18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tohle video prostě musejí vechny baculky vidět! http://www.youtube.com/watch?v=fYcjUGVWPy4
Upravil(a) Tulipánka (11. 10. 2009 19:37)
Není tady
mrncovní baby
Není tady
Noo, některé jsou fakt sexy. Jo, dá se na to dívat, pěkný.
Není tady
JJ, některé jsou opravdu nádherné. Moc jim to sluí.
Ale - oblečená, to je jedna stránka. Ta druhá je - svlečená.
Já se ovem tak nějak stydím svléknout při mých momentálně 170/70. Nějak jsem to neuhlídala. Musím to změnit. Kvůli sobě. Asi mám malé sebevědomí na faldíky. Prostě se si sama sobě takhle nelíbím a necítím se dobře.
Ve je předevím o zdravém sebevědomí.
Upravil(a) majkafa (11. 10. 2009 17:16)
Nemám figuru modelky, mám zdravý sebevědomí, i kdy jsem za rok a půl docela dost přibrala. No a co, krásná baba nemusí být jen ta, co je jako tyčka od smetáku a lezou jí kosti. Můe být XXl, kdy je foremná. Jene neforemný jsou někdy i ty hubený. Fakt mě tenhle článek potěil, moc hezký holky.
Není tady
Kromě toho, chlapci, kteří mají udělané bicepsy, měří přes 1,90m a váí hrubě přes 100 kilo nemusí
balit malé křehké pipinky (vdy by nás zalehli) - svůj k svému!
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Tohle video prostě musejí vechny baculky vidět! http://images.google.cz/imgres?imgurl=h … 0%26um%3D1
no, fakt úasný
Propagace toho, e je obezita normální a hezká, je stejně kodlivá, jako propagace kostlivců. Ani jedno mi nepřijde jako vzor pro mladé dívky vhodné.
Dnes je vechno samý extrém
Upravil(a) mashanka (11. 10. 2009 18:54)
Není tady
Mashanko, pravdu dis, ale ja se to bala rict, ze by me
Není tady
Mashanko,
a kdo tu mluví o propagaci obezity jako zdravého ivotního stylu?
Tohle je jen takový bonbónek pro zvýení sebevědomí pro nás s kypřejími tvary
Není tady
sunyata napsal(a):
Mashanko, pravdu dis, ale ja se to bala rict, ze by me
kdo se bojí, se-re v síni
Není tady
mashanko, ty taky nevypadá zrovna jako tíhlá baba, aspoň podle obličeje bych tě tipla na oplácanou. tak proč se naváí ? prostě na světě nejsou jen hubený lidi, jsou i ty s kg navíc. mě se naopak moc líbí, e se ty baby na videu umí jakoby prodat i s tím tělem, jaké mají. e nejsou uláplé zakomplexované chudinky, co chodí v pytli, aby zakryly co jim kde přebývá. e z nich jde cítit to sebevědomí, tohle myslím hodně babám u nás chybí. hledají na sobě nedostatky, při tom aby enská byla přitaliváí a mrncovní, není to jen o tom, jestli má 60 kg nebo 85.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Mashanko,
a kdo tu mluví o propagaci obezity jako zdravého ivotního stylu?
Tohle je jen takový bonbónek pro zvýení sebevědomí pro nás s kypřejími tvary
Tady nikdo, ale ty modelky snad někde něco předváděly, ne ? Nevím, nemám nic proti baculkám - sama k nim mám blí, ne ke kostlivcům. Nám, zralejím enám to můe být příjemné, vidět, e i s pár kily navíc můe být ena ík, ale kdo nejvíce sleduje trendy, módní časopisy , přehlídky, apod. ? Mladé holky. A já si prostě myslím, e u teď je hodně z nich na svůj věk vypasených daleko víc, ne je zdrávo. Tohle je utvrdí v tom, e jsou v pohodě. A a jim bude jako nám, budou se svým základem jetě 2x takové, ne my.
Upravil(a) mashanka (11. 10. 2009 19:24)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mashanko, ty taky nevypadá zrovna jako tíhlá baba, aspoň podle obličeje bych tě tipla na oplácanou. tak proč se naváí ? prostě na světě nejsou jen hubený lidi, jsou i ty s kg navíc. mě se naopak moc líbí, e se ty baby na videu umí jakoby prodat i s tím tělem, jaké mají. e nejsou uláplé zakomplexované chudinky, co chodí v pytli, aby zakryly co jim kde přebývá. e z nich jde cítit to sebevědomí, tohle myslím hodně babám u nás chybí. hledají na sobě nedostatky, při tom aby enská byla přitaliváí a mrncovní, není to jen o tom, jestli má 60 kg nebo 85.
