Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 11. 10. 2009 19:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: 100 kilové modelky

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,
promiň, ale tady opravdu není o propagaci nezdravého životního stylu vůbec nic. To bys také mohla říct Halině Pawlovské, že propaguje obezitu a že kvůli ní budou mladé holky tlusté.
Prostě jsi jen potřebovala být v opozici.
Ale pokud ti to udělalo dobře... smile

godlikegodlikegodlikegodlikegodlikegodlike přesně tak wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 11. 10. 2009 19:35

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

mashanka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

to fakt nejsi, to je vidět wink
a i tlustý lidi se chtěj hezky oblíknout, kdo by měl předvádět velký velikosti, ty s 50 kg ? meleš blbosti.

Když už hodnotíš můj zjev, měla bys nám ukázat, jak vypadᚠty, abychom mohly ohodnotit i tvůj zjev

do toho jak vypadám tobě absolutně nic není. já tady nevnucuju všem svůj xicht jako ty.

Zřejmě víš, proč tongue

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#28 11. 10. 2009 19:38

mashanka
Zablokovaný

PPavlaa napsal(a):

mashanka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

to fakt nejsi, to je vidět wink
a i tlustý lidi se chtěj hezky oblíknout, kdo by měl předvádět velký velikosti, ty s 50 kg ? meleš blbosti.

Když už hodnotíš můj zjev, měla bys nám ukázat, jak vypadᚠty, abychom mohly ohodnotit i tvůj zjev

do toho jak vypadám tobě absolutně nic není. já tady nevnucuju všem svůj xicht jako ty.

chyba hmm

Upravil(a) mashanka (11. 10. 2009 19:40)

Není tady

#29 11. 10. 2009 19:42

mashanka
Zablokovaný

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,
promiň, ale tady opravdu není o propagaci nezdravého životního stylu vůbec nic. To bys také mohla říct Halině Pawlovské, že propaguje obezitu a že kvůli ní budou mladé holky tlusté.
Prostě jsi jen potřebovala být v opozici.
Ale pokud ti to udělalo dobře... smile

V jaké opozici ? Ti kostlivci na molech přece také nepropagují životní styl a kolik holek kvůli nim spadlo do anorexie. Napsala jsem jen, že tohle je zase opačný extrém. Že je pro vás je každý jiný názor opozice, to je vᚠproblém.

Ale je mi to fuk, klidně si žerte, když chcete být takhle sexy

Není tady

#30 11. 10. 2009 19:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mashanka napsal(a):

Zřejmě víš, proč tongue

jasně, kápla jsi na to, každá co si sem nevyplepí svý vlastní foto přece musí být škaredá, že jo uschlollol
tvoje myšlenkový pochody jsou někdy fakt k neuvěření yikesroll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#31 11. 10. 2009 19:45

mashanka
Zablokovaný

spíš k nepochopení - pro některé big_smile

Jinak, opět jsi nezklamala. Jediná dvě slova, která jsi vyplodila ze sebe, byla "šmrncovní baby" a ostatní je zase jen navážení do jiných, v tomto případě do mě.
A kde je tvůj názor na věc ?

Upravil(a) mashanka (11. 10. 2009 19:49)

Není tady

#32 11. 10. 2009 19:48

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Mashanko,
co k tomu říct, no, nic smile . Pokud to tak vidíš, nedá se tomu nic vytknout smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#33 11. 10. 2009 19:48

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Náhodou, mně se to celkem líbilo.
Některé modely byly super.smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#34 11. 10. 2009 19:51

mashanka
Zablokovaný

No, je fakt, že každá žena, hubená, střední i tlustá, vypadá líp, když má vhodné a k její postavě padnoucí šaty.

Upravil(a) mashanka (11. 10. 2009 19:56)

Není tady

#35 11. 10. 2009 19:53

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Tulipánko díky za odkaz. Některé ty holky jsou fakt krásné baby, jiné už jsou i na můj vkus dost silné. Hlavně to ale ukazuje, že i silná ženská se může krásně namalovat, učesat a oblíct. Nejvíc mi je vždycky líto, když vidím ženské, co to doslova vzdaly - na sobě plandavé hadry, odrostlé vlasy, žádný nebo ubohý makeup.

