6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tulipánka napsal(a):
Mashanko,
promiň, ale tady opravdu není o propagaci nezdravého ivotního stylu vůbec nic. To bys také mohla říct Halině Pawlovské, e propaguje obezitu a e kvůli ní budou mladé holky tlusté.
Prostě jsi jen potřebovala být v opozici.
Ale pokud ti to udělalo dobře...
přesně tak
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to fakt nejsi, to je vidět
a i tlustý lidi se chtěj hezky oblíknout, kdo by měl předvádět velký velikosti, ty s 50 kg ? mele blbosti.Kdy u hodnotí můj zjev, měla bys nám ukázat, jak vypadá ty, abychom mohly ohodnotit i tvůj zjev
do toho jak vypadám tobě absolutně nic není. já tady nevnucuju vem svůj xicht jako ty.
Zřejmě ví, proč
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to fakt nejsi, to je vidět
a i tlustý lidi se chtěj hezky oblíknout, kdo by měl předvádět velký velikosti, ty s 50 kg ? mele blbosti.Kdy u hodnotí můj zjev, měla bys nám ukázat, jak vypadá ty, abychom mohly ohodnotit i tvůj zjev
do toho jak vypadám tobě absolutně nic není. já tady nevnucuju vem svůj xicht jako ty.
chyba
Upravil(a) mashanka (11. 10. 2009 19:40)
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Mashanko,
promiň, ale tady opravdu není o propagaci nezdravého ivotního stylu vůbec nic. To bys také mohla říct Halině Pawlovské, e propaguje obezitu a e kvůli ní budou mladé holky tlusté.
Prostě jsi jen potřebovala být v opozici.
Ale pokud ti to udělalo dobře...
V jaké opozici ? Ti kostlivci na molech přece také nepropagují ivotní styl a kolik holek kvůli nim spadlo do anorexie. Napsala jsem jen, e tohle je zase opačný extrém. e je pro vás je kadý jiný názor opozice, to je vá problém.
Ale je mi to fuk, klidně si erte, kdy chcete být takhle sexy
Není tady
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Kdy u hodnotí můj zjev, měla bys nám ukázat, jak vypadá ty, abychom mohly ohodnotit i tvůj zjevdo toho jak vypadám tobě absolutně nic není. já tady nevnucuju vem svůj xicht jako ty.
Zřejmě ví, proč
jasně, kápla jsi na to, kadá co si sem nevyplepí svý vlastní foto přece musí být karedá, e jo
tvoje mylenkový pochody jsou někdy fakt k neuvěření
Není tady
spí k nepochopení - pro některé
Jinak, opět jsi nezklamala. Jediná dvě slova, která jsi vyplodila ze sebe, byla "mrncovní baby" a ostatní je zase jen naváení do jiných, v tomto případě do mě.
A kde je tvůj názor na věc ?
Upravil(a) mashanka (11. 10. 2009 19:49)
Není tady
No, je fakt, e kadá ena, hubená, střední i tlustá, vypadá líp, kdy má vhodné a k její postavě padnoucí aty.
Upravil(a) mashanka (11. 10. 2009 19:56)
Není tady
Tulipánko díky za odkaz. Některé ty holky jsou fakt krásné baby, jiné u jsou i na můj vkus dost silné. Hlavně to ale ukazuje, e i silná enská se můe krásně namalovat, učesat a oblíct. Nejvíc mi je vdycky líto, kdy vidím enské, co to doslova vzdaly - na sobě plandavé hadry, odrostlé vlasy, ádný nebo ubohý makeup.
Jasně e tím článekm nikdo nepropaguje obezitu, ale sebeúctu. Holt se to dotkne hlavně těch, které jsou samy oplácané a nejsou s tím smířené, ale nejsou ani schopné s tím nic podniknout. To je pak těký
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Mashanko,
co k tomu říct, no, nic . Pokud to tak vidí, nedá se tomu nic vytknout
To je fuk. Mě by jen zajímalo, která z těch, co tu obhajují obezitu, by chtěla, aby taková byla jejich dcera a která by jí řekla : "Neer tolik nebo bude tlustá"
Není tady
Přiznám se, e fyzicky se mi tam líbilo jen pár holek a to jetě těch "tíhlejích", ostatní u byl na mě prostě extrém. Co se mi tam ale hodně líbilo, byla ta jejich enskost a sebevědomí.