Já nejsem modelka. Jsem sice vypasenějí, ne bych chtěla, ale není to zase tak zlé. Hlavně je to úplně jedno, protoe já módní trendy neudávám
Upravil(a) mashanka (11. 10. 2009 19:19)
Není tady
Ale jasně, tady lo o to ukázat, e i enská s kilama navíc můe být sexy, někoho takový holky rajcujou a líbí se mu. Tak o co jde? Vude propagují takový ty vychcípaný kostlivky, co nemají ani boky, ani prsa, nic. Pak to vede k tomu, e malý a mladinký holky přestávají jíst, stávají se z nich bulimičky a anorektičky. Take raději holka, co má pr kilo navíc, ale vypadá zdravě a normlně se nají, ne holky, který posnídají čaj, poobědvají list salátu a k večeři se tak akorát nadechnou. Tímhle článkem spí ukazují, e i macandy můou být krásný. Nemyslím, e by tím propagovali obezitu, mladá holka, která je vypasená jako "prase", to není hezký, ani zdravý, ale pokud má enská kypřejí tvary, tak to není nezdravý, je to aspoň normální "baba". Co je hezkýho na enské, která při výce 180 cm váí 45 kilo. Není hezký, kdy enské lezou kosti, jasně ale, e není ani hezký, kdy enská takzvaně "teče", e jí přetékají peky vude.
Není tady
No, furt lepí se trochu hlídat a nepřecpávat, ne si říct - no a co, tak budu tlustá, nebudu jediná a serat s čistým svědomím denně tři hamburgery...
Já jsem taky oplácaná, ale tyhle obrázky beru spí jako memento, kam se můu propapat ne uklidnění, e můu rát jak nezavřená...
Není tady
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já nejsem modelka.
to fakt nejsi, to je vidět
a i tlustý lidi se chtěj hezky oblíknout, kdo by měl předvádět velký velikosti, ty s 50 kg ? mele blbosti.
Upravil(a) PPavlaa (11. 10. 2009 19:18)
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ale jasně, tady lo o to ukázat, e i enská s kilama navíc můe být sexy, někoho takový holky rajcujou a líbí se mu. Tak o co jde? Vude propagují takový ty vychcípaný kostlivky, co nemají ani boky, ani prsa, nic. Pak to vede k tomu, e malý a mladinký holky přestávají jíst, stávají se z nich bulimičky a anorektičky. Take raději holka, co má pr kilo navíc, ale vypadá zdravě a normlně se nají, ne holky, který posnídají čaj, poobědvají list salátu a k večeři se tak akorát nadechnou. Tímhle článkem spí ukazují, e i macandy můou být krásný. Nemyslím, e by tím propagovali obezitu, mladá holka, která je vypasená jako "prase", to není hezký, ani zdravý, ale pokud má enská kypřejí tvary, tak to není nezdravý, je to aspoň normální "baba". Co je hezkýho na enské, která při výce 180 cm váí 45 kilo. Není hezký, kdy enské lezou kosti, jasně ale, e není ani hezký, kdy enská takzvaně "teče", e jí přetékají peky vude.
některé evidentně nemají na to, tohle pochopit.
Není tady
javena napsal(a):
No, furt lepí se trochu hlídat a nepřecpávat, ne si říct - no a co, tak budu tlustá, nebudu jediná a serat s čistým svědomím denně tři hamburgery...
Já jsem taky oplácaná, ale tyhle obrázky beru spí jako memento, kam se můu propapat ne uklidnění, e můu rát jak nezavřená...
tys taky nepochopila proč to sem Tulipánka dala, e ?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jasně, kypřejí tvary beru. Ale ona je otázka, co si kdo pod tím představí. Tohle je asi věc osobního vkusu.
Chlapi určitě vítají raději enskou, ne kostlivce, ale těch, které mají rádi vyloeně otylé eny, asi zase tak moc není.
Ale nejde jen o chlapy. Fakt je jeden. e kdy u má ena pár kilo navíc, musí je umět nosit a potom to můe být dáma. Ale pár kilo, ne 40
Není tady
javena napsal(a):
Mám to stejné - dokonce mám jednu takovou v plavkách přimagnetkovanou na dveřích od ledničky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já nejsem modelka.
to fakt nejsi, to je vidět
a i tlustý lidi se chtěj hezky oblíknout, kdo by měl předvádět velký velikosti, ty s 50 kg ? mele blbosti.
Kdy u hodnotí můj zjev, měla bys nám ukázat, jak vypadá ty, abychom mohly ohodnotit i tvůj zjev
Není tady
PPavlaa napsal(a):
javena napsal(a):
Já jsem taky oplácaná, ale tyhle obrázky beru spí jako memento, kam se můu propapat ne uklidnění, e můu rát jak nezavřená...tys taky nepochopila proč to sem Tulipánka dala, e ?
Asi proto, aby se vechny, co mají nadváhu, měli čím ukolébat a ztratit poslední zbytky motivace s tím něco dělat
Není tady
Mashanko,
promiň, ale tady opravdu není o propagaci nezdravého ivotního stylu vůbec nic. To bys také mohla říct Halině Pawlovské, e propaguje obezitu a e kvůli ní budou mladé holky tlusté.
Prostě jsi jen potřebovala být v opozici.
Ale pokud ti to udělalo dobře...
Není tady
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Já nejsem modelka.to fakt nejsi, to je vidět
a i tlustý lidi se chtěj hezky oblíknout, kdo by měl předvádět velký velikosti, ty s 50 kg ? mele blbosti.Kdy u hodnotí můj zjev, měla bys nám ukázat, jak vypadá ty, abychom mohly ohodnotit i tvůj zjev
do toho jak vypadám tobě absolutně nic není. já tady nevnucuju vem svůj xicht jako ty.
Není tady