|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
mam ho v mobilu neomezeně za 99 měsíčně :-) Čekám až budeme mít na střeše krytinu a pak ho zas nechám zprovoznit...snad už brzo:-(
Není tady
Tak nejak nijak ,ted me to boli jak to dopadlo, takovy splin posledni tyden 
Hele ,ale tobe to za chvilku vypukne sem vzdycky napjata a nervozni za tebe
uz se tesim az nahlasis pozitivni testik 
Není tady
jo jo koukám
ale jen v neděli a pondělí v pátek to nějak nedávám, většinou je o víkendu nějaká akce, kluky jsem ještě pořádně neslyšela, ale docela se mi líbil ten dlouhovl.blonďák...ale nemohu ještě moc soudit...
Není tady
To ještě nevím Simíčku já už tomu prostě moc nedávám, doufám, ale nevěřím. nějak to nejde :-( Splíny mě už přešly, ale určitě zase budou...
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
To ještě nevím Simíčku já už tomu prostě moc nedávám, doufám, ale nevěřím. nějak to nejde :-( Splíny mě už přešly, ale určitě zase budou...
Tak to je ta nejlepsi prilezitost to vyjit ,vzdy jak si clovek mysli ,ze nic tak pak ANO .Kolika to takhle vyslo 
Není tady
nojo ksichtíku a to zas tak moc na blonďáky nejsem, slyšela jsem ho zpívat jen na castingu ostatně jako i ostatní, takže fakt kluky zatím soudit nemohu:-( a ty ukázky mi nic nedají 
Není tady
mě už by pak ke štěstí nechybělo vůbec nic, teda i teď jsem šťastná, ale to miminko je to poslední, co nám chybí.
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
mě už by pak ke štěstí nechybělo vůbec nic, teda i teď jsem šťastná, ale to miminko je to poslední, co nám chybí.
Neboj nic neni straceno
ja verim ,ze ti to vyjde a moc preji 
Není tady
sima 75 napsal(a):
Silvi.100 napsal(a):
Neboj nic neni straceno
![]()
![]()
ja verim ,ze ti to vyjde a moc preji
děkuju a pa
Není tady
Kerstin, ahoj, ja frcim do pelechu, zitra zase po tydnu do prace a ranni vstavacka..uf, jak krasne se mi ted vstavalo v osm :-))
Zacinam mit klasicke premenstrualni boleni bricha a zacinam lehounce spinit, myslim, ze z toho nic nebude..
Upravil(a) Karal (11. 10. 2009 22:15)

Není tady

Sissi,díky za info
a přeju bezproblémové těhu a už víte co to bude?Nebo se necháte překvapit?
Není tady

hoj krásky 
hlásím se po krásně prožitém víkendu, jen mě bolí snad všechny klouby v těle, v noci jsem nemohla vůbec spát
Karal, nezoufej, druhý měsíc už výjde na to ta ta!!! Mě se taky pomalu, ale jistě hlásí druhá mrška, prsa bolí a potím se jak stará .... 

Není tady

ale kuš! Stydno by ti být nemuselo, ale na zoufání je taky času dost, to je fakt.
Všechny odtud vypadneme. Já se normálně čím dál tím více dostávám do fáze, kdy nechci být těhotná, až mě to udivuje. Ale až to na mě přijde, tak to budou zase potoky slz
Jak je v práci, po týdnu 

Není tady

no taky dobrá prac. doba 

Není tady
Blava napsal(a):
Dobré ráno princezničky, to všechny makáte či co
Ahoj Blavi, sice se neznáme ale gratuluji k těm 2
u tebe!!!!! Jak je?
Není tady