Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 11. 10. 2009 20:20

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: 100 kilové modelky

mariposa napsal(a):

A co zdravi?

co zdraví - 2x tolik peněz za látku na šaty, to je problém wink

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#52 11. 10. 2009 20:23

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Mashanko je kromě cizinců, lidí jiné pleti a lidí s nadváhou ještě nějaká další skupina lidí, která ti vadí prostě z principu? K tomuhle nemám ani diskusně co dodat, protože jak je známo, k diskusi musí mít oba zúčastnění nějaký společný základ, ze kterého vyjdou, aby si pak mohli i navzájem vysvětlit, v čem a proč se liší. Mě je ale souzení jakýchkoli lidí jen na základě pohlaví, postavy nebo původu tak proti srsti, že nemám ani chu se do nějaké diskuse pouštět. 

Zajímavé je, že ty, která přiznávᚠnavrch deset kilo, jsi tady schopná bez rozpaků sázet stereotypt typu tlustý=smrdí, tlustý=líný apod., zatímco Pavla, který je štíhlá kočka, v sobě takové předsudky nenese.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#53 11. 10. 2009 20:24

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,
ty mᚠs obezitou problém. Možná si to neuvědomuješ...

Tulipanko,
proc jsi tohle sem Marshance vubec napsala?  ? ?  va

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#54 11. 10. 2009 20:25

mashanka
Zablokovaný

jo, je - hloupé slepice, které si berou všechno osobně, ačkoli je jejich osoba každému ukradená a které přes svoje věčné kdákání nevidí ve věcech souvislosti.

Není tady

#55 11. 10. 2009 20:26

mashanka
Zablokovaný

hirondel napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,

Tulipanko,

Asi, abych se to konečně dozvěděla smile

Není tady

#56 11. 10. 2009 20:28

javena
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

javena napsal(a):

Pavlo, slušelo jim to, to jo. Ale já se chci prostě vecpat do vel. 42 a to že jim sluší XXXXL neznamená, že sežeru krávu, abych byla taky takhle šik... wink Beru to jako memento. To, že se cítí dobře na mole, neznamená, že se tak cítí na pláži. Platí i o 50-ti kilových modelkách.
Proč jsi hned jak když si sedneš do trní? va

ješiš ale tohle přece není o tom, že když se mi líbí, že sežeru krávu. já taky panikařím, když se začnu nebezpečně blížit 60 kg, ale to snad neznamená, že se mi nemůžou líbit ty baby na videu. já kolem sebe vidím spíš holky, co s nadváhou žít neumí a nemusí být nějáká extrémní, stačí pár kg a hend chodí v plandavejch hadrech jako strašáci. mě se líbí celkovej přístup těch bab, to jak se nekrčí, jak byly oblečený, nalíčený, to co z nich vyzařovalo.
každej nemůže být hubenej, někdo to má v genech, nekdo bere léky, někdo má zdravotní problémy, je fuk proč. důležitý je, že se mají rády i s tím, že nejsou postavou zrovna ideální, že z nich vyzařuje, to co vyzařuje.
možná mají nadváhu, ale tím, jak k tomu přistupují možná přitáhnou chlapa víc jak 50 kg nervozní vychrtlina.
mě se ty baby prostě líbily.

Tak proč se hned čertíš, když někdo řekne svůj názor? Třeba jiný.

Není tady

#57 11. 10. 2009 20:29

mashanka
Zablokovaný

Ronja napsal(a):

Mashanko je kromě cizinců, lidí jiné pleti a lidí s nadváhou ještě nějaká další skupina lidí, která ti vadí prostě z principu? K tomuhle nemám ani diskusně co dodat, protože jak je známo, k diskusi musí mít oba zúčastnění nějaký společný základ, ze kterého vyjdou, aby si pak mohli i navzájem vysvětlit, v čem a proč se liší. Mě je ale souzení jakýchkoli lidí jen na základě pohlaví, postavy nebo původu tak proti srsti, že nemám ani chu se do nějaké diskuse pouštět. 

Zajímavé je, že ty, která přiznávᚠnavrch deset kilo, jsi tady schopná bez rozpaků sázet stereotypt typu tlustý=smrdí, tlustý=líný apod., zatímco Pavla, který je štíhlá kočka, v sobě takové předsudky nenese.

