29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Toja napsal(a):
Blava napsal(a):
Danuskaxy napsal(a):
Ahojte holky!
Koukám, že je řeč o sportu
, pro mě cizí téma
. Nééé já si taky zrovna včera přivezla z domova Orbitrack že bych se měla hejbat a veřer sem si při stěhování nějak vyvrkla nohu a sem teď ráda že se doplazím přikládat do kamen
![]()
.
Holky? Nevíte jak přivolat mrchu?Už mi ani nezáleží na nějakej ovulaci, ale prostě už chci ms a naklusat do CAR na krev a na další dění!
Neboj, ona přijde a pohne se to
ale jak jí vyvolat teda nevím. Jednou jsem jí dostala když jsem baštila červenou řepu
ale to byla náhoda
Ahoj Dani, já slyšela o červeným víně a horký vaně
Blavi ba ne, já už to tu psala, mě prostě mrcha obřas vůbec nechodí a vyvolával jí Dr. jenže teď mi v CAR řekli, že nemám mít teď žádný hormony, takže podle mě sama nedorazí už , jí znám
.
A řepu jsem měla teď v tádnu myslím v pondělí a ve čtvrtek a mrcha po ní nic
.
Toji o vaně a svařáku či vínku už sem taky slyšela, ale bohužel nemám možnost vany , na obou chatách máme sprcháš, doma taky a u našich je to teď takový peklo, který by nepřicházelo v úvahu (tam je to teď výhradně pro tátovu novou přítelkyni)
. Jedině že bych se tedy nadopovala tím vínem
.
Silvinko tobě taky ahoooj!
Není tady
danano napsal(a):
silvi a jak? chudinka malej.... a přišel nám o panictví....
sotva to chodí
a tos jako poznala nebo ti to řekl
Není tady
Toji já koukla do snáře :-) Pavouk nabádá k ostražitosti před nejlepší přítelkyní a nebo to také znamená, že vážná životní překáža sama od sebe zmizí
Není tady
Toja napsal(a):
Holky mě se v noci zdál sen...našla jsem cca 2 letého prcka, jmenoval se Sebastian a já si ho mohla nechat!! Pak jsme šli spolu na záchod a na mě začali padat pavouci...začla jsem ječet a Sebastin byl pryč
Vzbudila jsem se úplně zpocená...
teda ty pavouci, tfuj tajbl!!!
to já bych z nich byla spíš pos...
Není tady
danano napsal(a):
sotva to chodí
no neke a to ti sám řekl? :-)
Není tady
Danuskaxy napsal(a):
Toja napsal(a):
Blava napsal(a):
Neboj, ona přijde a pohne se toale jak jí vyvolat teda nevím. Jednou jsem jí dostala když jsem baštila červenou řepu
ale to byla náhoda
Ahoj Dani, já slyšela o červeným víně a horký vaně
Blavi ba ne, já už to tu psala, mě prostě mrcha obřas vůbec nechodí a vyvolával jí Dr. jenže teď mi v CAR řekli, že nemám mít teď žádný hormony, takže podle mě sama nedorazí už
, jí znám
.
A řepu jsem měla teď v tádnu myslím v pondělí a ve čtvrteka mrcha po ní nic
.
Toji o vaně a svařáku či vínku už sem taky slyšela, ale bohužel nemám možnost vany, na obou chatách máme sprcháš, doma taky a u našich je to teď takový peklo, který by nepřicházelo v úvahu (tam je to teď výhradně pro tátovu novou přítelkyni)
. Jedině že bych se tedy nadopovala tím vínem
![]()
.
Silvinko tobě taky ahoooj!
Aha, ajo, vzpomínám si... těch starostí tu máme všechny toliko
ale je fakt, že když jsem sem začala chodit a zjistila s čím se kdo potýká, děkovala jsem bohu za mou "normální" ms
Není tady
Blava napsal(a):
Toja napsal(a):
Holky mě se v noci zdál sen...našla jsem cca 2 letého prcka, jmenoval se Sebastian a já si ho mohla nechat!! Pak jsme šli spolu na záchod a na mě začali padat pavouci...začla jsem ječet a Sebastin byl pryč
já se pos..u z tebe
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Toji já koukla do snáře :-) Pavouk nabádá k ostražitosti před nejlepší přítelkyní a nebo to také znamená, že vážná životní překáža sama od sebe zmizí
Silvi
Mě se poslední dobou zdá o pavoukách hrozně často...já se jich děsně štítím, křičím potom ze spaní a P. je ze mě hotovej
Věřím, že to znamená to druhé...kež by
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
danano napsal(a):
sotva to chodí
jasně že řekl ... je to ukecánek .... ne on se mi se vším svěřuje.. je to můj brouček sice skoro dvoumetrový ale můj.....
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Blava napsal(a):
Toja napsal(a):
já se pos..u z tebe
no dovol, já si ten sen úplně představila a
Není tady
danano napsal(a):
Silvi.100 napsal(a):
danano napsal(a):
sotva to chodí
jasně že řekl ... je to ukecánek .... ne on se mi se vším svěřuje..
je to můj brouček sice skoro dvoumetrový ale můj.....
ty brďoooooooo a detaily taky?
mě by docela zajímalo jaký je to pro kluka "poprvé"
Není tady
danano napsal(a):
Silvi.100 napsal(a):
danano napsal(a):
sotva to chodí
jasně že řekl ... je to ukecánek .... ne on se mi se vším svěřuje..
Daní tak to je paráda!
Není tady
no prej se mu to povedlo hned a že to za víkend měl 11x .... by mě asi odvezli.... a příští víkend že zkusí překonat rekord ....ale nebojte on časem jistě zchladne....
Není tady
danano napsal(a):
no prej se mu to povedlo hned a že to za víkend měl 11x .... by mě asi odvezli.... a příští víkend že zkusí překonat rekord ....ale nebojte on časem jistě zchladne....
a ta slečna už měla zkušenosti nebo to byla panna?
Není tady
Jééé holky, tak já pavouky tedy nemůžu fuj
. Zabít bych je ale taky nedokázala, takže sem je dřív vyhazovala ven
a teď houkam na F. ať to zařídí
.
Daní, to je ale jako paráda mít se synátorem tak krásnej vztah .
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
danano napsal(a):
Silvi.100 napsal(a):
no neke a to ti sám řekl? :-)jasně že řekl ... je to ukecánek .... ne on se mi se vším svěřuje..
Daní tak to je paráda!
Holky úplně jsem si vzpoměla na dobu, kdy jsem nemohla skoro chodit já
jóóó ty začátky...
Není tady
Blava napsal(a):
danano napsal(a):
a ta slečna už měla zkušenosti nebo to byla panna?
no jestli to byla pana...tak ji po tom víkendu určitě odvezli...
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
bude to chtít nový chlívek
a já budu mít vybitou baterku
No jo...a Oliii tu není . A chlívek může s nástěnkou zakládat jen ona nebo moderátor, ne?
Jedině že by jsme přelezli do snažek, tam vám můžu tvořit pak i další
.
Není tady
Danus, ale moderátorka vás sleduje zpovzdálí a chlívek je připravený
Není tady