Sama jsem právě skoro extrém na svůj věk a souhlasím s tím, e veho moc kodí. Kypré tvary jsou krásná věc ale kdy jsou ty kypré tvary umocněné dalími 40ti kily navíc, tak fakt není o moc stát. A nebudu se zmiňovat o fyzických problémech, které to přináí.
Take jo, na scéně by mělo být více enských s kyprými tvary a klidně i nějakým kilčem navíc. Mnohdy jsou fakt hezčí ne naprostý kostlivec ale veho s mírou.
Není tady
Pavlo, sluelo jim to, to jo. Ale já se chci prostě vecpat do vel. 42 a to e jim sluí XXXXL neznamená, e seeru krávu, abych byla taky takhle ik... Beru to jako memento. To, e se cítí dobře na mole, neznamená, e se tak cítí na plái. Platí i o 50-ti kilových modelkách.
Proč jsi hned jak kdy si sedne do trní?
Není tady
Konkrétně ta holka, co se objeví na videu v 0:42 fakt není "pěkně udělaná", ale prostě přetýká. Naproti tomu se mi dost líbí 1:00 (ta holka má podle mě pěknou postavu, je jí kus, ale pěknej kus!)! Hlavně ale vechny krásně oháklé, pěkně se nesou, prostě přehlídka enskosti
Není tady
mashanka napsal(a):
Jinak, opět jsi nezklamala. Jediná dvě slova, která jsi vyplodila ze sebe, byla "mrncovní baby" a ostatní je zase jen naváení do jiných, v tomto případě do mě.
A kde je tvůj názor na věc ?
u tebe to s tím mylením vázne jen dnes, nebo je to dlouhodobějí záleitost ? mrncovní baby je názor na věc - video. větina normálních lidí pochopila, co tím asi chci říct a netřeba kolem toho psát slohovku.
a nesna se kopírovat romzařilku, zkus vymyslet něco vlastního, má svou hlavu, ne ? a u vůbec se nesna otáčet něco proti mě, ju ? tohle jsme dělali v mateřské kolce, teď u jsi velká holka, hmm
Není tady
Ronja napsal(a):
Tulipánko díky za odkaz. Některé ty holky jsou fakt krásné baby, jiné u jsou i na můj vkus dost silné. Hlavně to ale ukazuje, e i silná enská se můe krásně namalovat, učesat a oblíct. Nejvíc mi je vdycky líto, kdy vidím enské, co to doslova vzdaly - na sobě plandavé hadry, odrostlé vlasy, ádný nebo ubohý makeup.
Jasně e tím článekm nikdo nepropaguje obezitu, ale sebeúctu. Holt se to dotkne hlavně těch, které jsou samy oplácané a nejsou s tím smířené, ale nejsou ani schopné s tím nic podniknout. To je pak těký
vidím to stejně.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Mashanko,
ty má s obezitou problém. Moná si to neuvědomuje...
S obezitou určitě ne. Mám asi o 10 kg víc, ne bych chtěla, čili, ádný extrém. Ale pravda je, mě nánosy tuku, lezoucí odevad, prostě odpuzují. Otylí lidé jsou mi nepříjemní - nemůu za to, prostě to tak je.
A to nemluvím o tom, e jsou snadno cítit, bývají líní i v práci a nemají ádnou sebekázeň. Zajímá je jenom ten vanec.
No a co ? Já jsem zase někomu nepříjemná z jiných důvodů - beru to, je to normální - ít s pocitem, e mě musí kadý brát, jinak je to tragédie, to je choroba.
Není tady
javena napsal(a):
Pavlo, sluelo jim to, to jo. Ale já se chci prostě vecpat do vel. 42 a to e jim sluí XXXXL neznamená, e seeru krávu, abych byla taky takhle ik... Beru to jako memento. To, e se cítí dobře na mole, neznamená, e se tak cítí na plái. Platí i o 50-ti kilových modelkách.
Proč jsi hned jak kdy si sedne do trní?
jei ale tohle přece není o tom, e kdy se mi líbí, e seeru krávu. já taky panikařím, kdy se začnu nebezpečně blíit 60 kg, ale to snad neznamená, e se mi nemůou líbit ty baby na videu. já kolem sebe vidím spí holky, co s nadváhou ít neumí a nemusí být nějáká extrémní, stačí pár kg a hend chodí v plandavejch hadrech jako straáci. mě se líbí celkovej přístup těch bab, to jak se nekrčí, jak byly oblečený, nalíčený, to co z nich vyzařovalo.
kadej nemůe být hubenej, někdo to má v genech, nekdo bere léky, někdo má zdravotní problémy, je fuk proč. důleitý je, e se mají rády i s tím, e nejsou postavou zrovna ideální, e z nich vyzařuje, to co vyzařuje.
moná mají nadváhu, ale tím, jak k tomu přistupují moná přitáhnou chlapa víc jak 50 kg nervozní vychrtlina.
mě se ty baby prostě líbily.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
A kde je tvůj názor na věc ?u tebe to s tím mylením vázne jen dnes, nebo je to dlouhodobějí záleitost ? mrncovní baby je názor na věc - video. větina normálních lidí pochopila, co tím asi chci říct a netřeba kolem toho psát slohovku.
a nesna se kopírovat romzařilku, zkus vymyslet něco vlastního, má svou hlavu, ne ? a u vůbec se nesna otáčet něco proti mě, ju ? tohle jsme dělali v mateřské kolce, teď u jsi velká holka, hmm
Ví co ? Dej si buřta, a se uklidní
Není tady
A co zdravi?
Není tady
mashanka napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Mashanko,
ty má s obezitou problém. Moná si to neuvědomuje...S obezitou určitě ne. Mám asi o 10 kg víc, ne bych chtěla, čili, ádný extrém. Ale pravda je, mě nánosy tuku, lezoucí odevad, prostě odpuzují. Otylí lidé jsou mi nepříjemní - nemůu za to, prostě to tak je.
A to nemluvím o tom, e jsou snadno cítit, bývají líní i v práci a nemají ádnou sebekázeň. Zajímá je jenom ten vanec.
No a co ? Já jsem zase někomu nepříjemná z jiných důvodů - beru to, je to normální - ít s pocitem, e mě musí kadý brát, jinak je to tragédie, to je choroba.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Mashanko,
ty má s obezitou problém. Moná si to neuvědomuje...
Tulipánko, tohle mi přijde ujetý. To bych mohla říct, e ty, co se jim to líbí, mají nakročeno k nadváze a video je uklidnilo, e se vlastně nic neděje a nemusejí to tedy řeit.
Trochu laciný, nemyslí?
Není tady
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
A kde je tvůj názor na věc ?u tebe to s tím mylením vázne jen dnes, nebo je to dlouhodobějí záleitost ? mrncovní baby je názor na věc - video. větina normálních lidí pochopila, co tím asi chci říct a netřeba kolem toho psát slohovku.
a nesna se kopírovat romzařilku, zkus vymyslet něco vlastního, má svou hlavu, ne ? a u vůbec se nesna otáčet něco proti mě, ju ? tohle jsme dělali v mateřské kolce, teď u jsi velká holka, hmmVí co ? Dej si buřta, a se uklidní
já buřty nejím, zvedá se mi aludek z toho tlustýho co je uvnitř ale měla jsem topinku s kečupem
Není tady
javena napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Mashanko,
ty má s obezitou problém. Moná si to neuvědomuje...Tulipánko, tohle mi přijde ujetý. To bych mohla říct, e ty, co se jim to líbí, mají nakročeno k nadváze a video je uklidnilo, e se vlastně nic neděje a nemusejí to tedy řeit.
Trochu laciný, nemyslí?
Tak to řekni, a uvidí, jak tě tady rozmetají
Není tady