18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mag napsal(a):
Tohle je fakt ujetý, mám 176 cm a 67 kg (teda měla, před otěhotněním) a nosím vel. 40, to mám mít z toho komplex?
Uz jsem psala, ze kdyz jste vyssi , tak je cislo obleceni take vetsi , to mi predtim nedoslo.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
mag napsal(a):
Tohle je fakt ujetý, mám 176 cm a 67 kg (teda měla, před otěhotněním) a nosím vel. 40, to mám mít z toho komplex?
Uz jsem psala, ze kdyz jste vyssi , tak je cislo obleceni take vetsi , to mi predtim nedoslo.
Asi jsem moc zvědavá, ale mohla by jsi napsat jakou má váhu pro velikost 34 - 36 a jakou pro tlustou velikost 36-38 ?
Není tady
Ivana*M napsal(a):
lea64 napsal(a):
Nedávno jsem četla na netu článek Podzimní móda pro baculky a ty holky byly normálně tíhlé. Tak to jsem baculka celý ivot. Ten trend hubenosti je úplně mimo.
Moda pro plnostihle zacina myslim od c.40
Nestra . Moda pro plnotíhlé začíná od velikosti 44. (Nicméně, jak u je tady psáno, pořád musíte zohledňovat svoji výku, stavbu těla apod.)
Není tady
Přesně tak - od čísla 44.
Btw Ivanu znám osobně, je to tíhlá krásná ena. Nerozumím tomu, proč se ona vidí být tlustou.
Asi jsem moc zvědavá, ale mohla by jsi napsat jakou má váhu pro velikost 34 - 36 a jakou pro tlustou velikost 36-38 ?
Ono se to moc podle váhy brát nedá. Moje kamarádka vypadá oproti mně těí. Alespoň o est kilo. Má takovou tu stabilní kostru a i kdyby měla padesát kilo, tak vizuelně nebude křehotinka. Já ani nevím, jak jsme přily na kila a ona mi prostě mých 65 kilo nevěřila. Prej jestli já mám tolik, tak ona má sedumdesát. Domutila mě vlézt na váhu. Ona váí 58 kilo a docela nás to dostalo. Nakonec jsme se shodli na tom, e má teda asi dutý kosti.
Není tady
aprill napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
mag napsal(a):
Napsat klidne muzu , ale jak jsem psala drive na vaze az tak nezalezi , ale na tom, jak vypadas treba v plavkach nebo ve spodnim pradle. Do 40 jsem se pohybovala mezi 50-53 , nyni naposledy 58, ale to uz je dost dlouho , takze to muze byt i 60. Majkafa me videla pres dost dlouhou dobou a oblecenou , tim se samozrejme hodne skryje. Na speky na brise si nenatahnu vypasovany triko apod.
Není tady