Napsala jsem, že MNĚ jsou nepříjemní, nic víc. Navíc, kolik takových lidí jsi osobně blízce poznala, s kolika jsi seděla v kanceláři ? Kolik jsi jich střídala na tramvaji ?
Všichni, v řádu desítek, které jsem osobně blíž poznala já, takoví prostě byli - možná to byla náhoda hmm

Jinak, další věc - nenapsala jsem, že mám 10 kg navíc, ale že mám o 10 kg víc, než bych chtěla. Podle tabulek patřím k normálu, jen se mi to prostě zdá moc - možná právě proto, že nemám tuk ráda.

A co se týká Pavly, ....... tady se napíše věcí, klávesnice toho snese lol

Upravil(a) mashanka (11. 10. 2009 20:33)

Není tady

#58 11. 10. 2009 20:29

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

hirondel napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,

Tulipanko,

Asi, abych se to konečně dozvěděla smile

va

Není tady

#59 11. 10. 2009 20:31

javena
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

javena napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,

Tulipánko, tohle mi přijde ujetý. To bych mohla říct, že ty, co se jim to líbí, mají nakročeno k nadváze a video je uklidnilo, že se vlastně nic neděje a nemusejí to tedy řešit. roll
Trochu laciný, nemyslíš?

Tak to řekni, a uvidíš, jak tě tady rozmetají lol lol

lol S mojí váhou mě můžou roztrhat tak na čtyři (hubený) malý do školky. lol

Není tady

#60 11. 10. 2009 20:34

mashanka
Zablokovaný

javena napsal(a):

mashanka napsal(a):

javena napsal(a):

Tulipánko, tohle mi přijde ujetý. To bych mohla říct, že ty, co se jim to líbí, mají nakročeno k nadváze a video je uklidnilo, že se vlastně nic neděje a nemusejí to tedy řešit. roll
Trochu laciný, nemyslíš?

Tak to řekni, a uvidíš, jak tě tady rozmetají lol lol

lol S mojí váhou mě můžou roztrhat tak na čtyři (hubený) malý do školky. lol

Tak to už abys vyrazila, koupit si 8 bačkůrek lol

Není tady

#61 11. 10. 2009 20:35

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

mashanka napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,

S obezitou určitě ne. Mám asi o 10 kg víc, než bych chtěla, čili, žádný extrém. Ale pravda je, mě nánosy tuku, lezoucí odevšad, prostě odpuzují. Otylí lidé jsou mi nepříjemní - nemůžu za to, prostě to tak je.
A to nemluvím o tom, že jsou snadno cítit, bývají líní i v práci a nemají žádnou sebekázeň. Zajímá je jenom ten žvanec.
No a co ? Já jsem zase někomu nepříjemná z jiných důvodů - beru to, je to normální - žít s pocitem, že mě musí každý brát, jinak je to tragédie, to je choroba.

A je to venku tummenupp

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#62 11. 10. 2009 20:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

javena napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,

Trochu laciný, nemyslíš?

Takhle nějak si představuji naplanění pořekadla "dělat z komára velblouda" stolt

Tulip,
hezký odkaz stolt
Je vidět, že lidi jsou různí - štíhlí, tlustí, vychrtlí.... tomu se líbí to, jemu ono... důležitý je mít se rád a nehroutit se z předsudků a momentální módy. Mimochodem existuje i společnost, kde jsou štíhlé ženy považovány za hnusné. Nevím zda je tam tak pronásledují a diskriminují, jako se to děje těm tlustým ve společnosti naší. Zvl᚝, když jsou tak nevýkonní, líní a bez vůle jako například byl pan Weich, paní Růžičková nebo třeba sir Churchil wink

Jj, lidská hloupost je nezničitelná roll

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#63 11. 10. 2009 20:40

mashanka
Zablokovaný

Kdyby měli vůli, nebyli by tlustí. Protože ji neměli, ale zato byli chytří, udělali si ze své tloušky image, paní odbornice. Rozhodně nebyl ani jeden z nich oblíbený kvůli svým kilům. Takže, fakt blbé příklady.

Není tady

#64 11. 10. 2009 20:40

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Javeno,
já vůbec nevím, o čem mluvíš va Já ten příspěvek psala pro ty, co mají nadváhu.

Hir,
ano, považovala jsem se za spasitele, a tak jsem to musela Mashance říci. Chtěla jsem konat dobro. To vše. Připouštím.

Není tady

#65 11. 10. 2009 20:41

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, znám pár lidí, kteří jsou silní a přitom dost mrštní, taky upravení, voňaví a dokonce pracovití. Taky znám pár lidí štíhlých, líných a smrdících potem. Není to jen v tělesných proporcích.
Jinak se mi nelíbí ani jeden extrém, ani vychcípaný, ani přetékající. Ale jak se mi líbí zdravě štíhlý holky, tak se mi líbí i kyprý ženský, když jsou šik. Dokonce i macanda v plavkách může vypadat a leckdy i vypadá líp než vyzáblá kostlivka. Sama mám teď taky o 10 kilo víc, než bych mít chtěla a než jsem před rokem a půl měla. Sice s tím začínám něco dělat, ale nestresuje mě to, protože pořád vypadám docela normálně a vím, že se chlapům líbím. On totiž ne každej chlap je zatíženej na hubeňourky.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#66 11. 10. 2009 20:42

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

2x daný příspěvek

Upravil(a) Tulipánka (11. 10. 2009 20:43)

Není tady

#67 11. 10. 2009 20:44

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Hir,
ano, považovala jsem se za spasitele, a tak jsem to musela Mashance říci. Chtěla jsem konat dobro. To vše. Připouštím.

Hm. To se da Tulipku nekde chytnout?  smile

Není tady

#68 11. 10. 2009 20:45

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hir,
si piš, že se to dá chytnout big_smile . Je to nakažlivý jako bacil big_smile .

Není tady

#69 11. 10. 2009 20:45

javena
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánka napsal(a):

Javeno,

Hir,

No, kdyby všem, nepsala bys
Mashanko,

Pokud jsi už ten první adresovala jen baculkám, měla jsi připsat něco v tom smyslu, že je to jen pro ně a ostatní a nereagují. Protože pak reagovat na jiný názor výpadama mi přijde hloupé.
Ale je to můj názor. smile

Není tady

#70 11. 10. 2009 20:46

mashanka
Zablokovaný

Tulipánka napsal(a):

Javeno,

Hir,

Díky, konečně to vím. Tak začnu na noc žrát,  koupím větší šaty,  a budu se radovat, jak jsem šik - bude po problému  tummenupp

Není tady

#71 11. 10. 2009 20:50

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

mashanka napsal(a):

Kdyby měli vůli, nebyli by tlustí. Protože ji neměli, ale zato byli chytří, udělali si ze své tloušky image, paní odbornice. Rozhodně nebyl ani jeden z nich oblíbený kvůli svým kilům. Takže, fakt blbé příklady.

Mashanko,
ty mᚠfakt problém.
Ale řekla bych, že nejen s kily na víc tongue

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#72 11. 10. 2009 20:51

mashanka
Zablokovaný

javena napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Javeno,

Hir,

Mashanko,

Pokud jsi už ten první adresovala jen baculkám, měla jsi připsat něco v tom smyslu, že je to jen pro ně a ostatní a nereagují. Protože pak reagovat na jiný názor výpadama mi přijde hloupé.

Nojo, asi se čekaly jen ohlasy, jak ty ženy vypadají úžasně. No jasně, že vypadají líp, než v nějakých neforemných pytlech, odrostlých účesech a bez líčení, ale tlusté prostě jsou, to jim nikdo neodpáře.

Tipla bych si, že každá z nich by chtěla být štíhlá

Není tady

#73 11. 10. 2009 20:51

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Javeno,

Hir,

Mashanko,

Ale ona Mashanka má problém s obezitou ..ne se svou vlastní...ale s obezitou jiných lidí - škatulkuje si obézní jako líné a zapáchající a své dceři by řekla - nežer tolik, budeš tlustá ...tam já osobně vidím, že má s tématem obezity svůj vnitřní problém... kdyby ho neměla napsala by jako spousta jiných - bylo to fajn ... nebo podle mě byly některý holky už přes míru ale je to věc každýho, jak se cítí ... ne ona tu hned mluvila o propagaci obezity atd atd ...čili ...má problém s obezitou - tak to vidím já.

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#74 11. 10. 2009 20:52

mashanka
Zablokovaný

Pandorraa napsal(a):

mashanka napsal(a):

Mashanko,
ty mᚠfakt problém.
Ale řekla bych, že nejen s kily na víc tongue

o mé problémy se nestarej - na svoje školky fakt hledej adeptky jinde

Není tady

#75 11. 10. 2009 20:54

javena
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Javeno,

Hir,

Díky, konečně to vím. Tak začnu na noc žrát,  koupím větší šaty,  a budu se radovat, jak jsem šik - bude po problému  tummenupp

Pošli mi pak fotku, vylepím si tě na lednici. lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí