29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Very, ajaj koukam,ze dobre naladena, ale me uz to v tuhle denni dobu moc nespina :-)) To je prosim manzel, jen tech vlasu ma ve skutecnosti min :-)))
Upravil(a) Karal (10. 10. 2009 23:09)
Není tady
Very, je to Fakulta aplikovanych ved v Plzni, coz je vlastne jakysi vyber z elekrotechnicke, strojni a matfyzizu..NO, holek tam moc neni, nas bylo 6 v rocniku...tj. 300 lidi..:-))) Byla to uzasna leta, takovych kluku kolem sebe uz nikdy mit nebudu :-))
Není tady
Karal - no podle hezkejch kritérií sis vybírala studium
Jinak vyhlašuju vítěze soutěže...a je jím malá popelka
jako jediná správně odhalila, že Křemílek je ten větší
Gartulace Popi
Není tady
Ahojte holky,nakukuju,jsem od Clostilek ,chci se zeptat,slyšela jsem,že Sissi a Zuzance pomohl v otěhu Wobenzym...
můžu se zeptat,jak dlouho jste ho braly než se to povedlo a v jaké denní dávce....a komu co ještě těhulky pomohlo?
Jinak všechny zdravím a hezkou neděli
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Ahojte holky,nakukuju,jsem od Clostilek
,chci se zeptat,slyšela jsem,že Sissi a Zuzance pomohl v otěhu Wobenzym...
můžu se zeptat,jak dlouho jste ho braly než se to povedlo a v jaké denní dávce....a komu co ještě těhulky pomohlo?
Jinak všechny zdravím a hezkou neděli
Wobenzym mi pomáhal při celkové regeneraci orgganismu..zmenšil mi endom.cysty, což se nikdy nestalo bez něj. Brala jsem ho asi 2,5 měsíce před IVF. Brala jsem 3x3tbl denně, dle lékaře.
Otěhu jsem až za dva měsíce po neuspěchu. Bez ničeho, ani vitamíny nic, prděla jsem na vše. Ale myslím, že ten wobenzym mě dal "dohromady" trochu A třeba pomohl..
Upravil(a) sissi (11. 10. 2009 17:51)
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
ahoj SIMÍ jsem zmizla a už jsem zas zpět :-)
Teda to jsou mi manyri
Jak to vypada s netem kdy uz ho budes mit ?ten mobil ti ted prijde asi draho co ?
Není tady