. Přijde mi to stejně ujeté jako čtyřsetkiloví tlouštíci. Myslím si, že jejich tloušťka nemusí být jenom ze žraní. Kolikrát jsou ti lidi tlustí, protože hladoví. A za tloušťkou mohou být nakonec schované stejné problémy jako za vyhublinou. Snaha o kontrolu nad svým životem, snaha o naplnění, které z různých důvodů nedostávají přijatelným způsobem. Ta přehlídka byla pro mě krásnou ukázkou ženství. I když na stránkách vogue se tyhle modelky asi neobjeví 

Není tady

PavlaH napsal(a):
Musím, říct, že i stokilový baby mohou být hezké ženy. Je to pro některé extrém, ale když vidím, co se občas prodává v obchodech a když vidím některé velikosti jako XXS. Přijde mi to stejně ujeté jako čtyřsetkiloví tlouštíci. Myslím si, že jejich tloušťka nemusí být jenom ze žraní. Kolikrát jsou ti lidi tlustí, protože hladoví. A za tloušťkou mohou být nakonec schované stejné problémy jako za vyhublinou. Snaha o kontrolu nad svým životem, snaha o naplnění, které z různých důvodů nedostávají přijatelným způsobem. Ta přehlídka byla pro mě krásnou ukázkou ženství. I když na stránkách vogue se tyhle modelky asi neobjeví
Hele, zrovna nedávno jsem na stránkách jednoho modního časopisu viděla ženskou, která měla určitě přes sto kilo. A nahou...Je to nějaká zpěvačka, přiznám se, že jí neznám ale je děsně obdivovaná. Tak jen tak pro upřesnění. Pokusím se to najít.
Není tady