Jasně že tím článekm nikdo nepropaguje obezitu, ale sebeúctu. Holt se to dotkne hlavně těch, které jsou samy oplácané a nejsou s tím smířené, ale nejsou ani schopné s tím nic podniknout. To je pak těžký reta

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#36 11. 10. 2009 19:54

mashanka
Zablokovaný

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,
co k tomu říct, no, nic smile . Pokud to tak vidíš, nedá se tomu nic vytknout smile

To je fuk. Mě by jen zajímalo, která z těch, co tu obhajují obezitu, by chtěla, aby taková byla jejich dcera a která by jí řekla : "Nežer tolik nebo budeš tlustá"

Není tady

#37 11. 10. 2009 19:58

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Přiznám se, že fyzicky se mi tam líbilo jen pár holek a to ještě těch "štíhlejších", ostatní už byl na mě prostě extrém. Co se mi tam ale hodně líbilo, byla ta jejich ženskost a sebevědomí.
Sama jsem právě skoro extrém na svůj věk a souhlasím s tím, že všeho moc škodí. Kypré tvary jsou krásná věc ale když jsou ty kypré tvary umocněné dalšími 40ti kily navíc, tak fakt není o moc stát. A nebudu se zmiňovat o fyzických problémech, které to přináší.
Takže jo, na scéně by mělo být více ženských s kyprými tvary a klidně i nějakým kilčem navíc. Mnohdy jsou fakt hezčí než naprostý kostlivec ale všeho s mírou.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#38 11. 10. 2009 19:59

javena
♥♥♥♥♥♥-

Pavlo, slušelo jim to, to jo. Ale já se chci prostě vecpat do vel. 42 a to že jim sluší XXXXL neznamená, že sežeru krávu, abych byla taky takhle šik... wink Beru to jako memento. To, že se cítí dobře na mole, neznamená, že se tak cítí na pláži. Platí i o 50-ti kilových modelkách.
Proč jsi hned jak když si sedneš do trní? va

Není tady

#39 11. 10. 2009 19:59

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Mashanko,
ty mᚠs obezitou problém. Možná si to neuvědomuješ...

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#40 11. 10. 2009 20:02

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Konkrétně ta holka, co se objeví na videu v 0:42 fakt není "pěkně udělaná", ale prostě přetýká. Naproti tomu se mi dost líbí 1:00 (ta holka má podle mě pěknou postavu, je jí kus, ale pěknej kus!)! Hlavně ale všechny krásně oháklé, pěkně se nesou, prostě přehlídka ženskosti godlike

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#41 11. 10. 2009 20:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Jinak, opět jsi nezklamala. Jediná dvě slova, která jsi vyplodila ze sebe, byla "šmrncovní baby" a ostatní je zase jen navážení do jiných, v tomto případě do mě.

u tebe to s tím myšlením vázne jen dnes, nebo je to dlouhodobější záležitost ? šmrncovní baby je názor na věc - video. většina normálních lidí pochopila, co tím asi chci říct a netřeba kolem toho psát slohovku.
a nesnaž se kopírovat romzařilku, zkus vymyslet něco vlastního, mᚠsvou hlavu, ne ? a už vůbec se nesnaž otáčet něco proti mě, ju ? tohle jsme dělali v mateřské školce, teď už jsi velká holka, hmm wink

Není tady

#42 11. 10. 2009 20:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Tulipánko díky za odkaz. Některé ty holky jsou fakt krásné baby, jiné už jsou i na můj vkus dost silné. Hlavně to ale ukazuje, že i silná ženská se může krásně namalovat, učesat a oblíct. Nejvíc mi je vždycky líto, když vidím ženské, co to doslova vzdaly - na sobě plandavé hadry, odrostlé vlasy, žádný nebo ubohý makeup.

Jasně že tím článekm nikdo nepropaguje obezitu, ale sebeúctu. Holt se to dotkne hlavně těch, které jsou samy oplácané a nejsou s tím smířené, ale nejsou ani schopné s tím nic podniknout. To je pak těžký reta

stolt vidím to stejně.

Není tady

#43 11. 10. 2009 20:08

mashanka
Zablokovaný

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,

S obezitou určitě ne. Mám asi o 10 kg víc, než bych chtěla, čili, žádný extrém. Ale pravda je, mě nánosy tuku, lezoucí odevšad, prostě odpuzují. Otylí lidé jsou mi nepříjemní - nemůžu za to, prostě to tak je.
A to nemluvím o tom, že jsou snadno cítit, bývají líní i v práci a nemají žádnou sebekázeň. Zajímá je jenom ten žvanec.
No a co ? Já jsem zase někomu nepříjemná z jiných důvodů - beru to, je to normální - žít s pocitem, že mě musí každý brát, jinak je to tragédie, to je choroba.

Není tady

#44 11. 10. 2009 20:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Pavlo, slušelo jim to, to jo. Ale já se chci prostě vecpat do vel. 42 a to že jim sluší XXXXL neznamená, že sežeru krávu, abych byla taky takhle šik... wink Beru to jako memento. To, že se cítí dobře na mole, neznamená, že se tak cítí na pláži. Platí i o 50-ti kilových modelkách.
Proč jsi hned jak když si sedneš do trní? va

ješiš ale tohle přece není o tom, že když se mi líbí, že sežeru krávu. já taky panikařím, když se začnu nebezpečně blížit 60 kg, ale to snad neznamená, že se mi nemůžou líbit ty baby na videu. já kolem sebe vidím spíš holky, co s nadváhou žít neumí a nemusí být nějáká extrémní, stačí pár kg a hend chodí v plandavejch hadrech jako strašáci. mě se líbí celkovej přístup těch bab, to jak se nekrčí, jak byly oblečený, nalíčený, to co z nich vyzařovalo.
každej nemůže být hubenej, někdo to má v genech, nekdo bere léky, někdo má zdravotní problémy, je fuk proč. důležitý je, že se mají rády i s tím, že nejsou postavou zrovna ideální, že z nich vyzařuje, to co vyzařuje.
možná mají nadváhu, ale tím, jak k tomu přistupují možná přitáhnou chlapa víc jak 50 kg nervozní vychrtlina.
mě se ty baby prostě líbily.

Není tady

#45 11. 10. 2009 20:10

mashanka
Zablokovaný

PPavlaa napsal(a):

mashanka napsal(a):

u tebe to s tím myšlením vázne jen dnes, nebo je to dlouhodobější záležitost ? šmrncovní baby je názor na věc - video. většina normálních lidí pochopila, co tím asi chci říct a netřeba kolem toho psát slohovku.
a nesnaž se kopírovat romzařilku, zkus vymyslet něco vlastního, mᚠsvou hlavu, ne ? a už vůbec se nesnaž otáčet něco proti mě, ju ? tohle jsme dělali v mateřské školce, teď už jsi velká holka, hmm wink

Víš co ? Dej si buřta, a se uklidníš big_smile

Není tady

#46 11. 10. 2009 20:11

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

A co zdravi?

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenu. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#47 11. 10. 2009 20:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,

S obezitou určitě ne. Mám asi o 10 kg víc, než bych chtěla, čili, žádný extrém. Ale pravda je, mě nánosy tuku, lezoucí odevšad, prostě odpuzují. Otylí lidé jsou mi nepříjemní - nemůžu za to, prostě to tak je.
A to nemluvím o tom, že jsou snadno cítit, bývají líní i v práci a nemají žádnou sebekázeň. Zajímá je jenom ten žvanec.
No a co ? Já jsem zase někomu nepříjemná z jiných důvodů - beru to, je to normální - žít s pocitem, že mě musí každý brát, jinak je to tragédie, to je choroba.

vavava

Není tady

#48 11. 10. 2009 20:15

javena
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,

Tulipánko, tohle mi přijde ujetý. To bych mohla říct, že ty, co se jim to líbí, mají nakročeno k nadváze a video je uklidnilo, že se vlastně nic neděje a nemusejí to tedy řešit. roll
Trochu laciný, nemyslíš?

Není tady

#49 11. 10. 2009 20:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mashanka napsal(a):

Víš co ? Dej si buřta, a se uklidníš big_smile

já buřty nejím, zvedá se mi žaludek z toho tlustýho co je uvnitř vissla ale měla jsem topinku s kečupem vissla

Není tady

#50 11. 10. 2009 20:19

mashanka
Zablokovaný

javena napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,

Tulipánko, tohle mi přijde ujetý. To bych mohla říct, že ty, co se jim to líbí, mají nakročeno k nadváze a video je uklidnilo, že se vlastně nic neděje a nemusejí to tedy řešit. roll
Trochu laciný, nemyslíš?

Tak to řekni, a uvidíš, jak tě tady rozmetají lol lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí